Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 113
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 27 2009, 12:07 AM
    אתה לא מבין למה הוא מפסיד?
    היוצרים מתכננים מכונים חדשים, דור חדש ולכן בכל פעם הוא מפסיד, כדי שלא יצליח להגשים את חלומו וימשיך למחוז הבא.
    בינתיים אין רמזים לדור חדש/עונה חדשה כך שכנראה אש ינצח בליגה, אבל הוא עדיין לא יגשים את חלומו כיוון שעכשיו הוא רוצה לנצח גם את האליט פור ואת סינטיה.
    הוא כן יגשים את חלומו אם הוא ינצח בליגה, ייתכן ואם הוא ינצח יעשו עונה:"לנצח את רביעיית האליט"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    הבנאדם צודק אני לא רואה את זה כי זה כבר חרוש!!!!!
    ניסיתי לראות בלי ענין...
    זה באמת כך שהוא פוגש אנשים הם מדברים מדברים מספים סיפורים ואז בא הרוקטים האלו והם גנבים את פיקצ'ו והכל חוזרק חלילה
    את האמת העונה הראשונה היית הכי נורמלית
    צריך לדעתי עוד דמויות לסדרה הזות שלא כל הזמן אש אש אש והרעים שתמיד ישנם וחוזרים כבר מעל 4 עונות [אני לא יודע כמה עונות היו]
    אבל תאמת זה באמת חרישה...
    אני זוכר היו לי קסטות של הפרקים בראשונים פשוט אש כבר הגיע למכון העל חושי שזה היה פרק פחות מ 20 אבל בעונה שיש את הדור ה 3 פרק שלם אש ואלו באותו מקום.....

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by $ישעיהו טנצ'ר$@Jul 27 2009, 01:42 AM
    הבנאדם צודק אני לא רואה את זה כי זה כבר חרוש!!!!!
    ניסיתי לראות בלי ענין...
    זה באמת כך שהוא פוגש אנשים הם מדברים מדברים מספים סיפורים ואז בא הרוקטים האלו והם גנבים את פיקצ'ו והכל חוזרק חלילה
    את האמת העונה הראשונה היית הכי נורמלית
    צריך לדעתי עוד דמויות לסדרה הזות שלא כל הזמן אש אש אש והרעים שתמיד ישנם וחוזרים כבר מעל 4 עונות [אני לא יודע כמה עונות היו]
    אבל תאמת זה באמת חרישה...
    אני זוכר היו לי קסטות של הפרקים בראשונים פשוט אש כבר הגיע למכון העל חושי שזה היה פרק פחות מ 20 אבל בעונה שיש את הדור ה 3 פרק שלם אש ואלו באותו מקום.....
    במנגה(פוקימון מיוחד) כל סאגה מחליפים דמות ראשית ומדי פעם יש פרקים על הדמויות הקודמות, חוץ מזה היא לא חוזרת על עצמה והיא לא ילדתית-לכן אני אוהב ת'מנגה

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    תאמת שאני חושב על זה כל פרק זה חוזר חלילה כל הזמן!
    אל זה לא נהרס כי זה מה שהאנשים אוהבים

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by HTAForEver@Jul 23 2009, 09:59 PM
    שמתם לב בפרקים האחרונים של פוקימון איזה פרקים גרועים,אין מתח הכל צפוי ואין משהו שמעניין,פשוט כל פרק נהיה אותו דבר אש (החש) פוגש אנשים ואז בא צוות רוקט ומפריע להם ואש מנצח את צוות רוקט ואז נגמר הפרק,למה אי אפשר לעשות פרקים מעניינים כל הזמן כמו הפרקים של העונה הראשונה,איזה פרקים יש מתח לא הכל צפוי כל הזמן פוגשים פוקימון חדשים אין מריחה של העלילה (כבר בפרק ה8 אש התקדם למכון השלישי).
    בקיצור אני לא רוצה לחפור אני רק רוצה להגיד לכם שהרסו את פוקימון,זה נהפך לסדרה לילדים בני 10 מקסימום ואני אומר את זה כי אני מעריץ גדול של פוקימון מאז שאני ילד קטן..
    סליחה על המגילה,אני לא אתעצבן עליכם אם לא תקראו את כולה .. :XD:
    אולי ברור שכל פוקימון זו אנימה אחת גרועה ולדעתי הגרועה ביותר שנעשתה אי פעם?
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by תחנה מרככככזית@Jul 27 2009, 03:25 AM
    אולי ברור שכל פוקימון זו אנימה אחת גרועה ולדעתי הגרועה ביותר שנעשתה אי פעם?
    אל תגזים בטח הגתה לכאן מסיבה כל שהיא שקשורה לפוקימון :S

הסידרה נידפקה הדבר היחידי שאני רואה בא זה הפרקים שתופסים פוקימון חדש או שפוקימון מיתפתח
    לא יודע למה אבל זה הדבר שהכי עניין אותי מהעונה הראשונה
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by bxhl2@Jul 27 2009, 10:02 AM
    אל תגזים בטח הגתה לכאן מסיבה כל שהיא שקשורה לפוקימון :S

הסידרה נידפקה הדבר היחידי שאני רואה בא זה הפרקים שתופסים פוקימון חדש או שפוקימון מיתפתח
    לא יודע למה אבל זה הדבר שהכי עניין אותי מהעונה הראשונה
    גם אני רואה רק פרקים עלילתיים, בהם הסדרה פחות ילדותית.
    והוא הגיע לכאן מפוקיבלוק

אביב-אתה עכשיו שונא פוקימון, אבל אני די בטוח שבעבר אהבת. אני לךא יודע מה יש לך כל כך לזעום על זה

קרדיט לניר
    ---------------------

8. היכל התהילה
    אני זועם בגלל שאם אני ואנשים שאני מכיר היו עושים ומביימים את הסדרה[כן לביום יש הגדרה דומה כם במצוירים], הכל היה נראה שונה לחלוטין והפונטציאל שטמון בסדרה שרואים במנגה היה מתממש. בעונה טובה באמת, לא הייתם רואים עוד פעם התחלתייייייים מזורג*ים בצוות, מה, אש לא יכול לנצח בלעדיהם? מדוע לא לתת לו אבוסמנו במקום טורטוויג?! בכל מקרה, לא הייתם רואים שובבבבבבב כמו בכל מחוז את אש לוכד ציפור מסוג נורמל שיש לה 2-3 התפתחויות, כי בכל מחוז הוא לכד אחת וכולם יודעים זאת. לא היה לו תפוקימון מים המעפן שיש לו, לפחות במשחקים הוא מעפן ברמות. לא הייתה עלילה של: 1פוגשים מישהו חדש 2.צוות רוקט מנסה לגנוב תפוקימון שלו אלא אם הוא פוקימון בעצמו .
    הקרבות היו טובים באמת ולא שלמי ששם לב באמת, הפוקימון של היריב חוטף מכה אחת בכל הקרב וכל השאר זה התחמקויות והתנגשות התקפות כך שהוא מפסיד בסוף להתקפה אחת.
    ועוד מיליון דברים אחרים. אני כועס כי פשוט פוקימון היה דבר חשוב בשבילי במשך תקופה ארוכה והייתי במשחקי תפקידים שמעניינים פי מיליון מאנימה ועלילתם הייתה יותר טובה. ואני לא נכנס מסיבה שקשורה לפוקימון, אני פשוט מתעניין לראות פרויקטים של היטמן למשל וכו', רק לכמה מבטים.
    אביב

9. משתמש מנוסה
    צודק,קטע דפוק נוסף זה שהפוקימונים הלא מפותחים של אש מנצחים פוקימונים מפותחים וחזקים זה כל כך מעצבן מה זה השטויות האלה נו באמת..

וחוץ מזה,אם המטרה של אש ליהיות מאסטר למה הוא לא בונה שישיה אחת טובה עם הפוקימונים החזקים שיש לו כבר? או שאולי אש טיפש?

הרגיז אותי במיוחד הקרב של אש נגד ווינונה,סוולו של אש חטף 478874857 מכות,ואז במכה אחת הוא ניצח את הסוולו של ווינונה כאילו מה זה השיט הזה??
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by תחנה מרככככזית@Jul 27 2009, 02:41 PM
    אני זועם בגלל שאם אני ואנשים שאני מכיר היו עושים ומביימים את הסדרה[כן לביום יש הגדרה דומה כם במצוירים], הכל היה נראה שונה לחלוטין והפונטציאל שטמון בסדרה שרואים במנגה היה מתממש. בעונה טובה באמת, לא הייתם רואים עוד פעם התחלתייייייים מזורג*ים בצוות, מה, אש לא יכול לנצח בלעדיהם? מדוע לא לתת לו אבוסמנו במקום טורטוויג?&#33; בכל מקרה, לא הייתם רואים שובבבבבבב כמו בכל מחוז את אש לוכד ציפור מסוג נורמל שיש לה 2-3 התפתחויות, כי בכל מחוז הוא לכד אחת וכולם יודעים זאת. לא היה לו תפוקימון מים המעפן שיש לו, לפחות במשחקים הוא מעפן ברמות. לא הייתה עלילה של: 1פוגשים מישהו חדש 2.צוות רוקט מנסה לגנוב תפוקימון שלו אלא אם הוא פוקימון בעצמו .
    הקרבות היו טובים באמת ולא שלמי ששם לב באמת, הפוקימון של היריב חוטף מכה אחת בכל הקרב וכל השאר זה התחמקויות והתנגשות התקפות כך שהוא מפסיד בסוף להתקפה אחת.
    ועוד מיליון דברים אחרים. אני כועס כי פשוט פוקימון היה דבר חשוב בשבילי במשך תקופה ארוכה והייתי במשחקי תפקידים שמעניינים פי מיליון מאנימה ועלילתם הייתה יותר טובה. ואני לא נכנס מסיבה שקשורה לפוקימון, אני פשוט מתעניין לראות פרויקטים של היטמן למשל וכו&#39;, רק לכמה מבטים.
    לדעתי אם היו עושים ממנגת "התפרקאות פוקימון" זה היה מגניב.
    והאמת בדברים שלך פתחת את עיני בדברים ממש נכונים(אני לא צוחק), אבל היוצרים החליטו כנראה לקדם ת&#39;סדרה לגיל הצעיר יותר ובגלל היא ככה כיום.
    אבל אם אתה לא אוהב את הסדרה אז אין טעם להיתעצבן על הכל, עדיין יש דברים מעניינים בפוקימון

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    איפה אתה קורא את כל האנימות האלו?S:

12. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by TreeCko@Jul 28 2009, 11:04 AM
    איפה אתה קורא את כל האנימות האלו?S:
    *מנגות...
    קוראים מנגה, רואים אנימה...

והתשובה היא באינטרנט, אם תחפש בגוגל "pokemon manga" אז לא ייקח לך הרבה זמן למצוא את כל הפרקים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

13. היכל התהילה
    טוב לפחות אני שמח שמבינים על מה אני מדבר ם:
    ואני לא כל כך כועס...פשוט מעצבן לראות אותם הורסים את הפונטיציאל, וכן כנראה שהם יותר מדי מכוונים לגיל קטן...הבעיה שהם הרגילו את הצופיל להתלהב מכל התקדמות הכי קטנה בעלילה כהתקדמות גדולה, כאילו שבאמת התרחש משהו מיוחד בפרק.
    ולJUST EVIL-אני יכול להראות[טוב לא באמת, אבל אני זוכר...] כל כך הרבה קרבות ודווקא בתחרויות הסרטים, שהפוקימון של הטוב חוטף מיליון מכות וכמובן שבסוף הוא מנצח...
    אביב

14. משתמש מנוסה
    שם: מייקל
    אני גם חושב שלעונה הראשונה היה משהו אחר - שגרם לנו יותר להתענין בה.

אבל אולי זה לא הסדרה. אולי זה דווקא אנחנו. אנחנו שגדלים ומתבגרים ועם הזמן, באופן טבעי, מאבדים את העיניין בסדרה שלא גודלת איתנו אלה נישארת אותו דבר וממשיכה לפנות אל אותו קהל יעד צעיר.

אנחנו פשוט מסרבים לעזוב את הסדרה שאנחנו כ"כ אוהבים מהילדות.

אולי אנשים כאן לא יזדהו איתי. אבל אני כבר בן 19
    FC בפלאטינה:
    2880
    0090
    1718

15. היכל התהילה
    אני בן 16 והדברים שלך הם אולי התשובה האמיתית, הרי שמעולם לא היו קרבות טובים באמת ועלילה טובה באמת, אבל אנחנו נהננו, כי לא הסתכלנו בצורה ביקורתית, הסתכלנו בתור מערייצים מושבעים שאוהבים בצורה כמעט עיוורת, כנראה ששחכנו שזוהי הסדרה
    אביב

עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •