תגיד את זה לנורג >>~;Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 27 2009, 10:36 PM
עלק:איך הוא לא הבין שזה לא הילד שלו? העובדה שהוא שורט ובוכה לא עוזרת?
XXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ו:ג'יאדוד שגוסס ממתקפת חשמל, זאנגוס עם חרדות נטישה ומארטשמפ עם פיגור שכלי
שלישית טימטום אשכרהXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDD
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
יש פוקימון אחד נורמלי בצוות שלך?Originally posted by Loveless@Jul 27 2009, 11:56 PM
זה נכון V_V
קרדיט לניר
---------------------
מישהו יודע איפו DINGO הוא קצת חסר לי
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
הפורום נורא יבש כרגע![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
בגלל שאתה לא משתמש כבוד
בעזרת ה' בסביבות יום ראשון עוברים שרת , אז כנראה הפורום יהיה יותר מהיר (אני מקווה).
הוא טס לחודש בחו"לOriginally posted by אמבראון@Jul 28 2009, 12:26 AM
מישהו יודע איפו DINGO הוא קצת חסר לי
קרדיט לניר
---------------------
הפורום לא זז לי לאט, אבל אנשים לא מגיבים אז גם לי אין איפה להגיבOriginally posted by YoRt3m@Jul 27 2009, 11:31 PM
בגלל שאתה לא משתמש כבוד
בעזרת ה' בסביבות יום ראשון עוברים שרת , אז כנראה הפורום יהיה יותר מהיר (אני מקווה).![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
היי תוםOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 28 2009, 12:48 AM
הפורום לא זז לי לאט, אבל אנשים לא מגיבים אז גם לי אין איפה להגיב![]()
![]()
קרדיט לניר
---------------------
הייOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 27 2009, 11:50 PM
היי תום![]()
מזל"ט על זה שגיבל שלך התפתח :P
ברמה 16 אני מתפתח
תודהXP, תוכל להודיע לפני שתתגייס?Originally posted by Tom Pokemon@Jul 28 2009, 12:54 AM
היי
מזל"ט על זה שגיבל שלך התפתח :P
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)