Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    היי לכולם!
    עוד מידע התקדמותו ואירועיו של עולם המשחקים!

האיוונט של הרג'ים

שלא כמו כל שאר האיוונטים את האיוונט הזה לא משיגים בwi-fi, בשביל להשיג את האיוונט הזה עליכם לבוא לקום מסויים בו מחלקים אותו. לצערנו הרב הוא לא יחולק בארץ, אבל אם אתם מתכוונים לטוס לאיפושהו באירופה בין העשרים וחמישה ביולי עד השביעי בספטמבר תשאלו אותי-ייתכן שהמקום אליו אתם טסים זה מקום בו מחלקים את האיוונט.
    הבהרה:האיוונט הוא לגרסא האירופית

מה בעצם האיוונט?
    לאלה ששואלים מהו האיוונט הזה אני אסביר:
    באיוונט תקבלו רג'יגיגאס מיוחד והרג'יגיגאס הזה יפתח לכם את המערות של שלושת הרג'ים:
    רג'ירוק-
    המערה שלו נמצאת בדרך 228

רג'יאייס-
    המערה שלו נמצאת ביציאת הר קורונט לדרך 216

רג'יסטיל-
    המערה שלו נמצאת באיי הברזל

כל הרג'ים יהיו ברמה 30

רגע? זה כל האיוונט?
    בכלל לא, כאשר תלכדו את שלושת הרג'ים לכו לעיר סנופוינט(עיר מכון הקרח-המכון השביעי). בצפון העיר אתם תראו מבנה גדול דמוי מקדש-כנסו אליו. רדו לקומה האחרונה ותראו את רג'יגיגאס-, אם "תדברו" איתו כאשר שלושת הרג'ים אצלכם הוא יתעורר ויתחיל קרב ביניכם.
    אני מציע לכם לקחת איתכם פוקימון ברמה כמה שיותר נמוכה, מפני שהרג'יגיגאס יהיה ברמה 1.

*תודה לסרבי על חלק מהתמונות

זהו להיום!
    מקווה שנהניתם מהעדכון![/B]
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    הרג'יגיגאס יהיה ברמה 1?!
    טוב, תמיד אפשר לתקוף אותו עם False Swipe
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    תודה אחי אבל יש כזה איוונט לא?
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

4. משתמש מנוסה
    רגע. זאת אומרת שאין סיכוי להשיג אותם בארץ?
    זה משנה אם יש לי פלטנה מארצו הברית? אני אוכל להשיג אותם או שפשוט האוונט לא עובר בארץ?
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

5. מורחקים
    יואו, איזו חוסר הבנה&#33; ואתם מתפלאים למה אני מתלונן? כי זה בכלל לא האוונט&#33;
    האוונט הוא שאתה מקבל את רג&#39;יג&#39;יגאס ורק אז תוכל ללכוד אותם.
    ולמה אתה מעדכן על זה, אם האוונט בכלל לא בארץ. זה טוב לעדכן על אוונט ב-WiFi, אבל אוונט שבכלל לא מתקיים בארץ? ואל תתרץ לי שמי שטס לחו"ל ילך לשם, כי אני לא חושב שמשום מהקהילה כאן טס באותו זמן, ועוד לאותם מקומות.

6. the bitch is back
    PBRMaster- יש בשבילך במיוחד נושא שפתחתי בנושא דיבורים. http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=14696 תקרא ותפסיק להעליב את המעדכנים, זה לא במקום.

שי אחלה עידכון&#33; =]
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by PBRMaster@Jul 24 2009, 11:18 AM
    יואו, איזו חוסר הבנה&#33; ואתם מתפלאים למה אני מתלונן? כי זה בכלל לא האוונט&#33;
    האוונט הוא שאתה מקבל את רג&#39;יג&#39;יגאס ורק אז תוכל ללכוד אותם.
    ולמה אתה מעדכן על זה, אם האוונט בכלל לא בארץ. זה טוב לעדכן על אוונט ב-WiFi, אבל אוונט שבכלל לא מתקיים בארץ? ואל תתרץ לי שמי שטס לחו"ל ילך לשם, כי אני לא חושב שמשום מהקהילה כאן טס באותו זמן, ועוד לאותם מקומות.
    הבעיה שלך היא שאתה חושב בצורה שהיא כביכול פרקטית אבל ה"פרקטיות" של התפיסה שלך היא בעצם לא פרקטית בגרוש -
    זה לא מדגדג לאף אחד את ה**** השמאלית אם אנחנו יכולים או לא יכולים לקחת חלק באוונט הזה
    זה אוונט של פוקימון, ואנחנו אתר פוקימון, ולכן זה הכי לגיטימי בעולם לעשות עליו עדכון, אפילו שהאוונט הזה לא נגיש בשבילנו, זכותנו לדעת עליו.
    ואפרופו "אני לא חושב שמשום מהקהילה כאן טס באותו זמן, ועוד לאותם מקומות", תרשה לי להזכיר לך שעכשיו החופש הגדול, ומלא אנשים טסים לאירופה בחופש.
    ודבר אחרון, אני סומך על המילה של שי שהאירוע הוא קודם כל תפיסת 3 הרג&#39;ים, ושהוא קרה והבין מה הוא מפרסם.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    פיביאר-איוונט=אירוע.
    כעת זה חופש גדול והמון טסים לחו"ל, אז אולי במקרה מישהו יטוס לאחד המקומות.
    וסליחה בין הבילבול, כי זה גם פועיל הפוך(למקרה שאתה לא יודע)

קרדיט לניר
    ---------------------

9. מורחקים
    מקבלים רג&#39;יג&#39;יגאס מיוחד, שפותח את שלושת המערות, ואחרי שלוכדים את השלושה, ניתן ללכוד רג&#39;יג&#39;יגאס ברמה 1.

10. משתמש מנוסה
    אה, אני מתקן.

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    כן היה איוונט כזה אבל לגירסא היפנית עכשיו זה לאירופית

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Jul 24 2009, 02:25 AM
    היי לכולם&#33;
    עוד מידע התקדמותו ואירועיו של עולם המשחקים&#33;

האיוונט של הרג&#39;ים

שלא כמו כל שאר האיוונטים את האיוונט הזה לא משיגים בwi-fi, בשביל להשיג את האיוונט הזה עליכם לבוא לקום מסויים בו מחלקים אותו. לצערנו הרב הוא לא יחולק בארץ, אבל אם אתם מתכוונים לטוס לאיפושהו באירופה בין העשרים וחמישה ביולי עד השביעי בספטמבר תשאלו אותי-ייתכן שהמקום אליו אתם טסים זה מקום בו מחלקים את האיוונט.
    הבהרה:האיוונט הוא לגרסא האירופית

מה בעצם האיוונט?
    לאלה ששואלים מהו האיוונט הזה אני אסביר:
    באיוונט תקבלו רג&#39;יגיגאס מיוחד והרג&#39;יגיגאס הזה יפתח לכם את המערות של שלושת הרג&#39;ים:
    רג&#39;ירוק-
    המערה שלו נמצאת בדרך 228

רג&#39;יאייס-
    המערה שלו נמצאת ביציאת הר קורונט לדרך 216

רג&#39;יסטיל-
    המערה שלו נמצאת באיי הברזל

כל הרג&#39;ים יהיו ברמה 30

רגע? זה כל האיוונט?
    בכלל לא, כאשר תלכדו את שלושת הרג&#39;ים לכו לעיר סנופוינט(עיר מכון הקרח-המכון השביעי). בצפון העיר אתם תראו מבנה גדול דמוי מקדש-כנסו אליו. רדו לקומה האחרונה ותראו את רג&#39;יגיגאס-, אם "תדברו" איתו כאשר שלושת הרג&#39;ים אצלכם הוא יתעורר ויתחיל קרב ביניכם.
    אני מציע לכם לקחת איתכם פוקימון ברמה כמה שיותר נמוכה, מפני שהרג&#39;יגיגאס יהיה ברמה 1.

*תודה לסרבי על חלק מהתמונות

זהו להיום&#33;
    מקווה שנהניתם מהעדכון&#33;
    [/b]
    אתם יודעים שאפשר להשיג את הרג&#39;ים+רג&#39;יג&#39;יגאס(כלומר-בעזת הרג&#39;ים) שאפשר להשיג את הרג&#39;ים גם שעוים migrate (העברה) (או משו כזה) מפוקימון רובי/ספי/אמרלד.... ואז תראו את רג&#39;יג&#39;יגאס רמה 70 יותר טוב ולא צריך להגיע לאירופהבשביל זה ;)&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; טוב תהנו&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

13. משתמש מנוסה
    שאוים=שעושים* מצטער

14. משתמש מנוסה
    לixamitxi-זה מה שעושים, הרג&#39;יגיגאס שמביאים הוא לא אמיתי, רק אחרי שבעזרתו יפתחו המערות+תלכד את הרג&#39;ים את יכול ללכוד את רג&#39;יגיגאס

קרדיט לניר
    ---------------------

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •