Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    שלום,יש לי לאפרס ואין לי מושג איזו מתקפה רביעית לתת לה.
    הטבע שלה הוא Adamant והסט שלה הוא-
    Dragon dance
    Waterfall
    Ice shard

חשבתי על כמה אפשרויות-
    Iron head-
    אחרי כמה דראגון דאנס לאפרס תיהיה ממש מהירה,והיכולת של המתקפה דיי תעזור לה.
    מצד שני,המתקפה הזאת לא אפקטיבית על הרבה סוגים.

Outrage- לאחר כמה דראגון דאנס ההתקפה שלה תתחזק ועם מתקפה שיש לה 120
    כוח היא יכולה להיות קטלנית.
    מצד שני זה יכריח אותי להשתמש בזה פעמיים-3 ואז זה יבלבל את לאפרס.
    ובזמן הזה היריב יכול להחליף לפוקימון מסוג פלדה.

Zen headbutt-
    לדעתי זאת האפשרות הכי טובה.
    יש לה אתה אותה היכולת כמו איירון האד,ובנוסף היא אפקטיבית על החולשה של
    לאפרס לפוקימוני לחימה.

אז מה דעתכם?

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    שמע, ice shard זה חלש מידי (40 נק'), אם אתה רוצה מתקפת קרח פיזית אז שים ללפרס avalanche (כוח של 60 נק', וכוח כפול אם לפרס מותקפת לפני שימוש במתקפה).
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 28 2009, 05:07 PM
    שמע, ice shard זה חלש מידי (40 נק&#39;), אם אתה רוצה מתקפת קרח פיזית אז שים ללפרס avalanche (כוח של 60 נק&#39;, וכוח כפול אם לפרס מותקפת לפני שימוש במתקפה).
    זה לא אם היא תתקוף שנייה,אם אני משתמש בזה היא תתקוף שנייה.
    האפקט הוא שאם היא נפגעת ואני משתמש בזה אז הכוח של ההתקפה הזאת מוכפל.
    ואתה שוכח משהו,אם אני מלמד את לאפרס את המתקפה הזאת זה דיי הורס אותה.
    אני אשתמש בכמה דראגון דאנס כדי לגזק את ההתקפה שלה ולהגביר את המהירות שלה,ואז ב avalanche שיגרום לה לתקוף שני?

חוץ מזה שאייס שארד תמיד תוקף ראשון,אם יישאר ללאפרס HP נמוך והיריב יוציא פוקימון שיש לו פאק אווט,סאקר פאנץ&#39;,מאץ&#39; פאנץ&#39; וכו&#39; לא יהיה לי סיכוי.
    אבל אם אני אשתמש באייס שארד אני אתקוף לפניהם ואגרום להם נזק.
    ובוא לא נשכח שההתקפה של לאפרס תתחזק משמעותית עם הדראגון דאנס,אז
    גם האייס שארד יהיה דיי חזק.

לדעתי,avalanche מתאים ללאפרס שיש לה Curse.

4. משתמש מנוסה
    יודע מה, אני מציע לך שפשוט תיקח לפרס עם טבע אחר, כזה שלא מחליש התקפה מיוחדת, ככה פשוט תוכל ללמד אותה גלישה וקרן קרח, כי מה לעשות שסט פיזי זה פשוט בעייתי ללפרס.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 28 2009, 05:15 PM
    יודע מה, אני מציע לך שפשוט תיקח לפרס עם טבע אחר, כזה שלא מחליש התקפה מיוחדת, ככה פשוט תוכל ללמד אותה גלישה וקרן קרח, כי מה לעשות שסט פיזי זה פשוט בעייתי ללפרס.
    כן,אני יכול לאמן לאפרס אחרת ולתת לה גלישה,קרן קרח,חזיז ועל חושי.
    אבל אני לא מתכוון לוותר על הלאפרס הפיזית.
    אני לא סתם השקעתי ברבייה עד שתצא לי לאפרס עם IV גבוהים ועם דראגון דאנס.
    אני לא סתם אימנתי את לאפרס EV.
    לאפרס עם דראגון דאנס יכולה להיות ממש חזקה,מנסיון אישי עם פוקימונים
    שיש להם דראגון דאנס.
    כל מה שאני צריך זה לבחור לה מתקפה רביעית.
    ורוב הסיכויי הם שזה יהיה Zen headbutt.

6. משתמש מנוסה
    חזיז? אתה מתכוון מכת-ברק (ThunderBolt)?
    ברמה 16 אני מתפתח

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 28 2009, 05:26 PM
    חזיז? אתה מתכוון מכת-ברק (ThunderBolt)?
    אופס,כן התכוונתי לברק.
    אבל זה לא העניין בכל אופן.

8. משתמש מנוסה
    קח את נגיחת הזן. כמו שאמרת היא פשוט מנצחת את החולשה של לפרס על לחימה.
    תזכיר לי לעשות נגדך קרב כשיש לך בשישיה את הלפרס הזו. היא בכלל חזקה בקרבות שהשתמשת בה?
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Jul 28 2009, 08:24 PM
    קח את נגיחת הזן. כמו שאמרת היא פשוט מנצחת את החולשה של לפרס על לחימה.
    תזכיר לי לעשות נגדך קרב כשיש לך בשישיה את הלפרס הזו. היא בכלל חזקה בקרבות שהשתמשת בה?
    טוב,היא ההיתה ממש טובה בליגה.
    [פלאטינום שהליגה מתחזקת]
    נכנסתי איתה ברמה 72 והיא כיסחה שם את כולם XP
    טוב,זאת רק ליגה אני בטוח שקרבות WI-FI יהיו יותר קשים.
    עדיין,יש לה לא מעט HP ועם השילוב של דראגון דאנס היא יכולה להיות לא רעה.
    ותאמין לי שיש לי פוקימונים אחרים שהייתי מעדיף לבדוק אותם בקרבות.
    כמה פוקימונים שלא השתמשתי בהם כבר מלא זמן.
    בכל מקרה,אני כבר אלמד את לאפרס Zen headbutt.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •