אני לא מצליח להרשם בלאט
אני חושב להתחיל לשחק בזה....אירשם עכשיו....אבל איך מישהו פה לכד את המתפתח קרח של איווי באיזה רמה 7-8? זה טיפשי
מה זה השטות הזו התחלתי עם צ'רמנדר רמה 6 ויש לו סליק טאלק וסלאש ובריק ברייק?...........מה?!
סליפ טאלק עושה דמג'? מהז ה הפגיור הזה
חח הלכתי עם צ'רמנדר ואלקיד ככה רומת נמוכות 12 ככה לברוק לראות עד כמה הוא חזק, חיסלתי את ג'יאודוד במכה עם אלקיד בגלל הריין דאנס XD
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
החלק של המתקפות באמת קצת מטומטם גם אני הורדתי פוקימון עם דרגון דאנס ואם אתה מדבר על האיוי קרח שלי זה פשוט התחלתי עם איוי ופתחתי אותו ברמה 7Originally posted by Captain Hook@Aug 10 2009, 05:42 PM
אני חושב להתחיל לשחק בזה....אירשם עכשיו....אבל איך מישהו פה לכד את המתפתח קרח של איווי באיזה רמה 7-8? זה טיפשי
מה זה השטות הזו התחלתי עם צ'רמנדר רמה 6 ויש לו סליק טאלק וסלאש ובריק ברייק?...........מה?!
סליפ טאלק עושה דמג'? מהז ה הפגיור הזה
חח הלכתי עם צ'רמנדר ואלקיד ככה רומת נמוכות 12 ככה לברוק לראות עד כמה הוא חזק, חיסלתי את ג'יאודוד במכה עם אלקיד בגלל הריין דאנס XD
ושלומי אבן עלה לא מפתחת את איוי לצורת העלה שלו הוא יכול להתפתח בלי שום אבן אפילו ברמה 2
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
ברוך הבא למשחק
Click here to feed me a Rare Candy!
Get your own at Pokeplushies!
קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה
קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team!!</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)