שלום מהם החולשות של לוקריו בגל שאינ בונה לו סט תוד לעוזרים
אדמה, אש ולחימה
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
כי הוא סוג מתכת/לוחם.Originally posted by shlomii4@Jul 24 2009, 03:07 PM
איך לחימה הרי הוא פוקימון לוחם ואיזה התקפה תהיה טובה לחולשה שלו אש ואדמה
לוחם משפיע רגיל על לוחם.
לוחם משפיע חזק על מתכת.
מכאן שלוקריו חלש מול מתקפות לוחם.
מתקפת מים טובה גם מול אש וגם מול אדמה.
הוא לומד water pluse מ-TM, אבל מתקפה לא הכי חזקה.
מתקפה כמו רעידת אדמה תהיה טובה מול אש ויש לה גם כוח חזק.
Psychic טובה מול החולשות שלו למתקפות לוחם.
וגם המתקפה מאוד טובה.
גם stone edge תהיה טובה מול סוגי אש.
תבחר את המתקפות גם לפי שאר הסוגים שיש לך בשישיה.
למשל אם אין לך מתקפה על חושית בשישיה, אז תלמד אותו Psychic.
וגם תשים לב להפרש בין ההתקפה המיוחדת לרגילה שלו.
אם יש הבדל משמעותי (לא אמור להיות אבל בכל זאת) אז תכניס גם את זה לשיקולים.
תסתכל פה לעוד פרטים:
http://serebii.net/pokedex-dp/448.shtml
הנה פשוט סט מעולה בשבילו
Lucario
Water Pulse
Aura Sphere
Psychic
Flash Cannon
טבע~ Modest
חפץ~ Life Orb
יכולת~ Inner Focus
ולחימה היא חולשה שלו. פוקימון לוחם משתמש במתקפת לוחם על פוקימון לוחם יוריד לו רגיל, זה לא לא אקפטיבי וגם לא אפקטיבי.
Psychic ו-Water Pulse נגד החולשות שלו לחימה, אש, אדמה
Flash Cannon וAura Sphere הם הסטאב שלו
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
הסט שלו זה זהOriginally posted by Grotle@Jul 24 2009, 02:37 PM
הנה פשוט סט מעולה בשבילו
Lucario
Water Pulse
Aura Sphere
Psychic
Flash Cannon
טבע~ Modest
חפץ~ Life Orb
יכולת~ Inner Focus
ולחימה היא חולשה שלו. פוקימון לוחם משתמש במתקפת לוחם על פוקימון לוחם יוריד לו רגיל, זה לא לא אקפטיבי וגם לא אפקטיבי.
Psychic ו-Water Pulse נגד החולשות שלו לחימה, אש, אדמה
Flash Cannon וAura Sphere הם הסטאב שלו
extremespeed
dragon pulse
bone rush
aura sphere
טבע
naughty
רמה 64
עשיתי קוד לכסף וקניתי את כל הוויטמינים כל הסטטוסים שלו הם בלאים אני פיצצתי אותו וויטמינים תגידו לי מה יש לשפר ויש לי hearte scale אז אם יש התקפה שאוליי צריך להחזיר לו אז תגידו
השיפור הוא לעשות סט כמו שעכשיו הצעתי לך OO"
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
סמוך עליו, הסט שהוא נתן לך הוא ממש טוב.Originally posted by shlomii4@Jul 24 2009, 03:17 PM
אתה בטוח כי פשוט יש לו התקפות טובות כמו האקטרים ספיד והדרגון פולז וקשה לוותר על המתקפות האלה בישביל התקפות יחסית חלשות
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
המתקפות הללו פחות חזקות בגלל הטבע שלו.Originally posted by shlomii4@Jul 24 2009, 03:17 PM
אתה בטוח כי פשוט יש לו התקפות טובות כמו האקטרים ספיד והדרגון פולז וקשה לוותר על המתקפות האלה בישביל התקפות יחסית חלשות
אני מאמין שדי קשה לך לחשוב שהמתקפות שננתי לך הם מאוד עוזרות. אבל באמת הם מעולות ואני מצעע לך לקחת את הסט הזה.
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
אוליי במקום הפעימת מים אז אני אשים לו רעידת אדמה אהה? מה אתה חושב ונגד המלוחם אני אלמד אותו התקפת וף או משהוOriginally posted by Grotle@Jul 24 2009, 03:22 PM
המתקפות הללו פחות חזקות בגלל הטבע שלו.
אני מאמין שדי קשה לך לחשוב שהמתקפות שננתי לך הם מאוד עוזרות. אבל באמת הם מעולות ואני מצעע לך לקחת את הסט הזה.
החולשה של לוחם זה על-חושי ומעופף, לוקאריו לא יכול ללמוד מתקפות מעופף ולכן הוא צריך את המתקפה העל-חושיתOriginally posted by shlomii4@Jul 24 2009, 07:32 PM
אוליי במקום הפעימת מים אז אני אשים לו רעידת אדמה אהה? מה אתה חושב ונגד המלוחם אני אלמד אותו התקפת וף או משהו
מים זה הסוג היחיד שחזק גם נגד אש וגם נגד אדמה, ולכן לוקאריו צריך פעימת מים
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אבל פעימת המים נגד שתיחולשות גדולות שלו.. תעשה מה שאתה רוצה.. זה סט פצצה בשבילו..Originally posted by shlomii4@Jul 24 2009, 07:32 PM
אוליי במקום הפעימת מים אז אני אשים לו רעידת אדמה אהה? מה אתה חושב ונגד המלוחם אני אלמד אותו התקפת וף או משהו
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)