Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    אני ישמח אם למישהו יהיה אמלצות לשיפור או פוקימונים אחרים שיתאימו

garchomp
    רמה: 52
    יכולת: sand veil
    ev:252 attack,252 speed,4 hp
    nature: jolly
    item:life orb
    מתקפות:
    swords dance
    outrage
    earthquake
    fire fang

togekiss
    רמה:51
    יכולת: serene grace
    ev: 252 hp, 252 spacial defence,4 defence
    nature:calm
    item:leftovers
    מתקפות:
    roost
    air slash
    thunder wave
    aura sphere

metagross
    רמה:50
    יכולת:clear body
    ev:252 hp,236 attck,12 defence,8 speed
    nature:adamant
    item:Choice Band
    מתקפות:
    iron head
    thunderpunch
    earthquake
    explosion

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by zivc@Jul 27 2009, 01:35 PM
    אני ישמח אם למישהו יהיה אמלצות לשיפור או פוקימונים אחרים שיתאימו

garchomp
    רמה: 52
    יכולת: sand veil
    ev:252 attack,252 speed,4 hp
    nature: jolly
    item:life orb
    מתקפות:
    swords dance
    outrage
    earthquake
    fire fang

togekiss
    רמה:51
    יכולת: serene grace
    ev: 252 hp, 252 spacial defence,4 defence
    nature:calm
    item:leftovers
    מתקפות:
    roost
    air slash
    thunder wave
    aura sphere

metagross
    רמה:50
    יכולת:clear body
    ev:252 hp,236 attck,12 defence,8 speed
    nature:adamant
    item:Choice Band
    מתקפות:
    iron head
    thunderpunch
    earthquake
    explosion
    תלמד את גרצ'ומפ להביור במקום ניב אש זה יותר חזק ובקשר לטוגקיס למה שמת לו את מתקפת החשמל הזו תלמד אותו קרן על או כדור צל

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by shlomii4@Jul 27 2009, 02:05 PM
    תלמד את גרצ'ומפ להביור במקום ניב אש זה יותר חזק ובקשר לטוגקיס למה שמת לו את מתקפת החשמל הזו תלמד אותו קרן על או כדור צל
    איזה שטויות אתה מדבר,להביור זה מתקפה מיוחדת בעוד שגארצ'ומפ הוא פוקימון פיזי בכלל

אז מה זה משנה אם תיהיה לו מתקפת אש חזקה יותר אם גם ככה ההתקפה המיוחדת שלו חלשה מההתקפה הרגילה שלו?

וכן,שווה ללמד את טוגקיס קרן על בגלל הסטאב
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

4. משתמש מנוסה
    אם אתם אומרים את זה על טוגקיס זה אומר שאתם לא מבינם אותו אז אני יסביר הקטע של טוגקיס זה שההתקפה air slash שהאפקט שלה זה שיש ליריב 30 אחוז לעשות flich בזכות האפקט שלו זה הופך את הסיכוי ל-60 אחוז,אז הקטע הוא שאני יתקוף את היריב אם המתקפה הזאת כל הזמן והוא ברוב המקרים יחתי,אבל אם אני לא תוקף ראשון אז ההתקפה לא שווה כלום אז בעזרת thunder wave אני בעצם מוריד ליריב את המהירות בצורה דרסתית ואז אני יוכל לתקוף כל פעם ראשון וגם זה מגדיל את הסיכוי מ-60 אחוז ל-70 אחוז

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by zivc@Jul 27 2009, 02:18 PM
    אם אתם אומרים את זה על טוגקיס זה אומר שאתם לא מבינם אותו אז אני יסביר הקטע של טוגקיס זה שההתקפה air slash שהאפקט שלה זה שיש ליריב 30 אחוז לעשות flich בזכות האפקט שלו זה הופך את הסיכוי ל-60 אחוז,אז הקטע הוא שאני יתקוף את היריב אם המתקפה הזאת כל הזמן והוא ברוב המקרים יחתי,אבל אם אני לא תוקף ראשון אז ההתקפה לא שווה כלום אז בעזרת thunder wave אני בעצם מוריד ליריב את המהירות בצורה דרסתית ואז אני יוכל לתקוף כל פעם ראשון וגם זה מגדיל את הסיכוי מ-60 אחוז ל-70 אחוז
    אוקיי,אתה צודק.. לא חשבתי על האסטרטגיה הזאת

אמנם אתה שוכח פרט חשוב,אתה מתחרה בבאטל טאוור,כלומר ליריבים שלך בדרך כלל יהיו ברים שירפאו שיתוק,או שתילחם מול פוקימוני אדמה שת&#39;אנדר וויב לא יעבוד עליהם,או שתילחם נגד פוקימוני חשמל או אבן או מתכת שאייר סלאש פשוט לא יועיל נגדם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

6. משתמש מנוסה
    אתה צודק יש כמה פוקימונים שיש להם ברים שמרפים אבל הם מאוד מאטים,בקשר לפוקימוני אדמה אתה צודק ובגלל זה גם יש לי את המתקפת לחימה וגם אתה צריך לדעת שמספיק שהיריב יותר מהיר ממני וכבר שווה לעשות לו פארליזאד.
    ואתה גם צריך להבין שלא קיים דבר כזה פוקימון מושלם,לכל פוקימון יש את הבעיות שלו

7. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    הייתי ממליץ לך להחליף את ניב אש ב Brick break.
    זה יותר חזק מניב אש,וכמו ניב אש גם הוא אפקטיבי על סוג קרח.
    כמו כן,הוא גם יכול לשבור ריפלקט וכו&#39; ולגרום עוד נזק.
    אני מניח שיהיו כמה כאלה במתחם הקרבות..

בקשר למטאגרוס..
    לא עדיף שתיתן לו מטאור מאש במקום איירון האד?
    אם תשתמש במטאור מאש יש סיכוי שההתקפה שלו תתחזק.
    וכדי שהיכולת של איירון האד תעבוד מטאגרוס צריך לתקוף ראשון..
    וטוב..מטאגרוס הוא לא כל כך מהיר אז....לדעתי עדיף מטאור מאש.

8. משתמש מנוסה
    brick break לא ממש עוזר כי אם אני נגיד נלחם נגד פוקימון קרח אז זה יהיה התקפה של 150 אז למה לי לא להשתמש פשוט ב-earthquake שזה 100+50 שווה 150,אותו דבר בדיוק, המתקפת אש היא מתקפה שנועדה לעזור לי נגד skarmory שהוא מעוד נפוץ ב-battle tower.

בקשר למטגרוס אתה צודק עדיף מטאור מאש אני לא משתמש בזה בגלל שאני סונה מתקפות אם אחוזים לא כל כך גבוהים(85 אחוז),בגלל שאני יודע שמספיק שאני פעם אחת יחתי ב-100 הקרבות שאמורים להיות לי ואני כנראה יפסיד,אז אני מעדיף ללחת על נזק בטוח אפילו אם זה יקטין את הסיכוי שלי להרוג את הפוקימון של היריב,כי אני זוכר ששיחתי אם טירניטר אם מתקפה של 80 אחוז והיו פעמים שהתחתי אם המתקפה 3 פעמים רצופות

9. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    Originally posted by zivc@Jul 27 2009, 03:59 PM
    brick break לא ממש עוזר כי אם אני נגיד נלחם נגד פוקימון קרח אז זה יהיה התקפה של 150 אז למה לי לא להשתמש פשוט ב-earthquake שזה 100+50 שווה 150,אותו דבר בדיוק, המתקפת אש היא מתקפה שנועדה לעזור לי נגד skarmory שהוא מעוד נפוץ ב-battle tower.

בקשר למטגרוס אתה צודק עדיף מטאור מאש אני לא משתמש בזה בגלל שאני סונה מתקפות אם אחוזים לא כל כך גבוהים(85 אחוז),בגלל שאני יודע שמספיק שאני פעם אחת יחתי ב-100 הקרבות שאמורים להיות לי ואני כנראה יפסיד,אז אני מעדיף ללחת על נזק בטוח אפילו אם זה יקטין את הסיכוי שלי להרוג את הפוקימון של היריב,כי אני זוכר ששיחתי אם טירניטר אם מתקפה של 80 אחוז והיו פעמים שהתחתי אם המתקפה 3 פעמים רצופות
    סקארמורי?
    כיסחתי את כל מתחם הקרבות ולא זכור לי שראיתי הרבה כאלה..
    אולי 1 או 2 אבל לא יותר.
    חוץ מזה,אתה יכול להחליף למטאגרוס ולהשתמש בטאנדרפאנץ&#39;.

בקשר למאטגרוס,זה עניין של מזל.
    לפעמים אתה פוגע כמה פעמים ברציפות עם מתקפה שיש לה דיוק יחסית נמוך כמו היפנוזה וכו&#39;
    ואתה יכול גם לפספס מתקפות שיש להם אחוזי פגיעה של 90 ומעלה.
    אני זוכר שלפני כשנה וחצי-שנתיים כשעוד שיחקתי באימולטור אימנתי לוקסריי.
    ופספסתי פעמיים ברציפות את המתקפה טאנדר פאנג,שיש לה דיוק של 90 או 95 לא זוכר..

10. משתמש מנוסה
    בצורה מסויימת אתה צודק שאני יכול להחליף למטגרוס אבל אני מעדיף שהוא יהיה מסוגל לעשות כמה שיותר דברים בעצמו,ואפילו אם הייתי בוחר לבתר על מתקפת האש עדין לא שווה לי לסים את המתקפת לחימה כי כמו שאמרתי זה אותו נזק כמו רעידת אדמה.
    כן גם אני לפעמים מחתי איזה פעמיים אם מתקפה של 95 אחוז אבל אני חייב להתפשר,וכמו שאמרתי אני לא אוהב את ההתקפה של ה-85 בגלל שאני צריך מתקפות שאני ידע שהיפגעו כל הזמן בגלל שיש לי אמון קרבות (100) זה לא שווה לפי דעתי כי מספיק שאני יחתי פעם אחת וכל הרצף נצחונות שלי יכול ללכת,כי זה דיי ברור שאם התקפה כזאת אני יחתי הרבה יותר מפעם אחת ואני לא חושב שאני יכול להרשות לעצמי משהו כזה

11. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    מטאגרוס הוא סוד פלדה/על-חושי ולא שמת לו בכלל מתקפה על-חושית.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. משתמש מנוסה
    ההתקפה האלחושית הכי חזקה שאני יכול לסים לו זה zen headbutt שזה 80 התקפה אם דיוק של 90 שזה לא כל כך משהו וגם על חושי זה לא סוג של התקפה כל כך חשוב בשביל מתגרוס בגלל שאל חושי משפיע רק על פוקימוני לחימה ורעל,רעל לא כל כך נפוץ וגם מטגרוס לא מקבל נזק ממתקפות רעל, ולחימה משפיע עליו רגיל פלוס רוב פוקימוני הלחימה הם פוקימונים פיזים ויש למטגרוס שלי הרבה הגנה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •