Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25
  1. היכל התהילה
    Originally posted by Tom Pokemon@Aug 2 2009, 12:02 PM
    בוא נבהיר דבר אחד- אין לי שום דעה שלילית לגביך.
    זה לא נדיר ששני אנשים יכתבו הודעות ומקביל, וגם קרה לי כבר שתוכן ההודעות המקבילות היה כמעט זהה,
    אבל מה שמוזר זה שיש הפרש של 8 דקות בין ההודעות שלנו.
    באמת מוזר.
    מה שמוזר עוד, שאני מוריד בטורנט במהירות 300 KB לשנייה, וגם הפורום איטי :X
    תחשב כמה זמן יקח לי להגיב.
    אני בקושי גולש בגלל זה.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by TickTak@Aug 2 2009, 08:05 PM
    באמת מוזר.
    מה שמוזר עוד, שאני מוריד בטורנט במהירות 300 KB לשנייה, וגם הפורום איטי :X
    תחשב כמה זמן יקח לי להגיב.
    אני בקושי גולש בגלל זה.
    אני לא מבין את המושגים הטכניים שהשתמשת בהם,
    אבל אני כן מבין את הרעיון שהאיטיות של הפורום אחראית לפער הזמן בתגובות שלנו.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    ראיתי כבר בסרבי שהאיוונט הזה יצא.
    בכל מקרה תפסתי אותו כבר בפלאטינום היפני.
    טוב אני אנסה לתפוס אותו עם טבע טימיד ב23 לחודש XP

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by brock@Aug 3 2009, 02:09 PM
    ראיתי כבר בסרבי שהאיוונט הזה יצא.
    בכל מקרה תפסתי אותו כבר בפלאטינום היפני.
    טוב אני אנסה לתפוס אותו עם טבע טימיד ב23 לחודש XP
    אראיל למה ב23 לחודש?
    ואיזה מתקפות יש לו?
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Aug 3 2009, 02:23 PM
    אראיל למה ב23 לחודש?
    ואיזה מתקפות יש לו?
    23.8 זה התאריך של היום הולדת שלי XP
    והמתקפות של דארקראי הם-
    Hypnosis
    Nightmare
    Double team
    Faint attack

6. משתמש מנוסה
    האיוונט כבר נפתח, נכון?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Aug 3 2009, 03:09 PM
    האיוונט כבר נפתח, נכון?
    כן.
    קיבלתי את הכרטיס במיסטרי גיפט.
    כל מה שנשאר זה רק לקחת את הממבר קארד ואז לעשות את האיוונט.
    אבל כמו שאמרתי,אני לא אעשה אותו היום XP

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Aug 3 2009, 04:09 PM
    האיוונט כבר נפתח, נכון?
    כן, כבר אמרתי שהוא מתחיל בשלישי באוגוסט.
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

9. משתמש מנוסה
    האמת שאני עכשיו אני עושה את האיוומט מהבית שלי אז זה מעוד נחמד
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

10. משתמש מנוסה
    ישבתי לפני איזה 40 דקות ולקחתי את הכרטיס מהאוונט, עוד מעט אני אנסה אותו
    ברמה 16 אני מתפתח

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •