Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    יש לי DS אמיתי ואני רוצה לדעת איך?ואיפה? אפשר לתפוס רוטום.
    ומה הקטע אם כול הצורות שלו?

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אתה צריך ללכת לבניין הטלוויזיה, אבל להגיד 2 מילים ספציפיות למנהל התחנה,
    ואז אתה שומר, ומכבה, ומדליק מחדש,
    ונכנס דרך התפריט ההתחלתי ל"מיסטרי-גיפט", ובוחר "קבל באמצעות וויי-פיי",
    ואז אתה הולך לאיזו חנות (לא משנה איזו) ויהיה שם שליח שייתן לך מפתח מיוחד,
    ואז אתה הולך לאחוזה ביער אטרנה, ויש שם איזה חדר אם טלוויזיה
    ושם אתה אמור לפגוש את רוטום (אני לא זוכר באיזה שלב משתמשים במפתח)

הקטע אם הצורות שלו זה שכל צורה יכולה ללמוד מתקפה מסוג אחר
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 23 2009, 10:51 PM
    אתה צריך ללכת לבניין הטלוויזיה, אבל להגיד 2 מילים ספציפיות למנהל התחנה,
    ואז אתה שומר, ומכבה, ומדליק מחדש,
    ונכנס דרך התפריט ההתחלתי ל"מיסטרי-גיפט", ובוחר "קבל באמצעות וויי-פיי",
    ואז אתה הולך לאיזו חנות (לא משנה איזו) ויהיה שם שליח שייתן לך מפתח מיוחד,
    ואז אתה הולך לאחוזה ביער אטרנה, ויש שם איזה חדר אם טלוויזיה
    ושם אתה אמור לפגוש את רוטום (אני לא זוכר באיזה שלב משתמשים במפתח)

הקטע אם הצורות שלו זה שכל צורה יכולה ללמוד מתקפה מסוג אחר
    בשביל לתפוס את רוטום לא צריך את כל הדברים שאמרת.
    1. תסיים את הליגה ותשיג את הנשיונלדקס.
    2. תקח פוקימון שיודע cut.
    3. תבוא בלילה לצפון יער אטרנה ותחתוך את העצים שם.
    4. תכנס לבית שנחסם ע"י העצים.
    5. כל הפוקימונים בבית הם גסטליים.
    כמו כן יש שם כמה חפצים שניתן להשיג, ולא מעט דברים מוזרים.
    בכל מקרה, באחד מהחדרים שם יש טלויזיה, דבר איתה.
    6. יופיע לך רוטום&#33;
    הוא יהיה רמה 15 וניתן לתפוס רק אחד, אז תבוא מוכן.

לגביי הצורות:
    הצורות לא קיימות במשחק הזה.
    הן קיימות בפלטינה בלבד.
    וההבדל ביניהן זה מתקפה יחודית לכל צורה שהיא יכולה ללמוד, והבדל בסטאטוסים בין הצורה הרגילה לשאר הצורות.

http://serebii.net/pokedex-dp/479.shtml

4. משתמש מנוסה
    תודה רבה

5. היכל התהילה
    יש לך עוד שאלות?
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

6. משתמש מנוסה
    כן.
    איך אפשר לתפוס את דארקיה?
    ואיך תופסים אלקיד?

7. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by NOY_P@Jul 24 2009, 01:55 PM
    כן.
    איך אפשר לתפוס את דארקיה?
    ואיך תופסים אלקיד?
    אתה מתכוון דארקראי?
    אתה צריך DS אמיתי ואירוע מיוחד.
    במחשב-קודים/תוכנות עריכה.
    http://serebii.net/pokedex-dp/491.shtml

אלקיד-
    במחשב-קודים/תוכנות עריכה.
    בDS-להכניס את המשחק אדום אש למקום המתאים ב-DS, ואז תוכל למצוא את אלקיד בדרום דרך 204 וב-Velley Windworks.
    http://serebii.net/pokedex-dp/239.shtml
    אחרי הנשיונלדקס בלבד.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by stm@Jul 24 2009, 07:33 AM
    בשביל לתפוס את רוטום לא צריך את כל הדברים שאמרת.
    אז למה משמש המפתח שמקבלים באוונט של וויי-פיי?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

9. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 24 2009, 04:10 PM
    אז למה משמש המפתח שמקבלים באוונט של וויי-פיי?
    לשנות את הצורה שלו.
    לא תופסים אותו שם.
    וזה בכלל בפלטינה.
    זה פורום DP פה.

10. משתמש מנוסה
    תודה רבה.
    יש לי עוד שאלה על אלקיד אחרי שאני מפתח אותו לאלקטרבאז אז צריך לתת לו איזו קופסה ויש לי אותה השאלה שלי היא איך הוא מתפתח ל-Electivire אני צריך פשוט לתת לו את הקופסה או אני צריך לתת לו ולהחליף אותו אם מישהו?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by NOY_P@Jul 24 2009, 03:53 PM
    תודה רבה.
    יש לי עוד שאלה על אלקיד אחרי שאני מפתח אותו לאלקטרבאז אז צריך לתת לו איזו קופסה ויש לי אותה השאלה שלי היא איך הוא מתפתח ל-Electivire אני צריך פשוט לתת לו את הקופסה או אני צריך לתת לו ולהחליף אותו אם מישהו?
    אתה צריך לתת לו אלקטרייזר (הקופסא) ולהחליף אותו.
    ברמה 16 אני מתפתח

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •