ביקשתי מה זה השתנצות ולא למה זה שווה תום...Originally posted by Ducky@Aug 3 2009, 06:36 PM
התרבות על מינית של חיידקים, עם החלוקת תא שלהם.
הייתי צריך להקשיב יותר בשיעורי ביולוגיה ><
דאקי אתה יותר קרוב מכולם אבל בכל זאת התשובה שלך לא נכונה.
אלכס, התכוונתי שמיטוזה זה התשובה...
מילא שטעיתי, אבל די להתחכם
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
השתנצות היא דרך התרבות אל מינית שמחלקים בה תא לשני תאים, וככה יצורים חד תאיים מתרבים בד"כ.Originally posted by CraZyCatMe@Aug 3 2009, 06:02 PM
ביקשתי מה זה השתנצות ולא למה זה שווה תום...
דאקי אתה יותר קרוב מכולם אבל בכל זאת התשובה שלך לא נכונה.
ספוילר
חחחח ווואי דאקי חכם חחחח
טוב החידה הבאה:
הקושי:בינוני
מהו חלב עמיד ? כיצד נעשה ?
חלב שלא מחמיץ, ועושים אותו בעזרת טיפול בטמפרטורות גבוהות.Originally posted by CraZyCatMe@Aug 3 2009, 06:15 PM
חחחח ווואי דאקי חכם חחחח
טוב החידה הבאה:
הקושי:בינוני
מהו חלב עמיד ? כיצד נעשה ?
ספוילר
אתה קרוב,באיזה טמפרטורה גבוהה,איך נקרא התהליך שבו נעשה חלב עמיד?
התהליך נקרא "פסטור"
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לא.
פסטור על, ב-125 מעלות צלזיוס.Originally posted by CraZyCatMe@Aug 3 2009, 06:22 PM
אתה קרוב,באיזה טמפרטורה גבוהה,איך נקרא התהליך שבו נעשה חלב עמיד?
ספוילר
לא...
אולטרה פיסטור.Originally posted by CraZyCatMe@Aug 3 2009, 07:34 PM
לא...
טמפרטורה של 140 מעלות צלזיוס.
ספוילר
לא.
רמז:זה פחות מ110 מעלות וזה לא נקרא פסטור.
התהליך נקרה עיקור (סטריליזציה).
החלב מחומם למשך 30 שניות בטמפ' של 63 מעלות צלזיוס ומיד אחרי זה מקורר
התהליך הוא אכן עיקור...
מה התשובה המלאה?
חלב עמיד, העובר תהליך של עיקור, מחומם לטמפרטורה של 150 מעלות למשך 3 שניות, ומיד מקורר. תהליך זה משמיד 99.9% מהחיידקים ומהנבגים בחלב, אך עשוי לפגום בערכים התזונתיים שלו, בשל שינויים שעוברים החלבונים בעת החימום. חלב עמיד מחזיק מעמד ללא קירור במשך חודשים ארוכים מבלי להתקלקל.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)