שלום ראיתי שאמובליאון יכול להשתמש במתקפה שקוראים ל תותח הידרו בפ]רק עם ברי אז איך מלמדים את אמובליאון את המתקפה הזו?
*אמפוליאון
בדרך 228 יש Move Tutor שהתפקיד שלו זה ללמד את ההתקפה הזאת
אבל הוא מלמד אותה רק אם התחלת עם פיפלאפ ואם לאמפוליאון יש הרבה שמחה
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש לך טעות... לא חייבים להתחיל עם פיפלאפ כדי שאמפוליאון ילמד את זה, אני התחלתי עם טרטוויג ולימדתי את טורטרה frenzy plant אצלו ואחרי זה לימדתי גם את אמפוליאון תותח הידרוOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 28 2009, 10:22 PM
*אמפוליאון
בדרך 228 יש Move Tutor שהתפקיד שלו זה ללמד את ההתקפה הזאת
אבל הוא מלמד אותה רק אם התחלת עם פיפלאפ ואם לאמפוליאון יש הרבה שמחה
אוקיי אז אני צריך סט לאמפולחיאון ולטורטרה עם הפרנזי פלנט והתותח הידרו ושווה לי ללמד את אינפנפ Blast burnOriginally posted by ART@Jul 29 2009, 10:47 AM
יש לך טעות... לא חייבים להתחיל עם פיפלאפ כדי שאמפוליאון ילמד את זה, אני התחלתי עם טרטוויג ולימדתי את טורטרה frenzy plant אצלו ואחרי זה לימדתי גם את אמפוליאון תותח הידרו
סט טוב לטורטרה שאני משתמש בו והטורטרה שלי די בלתי מנוצח :P
רעידת אדמה - earthquake:
מתקפה מסוג אדמה עם 100% פגיעה ו100 בכח אני בעיקר משתמש עם זה על פוקימוני אש שזה טוב מאוד נגדם, פוקימוני עשב ואבן/אדמה.
אבנים חדות - stone edge:
מתקפה מסוג אבן עם 80% פגיעה ו100 בכח אני בעיקר משתמש עם זה על פוקימונים מעופפים שלפוקימוני עשב כמו טורטרה יש חולשה אליהם.
לעיסה - crunch:
מתקפה מסוג אופל עם 100% פגיעה ו80 בכח טובה מאוד נגד סוגי:רוח, אופל ועל-חושי
frenzy plant:
מתקפת העשב האולטימטיבית עם 90% פגיעה ו150 בכח אני בעיקר משתמש איתה על פוקימונים מסוג:אבן, אדמה ומים.
מקווה שהסט נראה לך טוב כי מבחינתי הוא הסט האידאילי לטורטרה![]()
הסט טוב מאוד אבל יש לי שאלה אפשר להשתמש ב frenzy planetOriginally posted by ART@Jul 29 2009, 11:29 AM
סט טוב לטורטרה שאני משתמש בו והטורטרה שלי די בלתי מנוצח :P
רעידת אדמה - earthquake:
מתקפה מסוג אדמה עם 100% פגיעה ו100 בכח אני בעיקר משתמש עם זה על פוקימוני אש שזה טוב מאוד נגדם, פוקימוני עשב ואבן/אדמה.
אבנים חדות - stone edge:
מתקפה מסוג אבן עם 80% פגיעה ו100 בכח אני בעיקר משתמש עם זה על פוקימונים מעופפים שלפוקימוני עשב כמו טורטרה יש חולשה אליהם.
לעיסה - crunch:
מתקפה מסוג אופל עם 100% פגיעה ו80 בכח טובה מאוד נגד סוגי:רוח, אופל ועל-חושי
frenzy plant:
מתקפת העשב האולטימטיבית עם 90% פגיעה ו150 בכח אני בעיקר משתמש איתה על פוקימונים מסוג:אבן, אדמה ומים.
מקווה שהסט נראה לך טוב כי מבחינתי הוא הסט האידאילי לטורטרה![]()
רק חמש פעמים אז אולי מה עם התקפת עש טובה כמו עלי טער ואני צריך סט לאמפוליאון
כן יש לה רק חמש PP אבל אבל אתה יכול לנסות להשיג PP MAX כדי לשפר את זה ל8 PP ואם אתה מגיע למצב שזה נגמר לך מה שיכול לקרות רק במקומות כמו הליגה, קרובות ארוכים או ממש מסעות מה שלא סביר שיקרה לך אחרי הליגה הרבה אז פשוט תשתמש במתקפה אחרת מהסט כדי לחפר על זה...
בכל אופן לא הייתי מציעה להחליף את המתקפה הזאת בשום מתקפת עשב אחרת ובטח שלא בעלי טער שנחשבת למתקפת עשב חלשה מאוד.. קצת חפרתי אבל מקווה שתקראת הכל ושעזרתי![]()
סט לאמפוליאון -
Hydro Cannon
מתקפת המים הכי חזקה במשחק 90% פגיעה ו150 נזק טובה נגד:אש, אדמה ואבן, דרך אגב הפוקימון מושבת לתור שלאחר מכן...
מקור מקדחה - drill peck
מתקפה טובה מאוד מסוג מעופף, 100% פגיעה ו80 נזק טובה נגד פוקימונים מסוג חרק, לוחם ומסוג עשב שחזקים נגד פוקימונים כמו אמפוליאון...
רעידת אדמה - earthquake
מתקפת אדמה חזקה מאוד ומומלצת מאוד לכל פוקימון שיכול להשתמש בה, 100% פגיעה ו100 נזק מסוגלת לגרום נזק רב לרוב הפוקימונים...
שתי אפשרויות למתקפה רביעית:
קרן קרח - Ice beam
מתקפה חזקה מסוג קרח 100% פגיעה ו95 נזק טובה נגד פוקימונים מסוג:עשב, אדמה ואני לא בטוח נגד מי עוד...
אפשרות שנייה:
תותח פלאש - flash cannon
מתקפה טובה מסוג פלדה 100% פגיעה ו80 נזק טובה נגד פוקימונים מסוג:אבן, אדמה, עשב ולוחם נראה לי..
בכל מקרה מקווה שאהבת את הסט למרות שאני לא בטוח ב100 אחוז כמה הוא טובXD
סט יפה אבל תתחשב בזה שאני צריך לעבור את הליגה אז אני לא אוכל להשיג את המתקפה hdroy canoon אז אולי אני השים לו במקום brine ?Originally posted by ART@Jul 29 2009, 01:17 PM
כן יש לה רק חמש PP אבל אבל אתה יכול לנסות להשיג PP MAX כדי לשפר את זה ל8 PP ואם אתה מגיע למצב שזה נגמר לך מה שיכול לקרות רק במקומות כמו הליגה, קרובות ארוכים או ממש מסעות מה שלא סביר שיקרה לך אחרי הליגה הרבה אז פשוט תשתמש במתקפה אחרת מהסט כדי לחפר על זה...
בכל אופן לא הייתי מציעה להחליף את המתקפה הזאת בשום מתקפת עשב אחרת ובטח שלא בעלי טער שנחשבת למתקפת עשב חלשה מאוד.. קצת חפרתי אבל מקווה שתקראת הכל ושעזרתי![]()
סט לאמפוליאון -
Hydro Cannon
מתקפת המים הכי חזקה במשחק 90% פגיעה ו150 נזק טובה נגד:אש, אדמה ואבן, דרך אגב הפוקימון מושבת לתור שלאחר מכן...
מקור מקדחה - drill peck
מתקפה טובה מאוד מסוג מעופף, 100% פגיעה ו80 נזק טובה נגד פוקימונים מסוג חרק, לוחם ומסוג עשב שחזקים נגד פוקימונים כמו אמפוליאון...
רעידת אדמה - earthquake
מתקפת אדמה חזקה מאוד ומומלצת מאוד לכל פוקימון שיכול להשתמש בה, 100% פגיעה ו100 נזק מסוגלת לגרום נזק רב לרוב הפוקימונים...
שתי אפשרויות למתקפה רביעית:
קרן קרח - Ice beam
מתקפה חזקה מסוג קרח 100% פגיעה ו95 נזק טובה נגד פוקימונים מסוג:עשב, אדמה ואני לא בטוח נגד מי עוד...
אפשרות שנייה:
תותח פלאש - flash cannon
מתקפה טובה מסוג פלדה 100% פגיעה ו80 נזק טובה נגד פוקימונים מסוג:אבן, אדמה, עשב ולוחם נראה לי..
בכל מקרה מקווה שאהבת את הסט למרות שאני לא בטוח ב100 אחוז כמה הוא טובXD
ART הצחקת אותי ^^
מקתפת frenzy planet לטורטרה? מתקפת Hydro Cannon לאמפוליאון?
אתה צריך לדעת שאחרי שאתהמ שתמש במתקפה כזו אתה לא תוקף תור, תור בו אפשר לחסל אותך.
חוץ מזה הסט של אמפוליאון מצחיק. drill peck לפוקימון שתוקף ספיישל או EQ.
יש סטטים לפוקימונים וההתקפה הספיישל של אמפוליאון גדולה מהפיזית.
חייבים לשים לו ice beam, זה נגד החולשות שלו לאדמה וגם נגד הסוגים אבן, מעופף, עשב.
flash cannon זה סטאב אז פעמים זה רציו בסט שלו - אם הסט זה תוקף עם שלוש מתקפות ומתקפה אחרונה זה אג'יליטי.
בקשר לטורטרה הסט שלך מצחיק ולמה?
שוב frenzy planet משאיר אותו פגיע לתור, ויש לטורטרה הרבה חולשות שנפוצות בסטים של פוקימונים.
אני מציא לשים ל וכמובן Wood Hamer אף שזה מוריד לך קצת חיים אתה תחסל את היריב.
ולכן צריך לתת לו גם את המתקפה EQ כסטאב וLeech Seed מחזיר חיים כל תור וככה החיים של טורטרה חוזרים אחרי שתקף בווד המר.
וכמובן שמים לו כחפץ את הברי שמחליש את המתת הקרח כי הסוג קרח זו החולשה הכי גדולה שלו.
מתקפה אחרונה אתה יכול Ston Edge / Stath Rock / Protect או מתקפה אחרת שיכולה לשמש לטובה את טורטרה.
לפותח הנושא. אל תלמד את שלשלת ההתחלתיים את המתקפות שהמוב טור מלמד ( תותח הידרו / צמח משתולל / פיתו'ץ אש או איך שלא קוראים לזה)
המתקפות האלו גורמים לך לא לתקוף תור = להיות פגיע לתור.
יש מתקפות שיעזרו לך יותר כמו SURF לאמפוליאון, FLARE BLIZE לאינפרנייפ וWOOD HAMER לטורטרה.
המתקפות האלו יותר טובות וגם לא משאירות אותך תור פגיע.
עעצה שלי, אל תשמש בזה.
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
אוקיי אז אני צריך סט לאמפוליאון ולטורטרה וכדאי לשים את שלושת ההתחלתיים בשישייה?Originally posted by Grotle@Jul 29 2009, 01:30 PM
ART הצחקת אותי ^^
מקתפת frenzy planet לטורטרה? מתקפת Hydro Cannon לאמפוליאון?
אתה צריך לדעת שאחרי שאתהמ שתמש במתקפה כזו אתה לא תוקף תור, תור בו אפשר לחסל אותך.
חוץ מזה הסט של אמפוליאון מצחיק. drill peck לפוקימון שתוקף ספיישל או EQ.
יש סטטים לפוקימונים וההתקפה הספיישל של אמפוליאון גדולה מהפיזית.
חייבים לשים לו ice beam, זה נגד החולשות שלו לאדמה וגם נגד הסוגים אבן, מעופף, עשב.
flash cannon זה סטאב אז פעמים זה רציו בסט שלו - אם הסט זה תוקף עם שלוש מתקפות ומתקפה אחרונה זה אג'יליטי.
בקשר לטורטרה הסט שלך מצחיק ולמה?
שוב frenzy planet משאיר אותו פגיע לתור, ויש לטורטרה הרבה חולשות שנפוצות בסטים של פוקימונים.
אני מציא לשים ל וכמובן Wood Hamer אף שזה מוריד לך קצת חיים אתה תחסל את היריב.
ולכן צריך לתת לו גם את המתקפה EQ כסטאב וLeech Seed מחזיר חיים כל תור וככה החיים של טורטרה חוזרים אחרי שתקף בווד המר.
וכמובן שמים לו כחפץ את הברי שמחליש את המתת הקרח כי הסוג קרח זו החולשה הכי גדולה שלו.
מתקפה אחרונה אתה יכול Ston Edge / Stath Rock / Protect או מתקפה אחרת שיכולה לשמש לטובה את טורטרה.
לפותח הנושא. אל תלמד את שלשלת ההתחלתיים את המתקפות שהמוב טור מלמד ( תותח הידרו / צמח משתולל / פיתו'ץ אש או איך שלא קוראים לזה)
המתקפות האלו גורמים לך לא לתקוף תור = להיות פגיע לתור.
יש מתקפות שיעזרו לך יותר כמו SURF לאמפוליאון, FLARE BLIZE לאינפרנייפ וWOOD HAMER לטורטרה.
המתקפות האלו יותר טובות וגם לא משאירות אותך תור פגיע.
עעצה שלי, אל תשמש בזה.
עכשיו נתתי לך את הסטים בזמן שהסברתי לך OO"
טורטרה~
Wood Hamer
EQ
Leech Seed
Ston Edge / Stath Rock / Protect
אמפוליאון~
flash cannon
ice beam
Surf
Agility (צריך להרבות עם סניזל, אם אתה לא רוצה להרבות קח Protect או Stath Rock במיד הואתה לא שם את זה לטורטרה)
וא םיהיו לך את שלושת ההתחלתיים יהיה לך שישיה סוגים. זה די טוב אבל כמובן יש חזקים מאינפרנייפ, טורטרה ואינפרנייפ. אבל בתור ישישה לליגה אני מציא לך אם אתה יכול - קח אותם.
אחר כך פשוט אתה יכול לקחת מעופף, פוקימון עשב חזק ופוקימון שאתה אוהב.
וכמובן אם אין לך פלטינה אתה צריך להרבות צ'ימצ'אר עם פוקימון שיש לו אגרוף חשמל ככה שהוא יהיה חזק.
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
למה אמפוליאון צריך את ההתקפה של הזריזות וה ststh rock אתה מתכוון לאבנים מתגנבות?Originally posted by Grotle@Jul 29 2009, 02:41 PM
עכשיו נתתי לך את הסטים בזמן שהסברתי לך OO"
טורטרה~
Wood Hamer
EQ
Leech Seed
Ston Edge / Stath Rock / Protect
אמפוליאון~
flash cannon
ice beam
Surf
Agility (צריך להרבות עם סניזל, אם אתה לא רוצה להרבות קח Protect או Stath Rock במיד הואתה לא שם את זה לטורטרה)
וא םיהיו לך את שלושת ההתחלתיים יהיה לך שישיה סוגים. זה די טוב אבל כמובן יש חזקים מאינפרנייפ, טורטרה ואינפרנייפ. אבל בתור ישישה לליגה אני מציא לך אם אתה יכול - קח אותם.
אחר כך פשוט אתה יכול לקחת מעופף, פוקימון עשב חזק ופוקימון שאתה אוהב.
וכמובן אם אין לך פלטינה אתה צריך להרבות צ'ימצ'אר עם פוקימון שיש לו אגרוף חשמל ככה שהוא יהיה חזק.
ואיך אני מלמד את טורטרה wood hammer
אמפוליאון לא הכי מהיר, לכן אם תשתמש פעמים - 3 במתקפה אז אתה תיהיה יותר מהיר מהיריבים שלך, ככה שתקרע אותם לפני שהם יקרעו אותך.Originally posted by shlomii4@Jul 29 2009, 04:13 PM
למה אמפוליאון צריך את ההתקפה של הזריזות וה ststh rock אתה מתכוון לאבנים מתגנבות?
ואיך אני מלמד את טורטרה wood hammer
אחת הדוגמאות לסט הזה זה אמפוליאון נגד גראצ'מפ, אמפוליאון יותר איטי ממנו לכן אם תשתש לפני שגראצ'מפ יצא אתה תיהיה יותר מהיר וככה תתגבר עליו עם קרן קרח.
כן, המתקפה שגורמת לכל הפוקימונים של היריב להפגע במעט כשהם נכנסים לקרב.
ובעיר של מכון המים, העיר פסטוריה יש איש שאם אה נותן לו הארד סקל הוא יתן לך להחזיר מתקפה לפוקימון.
ואז תראה את כל המתקפות שטורטרה למד גם עם מתקפות שהוא לא למד אבל לפי סרבי ואתרים אחרים אומרים שהוא למד את זה ברמה אחת.
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
למה אמפוליאון צריך קרן קרח הרי ה driil peck יטפל בחולשות שלו שהן דשא ולוחם ומתקפות המים של אמפוליאון יטפלו באדמה ובחשמל אני אלמד את אמפוליאון רעידת אדמה אז מה שיוצא שהסט שאני אביא לו שתכננתי הואOriginally posted by Grotle@Jul 29 2009, 04:26 PM
אמפוליאון לא הכי מהיר, לכן אם תשתמש פעמים - 3 במתקפה אז אתה תיהיה יותר מהיר מהיריבים שלך, ככה שתקרע אותם לפני שהם יקרעו אותך.
אחת הדוגמאות לסט הזה זה אמפוליאון נגד גראצ'מפ, אמפוליאון יותר איטי ממנו לכן אם תשתש לפני שגראצ'מפ יצא אתה תיהיה יותר מהיר וככה תתגבר עליו עם קרן קרח.
כן, המתקפה שגורמת לכל הפוקימונים של היריב להפגע במעט כשהם נכנסים לקרב.
ובעיר של מכון המים, העיר פסטוריה יש איש שאם אה נותן לו הארד סקל הוא יתן לך להחזיר מתקפה לפוקימון.
ואז תראה את כל המתקפות שטורטרה למד גם עם מתקפות שהוא לא למד אבל לפי סרבי ואתרים אחרים אומרים שהוא למד את זה ברמה אחת.
driil peck
flash canoon
רעידת אדמה
surf
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)