Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    אני אומרת מראש - זה לא פרסומת או משהו, זה סתם משהו שאני רוצה לדבר עליו.

למי שראה "לרדת בגדול" - הם בתוכנית השתמשו באיזה מכשיר כושר חדש בשם Dream Healther, שיוצר מעין רטט בגוף תוך כדי האימון וזה אמור למתאמן לשרוף יותר קלוריות בפחות זמן.

הנה הלינק לסרטון מתוך "לרדת בגדול": (מקווה שמותר לפרסם לינקים)
    http://www.youtube.com/watch?v=xBv01U2VSSY

נראה לכם שזה באמת עובד? כאילו, הגוף הרי סתם רוטט :|
    לא יודעת, לא בטוחה אם זה אמיתי או לא.

מישהו השתמש במכשיר, או מכיר מישהו שיש לו אותו?
    אני שואלת בגלל שאמא שלי חושבת על לקנות אחד כזה (וזה נורא יקר), והיא לא יודעת אם זה שווה.

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    עקרונית, מה ששורף קלוריות זה כשהגוף נופך מזון לאנרגיה על-מנת לבצע פעולה, אבל אם המכשיר מרטיט את השריר אז הפעולה מתבצעת ע"י המכשיר ולא ע"י הגוף, וע"פ ההגיון הזה- הגוף צריך פחות אנרגיה כדי לבצע את הפעולה, ולכן שורף פחות קלוריות.
    אבל גם אני טועה במה שכתבתי למעלה, ידוע שאימון ספורט רגיל הוא יעיל יותר ממכשירים חדשניים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    קרובה שלי מייבאת מכשירי כושר מאירופה וראיתי בקטלוג משהו מאוד דומה...
    זה נראה מאוד אמין והם פירטו גם בדיוק איך זה עובד.
    אני מאמין שזה באמת עוזר לשרוף יותר קלוריות.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

4. YoRt3m
    Guest
    זה יכול לעבוד , בגלל שהקיבה זזה אז האוכל מתעקל יותר מהר והשריפת קלוריות יותר מהירה.
    אם אנשים אומרים שזה עוזר אז למה שנגיד לא ?

• היכל התהילה
    בולשיט.
    מכיר את הדברים האלה.
    רוצים לשרוף קלוריות?
    שחו, בזמן שחייה זה שורף מלא קלוריות.
    זה גורם למאזן קלוריות שלילי.
    רוצים קוביות? כמו שהמפרסמים מראים את זה?
    כפפות בטן, הרחקת בטן וכו&#39;.

זה סתם שטויות.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by TickTak@Aug 3 2009, 09:53 AM
    בולשיט.
    מכיר את הדברים האלה.
    רוצים לשרוף קלוריות?
    שחו, בזמן שחייה זה שורף מלא קלוריות.
    זה גורם למאזן קלוריות שלילי.
    רוצים קוביות? כמו שהמפרסמים מראים את זה?
    כפפות בטן, הרחקת בטן וכו&#39;.

זה סתם שטויות.
    וגם אם המכשירים האלה עובדים, ידוע שספורט רגיל עדיין יותר בריא.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •