Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. the bitch is back
    איך ל... צוות מרושע!

במדריך זה בעצם נדון בנושא הנרחב הזה שנקרא 'צוות מרושע'.
    כמו בכל משחק תפקידים, יש את הצוות המרושע שמטרתו להיתנקל לשחקנים(הגיבורים) של המשחק. ומטרתם של השחקנים (הגיבורים) הוא להביס את הצוות המרושע ולנצח במשחק!

את המדריך אני אחלק למספר חלקים:

1.בשביל מה צריך צוות מרושע?
    2. איך מחליטים איזה צוות מרושע מתאים?
    3.איך לבנות צוות מרושע מההתחלה
    4. איך לנהל את הצוות והמשך העלילה כשיש צוות.

בשביל מה צריך צוות מרושע?
    אז קודם בוא נרד למקור של הצוות המרושע ההתחלתי במשחקי פוקימון. צוות רוקט.
    מטרתו הייתה לתפוס פוקימונים חזקים ולהשתלט על העולם. אבל כל מה שראינו בסדרה שהצוות מגושם,מרושל ובמילים אחרות טיפשי.

ההחלטה של הוספת צוות מרושע למשחק היא בד"כ היא החלטתו של השה"מ של המשחק. הצוות המרושע בעצם סובב סביבו המשחק וסובב סביב השחקן שנתקל בהם במספר אורעים במהלך המשחק. לרוב השחקן ינצח את הצוות והצוות יברח.

הצוות הוא בעצם מקור הצרות והרשע בעולם המשחק של השחקן ומטרתו העיקרית היא להביסם. בלעדי הצוות המרושע המשחק יהיה פשוט,נטול רעיון ומשעמם. הצוות המרושע יכול להתפרס על מגוון תחומים (כגון: מעוניין לגנוב פוקימונים,להשתלט על העולם, השפעה כלכלית,חברתית,דתית.) ולכן קל לשלבם במשחק תפקידים והפשוט ביותר.

בנוסף הצוות המרושע מוסיף אקשן,תוכן ועלילה נוספת למשחק. בה השחקן יכול לפתע להחליט, שהוא רוצה להצטרף לצוות המרושע ולהפוך לאחד מהם. כל זאת ניתן לצוות המרושע. הצוות יכול להתפרס לכל מקום ויכול לשלוט בכל, או להפך צוות קטן ואנונימי בעל השפעה קטנה ששואף לגדול ולהצליח.

איך מחליטים איזה צוות מרושע מתאים?

בעצם כיום יש לפי העלילה של המשחקים והסדרה 4 צוותים:

רוקט- הצוות הגדול והכי מוכר בסדרה ובעלילות. שמטרתו לחטוף פוקימונים ולהשתלט על העולם.

אקווה- צוות שמתחרה בצוות מגמה. הצוות פועל בעיקר במחוז הואן. הצוות רוצה להעיר את קיוגר כדי שיציף את העולם ואז להשתלט על העולם.

מגמה- צוות שמתחרה בצוות אקווה. הצוות פועל בעיקר במחוז הואן. הצוות רוצה להעיר את גראדון כדי שייבש את הימים ואז להשתלט על העולם.

גלקטיק- צוות חדש(יחסית) שפועל במחוז סינו. הצוות הזה לא מפחד להראות שהוא מרושע ומראה את זה לעולם. הצוות רוצה להשתלט על דיאלגיה,פלקיה וגריאטינה ואז להשתלט על העולם.

כפי שאתם רואים לכולם יש מטרה משותפת. להשתלט על העולם בדרכים שונות. לכן אתם יכולים לקבוע בעזרת העלילה של המשחק שלכם איזה צוות הכי מתאים למשחק שלכם. כמובן תוכלו גם לשלב בין הצוותים שיש כיום.
    בנוסף תוכלו לבנות צוות חדש לגמרי. כל זה בחלק הבא :P

איך לבנות צוות מרושע:
    אז, מה שהרבה רוצים לדעת. איך בעצם בונים צוות מרושע מההתחלה?
    כל זה קשור לעלילה של המשחק שלכם. כלומר אם העלילה מדברת על שלום בין אלי פוקימון ומספר אנשים רוצים לבטל את השלום המתמשך הזה. או לבין צוות שרוצה לשלוט בתנאי מזג האוויר או צוות שרוצה שליטה דתית. כל אלו יכולים להיות מטרות הצוות שבניתם.
    אבל קודם איך בכלל לחשוב על צוות מרושע?
    קודם עליכם לחשוב על העלילה ואיך הצוות המרושע נכנס לתוך הסיפור. האם הרקע בכלל על הצוות או שהצוות ניכנס בהפתעה לתוך קו העלילה שלכם. כמובן אני לא יכול לקבוע לכם איך הרקע יהיה, או איך אתם רוצים את הצוות קשור לעלילה. אבל אני כן יכול לומר לכם מניסיון. שהצוות כמעט תמיד קשור מההתחלה להעלילה והמשחק פותח את עלילתו של השחקן בעולם תחת השליטה של הצוות.

הצוות ,כמובן שאתם בונים אותו, צריך מין הסתם אידיולוגיה (מה מניע את הצוות, מה הוא רוצה בעצם ואיך הוא משיג אותו, אמונות וכדומה.), מנהיג וחיילים בדרגות שונות. כל אלה כמו שאמרתי קשורים לעלילה של המשחק שלכם.
    אתם יכולים לבנות צוות שמורכב רק בבנות שמאמינות בזכויות הנשים ורוצות לתפוס את קרסלייה בשביל שהמין הנשי ישגשג (יחי הפנימסטיות!) או צוות שמורכב מגברים ונשים ביחד שמאמנין באידולוגיה משותפת שצריכים להשמיד את ארכרוס בשביל שהמין האנושי יזכה להיות השליטים בעולם.

יש אין ספור רעיונות למה ואיך צריך להיות בנוי הצוות. לכן כדי שכל פרט ורעיון שיש לכם על הצוות תכתבו לעצמכם ותחברו את הדברים החשובים לכם ביחד. אני ממליץ לעשות שמש אסוציאציות ולחשוב על כל מה שעולה לכם בראש מהרעיון של הצוות המרושע.

בנוסף. עליכם לחשוב על אופי הצוות (אם הוא יהיה מגושם ומציק או קשה ורשע), על ההיררכיה של הצוות ( מי המנהיג, הסגנים שלו ומי החיילים הפשוטים), על הפוקימונים שמשתמש הצוות (סוג מעודף לחיילי הצוות יש 17 סוגים תעשו משהו יצירתי!),מראה הצוות (למשל צבע בגדים אחיד). וכל דבר אחר שעולה לכם לראש.

איך לנהל צוות מרושע?
    אחרי שבחרנו בעצם את הצוות האידאלי שלנו למשחק. עלינו לחשוב בעצם איך להכניס אותו ולשלב אותו במשחק. בד"כ בעלילות השחקנים כמובן הם יתקלו בהתחלה בחיילים רגילים בקרב ולא בבוס עצמו. (אני מקווה שזה ברור לכולם XP). לרוב החיילים הם קלים,לא מנוסים, וחסרי חשיבות כללית והם משאירים לשחקן את הטעם של העלילה. החיילים הרגילים, הם סוג של טיזרים לקרב לבוא.

ככל שהזמן עובר במשחק, ככה גם הפוקימונים של השחקן וגם של הצוות. לכן בשלבים שהשחקנים כבר עם פוקימונים חזקים, ניתן ואף רצוי להכניס לעלילה שלו גם קרבות קשים יותר עם הסגנים של הצוות או אפילו עם הבוס עצמו של הצוות. קרבות כאלה בד"כ יעודדו את השחקן להמשיך לנסות להלחם בצוות.

בשלב מסויים, על השה"מ להכניס את השחקן לגמרי לתוך האדיולוגיה של הצוות( לדוגמא: השחקן נחטף וזוכה לצפות בתקומתו של מיוטו ואז נכנס לקרב עם חיילים של הצוות בניסיון לברוח). או שהשה"מ בוחר להשאיר את השחקן באלטה גמורה מהצוות והמפגשים איתם, הם מקריים בהחלט ( למשל: השחקן הולך לאיבוד ביער עצום ומגיע בטעות לתוך המחבוא הסודי של הצוות). כל זה ניתן לפי החלטתו של השה"מ.

אני מקווה שהמדריכון עזר לכם~
    בבקשה תשאירו תגובות בונות!
    *מי שלא יודע יש מדריך שלי לביקורת ומשוב בנושא של דיבורים ואקטואליה*
    אני מקווה שנהנם מהקריאה ושזה עזר לחלק מהשחקנים.

עד כאן.
    עומר 3>

נ.ב.
    יכולו להיות שינויים במדריך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מדריך מעולה, אני ישים במועדפים ואשתמש בו. תודה D:

3. משתמש מנוסה
    קבל ח"ח על המדריךף המעולה, אני מקווה שהוא יעזור להעלות את הרמה פה.
    עריכה: רק דבר אחד ששחכתי לציין, כל המדריך הזה שלך נכון רק למשחקי פוקימון, אם מישהו יפתח משחק אחר כל המדריך הולך לפח מבחינתו, טוב כמעט כל יש חלק שעוזר גם במשחקים אחרים

4. משתמש מנוסה
    כל הכבוד אחי, קבל ח"ח ...
    מדריך נראה שנכתב הרבה זמן, וצודק בהכל.

לא ראיתי את הכתיבת ביקורת שלך בנושא בדיבורים ואקטואליה, אבל לא צריך נושא בשביל להגיד שהמדריך מצוין :]

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    מדריך מצוין,ושימושי מאוד,רואים שהשקעתה הרבה זמן בכתיבה שלו.

אין שגיאות כתיב או טעויות מקלדת,ולפי דעתי המדריך פשוט מושלם

קבל ח"ח ענקי

6. the bitch is back
    תודה לכולם 3:
    אני בקרוב גם אוסיף ספרייטים של הצוותים למי שירצה 3:
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    קבל ח"ח אחלה מדריך
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

8. the bitch is back
    תודה 3:
    גיל! 3>

9. משתמש ספאמר
    מדריך נהדר. יש קצת בעיות ניסוח צדדחןת אבל הן ממש לא חשובות.. ננעץ + לינקיה, כמו המדריך של נורג

10. the bitch is back
    תודה 3:
    גיל! 3>

11. משתמש ספאמר
    יורד מנעיצה, כי נכנס ללינקייה.
    נ"ב, אני ממליץ לנעול את הנושא כדי למנוע ספאם.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •