Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: eve התפתחות

1. משתמש מנוסה
    איזה התפתחות של EVE הכי מומלצת?
    תודה לעונים

2. משתמש מנוסה
    הייתי ממליץ לך או ופוריאן או אמביראון

אבל יותר טוב ופוריאן בכלל ההגנות הטובות והחיים הגבוהים,וגם ההתקפה שלו לא רעה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    האמת זה גם מאוד תלוי בשישיה לך.
    אם יש לך כבר סוג מים טוב, אין טעם לפתח אותו לופוריאן.

4. משתמש מנוסה
    אני ממליץ לך לבחור באמבראון או באספיאון כי יש להם מתקפות חזקות מאוד ויש לשניהם מתקפות שמרפאות אותם שיקום לאספיאון ואור ירח לאמבראון
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    את השם כותבים Eevee ולא "Eve".
    וכמו ש-STM אמר, זה תלוי בשאר הסוגים בשישייה שלך.
    אבל אישית, אני הכי אוהב את פלריאון, אמבריאון וליפיאון.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ido6@Jul 27 2009, 05:39 PM
    אני ממליץ לך לבחור באמבראון או באספיאון כי יש להם מתקפות חזקות מאוד ויש לשניהם מתקפות שמרפאות אותם שיקום לאספיאון ואור ירח לאמבראון
    ממש לא,ההתקפות של אמביראון ממש לא חזקות,אבל ההגנות שלו מעולות,הוא סוג של באנקר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •