Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 49
  1. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אתה משחק במחשב או ב-DS?
    אם במחשב, אתה בעד או נגד קודים?
    אם ב-DS, יש לך ווי-פיי?
    *אני שואל כדי לדעת מה להמליץ לך*
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 30 2009, 10:30 AM
    אתה משחק במחשב או ב-DS?
    אם במחשב, אתה בעד או נגד קודים?
    אם ב-DS, יש לך ווי-פיי?
    *אני שואל כדי לדעת מה להמליץ לך*
    אני במחשב ואין לי בעיה עם קודים

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 30 2009, 09:22 AM
    שלומי, שאלה לי אליך- השישייה שאתה מרכיב אמורה להילחם בוויי-פיי?
    כי אם לא, אז ממש אל תקשיב לעומר (גרוטל) שאומר לך לא להשתמש בתותח הידרו
    כי זה בכלל לא משנה שאתה לא יכול לתקוף תור אחרי, המתקפה הזו כ"כ חזקה עד שרוב הפעמים היא תהרוג את היריב.
    עומר בטוח שאם תשתמש במתקפה שמונעת ממך לתקוף בתור הבא אז היריב יהרוג אותך
    אבל לטורטרה שלי יש צמח-מטורף (פרנזי=פלאנט) ואף פעם לא קרה לי מצב כמו שעומר מתאר.
    עומר, תבין משהו-
    הכוח של תותח הידרו + STAB זה 150x1.5 = 225
    כלומר שאחרי 2 יוצא שתקפת את היריב בעוצמה של 225 נק&#39;, 225:2 = 112.5
    אז בממוצע זה יוצא שבכל אחד משני התורות האלה תקפת בעוצמה של יותר מ-100 נק&#39;
    ובכלל, אם היריב כן או לא יהרוג אותך התור השני של הקרב זה בכלל לא קשור לאם תקפת אותו או לא, זה קשור לכוח של ההתקפה של היריב...
    אני ממליץ שתיתן לאמפוליאון שלך סט כזה:
    - תותח הידרו
    - גלישה
    - תותח פלאש
    - קרן קרח
    אבל תבין משהו אחר. היריב זורק פוקימון נוסף טורטרה לא פעיל והיריב יכול להשתמש במתקפה שתחזק אותו עוד או פשט לרצוח אותו.
    *יש דבר כזה במגדל הקרבות שאי אפשר להחליף בזמן שהיריב מחליף בין פוקימון בריא למחוסל.

אני מדבר על WI FI אבל עכשיו הוא נזכר להגיד לי שהוא משחק בקודים אז למה עבדתי כל כך קשה בשביל סטים שהם לפני הליגה ושמתם כדי לעבו.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Jul 30 2009, 10:55 AM
    אבל תבין משהו אחר. היריב זורק פוקימון נוסף טורטרה לא פעיל והיריב יכול להשתמש במתקפה שתחזק אותו עוד או פשט לרצוח אותו.
    *יש דבר כזה במגדל הקרבות שאי אפשר להחליף בזמן שהיריב מחליף בין פוקימון בריא למחוסל.

אני מדבר על WI FI אבל עכשיו הוא נזכר להגיד לי שהוא משחק בקודים אז למה עבדתי כל כך קשה בשביל סטים שהם לפני הליגה ושמתם כדי לעבו.
    אמרתי שאני לא משחק בקודים אבל אין לי בעיה אל תבין אותי לא נכון

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by shlomii4@Jul 30 2009, 11:00 AM
    אמרתי שאני לא משחק בקודים אבל אין לי בעיה אל תבין אותי לא נכון
    אבל אני בניתי סטים לקרבות אמיתיים לא נגד מאמנים בדרך OO"
    אף שאתה יכול להשתמש בסטים שלי לליגה ולמגלד הקרבות.
    אבל אני בניתי לך מנקודת הנחה שאתה משחק בDS...
    כל מקרה יום שימשי אפשר בפנינה ללמוד מאיש שאם תביא לו מספיק שארדים אדומים.
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Jul 30 2009, 11:02 AM
    אבל אני בניתי סטים לקרבות אמיתיים לא נגד מאמנים בדרך OO"
    אף שאתה יכול להשתמש בסטים שלי לליגה ולמגלד הקרבות.
    אבל אני בניתי לך מנקודת הנחה שאתה משחק בDS...
    כל מקרה יום שימשי אפשר בפנינה ללמוד מאיש שאם תביא לו מספיק שארדים אדומים.
    אולי יש קוד לפלטינה שאפשר שיהיה את כל ה tm

7. משתמש מנוסה
    השישייה שלי בפלטינה ממש טובה נגד הליגה, היא מותאמת לנצח כל סוג של פוקימון (חוץ מדרקון-מים),
    ובגלל ששילבתי בסטים מהלכי שטח אז גם היה נורא נוח לעבור איתה ת&#39;עלילה (השישייה אינה מתאימה לקרבות Wi-Fi).
    אלה הפוקימונים שהיו לי בפלטינה (אז תעתיק אותה אז בשביל חלק מהם תצטרך קודים) והסטים שלהם:

טורטרה:
    - Wood Hammer
    - Frezy Plant
    - EarthQuake
    - Cut
    סטאפטור:
    - Fly
    - Close Combat
    - DeFog
    - Foresight (רבייה)
    גאלייד:
    - Psycho Cut
    - Close combat
    - Teleport
    - False Swipe
    אלקטיוייר:
    - ThunderPunch
    - Giga Impact
    - Dig
    - Rock Climb
    ופוריאון:
    - Surf
    - WaterFall
    - Ice Beam
    - Yawn (רבייה)
    האונדום:
    - FlameThrower
    - Dark Pulse
    - Strengh
    - Rock Smash
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 30 2009, 11:07 AM
    השישייה שלי בפלטינה ממש טובה נגד הליגה, היא מותאמת לנצח כל סוג של פוקימון (חוץ מדרקון-מים),
    ובגלל ששילבתי בסטים מהלכי שטח אז גם היה נורא נוח לעבור איתה ת&#39;עלילה (השישייה אינה מתאימה לקרבות Wi-Fi).
    אלה הפוקימונים שהיו לי בפלטינה (אז תעתיק אותה אז בשביל חלק מהם תצטרך קודים) והסטים שלהם:

טורטרה:
    - Wood Hammer
    - Frezy Plant
    - EarthQuake
    - Cut
    סטאפטור:
    - Fly
    - Close Combat
    - DeFog
    - Foresight (רבייה)
    גאלייד:
    - Psycho Cut
    - Close combat
    - Teleport
    - False Swipe
    אלקטיוייר:
    - ThunderPunch
    - Giga Impact
    - Dig
    - Rock Climb
    ופוריאון:
    - Surf
    - WaterFall
    - Ice Beam
    - Yawn (רבייה)
    האונדום:
    - FlameThrower
    - Dark Pulse
    - Strengh
    - Rock Smash
    מהה למה אתה בזבזתה את כל ה hm על השישייה שלך אני לא אעשה את זה אתה מונע מהם ללמוד עוד מתקפות והייתה יכול לתפוס פוקימון עבד כמו בירבל ואני רוצה את השישייה שלי כי יש בה גיוון רב של סוגים יש בה 10 סוגים ואני צריך עוד פוקימון אז זה הולך להיות 12 סוגים

9. משתמש מנוסה
    שוב אני צריך להסביר לך שהסטים לא טובים?
    עזוב עם זה שמת HM לא נכונים ומתקפות כמו טלפורט לפוקימונים אבל עשית דבר יור גרוע.
    שמת לפוקימון גם מתקפה פיזית וגם ספיישל&#33;
    להאנדום יש ספיישל טוב, אז למה לשים לו שתי מתקפות פיזית (במקום לשים מתקפות שינצחו את החולשות שלו?)?
    ופוריאון יש ספיישל חזק אל למה לשים לו עליית מפלים אם הוא תוקף ספיישל ואין לו הרבה בפיזי?
    אין להם מתקפות שינצחו את החולשות שלהם והסטים פשוט לא עוזרים. בשביל HM יש פוקימון עבד.
    ולידיע - גלייד לומד SD מה שמחזק את התתקפה שלו וככה הוא מחסל במכה אחת (לא מתקפת לחימה או על - חושי) את ספירמטוב.
    ואתה עושה עיניין גדול מספירמטוב. הוא פוקימון בלי חולשות אבל אפשר לנצח כל פוקימון עם משתמשי במתקפות הנכונות.
    מחזקים את התתקפה פעמים ותוקפים במתפקה עם 75 כוחמ אפילו והוא לא ישרוד&#33;

וגם הוא ביקש כבר סטים לפוקימונים אחרים >>"

~עריכה~
    אם כך שלומי קח את הסטים שבנתיים אני נתתי לך. רק אני מציא לך לשחק בפלטטיניום כי אז יהיה לך יותר קל להשיג את כל המתקפות.

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Jul 30 2009, 11:15 AM
    שוב אני צריך להסביר לך שהסטים לא טובים?
    עזוב עם זה שמת HM לא נכונים ומתקפות כמו טלפורט לפוקימונים אבל עשית דבר יור גרוע.
    שמת לפוקימון גם מתקפה פיזית וגם ספיישל&#33;
    להאנדום יש ספיישל טוב, אז למה לשים לו שתי מתקפות פיזית (במקום לשים מתקפות שינצחו את החולשות שלו?)?
    ופוריאון יש ספיישל חזק אל למה לשים לו עליית מפלים אם הוא תוקף ספיישל ואין לו הרבה בפיזי?
    אין להם מתקפות שינצחו את החולשות שלהם והסטים פשוט לא עוזרים. בשביל HM יש פוקימון עבד.
    ולידיע - גלייד לומד SD מה שמחזק את התתקפה שלו וככה הוא מחסל במכה אחת (לא מתקפת לחימה או על - חושי) את ספירמטוב.
    ואתה עושה עיניין גדול מספירמטוב. הוא פוקימון בלי חולשות אבל אפשר לנצח כל פוקימון עם משתמשי במתקפות הנכונות.
    מחזקים את התתקפה פעמים ותוקפים במתפקה עם 75 כוחמ אפילו והוא לא ישרוד&#33;

וגם הוא ביקש כבר סטים לפוקימונים אחרים >>"

~עריכה~
    אם כך שלומי קח את הסטים שבנתיים אני נתתי לך. רק אני מציא לך לשחק בפלטטיניום כי אז יהיה לך יותר קל להשיג את כל המתקפות.
    אז אפשר סטים של הפוקימוים שאמרתי

אמפוליאון(טופל)

טוקסיקרוק(טופל)אבל איך אני מלמד אותו אגרוף ולמה זה טוב

האונדום(טופל)

טרופיוס(טופל)אבל רעידת אדמה אני הולך ללמד את אמפוליאון אז אוליי אני אלמד אותו כנף פלדה אהה? וleaf blade
    הוא מקבל ברבייה ואיך אני העלה אותו רמות כשהוא בוקע ברמה 1 אז לא כדאי ללמד אותו עלים קסומים או משהו אחר

אני צריך עוד שני פוקימונים

11. משתמש מנוסה
    עומר, בפעם ה-42, הפואנטה של השישייה שלי זה לא להיות "כמה שיותר חזקה" אלא להיות "מספיק חזקה וכמה שיותר נוחה".
    שלומי, אתה גם ככה משחק במחשב, כלומר שאתה צריך לדאוג לעלילה/מסע ולא מאמנים אחרים, ולכן השישייה שלי מושלמת בשבילך (ובשבילי, כמובן), כי לא משנה מול איזה פוקימון תתמודד- תוכל להביס אותו בקלות, השישייה שלי אפילו מותאמת לנצח ת&#39;פוקימונים מסוג רוח-חושך שכביכול אין להם חולשות (Foresight+Close Combat), ובנוסף- השישייה מותאמת לתפיסה כמה שיותר קלה של כל פוקימון (בעזרת המתקפות: False Swipe, Yawn, Foresight).
    ברמה 16 אני מתפתח

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 30 2009, 11:24 AM
    עומר, בפעם ה-42, הפואנטה של השישייה שלי זה לא להיות "כמה שיותר חזקה" אלא להיות "מספיק חזקה וכמה שיותר נוחה".
    שלומי, אתה גם ככה משחק במחשב, כלומר שאתה צריך לדאוג לעלילה/מסע ולא מאמנים אחרים, ולכן השישייה שלי מושלמת בשבילך (ובשבילי, כמובן), כי לא משנה מול איזה פוקימון תתמודד- תוכל להביס אותו בקלות, השישייה שלי אפילו מותאמת לנצח ת&#39;פוקימונים מסוג רוח-חושך שכביכול אין להם חולשות (Foresight+Close Combat), ובנוסף- השישייה מותאמת לתפיסה כמה שיותר קלה של כל פוקימון (בעזרת המתקפות: False Swipe, Yawn, Foresight).
    בסדר ארבל אני רוצה את השישייה שלי אז תעזרו לי בבקשה

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by shlomii4@Jul 30 2009, 11:21 AM
    אז אפשר סטים של הפוקימוים שאמרתי

אמפוליאון(טופל)

טוקסיקרוק(טופל)אבל איך אני מלמד אותו אגרוף ולמה זה טוב

האונדום(טופל)

טרופיוס(טופל)אבל רעידת אדמה אני הולך ללמד את אמפוליאון אז אוליי אני אלמד אותו כנף פלדה אהה? וleaf blade
    הוא מקבל ברבייה ואיך אני העלה אותו רמות כשהוא בוקע ברמה 1 אז לא כדאי ללמד אותו עלים קסומים או משהו אחר

אני צריך עוד שני פוקימונים
    שוב. אמפוליאון לא צריך EQ&#33; תבין את זה&#33;
    יש לו פיזיות קטנה לעומת הספיישל - אני מסביר לך כל הזמן&#33;
    נתתי לך 4 סטים ולטרופיוס יהיה EQ הוא יהיה חזק על כל חולשותיו.
    ולדעתי צריך להרבות אותו עם גרובייל / סקפטייל עם LEAF BLIDE.
    זכור שטרופיוס צריך להיות נקבה&#33;

תום~
    אתה סופר XD
    עוד 8 ואנחנו ב50&#33;
    הוא רוצה שישיה + פוקימון עבד. לך תדע. אולי הוא לא רוצה שישיה עם HMים?
    אולי הוא לא רוצה לתפוס עוד פוקימונים, מבין?
    אבל לא עדיף כבר לתת 5 סטים מעולים ל5 פוקימונים ולשים בשישיה שלך פוקימון עבד ככה שאתה יכו לטייל ברחבי המחוז ולהשתשמ בפוקימון השישי לך פוקימון עבד?
    זה מה שעשיתי בפנינה וזה גם מה שאעשה בפלטינה.

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Jul 30 2009, 11:30 AM
    שוב. אמפוליאון לא צריך EQ&#33; תבין את זה&#33;
    יש לו פיזיות קטנה לעומת הספיישל - אני מסביר לך כל הזמן&#33;
    נתתי לך 4 סטים ולטרופיוס יהיה EQ הוא יהיה חזק על כל חולשותיו.
    ולדעתי צריך להרבות אותו עם גרובייל / סקפטייל עם LEAF BLIDE.
    זכור שטרופיוס צריך להיות נקבה&#33;

תום~
    אתה סופר XD
    עוד 8 ואנחנו ב50&#33;
    הוא רוצה שישיה + פוקימון עבד. לך תדע. אולי הוא לא רוצה שישיה עם HMים?
    אולי הוא לא רוצה לתפוס עוד פוקימונים, מבין?
    אבל לא עדיף כבר לתת 5 סטים מעולים ל5 פוקימונים ולשים בשישיה שלך פוקימון עבד ככה שאתה יכו לטייל ברחבי המחוז ולהשתשמ בפוקימון השישי לך פוקימון עבד?
    זה מה שעשיתי בפנינה וזה גם מה שאעשה בפלטינה.
    אוקיי אז ככה

אמפוליאון

קרן קרח

קרן פלאש

גלישה

וזריזות(אני לא בטוח הרי אמרתה לי שסידרתה לי שיייה ל wifi אז תשנה אם זה לא טוב ואיך אני מלמד אותו אגרוף קרח

טוקסיקרוק

אגרוף קרח

נעיצת רעל

cros chop

וריקוד חרבות אלא עם אמרתה שסידרתה שישייה לwifi אז תשנה את השישיות

טרופיוס -רעידת אדמה,leafe blade,fly ואני לא זוכר את המתקפה הרביעית ואיפה אני מוצא גרובייל&#092;סקפטייל

אני צריך עוד שניים אבל שהייו כפל סוגים כמו ג&#39;ירפרינג

האונדום-יום שמש,להביור,פעימת חושך וקרן סולרית

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Jul 30 2009, 11:30 AM
    תום~
    אתה סופר XD
    עוד 8 ואנחנו ב50&#33;
    סתם בחרתי 42 כי זה מספר מגניב (שמעת על "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"?:XD

ולא, אני לא מעדיף 5 טובים ועבד
    ברמה 16 אני מתפתח

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •