Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה

2. היכל התהילה
    מסכנה....
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

3. מורחקים
    שם: ליאור
    יותר מסתם מזעזע

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    איו... לא נעים...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    זה באמת מזעזע.
    אבל מש שמעניין במקרה הזה זה שיש שתי מוחות והרי המוח הוא זה שנותן פקודות לגוף אז מעניין עם כול אחת שולטת על חצי מהגוף הוא שאחת שולטת של כול הגוף.
    ד"א: זה שני תינוקות בגוף האחד או תינוקת אחת עם שני ראשים.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ๖ۣۜFlame boy@Jul 31 2009, 06:58 AM
    זה באמת מזעזע.
    אבל מש שמעניין במקרה הזה זה שיש שתי מוחות והרי המוח הוא זה שנותן פקודות לגוף אז מעניין עם כול אחת שולטת על חצי מהגוף הוא שאחת שולטת של כול הגוף.
    ד"א: זה שני תינוקות בגוף האחד או תינוקת אחת עם שני ראשים.
    זה שתיי תינוקות בגוף אחד

7. משתמש מנוסה
    מזעזע ...
    אבל היו כאלו דברים לפני :ם

8. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    וואי...
    מסכנות
    בברכה, דור.

9. Lizardon
    Guest
    יש שתי ילדות אמריקאיות שעדיין חיות כיום עד כמה שאני זוכר. יש להן בעיות בריאותיות אבל הן מסוגלות לחיות חיים נורמליים יחסית למצבן. הן אפילו יפות וחמודות, לא מעוותות בכלל.

• Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    מסכנות
    עריכה:זה מזכיר לי סדרה שהייתה בדיסקברי שקראו לה הסיפור המזעזע שלי שכל פעםם היה בן אדם עם בעיה אחרת (עיוותים)
    מוזר לי שהכל קורה בפליפינים או בהודו

And If You Don't Know, Now You Know

• משתמש מנוסה
    Lizardon צודק, יש בנות כאלה כבר
    אבל זה ממש מזעזע
    וזו בעיה ענקית

• Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    Originally posted by The Nitz One@Aug 4 2009, 11:46 AM
    מוזר לי שהכל קורה בפליפינים או בהודו
    ת&#39;אמת זה די הגיוני כי הם מדינות עולם 3.

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by ๖ۣۜFlame boy@Aug 4 2009, 01:42 PM
    ת&#39;אמת זה די הגיוני כי הם מדינות עולם 3.
    אולי במדינות מערביות מדווחים על זה פחות :huh:
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• Lizardon
    Guest
    זה קורה יותר במדינות האלה כי יש שם אוכלוסיות שחיות בצפיפות ובזיהום אז זה יוצר בעיות ומחלות גנטיות, בנוסף לנישואין בתוך המשפחה.

• משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    יש לתינוקת/ות (אין לי מושג אם זה היא הוא הן), 2 לבבות מחוברים&#33;
    זה מזעזע לחלוטין&#33;
    מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •