הסט של מגמאטור ואלקטריוויר גרועים. בזה אין ספק אפילו.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 11:11 AM
אמרתי לה להוריד גרדוויאר-היא פוקימון חלשה מדי.
ושוב אותה טעות-סט גרוע זה כאשר אני שם מתקפות לא פיזיות לתוקף פיזי, או שם מתקפות לא שימושיות, או לא שם מתקפה מסוג הפוקימון.
ולא חייב שלפוקימון תהיה הגנה מכל סוג, פשוט אפשר להישתמש בפוקימון אחרXD.
כמו האליט פור-
מאמן החרק, פוקימון אש מקצועי וגמרנו
מאמנת האדמה-פוקימון עלה מקצועי וגמרנו
מאמן האש-פוקימון מים מקצועי וגמרנו
מאמן העל חושי-אני לא זוכר מהם החולשות של העל חושי
האלופה-פשוט לדעת להחליף פוקימון בזמן הנכון וניצחת.
קרן על לא עוזרת. היא מסוג נורמל וגם גורמת לך לא לתקוף תור.
גרדוויאר חזקה מאוד. יש לה מהירות גבוהה, התקפה ספיישל גבוהה מאוד והגנת ספיישל ממש אבל ממש גבוהה.
היא כמו אספיון אבל שרק לו יש יותר התקפה ספיישל מהגנת הספיישל.
בכל מקרה בסדר, והיא משחקת במחשב ויש לה רק את הליגה הקלה וגם את הבאטל פוינט.
עכשיו אבל מה יקרה אם היה נכנס לנושא הזה גם אחד שמשחק בDS והיה לוטקח את הסט הלא נכון שלך?
ועדין לפוקימון כמו אלקטריוויר יש הרבה אויבים. אפילו שהוא רק מחוסל מסוג אדמה ולמה?
כי פוקימונין אחרים יכולים ללמוד מתקפת EQ. למשל אורסינג? אמובסנאו?
עדיין לא תיהיה לו התנגדות נגד כולם אז לפחות תיהיה לו נגד החושלה שלו.
אני גם לא אומר שצריך לתת להם מתקפות רק שיגנו עליהם. אבל לא צריך להשמיט סוג חזק שגם הרבה משתמשים בו.
אם והוא היה מוחסל מסוג חרק שלא הרבה משתמשים בפוקימונים ממנו אז הייתי אומר בסדר. אבל עדיין הייתי מנסה לחשוב ככה שהוא יהיה מוגן ממנו.
אתה צריך לחושב ככה : לאיינפרנייפ יש הרבה חולשות נכון? עכשיו אתה לא תתן לו SHADOW CLAW כי זה רק נגד על - חושי.
יותר נכון לתת לו אגרוף חשמל שמנצחת את הסוגים מים ומעופף. סוגים שנפוצים מאוד בשישיות וישאר יוציאו אותם נגד איינפרנייפ.
אני מקווה שהבנת ורק תחשוב על חולשות של הפוקימון ולא לתת לו מתפות שלא עוזרות.
אתה צריך לחשוב על שיתוף פעולה בשישיה ככה כולם יחד יוכלו לנצח לבד פוקימונים חזקים מאוד כמו בליסי או סטייליקס.