Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    אז נכון שלומי 4 פתח נושא על כריסיליה
    אז הוא בא אמר למה היא ברחה והוא מצא אתה בשדה
    איך ישחר אחרי שאני הגבתי הוא תפס אותה כאילו
    הוא פתח נושא להתלהבות
    זה שהוא סתם פתח נושא להתלב שהוא מצאה את הפוקימון בשדה הוא לא היה אמור לפתוח נושא מזה שהוא לכד את הפוקימון ומזה שלא עניתי כמו שאלכס מגיב, זה שזילזלתי בספאם וזה שלשלומי 4 ולאלכס יש לב חלש מזה שאני מגיב בצורה כזות זה בעיה שלהם!
    זה שאמרתי שזה ספאם בנושא שלו ואלכס לא מבין מה אמרתי זה בעיה של אלכס
    למה באמת חושב אני כבר מעל שנה בפורום למה אתה חושב שמין הסתם אני אבוא והתחיל להספים מבלי שהתעצבנתי על מישה אז אתה תופס עלי אזהרה?!
    למה שלומי גם הספים בנושא אחד שלי ושאל שאלה בנושא שלי!
    ושלומי מה זה מפריע לך שאמרתי שיש לי אותם?
    אתה באת והגעת וכתבת אחרי התגובה שלי שפנית אלי שיש לך אותם ואני סתם לא מבין אז עניתי לו ועכשיו הוא בוכה לי על זה?!
    לא מספיק שאלכס עכשיו עוזר רק לו ומכחיש את הספאם שלו!
    איך זה שרותם לא נתן לי אזהרה ואתה כן?
    אני לא צריך לקבל אזהרות על זה שאתה לא מבין נכון מה שאמרתי!

ודבר אחרון אומרים כריסיליה לא קריסיליה

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    בא לך לתקן שגיאות כתיב כדי שנבין מה אמרת?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    טום-
    הוא פשוט אומר כך:
    שלומי פתח נושא ספאם, אז היא העירה לו ונתנו לה על זה אזהרה.
    היא אומרת שכל הנושא הוא בכלל ספאם וגם שלומי הספים בנושא שלה. וכאשר היא פנתה לאלכס-הוא אומר שזה ספאם בכל זאת או משו כזה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    טום מה אתה קשור לזה לעזזל?&#33;
    פעם אבאה שאתה פותח נושא במשוב אני אבקש ממך לתקן לשגיאות כתיב טוב חמוד ?

ועוד משהו שי זה בן ראבק תכתוב לא "היא העירה" אלה "הוא העיר"

אופס אלכס כתבתי את זה יותר מידי עממי בישבילך

אז אני מתקן

שי היקר שי בבקשה אני פונה אל לב הזהב שלך בבקשה תשנה את דבריך מ "היא העירה" ל "הוא העיר" בבקשה ממך אני פונה אל הלב שלך שי היקר שלי

האם ברצונך שאפנה אל רדורד מסיה דושי או בקצרה שי
    אדון אלכסנדר דלה פושה או בקצה אלכס[נדר] הגדול

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    לדעתי צריך לתת לך באן..
    התגובות שלך בנושא של שלומי עומדות בין חוצפה לזלזול בחוקי הפורום..
    ואיפה הוא הספים לך בנושא שאלות?
    תן לינק.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. היכל התהילה
    אני אישית לא הבנתי כלום בשיט מפה.
    תביאו לי את הקישור לכל המריבה בבקשה.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

7. ~TyLeR~
    Guest
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

וווואי יש לך הומור חזק XDDDDDDDDDDD

טוב לעיניין:
    שלומי לא פתח נושא ספאם,הוא פתח נושא שבו הוא שאל משהו,אתה (בן) לעומת זאת התייחסת לזה כנושא שנפתח לשם התלהבות וספאם.אנשים שואלים מה שהם רוצים ואתה והאחרים צריכים לענות להם ולא להספים כמו התגובה ההיא שעליה קיבלת אזהרה.אתה הספמת ולכן קיבלת ושלומי לא הספים,הוא בסך הכול פתח שאלה כמו שזכותם של האחרים לפתוח שאלה.בפעם הבאה פשוט אל תגיב אם אתה חושב שזה להתלהבות או שזה ספאם.

• ~TyLeR~
    Guest
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

וווואי יש לך הומור חזק XDDDDDDDDDDD

טוב לעיניין:
    שלומי לא פתח נושא ספאם,הוא פתח נושא שבו הוא שאל משהו,אתה (בן) לעומת זאת התייחסת לזה כנושא שנפתח לשם התלהבות וספאם.אנשים שואלים מה שהם רוצים ואתה והאחרים צריכים לענות להם ולא להספים כמו התגובה ההיא שעליה קיבלת אזהרה.אתה הספמת ולכן קיבלת ושלומי לא הספים,הוא בסך הכול פתח שאלה כמו שזכותם של האחרים לפתוח שאלה.בפעם הבאה פשוט אל תגיב אם אתה חושב שזה להתלהבות או שזה ספאם.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by CreSslIa@Aug 1 2009, 11:55 PM
    אז נכון שלומי 4 פתח נושא על כריסיליה
    אז הוא בא אמר למה היא ברחה והוא מצא אתה בשדה
    איך ישחר אחרי שאני הגבתי הוא תפס אותה כאילו
    הוא פתח נושא להתלהבות
    זה שהוא סתם פתח נושא להתלב שהוא מצאה את הפוקימון בשדה הוא לא היה אמור לפתוח נושא מזה שהוא לכד את הפוקימון ומזה שלא עניתי כמו שאלכס מגיב, זה שזילזלתי בספאם וזה שלשלומי 4 ולאלכס יש לב חלש מזה שאני מגיב בצורה כזות זה בעיה שלהם&#33;
    זה שאמרתי שזה ספאם בנושא שלו ואלכס לא מבין מה אמרתי זה בעיה של אלכס
    למה באמת חושב אני כבר מעל שנה בפורום למה אתה חושב שמין הסתם אני אבוא והתחיל להספים מבלי שהתעצבנתי על מישה אז אתה תופס עלי אזהרה?&#33;
    למה שלומי גם הספים בנושא אחד שלי ושאל שאלה בנושא שלי&#33;
    ושלומי מה זה מפריע לך שאמרתי שיש לי אותם?
    אתה באת והגעת וכתבת אחרי התגובה שלי שפנית אלי שיש לך אותם ואני סתם לא מבין אז עניתי לו ועכשיו הוא בוכה לי על זה?&#33;
    לא מספיק שאלכס עכשיו עוזר רק לו ומכחיש את הספאם שלו&#33;
    איך זה שרותם לא נתן לי אזהרה ואתה כן?
    אני לא צריך לקבל אזהרות על זה שאתה לא מבין נכון מה שאמרתי&#33;

ודבר אחרון אומרים כריסיליה לא קריסיליה
    סליחה אם אתה חושב שהלב שלנו חלש בישביל התגובות המזלזלות שלך אז אל תגיב ומי אמר שפתחתי את הנושא בישביל להתלהב אני בכלל לא מתלהב על כלום אני יודע שיש הרבה ילדים פה שמבינים ממני הרבה יותר ואני רק שאלתי איך זה קרה אתה שוב אומר דברים בלי לשאול ולמה אתה נעלתה לי את הנושא מישהו ביקש ממך בכלל ואתה אמרתה שיש לך את כל האגדיים ושוש כאילו אתה משתיק אותי ואם זה לא מה שהתכוונתה תמציא תירוץ אחר וגם מי בכה מה אתה חושב שאני נפגע מהזלזול שלך? וזה ממש משנה אם זה קריסיליה ולא כרסילייה ממש משנה&#33;&#33;&#33;&#33;

• היכל התהילה
    טוב העיניין כבר טופל ><
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• YoRt3m
    Guest
    Originally posted by shlomii4@Aug 2 2009, 03:42 PM
    סליחה אם אתה חושב שהלב שלנו חלש בישביל התגובות המזלזלות שלך אז אל תגיב ומי אמר שפתחתי את הנושא בישביל להתלהב אני בכלל לא מתלהב על כלום אני יודע שיש הרבה ילדים פה שמבינים ממני הרבה יותר ואני רק שאלתי איך זה קרה אתה שוב אומר דברים בלי לשאול ולמה אתה נעלתה לי את הנושא מישהו ביקש ממך בכלל ואתה אמרתה שיש לך את כל האגדיים ושוש כאילו אתה משתיק אותי ואם זה לא מה שהתכוונתה תמציא תירוץ אחר וגם מי בכה מה אתה חושב שאני נפגע מהזלזול שלך? וזה ממש משנה אם זה קריסיליה ולא כרסילייה ממש משנה&#33;&#33;&#33;&#33;
    חחחח ג&#39;ונג&#39;ון

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •