איפה מתחת לאדמה אני מוצא אותו? המאובן היחיד שאני מוצא זה של שילדון![]()
מה? מה התבלבלתי? :huh: בדקתי טוב טוב שאני רושם את זה בפורום של פלטינה לפני שפתחתי את הנושא. בקיצר זה תלוי במשהו חוץ ממזל כדי למצוא את המאובנים? ובכלל אפשר למצוא גם את המאובן של קריינידוס כן או לא?Originally posted by stm@Jul 25 2009, 09:23 AM
אין מקומות מדויקים לדברים האלה.
עניין של מזל וזהו.
ורק בפלטינה אתה יכול למצוא את המאובנים של שניהם, כך שאם התבלבל בפורום, זה כנראה בגלל זה.
המיקומים של המאובנים תמיד משתנים, הם אף פעם לא קבועים.
ואפילו בפלטינה אי אפשר להשיג את שניהם, קוד המאמן שלך (מספר אקראי שנבחר בתחילת המשחק) קובע את מי משניהם תוכל למצוא.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
בסדר אבל יש לי רק עוד שאלה אחת על מנצ'לאקס אני יודע שזה לא קשור לנושא אבל אני חייב לשאול: קוד המאמן שלי גם קשור לאיך למצוא אותו על עצי הדבש לא? או שמוצאים אותו רגיל?Originally posted by Tom Pokemon@Jul 25 2009, 11:37 AM
המיקומים של המאובנים תמיד משתנים, הם אף פעם לא קבועים.
ואפילו בפלטינה אי אפשר להשיג את שניהם, קוד המאמן שלך (מספר אקראי שנבחר בתחילת המשחק) קובע את מי משניהם תוכל למצוא.
בנושא שאתה פותח מותר לך לשאול כמה שאלות שאתה רוצה.Originally posted by lugia rules@Jul 25 2009, 01:10 PM
בסדר אבל יש לי רק עוד שאלה אחת על מנצ'לאקס אני יודע שזה לא קשור לנושא אבל אני חייב לשאול: קוד המאמן שלי גם קשור לאיך למצוא אותו על עצי הדבש לא? או שמוצאים אותו רגיל?
זה עדיף מאשר לפתוח נושא כל שעה.
לא.
יש אחוז אחד סיכוי למצוא אותו על עצי הדבש, זה דבר שלא משתנה בין המשחקים.
הוא הפוקימון הכי נדיר שיש בDPPt (אם לא מחשיבים פוקימונים זוהרים).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)