Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    יש לי מספר שאלות, והנה הם:

אז ככה, אולי חלק מכם זוכרים אותי ואולי חלק לא, אבל שמי דניאל והייתי חצי-פעיל לא מזמן. אבל בתקופה האחרונה לא הייתי בארץ ולכן הנגישות שלי לפורום ולמשחק לא הייתה קיימת.

עכשיו חזרתי ויש לי מספר שאלות.

1: בדיוק סיימתי את מאמנת המכון השביעית, ואינני זוכר מה עליי לעשות. מישהו יכול להגיד לי בבקשה?
    2: במשחק התחתון של המשחק יש לי מספר אפשרויות משתנות, כרגיל. אבל אני חושש שאני לא יודע מה אחת מהן עושה. זה מעין רדר. יש לי צורת פלוס גדולה, וכל פעם שאני לוחץ זה עושה לי עיגול שמתרחב סביב המקום שעליו לחצתי.
    3: להל"ן השישייה שלי ללא סטים, בבקשה תגידו לי אם היא טובה.
    KADABRA
    RAPIDASH
    TORTERRA
    STARAPTOR
    GASTROON
    אין לי פוקימון שישי, חשבתי על פוקימון חשמל אולי...

תודה מראש לעוזרים, אם יהיה לי שאלות נוספות בזמן הקרוב אני אעדכן.

2. משתמש מנוסה
    בקשר לשאלה ה-2 בעזרת הרדר הזה אתה יכול למצוא דברים שיש מתחת לאדמה,אם תלחץ על הרדר ויהיה משהו מתחת לאדמה אז יהיה על הרדר נקודה שחורה ורק תיהיה צריך לדבר אם הנקודה בשביל לקבל את החפץ

3. משתמש מנוסה
    1.אתה צריך ללכת לעיר שבו צוות גלאטיק פיצצו את האגם שם לא זוכר את השם העיר קיצר שם יש לך דרך יציאה מצד ימין מתור עיר,אתה גם יכול לקרוא מדריך יש בפורום "יהלום ופנינה" מדריך.
    2.הסבירו לך.
    3.יש לך שישיה נחמדה מאוד,אני ממליץ לך להוסיף פוקימון לוחמה-ריולו שמתפתח ללוקסריו,את ריולו תוכל להשיג במהרת הברזל.
    אתה גם יכול להוסיף פוקימון חשמל כמו לוקסרי או אלקטרובז אך מכיון שיש לך כבר פוקימון עלה שטוב נגד פוקימוני מים,אני ממליץ לך לקחת את לוקסריו,מקווה שעזרתי.

4. ~TyLeR~
    Guest
    משתמש יקר,
    אנא קרא את החוקים מחדש , עברת על חוק כותרת עניינית.
    תשתדל להמנע ממצבים כאלה בעתיד.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •