Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 84
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by B. Ubama@Aug 2 2009, 12:25 PM
    עומר הגבר-
    "אז אתם מוכן לקרב שלכם?" הפרופסור שאואל בנימוס.
    "כה פרופסור." עונה היקארו לפרופסור, והשני ניגש אליך.
    "אתה מוכן לקרב?" שואל אותך הפרופסור בנימוס, ואתה עונה לו בחיוב.
    שלושתיכם יוצאים מן המעבדה דרך הדלת האחורית, ושם אתם רואים מקום של זירה לקרבות.
    הזירה עצמה בנויה מדשא אמיתי, פרחים רבים שוכנים בה ומספר סלעים העטופים ענפים.
    "אז אתם מוכנים לקרב?" שואל הפרופסור בהשתוקקות, והולך מחוץ לזירה, למקום המיועד לשופטים.
    לאחר שאתה והיקארו עונים בחיוב, הפרופסור מרים את שני ידיו.
    "הקרב בין צ'ימצ'אר והיקארו לבוויזל וראין מתחיל כעת!" מכריז הפרופסור, ומוריד במהירות את שני ידיו.
    בוויזל מתחיל את הקרב עם מתקפת אקדח מים מהירה, שלא נותנת לצ'ימצ'אר מספיק זמן לזוז.
    צ'ימצ'אר עף אחורנית ונופל על הגב.
    במהרה, צ'ימצ'אר קם שוב, ונראה כי יש לו אש בעיניים. "חח, צ'ימצ'אר עצבני זה לא טוב." שמח היקארו.
    השם שלי פט OO"
    ---
    "מעולה אם צ'ימצ'אר עצבני!" אני אומר בלעג להיקארו.
    "מתקפת מהירות בוויזל ואז כשאתה פוגע בו, תשתמש ממרחק אפס באקחד מים!" אני קורא עליו, סומך על הפוקימון שלי.
    "סיים עם בום על קולי!"
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

2. משתמש ספאמר
    Originally posted by B. Ubama@Aug 2 2009, 11:44 AM
    אמיר חסר האופניים-
    תסתכל בכינוי ותדע.
    ---
    אתה רץ מהבית לכיוון המעבדה של פרופסור סקאר.
    כאשר אתה מגיע לבניין של פרופסור סקאר, אתה רואה כי דלת המעבדה פתוחה.
    אתה נכנס אל המעבדה, מנסה להסדיר את הנשימה, ושם אתה רואה את הפרופסור מדבר עם היקארו סאי .
    "סוף סוף החלטת להגיע, אפס?" לועג לך היקארו, אך הפרופסור עוצר אותו מלהמשיך.
    "במקום לריב אני מעדיף לזרז עניינים, מה אתם אומרים?" מציע הפרופסור.
    "אפס זה לא נקרא לריב, זה נקרא להגיד את האמת." ממשיך ללעוג היקארו, אך הפרופסור עוצר אותו מלהמשיך.
    "אם לא תפסיק, אני לא יביא לך את הפוקימון שלך."
    לאחר שהפרופסור אמר את הדברים הללו, היקארו מפסיק לרדת עליך.
    "אז איפה היינו?" שואל הפרופסור את עצמו. "אה כה," נזכר.
    "איזה פוקימון אתם רוצים בשביל להתחיל את המסע שלכם איתו?" הוא שואל אתכם, ונראה כי היקארו לא ממהר לענות.
    "אני החלטתי כבר מזמן," אני אגיד בכנות. "אני לוקח את..בלבאזור."
    "ואני מניח שאתה, אידיוט, רוצה לריב על הכדור?" אני שואל בנימה עצבנית, קוראת תיגר.

3. משתמש מנוסה
    עומר המנצחת-
    "כן כן, את זה עוד נראה." אומר בזעם היקארו, ופונה אחורה לכיוון המשך המסע שלו.
    "לפני שגם את יוצאת למסע, יש לי משהו להביא לך." אומר לך הפרופסור.
    לאחר מכן שניכם נכנסים אל המעבדה של פרופסור סקאר, והוא פונה לכיוון אחד המגרות שלו.
    הוא פותח את המגרה העליונה, ומוציא משם מכשיר אדום.
    "בבקשה, זהו הפוקידע שלך." אומר לך בחיוך רחב פרופסור סקאר, בזמן שהוא מגיש לך את הפוקידע.
    "בנוסף, יש לי עוד משהו בשבילך." מוסיף הפרופסור בשמחה, וניגש לעבר אחד הארונות שלו.
    מן הארון הוא מוציא עוד חמישה פוקדורים, אך אלו קטנים מן אלו שעל השולחן.
    "אלה פוקדורים ריקים, כמו שאת בטח יודעת תוכלי לתפוס איתם פוקימונים." מסביר לך הפרופסור, ואת לוקחת את החפצים.
    "זהו, אני רק ייקח את סוובלו לרפא אותו ותוכלי לצאת למסע." אומר, ולוקח את סוובלו שלך.
    את מחזירה את סוובלו לפוקדור שלו, והפרופסור שם אותו במכונה כלשהיא במעבדה.
    "זוהי מכונה מיוחדת שיש רק לפרופסורים, היא מרפאת את הפוקימונים בכמה שניות." מסביר הפרופסור.
    לאחר מכן שהמכונה מצפצפת, הוא מגיש לך את הפוקדור של סוובלו.
    "בהצלחה." מאחל הפרופסור.

עומר הגבר-
    זה היה העתק הדבק. זה רק בהתחלה ככה, אחרי זה שכל אחד הולך למסע מפסיקים להיות הטעיות הקטנות.
    ---
    "בוא נראה מי יצחק אחרון, צ&#39;ימצ&#39;אר, שריטה&#33;" מצווה היקארו על הפוקימון שלו.
    כאשר בוויזל שלך פוגע בצ&#39;ימצ&#39;אר במתקפה המהירה שלו, במהירות צ&#39;ימצ&#39;אר משתמש בשריטה.
    השריטה כעת נראה חזקה יותר מכל שאר השריטות האחרות שפוקימונים משתמשים.
    בשל השריטה, אקדח המים המתוכנן לא יצא לתוקף.
    "עכשיו צ&#39;ימצ&#39;אר, תשתמש בעוד שריטה&#33;" מצוות היקארו בשנית, וצ&#39;ימצ&#39;אר עושה כדבריו.
    השריטה השנייה פוגעת אף היא בבוויזל, ומעיפה אותו הרחק ממנו.
    "חחחח, אמרתי לך." צוחק עליך היקארו.
    נראה כי בוויזל קם מהמתקפה, וקשה לו לעמוד.
    "בוויזל&#33;" הוא קורא בזעם, וקופץ לאוויר. בוויזל משחרר מתקפת בום על קולי חזקה, שפוגעת בצ&#39;ימצ&#39;אר ומפילה אותו, מחוסר הכרה.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר לא יכול להילחם יותר, בוויזל הוא המנצח&#33;" מכריז הפרופסור, ומרים את ידו הקרובה אליו.
    "המנצח בקרב הזה הוא פטריק&#33;" מכריז הפרופסור, בזמן שהיקארו מחזיר את צ&#39;ימצ&#39;אר לפוקדור.

אמיר הזמיר-
    "באלבאזור, אה?" שואל אותך הפרופסור לפני שהיקארו עונה. "בחירה מצוינת." מחייך ולאחר מכן ניגש אל השולחן.
    "אתה לא צריך לשמוח כל כך אפס," לועג לך היקארו. "בכל מקרה תפסידו בכל הקרבות שלכם."
    הפרופסור מהשולחן לוקח את הפוקדור החמישי משמאל וצועד אליך עם הפוקדור.
    "בבקשה, הנה באלבאזור שלך." מגיד הפרופסור את הפוקדור של באלבאזור בידיך.
    לאחר שהוא מגיש לך את הפוקדור, הוא ניגש להיקארו.
    "אז איזה פוקימון אתה תרצה?" הוא שואל אותו בנימוס.
    "אני רוצה את צ&#39;ימצ&#39;אר פרופסור." עונה היקארו לפרופסור, והשני ניגש בשנית אל השולחן.
    הפרופסור לוקח כעת את הפוקדור השמאלי ביותר וצועד אל היקארו עם הפוקדור.
    "בבקשה, הנה צ&#39;ימצ&#39;אר שלך." מגיש הפרופסור את הפוקדור של צ&#39;ימצ&#39;אר להיקארו.
    "תודה הפרופסור." מודה לו היקארו, ומתקדם לעבר היציאה שבדרך הוא נתקל בך כתף וכתף.
    "חכה," אומר מיד הפרופסור. "אתה חושב שאני ייתן לך לעזוב סתם?" הפרופסור שואל עם קולות צחקוק.
    "לפני שאתה עוזב, אני חייב לראות קרב בינך לבינו." מצווה הפרופסור על היקארו, שמסכים.
    "נראה שאני מסכים לקריאת התיגר שלך, אפס." אומר לך היקארו.

4. the bitch is back
    Originally posted by B. Ubama@Aug 2 2009, 12:46 PM
    עומר המנצחת-
    "כן כן, את זה עוד נראה." אומר בזעם היקארו, ופונה אחורה לכיוון המשך המסע שלו.
    "לפני שגם את יוצאת למסע, יש לי משהו להביא לך." אומר לך הפרופסור.
    לאחר מכן שניכם נכנסים אל המעבדה של פרופסור סקאר, והוא פונה לכיוון אחד המגרות שלו.
    "בבקשה, זהו הפוקידע שלך." אומר לך בחיוך רחב פרופסור סקאר, בזמן שהוא מגיש לך את הפוקידע.
    "בנוסף, יש לי עוד משהו בשבילך." מוסיף הפרופסור בשמחה, וניגש לעבר אחד הארונות שלו.
    "אלה פוקדורים ריקים, כמו שאת בטח יודעת תוכלי לתפוס איתם פוקימונים." מסביר לך הפרופסור, ואת לוקחת את החפצים.
    "זהו, אני רק ייקח את סוובלו לרפא אותו ותוכלי לצאת למסע." אומר, ולוקח את סוובלו שלך.
    את מחזירה את סוובלו לפוקדור שלו, והפרופסור שם אותו במכונה כלשהיא במעבדה.
    "זוהי מכונה מיוחדת שיש רק לפרופסורים, היא מרפאת את הפוקימונים בכמה שניות." מסביר הפרופסור.
    לאחר מכן שהמכונה מצפצפת, הוא מגיש לך את הפוקדור של סוובלו.
    "בהצלחה." מאחל הפרופסור.
    יש לי ראלטס XD
    "תודה רבה&#33;" אני אומרת לו בחיוך ויוצאת מהמעבדה. אני מתחילה ללכת בכוונה למצוא פוקימונים להתאמן עליהם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    עומר הגבר-
    זה היה העתק הדבק. זה רק בהתחלה ככה, אחרי זה שכל אחד הולך למסע מפסיקים להיות הטעיות הקטנות.
    ---
    "בוא נראה מי יצחק אחרון, צ&#39;ימצ&#39;אר, שריטה&#33;" מצווה היקארו על הפוקימון שלו.
    כאשר בוויזל שלך פוגע בצ&#39;ימצ&#39;אר במתקפה המהירה שלו, במהירות צ&#39;ימצ&#39;אר משתמש בשריטה.
    השריטה כעת נראה חזקה יותר מכל שאר השריטות האחרות שפוקימונים משתמשים.
    בשל השריטה, אקדח המים המתוכנן לא יצא לתוקף.
    "עכשיו צ&#39;ימצ&#39;אר, תשתמש בעוד שריטה&#33;" מצוות היקארו בשנית, וצ&#39;ימצ&#39;אר עושה כדבריו.
    השריטה השנייה פוגעת אף היא בבוויזל, ומעיפה אותו הרחק ממנו.
    "חחחח, אמרתי לך." צוחק עליך היקארו.
    נראה כי בוויזל קם מהמתקפה, וקשה לו לעמוד.
    "בוויזל&#33;" הוא קורא בזעם, וקופץ לאוויר. בוויזל משחרר מתקפת בום על קולי חזקה, שפוגעת בצ&#39;ימצ&#39;אר ומפילה אותו, מחוסר הכרה.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר לא יכול להילחם יותר, בוויזל הוא המנצח&#33;" מכריז הפרופסור, ומרים את ידו הקרובה אליו.
    "המנצח בקרב הזה הוא פטריק&#33;" מכריז הפרופסור, בזמן שהיקארו מחזיר את צ&#39;ימצ&#39;אר לפוקדור.
    מה?
    ----
    אני רץ אל בוויזל ומחבק אותו.
    "כל הכבוד לך, אתה ממש חזק" אני אומר לו בהערצה. אני מביט בהיקארו ואומר לו "אפס".
    אני פונה אל הפרופסור ושאל אותו אם יש עוד משהו שאנ צריך לדעת או לקבל.
    אם לא אני פונה מהמעבדה אל דרך 400 כשבוויזל לצידי.
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

Originally posted by B. Ubama@Aug 2 2009, 01:25 PM

תמיר שמעדיף תפוחים-
    "סוובלו&#33;" קוראת סוובלו בשמחה, ומשתמשת במתקפת זעם מספר רב של פעמים.
    לבסוף, צ&#39;ימצ&#39;אר קם, ומגן על עצמו ממתקפת זעם נוספת של סוובלו.
    "טוב מאוד," שמח היקארו. "עכשיו תעבור למתקפת גחלת." מורה היקארו על צ&#39;ימצ&#39;אר שלו.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר&#33;" קורא הקופיף הקטן, ומשחרר מתקפת גחלת מטווח 0.
    הגחלת פוגעת חזק בסוובלו, שנופלת כעת היא על הקרקע.
    "תראה איך הגלגל מסתובב," מחייך היקארו לעברך, ולאחר מכה פונה לצ&#39;ימצ&#39;אר שלו.
    "תגמור את הקרב הזה עם גחלת נוספת&#33;" מצווה היקארו על צ&#39;ימצ&#39;אר, שמשחרר שוב את מתקפת הגחלת.
    הגחלת פוגעת בסוובלו, ונהיה ערפל שחור במגרש.
    לאחר שהערפל מתפוגג, אתה רואה את סוובלו עפה לה בקושי, מנסה שלא להתמוטט ולהפסיד.
    "תשארי באוויר סוואבלו&#33;אני יודע שאנחנו יכולים לנצח&#33;תתחמקי מהמתקפות שלו ותגרמי לו להתעייף קצת&#33;וכשהוא לא מגן על עצמו תשתמשי בשירה עוד פעם&#33;"

7. משתמש ספאמר
    אמיר הזמיר-
    "באלבאזור, אה?" שואל אותך הפרופסור לפני שהיקארו עונה. "בחירה מצוינת." מחייך ולאחר מכן ניגש אל השולחן.
    "אתה לא צריך לשמוח כל כך אפס," לועג לך היקארו. "בכל מקרה תפסידו בכל הקרבות שלכם."
    הפרופסור מהשולחן לוקח את הפוקדור החמישי משמאל וצועד אליך עם הפוקדור.
    "בבקשה, הנה באלבאזור שלך." מגיד הפרופסור את הפוקדור של באלבאזור בידיך.
    "אני רוצה את צ&#39;ימצ&#39;אר פרופסור." עונה היקארו לפרופסור, והשני ניגש בשנית אל השולחן.
    "בבקשה, הנה צ&#39;ימצ&#39;אר שלך." מגיש הפרופסור את הפוקדור של צ&#39;ימצ&#39;אר להיקארו.
    "חכה," אומר מיד הפרופסור. "אתה חושב שאני ייתן לך לעזוב סתם?" הפרופסור שואל עם קולות צחקוק.
    "לפני שאתה עוזב, אני חייב לראות קרב בינך לבינו." מצווה הפרופסור על היקארו, שמסכים.
    "נראה שאני מסכים לקריאת התיגר שלך, אפס." אומר לך היקארו.
    "אני לא חושב ש.." אני אומר בחשש ומביט בעיניו של היקארו. על מה אני חושב? אין מצב שאני עומד להפסיד לו. הוא לעולם לא ישכח לי את זה. "יש לך סיכוי כלשהו לנצח בכלל&#33;" אני משנה מיד את נימת המשפט.
    "בלבאזור..צא&#33;"
    אני מחכה שהפוקימון שלי יצא מהפוכדור ואז אני מקדיש כמה דקות להכרה אית לפני הקרב.

כינוי בפורום: זה שעשה את מיסטי.
    שם אמיתי: הדר פנחס.
    שם במשחק: לייסטר [לייס] נימו.
    פוקימון מתחיל: אברה.
    פוקימונים:
    חפצים:

תגים:
    סרטים:
    הערה: אני רוצה להיות מאמן אבל גם עם זה אני רוצה להיות מתאם, זה אפשרי? כאילו אין לי בעיה עם זה...

השעה : 08:00. אתם אמורים להיות במעבדתו של פרופסור סקאר בשעה 10:00.
    עכשיו שאתם התעוררתם, החלפתם בגדים, התקלחתם, ארגנתם את כל דבריכם, אין לכם מה לעשות.
    החלטתם לפתוח טלוויזיה, ואתם פתחתם בערוץ הספורט. יש שם משחק של כדורסל.
    הדבר המוזר הוא, שהכדורסל הוא של פוקימונים. 5 פוקימונים מצד אחד, ו 5 פוקימונים מצד אחר.
    הקבוצות הם "הפועל בלסטויס" ונגדם זה "מכבי צ&#39;אריזרד". אתה רואה שהפוקימונים, הם התת התפתחויות.
    אתה רואה שהשופט של המשחק הוא פיג&#39;יאוט, אשר מעופף באוויר ורואה כל דבר.
    המשחק הרגע התחיל, ולהפתעתך בסופו של המשחק ישנם שישה מערכות. שישה שישייות.
    בסופו של המשחק, הקבוצה שניצחה היא מכבי צ&#39;אריזרד. המשחק לקח שעה קלה, וכעת כבר 09:00.
    מה תעשה בינתיים?

"אממ..." אני חושב לעצמי, "יש עוד שעה" אני מוריד את עיני מהשעון וקם מהטלויזה בחיוך על זה שהקבוצה שלי מכבי צ&#39;אריזרד ניצחה.
    "נו? מי ניצח?" שואל אותי אחי הגדול ג&#39;ון. ג&#39;ון הוא מאמן כבר שנתיים ויש לו אוסף מדהים של פוקמוניי לוחם וברושם מאצופ [זה השם של השני לא?].
    "מכבי צ&#39;אריזרד, ידענו שהם ינצחו, הם תמיד מנצחים... אה, ג&#39;ון היום אני מתחיל את המסע שלי ומקבל את הפוקימון הראשון של אז להתראות, ואנו עוד נלחם&#33;" אני נפרד מאחי בחיבוק והולך לדרכי.

9. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by B. Ubama@Aug 2 2009, 09:43 AM
    עמרי השמח-
    "גיבל, אה?" שואל אותך הפרופסור בהתעניינות. "בחירה מצוינת." מחייך ולאחר מכן ניגש אל השולחן.
    הפרופסור מהשולחן לוקח את הפוקדור הימני ביותר וצועד אליך עם הפוקדור.
    "בבקשה, הנה גיבל שלך." מגיד הפרופסור את הפוקדור של גיבל בידיך.
    "אין בעיה פרופסור&#33;" אני אומר בהתלהבות.
    "גיבל צא&#33;" אני אומר ושולח את הפוכדור לרצפה.
    "תקוף בסופת חול, ולאחר מכן בזעם דרקון&#33;" אני נותן לגיבל הסבר מדויק.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

10. משתמש מנוסה
    אני שמח לבשר לכם שמעכשיו, לא יהיו יותר טעויות :]
    00000000000000000000000000000000000

עומר הבחורה-
    את יוצאת בחוץ ולא מוצאת אף פוקימון להתאמן איתו.
    "ראלטס." אומר לך ראלטס בהתייאשות. נראה כי לא נראה שבזמן הקרוב תמצאו פוקימונים להתאמן.
    "ראלטס, ראל." אומר לך ראלטס, ומצביע לכיוון דרך 400.
    מיד את מבינה שראלטס רוצה להפסיק לחפש פוקימונים להתאמן, וללכת לדרך 400.
    לפני שאת מחליטה מה לעשות, פרופסור סקאר עוצר לידך עם הג&#39;יפ שלו.
    "הצעה שלי שכדאי שתלכו כמה שיותר מהר לדרך 400," מציע לכם פרופסור סקאר.
    "הפוקימונים בעיר הזאת לא אוהבים להילחם, לכן הדרך להתאמן היא רק בדרך 400." מסיים סקאר את דבריו.
    לאחר מכן הפרופסור ממשיך לנסוע לכיוון דרך 400 ומשם כבר לא נראה יותר.

עומר הגבר-
    "אל תשמח יותר מדי אפס," אומר לך בכעס היקארו. "זה רק מזל של מתחילים." אומר, והולך לו.
    "לפני שגם אתה יוצא למסע, יש לי משהו להביא לך." אומר לך הפרופסור.
    "אלה פוקדורים ריקים, כמו שאתה בטח יודע תוכל לתפוס איתם פוקימונים." מסביר לך הפרופסור, ואתה לוקח את החפצים.
    "זהו, אני רק ייקח את בוויזל לרפא אותו ותוכל לצאת למסע." אומר, ולוקח את בוויזל שלך.
    אתה מחזיר את בוויזל לפוקדור שלו, והפרופסור שם אותו במכונה כלשהיא במעבדה.
    לאחר מכן שהמכונה מצפצפת, הוא מגיש לך את הפוקדור של בוויזל.
    "בהצלחה." מאחל הפרופסור.

אמיר האביר-
    באלבאזור יוצא מהפוקדור שלו, והוא וצ&#39;ימצ&#39;אר מסתכלים אחד על השני בזעם.
    "אז אתם מוכנים לקרב שלכם?" הפרופסור שואל בנימוס.
    "אז אתם מוכנים לקרב?" שואל הפרופסור בהשתוקקות, והולך מחוץ לזירה, למקום המיועד לשופטים.
    "הקרב בין צ&#39;ימצ&#39;אר והיקארו לבאלבאזור ולי מתחיל כעת&#33;" מכריז הפרופסור, ומוריד במהירות את שני ידיו.

זה שעשה את מיסטי...XD-
    מה אתה חושב שאתה עושה? אין מקום ואתה לא רשום, ואל תגיב יותר במשחק הזה.

עמרי המתלהב-
    כאשר גיבל יוצא מן הפקדור שלו, הפרופסור עוצר את הקרב לפני שגיבל יתחיל לתקוף.
    אתה, היקארו וסקאר יוצאים מן המעבדה דרך הדלת האחורית, ושם אתם רואים מקום של זירה לקרבות.
    "הקרב בין צ&#39;ימצ&#39;אר והיקארו לגיבל וג&#39;ק מתחיל כעת&#33;" מכריז הפרופסור, ומוריד במהירות את שני ידיו.
    גיבל מתחיל את הקרב עם סופת חול אשר פגעה בצ&#39;ימצ&#39;אר, העיפה אותו מעט וגרמה לו להיות עיוור.
    לאחר מכן גיבל שלך תוקף במתקפת זעם הדרקון שלו, אשר פוגע חזק עוד יותר בצ&#39;ימצ&#39;אר, ומפיל אותו על הקרקע.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, קום והשתמש במתקפת גחלת." מורה במהירות היקארו על צ&#39;ימצ&#39;אר שלו.
    צ&#39;ימצ&#39;אר קם במהרה ונראה כי הוא פצוע.
    פוקימון האש של היקארו פותח את פיו, ושולח כדורי אש מהירים לעבר גיבל שלך.
    מתקפת הגחלת פוגעת בגיבל שלך והוא עף מעט אחורנית. נראה כי לא נגרם נזק רב.

11. משתמש ספאמר
    Originally posted by B. Ubama@Aug 2 2009, 03:19 PM
    אמיר האביר-
    באלבאזור יוצא מהפוקדור שלו, והוא וצ&#39;ימצ&#39;אר מסתכלים אחד על השני בזעם.
    "אז אתם מוכנים לקרב שלכם?" הפרופסור שואל בנימוס.
    "הקרב בין צ&#39;ימצ&#39;אר והיקארו לבאלבאזור ולי מתחיל כעת&#33;" מכריז הפרופסור, ומוריד במהירות את שני ידיו.
    אממ, אנלא רוצה להשמע מטופש או מרושע, אבל אם הכינויים שאתה ממשיך איתם מעליבים מישהו אתה תקבל אזהרה. ><"
    ---
    "אוקיי, חבוב, בוא נראה מה אתה יודע&#33;" אני קורא לכיוון של שותפי הלא-אנושי. "בוא ננסה.. אבקת רעל&#33;"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by B. Ubama@Aug 2 2009, 03:19 PM

עומר הגבר-
    "אל תשמח יותר מדי אפס," אומר לך בכעס היקארו. "זה רק מזל של מתחילים." אומר, והולך לו.
    "לפני שגם אתה יוצא למסע, יש לי משהו להביא לך." אומר לך הפרופסור.
    "אלה פוקדורים ריקים, כמו שאתה בטח יודע תוכל לתפוס איתם פוקימונים." מסביר לך הפרופסור, ואתה לוקח את החפצים.
    "זהו, אני רק ייקח את בוויזל לרפא אותו ותוכל לצאת למסע." אומר, ולוקח את בוויזל שלך.
    אתה מחזיר את בוויזל לפוקדור שלו, והפרופסור שם אותו במכונה כלשהיא במעבדה.
    לאחר מכן שהמכונה מצפצפת, הוא מגיש לך את הפוקדור של בוויזל.
    "בהצלחה." מאחל הפרופסור.
    אני רוצה עוד כינויים חוץ מעומר הגבר Z:
    וגם חשבתי שתגיב די הרבה בצהריים. מזל כי אני לא מאחורה^^
    --
    תודה רבה פרופסור. אני מכניסאת הדברים לתיקי וזורק את הפוקדור של בוויזל.
    אני מחייך אל בוויזל, מודה לפרופסור ואומר לו "אתה תשמשע עלי לטובה פרופסור&#33;".
    אני פונה אל הדלת ויוצא החוצה, ומדי הולך לדרך 400

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

13. משתמש מנוסה
    בוקר טוב :]
    כולם, שאתם משתמשים במתקפות, השתשמו בכמה באותו תור, אני לא יכול לכתוב המשכים כמו שצריך שאתם כותבים רק מתקפה אחת.
    * התווספה הודעה בסעיף "מילים מפי המנהל".

תמיר שפספסתי-
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, השתמש במתקפת הגחלת שוב&#33;" מצווה היקארו על צ&#39;ימצ&#39;אר שלו.
    צ&#39;י&#39;מצ&#39;אר שוב פעם משתמש במתקפת הגחלת, אך למזלך סוובלו התחמקה מהמתקפה.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, עבור למתקפת שריטה&#33;" זועם היקארו על הפספוס של צ&#39;ימצ&#39;אר.
    הפוקימון הקטן של היקארו רץ לעבר סוובלו שלך, כאשר ידיו מתכננות לפגוע עם שריטה.
    שנייה לפני שהשריטה פוגעת בסוובלו, סוובלו עפה והתחמקה מהמתקפה.
    "עוד פעם&#33;" צועק היקארו.
    צ&#39;ימצ&#39;אר משתמש שוב פעם במתקפת השריטה, וסוובלו עפה והתחקמה גם מהמתקפה הזאת.
    "סוובלו." אמרה סוובלו בשמחה, ומתחיל לפצוח בשירה.
    צ&#39;ימצ&#39;אר שומע את השירה של סוובלו, ונופל על הקרקע, נרדם.

אמיר המנהל-
    אני לא מתכוון להעליב עף אחד.. מישהו אמר לך שהעלבתי אותו?
    ---
    "באלבאזור." מחייב פוקימון הפקעת, ומשחרר אבקה סגולה עפה היישר לצ&#39;ימצ&#39;אר.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, השתמש בגחלת." מורה היקארו על פוקימון הקופיף הקטן שלו.
    לפני שצ&#39;ימצ&#39;אר מספיק להשתמש במתקפת הגחלת שלו, האבקה מגיעה אליו ופוגעת בו.
    "צ&#39;ים&#33;" הוא קורא בכל, בזמן שהוא נפגע מההרעלה שלו.
    "השתמש בגחלת&#33;" קורא בזעם היקארו.
    למרות שצ&#39;ימצ&#39;אר מורעל, הוא עדיין יכול לתקוף, והוא אף עושה את זה.
    צ&#39;ימצ&#39;אר משתרר מתקפת גחלת, אשר פוגעת בבאלבאזור וגורמת לו לעוף ולנחות על הפקעת שלו.
    "באלבאזור." אומר באלבאזור בתשישות, וקם בקושי מהקרקע.
    אתה רואה כי צ&#39;ימצ&#39;אר ממשיך להיות סובל מן ההרעלה של אבקת הרעל.

עומר השומר-
    "אני מקווה." אומר לך הפרופסור בחיוך, ואתה יוצא מהמעבדה לכיוון דרך 400.
    כאשר אתה מגיע לדרך 400, אתה רואה כי היא מלאה בדשאים בשוליים וחול באמצע.
    "בוויזל." אומר לך בוויזל, ומתחיל ללכת.
    כאשר אתה ובוויזל מתחילים ללכת, אתה נופל על החול הרך.
    שאתה מסתובב לראות למה הסתובבת, אתה רואה כי מעדת על קורים.
    אתה מחליט לחפש מה גרם לחוטים האלו, אך אתה לא רואה שום פוקימון בסביבה.
    אתה קם, וממשיך לכיוון העיר טוקיצ&#39;ין.
    כאשר אתה ובוויזל ממשיכים ללכת, אתה נופל בשנית על החול, עוד פעם מקורים שבאיזור.
    כעת שאתה מחפש מי עשה את זה, אתה מוצא ווידל זכר וספינרק זכר.

14. משתמש ספאמר
    Originally posted by B. Ubama@Aug 3 2009, 10:43 AM
    אמיר המנהל-
    אני לא מתכוון להעליב עף אחד.. מישהו אמר לך שהעלבתי אותו?
    ---
    "באלבאזור." מחייב פוקימון הפקעת, ומשחרר אבקה סגולה עפה היישר לצ&#39;ימצ&#39;אר.
    "צ&#39;ימצ&#39;אר, השתמש בגחלת." מורה היקארו על פוקימון הקופיף הקטן שלו.
    לפני שצ&#39;ימצ&#39;אר מספיק להשתמש במתקפת הגחלת שלו, האבקה מגיעה אליו ופוגעת בו.
    "צ&#39;ים&#33;" הוא קורא בכל, בזמן שהוא נפגע מההרעלה שלו.
    "השתמש בגחלת&#33;" קורא בזעם היקארו.
    למרות שצ&#39;ימצ&#39;אר מורעל, הוא עדיין יכול לתקוף, והוא אף עושה את זה.
    צ&#39;ימצ&#39;אר משתרר מתקפת גחלת, אשר פוגעת בבאלבאזור וגורמת לו לעוף ולנחות על הפקעת שלו.
    "באלבאזור." אומר באלבאזור בתשישות, וקם בקושי מהקרקע.
    אתה רואה כי צ&#39;ימצ&#39;אר ממשיך להיות סובל מן ההרעלה של אבקת הרעל.
    לאלא, חס וחלילה, פשוט קראת למישו עומר הבחורה אז עיני קצת נפקחו ם.ם
    נ.ב.
    הבלבאזור שלי חסר מין? ם.ם
    ---
    "אוקיי, זה בסדר," אני אגיד כדי לעודד את בלבאזור. "עכשיו, בוא ננסה קצת טקטיקה. תשתמש בנהמה כדי להסיח את דעתו, ואז בדחיפה." אגיד בבטחון. אני אשמח קצת על ההזדמנות המעולה שהוגשה לי, כמו על מגש כסף, לבחון את חברי החדש למסע.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by B. Ubama@Aug 3 2009, 10:43 AM

עומר השומר-
    "אני מקווה." אומר לך הפרופסור בחיוך, ואתה יוצא מהמעבדה לכיוון דרך 400.
    כאשר אתה מגיע לדרך 400, אתה רואה כי היא מלאה בדשאים בשוליים וחול באמצע.
    "בוויזל." אומר לך בוויזל, ומתחיל ללכת.
    כאשר אתה ובוויזל מתחילים ללכת, אתה נופל על החול הרך.
    שאתה מסתובב לראות למה הסתובבת, אתה רואה כי מעדת על קורים.
    אתה מחליט לחפש מה גרם לחוטים האלו, אך אתה לא רואה שום פוקימון בסביבה.
    אתה קם, וממשיך לכיוון העיר טוקיצ&#39;ין.
    כאשר אתה ובוויזל ממשיכים ללכת, אתה נופל בשנית על החול, עוד פעם מקורים שבאיזור.
    כעת שאתה מחפש מי עשה את זה, אתה מוצא ווידל זכר וספינרק זכר.
    "בוא נראה להם מה זה להתעסק איתנו בוויזל&#33;" אני קורא לו ושלוח אותו לקרב.
    "בוויזל תקוף את ווידל במתקפת מהירות ואחר כך באקדח מים&#33;" אני קורא אליו ומביט בשני הפוקימונים.
    "אחר כך תקוף בבום על קולי וסים את ווידל&#33; אחר כך תחזור לפה ותחמוק מהמתקפות של ספינרק"
    -----
    תוכל לעדכן לי את החפצים?
    ותגיב היום הרבה בצהריים ככה ובערב?

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •