מה לעשות, ככה אנחנו.Originally posted by Tom Pokemon@Aug 4 2009, 12:37 AM
עצוב אבל נכון... >:
אנחנו צריכים להתנחם אחד בשני ;)
מה לעשות, ככה אנחנו.Originally posted by Tom Pokemon@Aug 4 2009, 12:37 AM
עצוב אבל נכון... >:
ספוילר
למי שהו יש עבודה להביא לי? אם כה שלחו לי בפ"ה
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
עבודה? :huh:Originally posted by פיפלף@Aug 4 2009, 12:39 AM
למי שהו יש עבודה להביא לי? אם כה שלחו לי בפ"ה
ספוילר
אההה תקשיבו.....אני מכירה מישהו(חבר טוב שלי) שהחדר שלו מלא דובונים וישלו יותר חברות ממה שיש לי~ XD זה לא נכון!! אל תאבדו תיקווה!!
כה משעמם לי בחיים ואני רוצה להרביח קצת מרשרשים (למי שלא הבין למה רשמתי מרשרשים היתכוונתי לכסף)Originally posted by Ducky@Aug 4 2009, 12:40 AM
עבודה? :huh:
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
אתה בכיתה ה' :huh:Originally posted by פיפלף@Aug 4 2009, 12:42 AM
כה משעמם לי בחיים ואני רוצה להרביח קצת מרשרשים (למי שלא הבין למה רשמתי מרשרשים היתכוונתי לכסף)
המקסימום שאתה יכול לעשות זה לפתוח דוכן לימודנה מחוץ לבית שלך בתקווה שאנשים יקנו את זה.
להרוויח*
ספוילר
זה לא נשמע כ"כ טוב...Originally posted by Ducky@Aug 4 2009, 12:38 AM
מה לעשות, ככה אנחנו.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אז הבנת את הכוונה P:Originally posted by Tom Pokemon@Aug 4 2009, 12:44 AM
זה לא נשמע כ"כ טוב...
ספוילר
ואני לא בה' אני בו' ואני בגיל ליפני הבר מיצווהOriginally posted by Ducky@Aug 4 2009, 12:43 AM
אתה בכיתה ה' :huh:
המקסימום שאתה יכול לעשות זה לפתוח דוכן לימודנה מחוץ לבית שלך בתקווה שאנשים יקנו את זה.
להרוויח*
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
אתה לא קצת צעיר בשביל דברים כאלה?...Originally posted by Ducky@Aug 4 2009, 12:44 AM
אז הבנת את הכוונה P:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
הגיל לפני הבר מצווה? לא עדיף לכתוב 12? ><Originally posted by פיפלף@Aug 4 2009, 12:44 AM
ואני לא בה' אני בו' ואני בגיל ליפני הבר מיצווה
בכ"מ, גם בכיתה ו' אתה לא יכול ממש לעבוד אצל מישהו, זאת העסקה לא חוקית.
ספוילר
טוב סבבה שעזרתה וכולם עחשיו רואים גיטיקס כי יש ביליOriginally posted by Ducky@Aug 4 2009, 12:47 AM
הגיל לפני הבר מצווה? לא עדיף לכתוב 12? ><
בכ"מ, גם בכיתה ו' אתה לא יכול ממש לעבוד אצל מישהו, זאת העסקה לא חוקית.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
לשחק טאקי מוגבל לגיל 18+? עכשיו כל חיי נהרסו!Originally posted by Tom Pokemon@Aug 4 2009, 12:46 AM
אתה לא קצת צעיר בשביל דברים כאלה?...![]()
ספוילר
איזה גברOriginally posted by פיפלף@Aug 4 2009, 12:54 AM
טוב סבבה שעזרתה וכולם עחשיו רואים גיטיקס כי יש בילי![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כה תודהOriginally posted by Nati O.o@Aug 4 2009, 12:56 AM
איזה גבר
תגיד אתה מפחד מברלו שעיר?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)