שלום בפרק האחרון מיאו חיסל את אמפוליאון במתקפת זעם אחת אז השאלה שלי היא איך??
הרי מיאו לא נלחם בכלל אז איך הוא נלחם וניצח את אמפוליאון
תתאר מה קרה ואולי יהיה לי הסבר, אפילו שלא ראיתי ת'פרק הזה.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
כי הסדרה מפגרתOriginally posted by shlomii4@Jul 29 2009, 08:58 PM
שלום בפרק האחרון מיאו חיסל את אמפוליאון במתקפת זעם אחת אז השאלה שלי היא איך??
הרי מיאו לא נלחם בכלל אז איך הוא נלחם וניצח את אמפוליאון
חוץ מזה,האמפוליאון של ברי ממש חלש,לא ראיתי אותו מנצח אף אחד עדיין בסדרה
מיאו השתמש בnight slash על אמפוליאון וההוא מת במכה אחת ><
זה לא היה מייאו של צוות רוקט, נכון?Originally posted by Just Evil@Jul 30 2009, 08:32 AM
כי הסדרה מפגרת
חוץ מזה,האמפוליאון של ברי ממש חלש,לא ראיתי אותו מנצח אף אחד עדיין בסדרה
מיאו השתמש בnight slash על אמפוליאון וההוא מת במכה אחת ><
כי אין שום סיכוי שמייאו של צוות רוקט יודע להשתמש בשיסוף-לילה :blink:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
בשעה טובה אולי מיאו סוף סוף יהיה שותף בקרבות
כי למרות הכל וא עדיין פוקימון
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]
קרדיט לPoochyena Chan
http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ
כ אבל הוא בכלל לא נלחם אז איך זה ואינ חושב שהאמפוליאון של ברי הוא ממש חזקOriginally posted by PBRMaster@Jul 30 2009, 10:20 AM
קודם כל, הוא לא הביס אותו. הוא פשוט פגע בו בהפתעה, אז זה כאב. זה כמו שמישהו יבעט בך מאחור בלי שתדע, ברור שזה יכאב יותר מבעיטה רגילה.
והוא השתמש בשריטה רגילה. אחרי זה הוא אמר שהוא עומד להשתמש בשיסוע לילה, אבל הוא עדיין עובד על זה.
האמפוליאון של ברי חלש הוכחות-Originally posted by shlomii4@Jul 30 2009, 10:59 AM
כ אבל הוא בכלל לא נלחם אז איך זה ואינ חושב שהאמפוליאון של ברי הוא ממש חזק
הוא לא הצליח לנצח אף פוקימון של פאנטינה
הוא הפסיד לפיקאצ'ו
מיאו הביס אותו במכה
בכלל.. הפוקימונים של ברי למרות שהם על הנייר חזקים בסדרה עשו אותם ממש עלובים..
אמפוליאון לאא תמיד הפסיד הוא ניצח בפעם הראשונה את צוות רוקטOriginally posted by Just Evil@Jul 30 2009, 11:00 AM
האמפוליאון של ברי חלש הוכחות-
הוא לא הצליח לנצח אף פוקימון של פאנטינה
הוא הפסיד לפיקאצ'ו
מיאו הביס אותו במכה
בכלל.. הפוקימונים של ברי למרות שהם על הנייר חזקים בסדרה עשו אותם ממש עלובים..
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)