Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1486
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 2 2009, 10:31 AM
    בסדר...
    ואיתך?
    ---------------------------------------------------------------------------------------

המשכתי את המדריך שלי למשחקים אדום אש וירוק עלה
    תמשיך את המשחק O:

2. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by ~nitay~@Aug 2 2009, 10:35 AM
    תמשיך את המשחק O:
    אני לא יכול, מנהל חת"מ לא מחובר *~* Y.Y

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 2 2009, 10:37 AM
    אני לא יכול, מנהל חת"מ לא מחובר *~* Y.Y
    אבל אתה ממשיך,נכון?

4. מורחקים
    Originally posted by ~nitay~@Aug 2 2009, 10:39 AM
    אבל אתה ממשיך,נכון?
    כן, היום המשחק יוצא מההקפאה

5. משתמש מנוסה
    למה לא מגיבים במדריך שלי עבדתי כמו חמור כדי לכתוב אותו

6. מורחקים
    Originally posted by Norg Man@Aug 2 2009, 10:40 AM
    למה לא מגיבים במדריך שלי עבדתי כמו חמור כדי לכתוב אותו
    אני הגבתי!
    עכשיו אתה יכול בבקשה להגיב על המדריך שלי למשחקים אדום אש וירוק עלה? על הפרק הזה עבדתי כמו חמור במשך שעה...

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 2 2009, 10:43 AM
    אני הגבתי!
    עכשיו אתה יכול בבקשה להגיב על המדריך שלי למשחקים אדום אש וירוק עלה? על הפרק הזה עבדתי כמו חמור במשך שעה...
    המדריך טוב אין לי מה להעיר, מה אני אגיד אני לא רוצה לשיג הודעות בכך שאני אגיב בנושא התגובות שלך ואגיד שהמדריך מצוין, כי עוד לא ראיתי יותר מדי

8. מורחקים
    Originally posted by Norg Man@Aug 2 2009, 10:44 AM
    המדריך טוב אין לי מה להעיר, מה אני אגיד אני לא רוצה לשיג הודעות בכך שאני אגיב בנושא התגובות שלך ואגיד שהמדריך מצוין, כי עוד לא ראיתי יותר מדי
    תודה

9. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    נורג-מן, אין לי כוח לקרוא מדריך כדי להבין מה זה שה"מ, פשוט ץגיד לי מה הראשי תיבות.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. משתמש מנוסה
    בעיה שלך, לי אין כוח לכתוב שוב את הפירוש של ראשי התיבות.
    זזתי לראות פרק של נארוטו שיפודן

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Norg Man@Aug 2 2009, 11:51 AM
    בעיה שלך, לי אין כוח לכתוב שוב את הפירוש של ראשי התיבות.
    אין לך כוח לכתוב 3 מילים?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. ~TyLeR~
    Guest
    מה דעתכם על הסמל האישי? XDDDDD

• משתמש מנוסה
    XD
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

• משתמש מנוסה
    Originally posted by CraZyCatMe@Aug 2 2009, 12:30 PM
    מה דעתכם על הסמל האישי? XDDDDD
    הוא חביב
    ברמה 16 אני מתפתח

• ~TyLeR~
    Guest
    מממממיאו ^______^

^__________^

ממצב? מיאו

• עמוד 63 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •