Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    חחחחח אני בטוח שכולם יחשבו שזו הצעה מגוחכת (האמת גם אני חשבתי ככה) אבל זה יכול להיות נחמד.
    הרעיון שלי היא להפוך כמה מאנשי הפורום הזה, למגודלים.

כל מי שלא יודע מה זה מגודלים, זה בקישור הבא:
    http://www.megudalim.co.il/CellcomSummer/Default.aspx
    "אתם אומרים, הם עושים."

העיקרון במגודלים הוא שאנחנו אומרים, והם עושים. חשבתי שזה יהיה נחמד אם נעשה את זה פה בפורום.

נוכל לעשות למשל שהם יהיו כאילו פוקימונים והם מתחילים מההתפתחות הראשונה שלהם.
    - לאחר כל מה שהם יעשו כבקשת ה"צופים" הם יעלו את מד החיים שלהם.
    - מספר שאלות לבקשת ה"צופים" יכולות לגרום למד החיים של המגודלים לרדת.
    (דוגמא: להעניק מנוחה לאחד מהמגודלים, אך בתמורה לכך להוריד לו 20 נק' חיים.)
    - מספר שאלות לבקשת ה"צופים" יכולות לגרום למד החיים של המגודלים לעלות.
    (דוגמא: להגיב בנושא X את תגובה Y במקום תגובה C של מישהו אחר ובשל כך יעלו לו 20 נק' חיים.)
    - מכיוון שהם ישחקו מגודלים-פוקימונים, לאחר שיגיעו למספר מסויים של מד חיים, הם יכולו להתפתח.

2. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    נגד
    את מי יבחרו?
    לפי מה יבחרו?
    ותמיד יהיו משתמשים שייפגעו כי לא בחרו בהם וכו'
    בברכה, דור.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dor718@Jul 31 2009, 02:55 PM
    נגד
    את מי יבחרו?
    לפי מה יבחרו?
    ותמיד יהיו משתמשים שייפגעו כי לא בחרו בהם וכו'
    כל מי שרוצה שיגיש מועמדות, ויהיה הגרלה ..

4. YoRt3m
    Guest
    זה די מעפן , אין הרבה דברים לעשות חוץ מלכתוב דברים ולעבור על חוקי הפורום -.-

• משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Jul 31 2009, 03:51 PM
    זה די מעפן , אין הרבה דברים לעשות חוץ מלכתוב דברים ולעבור על חוקי הפורום -.-
    יהיו גבולות לזה, ברור ..

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אני חושב שזה רעיון גאוני
    ורק בגלל שנראה לנו שיהיה קשה ליישם אותו זה לא אומר שצריך לפסול אותו
    לדעתי כדאי למצוא איך כן לגרום לזה להצליח המקום להגיד למה לא
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• YoRt3m
    Guest
    אבל לא יהיה מה להגיד להם :&#092;

• משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Jul 31 2009, 04:36 PM
    אבל לא יהיה מה להגיד להם :&#092;
    ברור שיהיה .. אתה חושב המשתמשים טיפשים ואין לי רעיון מה להגיד למגודלים?

• משתמש מנוסה
    נדג, סתם ספאם שלא מועיל ויכול לפגוע קשה באנשים

• היכל התהילה
    בעקרון אתה לא צריך לפתוח את זה פה. זה משחק תפקידים לכל דבר. כך שאם אתה משיג אישור ממנהל חת"מ, הדעה של שאר חברי הפורום לא אמורה לעניין אותך.
    ולדעתי הרעיון הוא די גאוני, במיוחד בתקופה שרותם בחר לוותר על כל כך הרבה הצעות להרמת הפורום (מחלקת עדכונים מאת PBRMaster, ופורום ציור מאת היטמן), יהיה נחמד לראות אחד שעושה את זה פעם אחת כמו שצריך.

• משתמש ספאמר
    נממ..זה באמת רעיון לא רע למשחק תפקידים..אבל אם זה יהיה משחק תפקידים שאומר למשתמשים אחרים לערוך תגובות אז.. לא ם.ם

• משתמש מנוסה
    כה זה יכול להיות משחק נחמד :] אבל חשבתי על זה בתור הצעה לפורום עצמו :]
    כמובן שאני יכול לפתוח את זה כמשחק תפקידים (ואני אשמח מאוד לעזרה מצד היטמן)

אז , מה אומרים ? הסכמה או שלילה ?

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    הסכמה
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    אני מסכים.
    ויהיה אפשר לעשות את זה בכל מיני צורות
    פוקימון
    מאמן
    נינג&#39;ה(דרגות מנארוטו)
    מלאכי מוות(דרגות מבליץ&#39;)
    ועוד...
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    מסכים נישמע מגניב&#33;
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •