Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    טוב אז סתם רציתי לדעת עד כמה אני גרוע בבנית שישיות P:

Charizard:

Fly
    Sunny Day
    Overheat
    Flamethrower
    -------------------------------------
    Golem:

Secret Power
    Earthquake
    Dubble Edge
    Rock Throw
    ---------------------------------------
    Dragonite:

Thunder
    Surf
    Fire Blast
    Hyper Beam
    Gengar:

Curse
    Shadow Ball
    Night Shade
    Confuse Ray
    -----------------------------------------
    Alakazam:

Psychic
    Psybeam
    Futer Sight
    Recover
    Raichu:

Thunder
    Thunderbolt
    Iron Tail
    Mega Kick
    ----------------------------------------

זהו, אני חושב שאלקזם וגולם יצאו לי די גרועים אפשר הצעות לשיפור???

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לצ'ריזרד שם Earthquake במקום Overheat זה יעזור נגד החולשה לאבן וחשמל... וחבל ששמת פליי כי אתה ההית יכול להסים מיתקפת דרקון טובה...

לגולם שם Fier Blest נגד החולשה לעשב, מתכת וקרח אני לא יודע במקום איזה לשים אותה כי לא היה לי גולם...

הסט של גנגר ניראה לי סבבה לריצ'ו תוסיף Rain Dance שיחזק לו את התקפות החשמל...

הינה סט מעולה לאלקזאם:
    Psychic
    Seismic Toss
    Shock Wave
    Recover

ואני אישית ההיתי ממליץ לך להוציא את גולם ולישתמש בגרידוס, וופוריאון, פולירט, טנטקרול כי מים זה פוקימון ממש יעיל בליגה...

.

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    דרגונייט הוא סוג דרקון-מעופף ואין לו בכלל מתקפות מהסוגים האלה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    צ&#39;ריזארד:
    לOver Heat יש מעט מדי PP אז תשים EQ במקום (כמו שאמר nivX10)

גולם:
    אין מתקפה שנקראת Secret Power.. או התכוונת Hidden Power?
    אני אישית לא אוהב להשתמך על המתקפה הזאת, כי קשה למצוא סוג מתאים.
    הנה הסט שאני משתמש:
    E.Q
    Rock Blast
    Rock Throw - אתה יכול להחליף בRock Slide או בFlame Thrower
    Double-Edge

דרוגנייט:
    לדרגונייט אין אפילו מתקפה סטאב אחת
    שים לו:
    Outrage
    Wing Attack
    Flame Thrower
    אם יש לך כוח להרבות אז שים DD, אם לא אז שים Agility (המהירות שלו נוראית)

הסבר קצר~
    Outrage - סטאב חזק
    Wing Attack - בכוונה לא פליי, כי פליי תוקף רק בתור השני, במקום לוותר על 10 נקודות כוח של המתקפה ולתקוף פעמיים בשני תורות. (במקום 70 כוח שאתה תוקף את היריב, 120)
    Flame Thrower - נגד החולשה היחידה שלו שהיא לא דרקון
    DD - מעלה את ההתקפה (שגם ככה גבוהה) ואת המהירות(שאיטית)/Agility - מעלה את המהירות

גנגר:
    אני משתמש בסט כזה:
    Hypnosis
    Dream Eater
    Shadow Ball
    Brick Break
    זה מתגבר על החולשה שלו לרוח ולאופל ועוד מתקפת על חושי חזקה
    אם אתה רוצה, אתה יכול להחליף את אוכל חלומות והיפנוזה בConfuse Ray וPhychic

אלאקאזאם:
    חבל לתת לו 3 מתקפות על חושי
    תן לו
    Psychic
    Recover
    Calm Mind
    ועוד מתקפה לבחירתך
    אני מציע:
    Fire Punch - אם יש לך כוח להרבות, נגד פוקימוני חרק
    Shadow Ball - נגד פוקימוני רוח ~ הכי מומלץ
    Counter/ Seismic Toss - נגד פוקימוני אופל

ראיצ&#39;ו:
    Thunder Bolt
    Thunder Wave
    Agility
    Slam
    אתה יכול להחליף את Thunder Bolt לThunder ואת Slam ל Rain Dance

מקווה שעזרתי ^_^
    בברכה, דור.

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Dor718@Jul 31 2009, 12:40 PM
    אין מתקפה שנקראת Secret Power.. או התכוונת Hidden Power?
    דור, תסתכל כאן: http://www.serebii.net/attackdex-dp/secretpower.shtml
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •