Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    אני צריך פוקמון עשב לא חרק שיש לו עלה תער וכל זה ואיפה אני לוכד אותו

2. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    רוזליה המפותח שלו....

3. משתמש מנוסה
    רוזליה מתפתח ברמה כל שהיא או בעזרת אבן או משהו?

4. מורחקים
    שם: ליאור
    בעזרת אבן מסויימת שאני לא זוכר את שמה...
    תבדוק בסרבי/במדריך ההתפתחויות ששי (~mEgAmEgAmOrTeR~) הכין.

5. Kibō no chi
    רוזליה מתפתח עם אבן זוהר.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אם אתה רוצה פוקימון עשב טוב, אני ממליץ על ליפיאון, כי הוא יכול ללמוד Leaf Blade שזה אדיר (90 נק').
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. משתמש מנוסה
    איפה אני משיג אבן זוהר

8. משתמש מנוסה
    שטויות אמבוסנו הכי טוב יש לו עלי תער וגם פטיש עץ שזה גורם לך לנזק של 10-15 חיים אבל יש לזה 120 כוח ובנוסף הוא גם סוג קרח ויש לו סופת שלגים שזו מתקפת קרח חזקה עם 120 נקודות גם
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

9. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by gilm1@Jul 30 2009, 04:07 PM
    איפה אני משיג אבן זוהר
    - דרך 228
    - אי הברזל
    - יכולת פיק-אפ
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ido6@Jul 30 2009, 05:33 PM
    שטויות אמבוסנו הכי טוב יש לו עלי תער וגם פטיש עץ שזה גורם לך לנזק של 10-15 חיים אבל יש לזה 120 כוח ובנוסף הוא גם סוג קרח ויש לו סופת שלגים שזו מתקפת קרח חזקה עם 120 נקודות גם
    יופי אבל אמבומסנאו איטי מאוד ויש לו 7 חסרונות מתוך ה 18 האפשריים אתה יודע הוא הפוקימון עם הכי הרבה חסרונות שיש הוא בכלל לא טוב יש לו חיים גבוהים אבל פוקימון קרח אני ממליץ על גלסיון או וויביל

11. משתמש מנוסה
    אז מה אמבוסנו חזק מאוד ועם שמים לו water pluse זה מוריד לו 2 מהחולשות שלו ומתקפות הקרח שלו מנצחות את סוג מעופף שגם הוא טוב עליו והאיטיות שלו יכולה לשמש לו יתרון יש מתקפה בשם avalanche שהכוח שלה הוא 60 ועם אתה תוקף שני הכוח שלה מוכפל וזה אומר 120 כוח ובגלל שאמבוסנו איטי אז רוב הסיכוים שהוא יתקוף שני והכוח שלה יוכפל ואמבוסנו יכול ללמוד את המתקפה הזאת

מורקרו שולט!

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ido6@Jul 31 2009, 01:36 PM
    אז מה אמבוסנו חזק מאוד ועם שמים לו water pluse זה מוריד לו 2 מהחולשות שלו ומתקפות הקרח שלו מנצחות את סוג מעופף שגם הוא טוב עליו והאיטיות שלו יכולה לשמש לו יתרון יש מתקפה בשם avalanche שהכוח שלה הוא 60 ועם אתה תוקף שני הכוח שלה מוכפל וזה אומר 120 כוח ובגלל שאמבוסנו איטי אז רוב הסיכוים שהוא יתקוף שני והכוח שלה יוכפל ואמבוסנו יכול ללמוד את המתקפה הזאת
    כן אבל קח בחשבון שפעימת מים זאת התקפת מים יחסית חלשה והיא לא מורידה לפוקימון אש את כל החיים ומספיקה מתקפת אש אחת בשביל לחסל אותו כי אש משפיעה עליו כפול 4 פוקימוני קרח טובים זה וויביל גלסיון וממוסווין ןאפשא גם פרוסלאס

13. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by shlomii4@Jul 31 2009, 01:44 PM
    כן אבל קח בחשבון שפעימת מים זאת התקפת מים יחסית חלשה והיא לא מורידה לפוקימון אש את כל החיים ומספיקה מתקפת אש אחת בשביל לחסל אותו כי אש משפיעה עליו כפול 4 פוקימוני קרח טובים זה וויביל גלסיון וממוסווין ןאפשא גם פרוסלאס
    פעימת מים זו מתקפה חזקה שתוריד כמעט כל פוקימון אש(כמובן אם הוא ברמה מתאימה)
    בברכה, דור.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dor718@Jul 31 2009, 01:47 PM
    פעימת מים זו מתקפה חזקה שתוריד כמעט כל פוקימון אש(כמובן אם הוא ברמה מתאימה)
    לא תמיד לפעמים הוא יפספס ולא יפגע ומתקפת אש אחת תוריד אותו וגם יש ללו עוד שבע חסרונות שזה
    אש,רעל,מעופף,לוחם,אבן,חרק ופלדה אתה יודע מה זה?&#33;&#33; בקיצור קח פוקימון עשב אחר יש מלא הרבה יותר טובים מאמבומסנאו

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by shlomii4@Jul 31 2009, 02:01 PM
    לא תמיד לפעמים הוא יפספס ולא יפגע
    הוא יפגע על בטוח כי יש למתקפה הזאת מאה אחוזי פגיעה

מורקרו שולט!

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •