Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. YoRt3m
    Guest
    http://news.walla.co.il/?w=/1/152784...d=71996#tb_div

בואנה! אני הייתי נותן לו כדור לראש במקום!
    מה זה החרטא הזה ? קיבל כדור ? שישב בשקט ויסתום אף אחד לא ביקש ממנו להפגין.
    וראינו איזה כדור הוא קיבל , לא קיבל כדור ולא שום דבר , הוא בריא ושלם (לצערנו)

מה עם אלה שגורשו מגוש קטיף ? מגיע להם יותר פיצוים!

• היכל התהילה
    Originally posted by YoRt3m@Jul 29 2009, 12:50 AM

מה עם אלה שגורשו מגוש קטיף ? מגיע להם יותר פיצוים!
    ואלה שניצולי שואה,
    ואלה שאין להם מים במדינה,
    ואלה שאין להם עבודה,
    ואלה שלא יכולים להביא פרוסת לחם הבייתה,
    ואלה שנפגעי מלחמות ופעולות איבה.

המדינה שלנו כל כך צבועה.

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    רותם, להפגין זו זכות יסוד במדינה דמוקרטית, אם הוא נפצע קשה בעת מימוש זכות בסיס אז התביעה שלו לגיטימית.
    היט-מן, מה לעשות שכל האנשים שציינת לא תבעו את המדינה וגולדשטיין הזה כן. לך תדע, אם אחד מהציבורים האלה יחליט להתארגן ולתבוע ת'מדינה, אולי הם ייפלו על שופט שילך איתם.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• YoRt3m
    Guest
    אבל אתה לא חושב שאם הוא היה מפגין בהגיון לא היה קורה דבר כזה?
    הוא בטח התנפל על אחד השוטרים ונפלט או משו, אני לא זוכר תסיפור.

הוא צריך להחזיר יותר מ-3 מליון למדינה על כל המשטרה והעבודה שהייתה להם בגלל ההפגנה הזאת.

• מורחקים
    שם: ליאור
    מה?&#33;
    ראינו איזה כדור הוא קיבל בראש...
    מה פתאום משלמים לו 3 מיליון שקל ויותר?&#33;
    למה לאלה שעברו את פינוי גוש קטיף לא שילמו? הבטיחו להם בתים ואפילו את זה לא נתנו לכל המפונים, אז עכשיו לבן אדם ש"נפצע" משלמים 3 מיליון שקל?&#33;
    ואם הוא באמת נפצע זו אך ורק אשמתו, שלא יפגין. שיעשה משהו הגיוני יותר ולא אלים. זו הבעיה במדינה שלנו, כל פיפס קטן שלא נראה בסדר יש הפגנה.

• היכל התהילה
    אמרו שפגעו לו בראש...איך הוא חי?
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    המדינה הזאת חרא.
    יופי, הפך לנפגע מוחי, מצטער מאוד בשבילך והכל אבל שלוש ורבע מיליון שקל? רואים שאתה נפגע מוחי.
    השלושה מיליון האלו יכולים לשמש למטרות נעלות יותר, להעלאת שכר המורים, לניצולי שואה, למובטלים ולעוד מיליון ושתיים אנשים בעלי בעיות יותר חמורות מנכות מוחית.
    אם נשלם לכל אדם עם נכות מוחית שלוש ורבע מיליון שקל לא יישאר לנו כסף במדינה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    ליאור, אני חוזר ואומר- להפגין זו אחת הזכויות הכי נעלות במדינה דמוקרטית
    ובאופן עקרוני (אם נשים בצד לרגע את אופן ההפגנה) לכל אזרח יש חובה מןסרית להפגין נגד הדברים שהוא מתנגד להם
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    עשה אחלה קופה בלי לעבוד אני מצטרף לתנועה שלו
    גם אני מצטרף(גם לא קרה לו כלום)
    ---------------------------------------------------------------------
    נכי צהל לא מקבלים כאלו סכומים
    אנשים שהקדישו את חייהם כדי לשמור אלינו לא מקביל כאלה סכומים אחרי שנפגעו
    ---------------------------------------------------------------------------
    אמרו שפגעו לו בראש...איך הוא חי?
    צודק איך הו לא מת?עוכר ישראל הלוואי י&#39;מות.
    -----------------------------------------------------------------------------
    החרדים במאה שערים לא מקבלים את זה גם אחרי שנפצעו
    ------------------------------------------------------------------------------

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •