Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שישייה

1. משתמש מנוסה
    שלום אני רוצה לעשות שישייה מגוונת עם פוקימוהים שלא השתמשתי בהם כמו ביוטיפלאי ואחרים אז תעזרו לי בשישייה

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אתה רוצה שישייה עם מהלכי שטח (HMים, חפירה, שיגור, וכו')?
    או אולי שישייה שמותאמת לנצח את הליגה?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by shlomii4@Jul 27 2009, 08:51 PM
    שלום אני רוצה לעשות שישייה מגוונת עם פוקימוהים שלא השתמשתי בהם כמו ביוטיפלאי ואחרים אז תעזרו לי בשישייה
    קודם כל חבל שלא אמרת מהם הפוקימונים שאתה תמיד משתמש בהם כי אז היה יותר קל...

עצתי:

פוקימון התחלתי: מה שבחרת...
    פוקימון מעופף: אלטיריה- מעופף ודרקון או טרופיוס- מעופף ועשב.
    פוקימון מים: אם לא התחלת עם מדקיפ אז קח את לנטרן (מומלץ&#33;) שהוא פוקימון מים וחשמל או את וולרין שהוא פוקימון מים וקרח, גם ויסקש, שרפדו והמפותח של קורפיש מעולים&#33; (הם גם כפל סוגים).
    פוקימון חשמל: לנטרן שהוא גם מים (אין הרבה פוקימוני חשמל טובים בגרסה הזו) או פיקאצ&#39;ו ( רייצו&#39;)
    פוקימון אש: אם לא התחלת עם טורצ&#39;יק אז קח את סלגמה שמתפתח למקרגו שהוא גם אבן או את קמפרוט שהוא גם אדמה.
    פוקימון עשב: אם לא התחלת עם טריקו ולא לקחת את טרופיוס כמעופף אני ממליץ על וייפלום שהוא גם רעל, בלוסום, שיפטרי שהוא גם חושך או ברלום שהוא גם לחימה (מומלץ מאוד&#33;&#33;&#33;).
    פוקימון רגיל: ג&#39;ירפריש מומלצת כי היא גם על חושי.

כעיקרון זהו זוהי שישיה מגוונת עם כפל סוגים (לרוב) אם תרצה עוד הצעות אז תשאל אותי&#33;
    מקווה שעזרתי&#33;

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    לואי, "כפל סוגים" זה לא כשלפוקימון יש 2 סוגים, הביטוי הזה מתייחס למצב שבו יש לך בשישייה 2 פוקימונים מאותו סוג [למשל, אם יש גם גרידוס וגם גולדאק (2 פוקימוני מים)].
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •