עכשיו?
וואו איזה משחק זה נשמע טוב תסבירו לי רק איפה מורידים אותו איך מתחילים לשחק אני אנסהOriginally posted by pachirisu sama@Jul 31 2009, 12:25 PM
המשחק הוא כמו כל משחקי הפוקימון שם אתה צריך לתפוס פוקימונים לנצח מאמני מכון,אליט פור ומוחות חזית.במשחק אתה לא רואה את האנשים האחרים אך אפשר לעשות נגדם קרב.במשחק אתה יכול לשים לפוקימון איזו מתקפה שבא לך אבל זה עולה כסף שאותו אתה משיג בנצחון על פוקימונים פראיים ועל מאמנים.
במשחק אתה יכול לעבור במפות ולהסתובב עד שאתה מוצא פוקימון ואז אתה נלחם נגדו.ויש גם משהו מיוחד במשחק:פעילות שבה אתה מטפל בפוקימון שמביאים לך.הפעלות הזאת עוזרת למצוא פוקימונים אגדיים בנוסף לניצחון על כל מאמני המכון,האליט פור ומוחות החזית במפה מיוחדת שנקראת מקום סודי בלי הפעילות והניצחון תוכלו למצוא במקום הסודי רק אודיש.
אחרי שחפרתי על המשחק הנה ההרשמה:הרשמה
דף קשר:
netanel111
norg
נורג אתה מוציא את הפוקימון מהשישיה ובטבלה של הפוקימונים שלא בשישיה יש לך אפשרות לפתח
שלומי תעבור עם העכבר על הmaps ועז תבחר מפה שאתה רוצה ותחיל ללכת עם החיצים של המקלדת עד שבצד שמאל תופיע טבלה עם הפוקימונים שלך תלחץ על מי שאתה רוצה להלחם איתו ואז זה יראה לך את הפוקימון שאתה נלחם נגדו ואז תלחץ על אטק ותבחר מתקפה ואתה בטח יוגע איך מתנהל קרב
דרך אגב עצה טובה:אחרי כל קרב החיים מתמלאים אז על תפחדו שהפוקימון מובס
הוספתי בדף קשר קידור לדף שבו אפשר לראות את כל הפוקימונים שלי.
תביאו קישור גם אתם.איך עושים את זה אתם שואלים?זה פשוט תם לוחצים על אקונט וקצת למטה אתם רואים את השישיה שלכם שמעליה רשום וואי אול זה הדף
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
תפסתי אמבריאון כחול עם פסים כחולים ויש פה מכונים?Originally posted by pachirisu sama@Jul 31 2009, 07:46 PM
נורג אתה מוציא את הפוקימון מהשישיה ובטבלה של הפוקימונים שלא בשישיה יש לך אפשרות לפתח
שלומי תעבור עם העכבר על הmaps ועז תבחר מפה שאתה רוצה ותחיל ללכת עם החיצים של המקלדת עד שבצד שמאל תופיע טבלה עם הפוקימונים שלך תלחץ על מי שאתה רוצה להלחם איתו ואז זה יראה לך את הפוקימון שאתה נלחם נגדו ואז תלחץ על אטק ותבחר מתקפה ואתה בטח יוגע איך מתנהל קרב
דרך אגב עצה טובה:אחרי כל קרב החיים מתמלאים אז על תפחדו שהפוקימון מובס
כן למעלה יש לך באטל ושם יש ג'ים שזה מכון
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
זה לא במפה זה בסרגל למעלה אני ממליץ על סטארלי וגם אם אתה רוצה מתקפות חדשות אתה צריך לשלם 5000
אפשר להחליף במשחק אז אם תרצו להחליף איתי תוכלו להסתכל בדף למעלה ולראות את כל הפוקימונים שלי וכשתבחרו פוקימון תגידו לי ותגידו גם איזה פוקימון אתם מביאים לי בעד שלי ובאיזה רמה שלכם
מה הכל אני צריך להסביר לך?תחקור את המשחק לבד.והם לא מקבלים מתקפות כשהם עולים רמות צריך לקנות מתקפות כמו הTM שיש במשחקים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)