Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שמתם לב שלאחר שהם מביסים את הספירויים אז יש ברקע ציפור זהובה שנראת כמו הו-או וכשהיא עוברת אז יש קשת אז זה רק אני או שזה כאילו מאמר סגור לדור השני?(מה שכבר היה אבל סתם בא לי לברר.)

2. the bitch is back
    בפרק הראשון מראים את הו-או.
    זה לא ציפור שדומה זה פשוט הוא XD
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    אוי נו >< לא שמתי לב שיש פורום לסדרה במיוחד אז אם אפשר להעביר או משהו כזה...

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    זה הו-או. ויש עוד פרקים שרואים פוקימונם מדור מתקדם יותר,כמו למשל שבליגה של ג&#39;וטו אש נלחם נגד איזה מישהו שהיה לו בלייזיקן.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    מישהו כתב מדריך על הנושא הזה: http://pokemons.co.il/index.php?id=88
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    שם: מייקל
    חחח מישהו? הקרדיט למטה שייך לך
    FC בפלאטינה:
    2880
    0090
    1718

7. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    ננעל~
    קיבלת תשובה
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •