Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    לפי המשחקים פוקימונים עולים רמות וכך מתפתחים ולומדים מתקפות.
    לפי הסדרה, פוקימונים מתפתחים כאשר הם מגיעים לחוזק מסוים.

אז למה בעונה הראשונה, פרק 9, הפרק של הבית ספר לפוקימונים, מדברים שם על רמות?
    אומרים שפידג'י מתפתח ברמה 18. ברמה 31 לומד מתקפת כנף וברמה 36 מתפתח לפידג'יוט.
    והילדה אמרה לאש שפיקאצ'ו שלו כבר בטח רמה 25.

אפשר הסבר?

2. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by _Turtwig_@Jul 23 2009, 05:05 PM

אפשר הסבר?
    הכוונה שהם בערך ברמה כזו.
    כלומר שכנראה בטכניון הנ"ל, פיתחו תוכנה מסויימת שיכולה לקבוע רמה של פוקימון לפי החוזק והמתקפות שלו.
    באנימה עצמה אין רמות.

3. משתמש מנוסה
    ייתכן שזה היוצרים רצו לשלב את רעיון הרמות באנימה אך ויתרו עליו
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    יקאצ'ו של אש כבר רמה 100 100% כי כשהוא למד ברק שזה היה בעונה הראשונה הוא היה צריך להיות רמה 45

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by _Turtwig_@Jul 23 2009, 05:05 PM

אפשר הסבר?
    המשחקים היו קודם, ובמשחק אפשר למדוד רמה בצורה מתמטית מדויקת
    אבל מכיוון שהסדרה היא כביכול המציאות, ו"במציאות" אי אפשר למדוד דבר כזה באופן מדויק וחד-משמעי
    אז במקום לדבר בסדרה על הרמות (חוץ מהדוגמה של בית הספר) פשוט מתייחסים לרמה כדרגת כוח מסוימת
    ולהזכירך, "רמה" ו"חוזק מסוים" זה אותו הדבר (מכל הבחינות)
    ואני גם מזכיר לך שבמשחקים פוקימונים עולים רמה אחרי שהם צוברים ניסיון (experience=ניסיון), וזה לא שונה ממה שקורה באנימה
    אז בעצם, אין הבדל בין האנימה למשחקים בתחום הזה
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    מקפיץ.

אני שמעתי פעם שיוצרי הסדרה חזרו בהם אחרי הפרק הזה ואמרו שבאנימה אין רמות והם התבלבלו בפרק הזה.
    זה נכון?

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by _Turtwig_@Aug 2 2009, 01:33 AM
    אני שמעתי פעם שיוצרי הסדרה חזרו בהם אחרי הפרק הזה ואמרו שבאנימה אין רמות והם התבלבלו בפרק הזה.
    זה נכון?
    רמה זה רק מספר שמייצג עד כמה הפוקימון מאומן, אז זה בעצם קיים באנימה גם אם היוצרים יגידו שלא.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    ^^ זה ממש לא נכון.
    עובדה שבעונה 10 אש מדגיש לפול שפוקימון חזק ע"י כמה הוא מתאמן וכמה הוא עצמו רוצה להיות חזק, ופול מתעקש על כך שרק אם הפוקימון מפותח או עם מתקפות מיוחדות הוא חזק.

9. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    _Turtwig_ היה לך אישור להקפצה?
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by _Turtwig_@Aug 2 2009, 01:36 AM
    ^^ זה ממש לא נכון.
    עובדה שבעונה 10 אש מדגיש לפול שפוקימון חזק ע"י כמה הוא מתאמן וכמה הוא עצמו רוצה להיות חזק, ופול מתעקש על כך שרק אם הפוקימון מפותח או עם מתקפות מיוחדות הוא חזק.
    מה שאמרת עכשיו בכלל לא מפריך את מה שאמרתי...
    ברמה 16 אני מתפתח

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •