"בסדר גמור, תתני את הכל פוניטה, כמו שאת עושה תמיד" אומר לה ואחייך.Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 08:21 AM
אביב-אתם לוחצים יידים,ולאחר מכן,מתייצבי בשני צצדי הזירה.
"בשביל האתגר,מה?"אומר לך מלרוק כשהוא מחייך חיוך קטן"אין בעיות!אני במטיח לך שהקרב הזה יהיה מאוד מאתגר בשבילך!"הוא מוסיף.
אתה מוציא את פוניטה,שלאחר כמה שניות,מתייצבת בצד הזירה שלך,ומוכנה לקרב.
"פוניטה מה?"אומר מרלוק"זה הולך להיות קרב מעניין..."הוא מוסיף.
לאחר כמה שניות,אתה רואה שמלרוק לבחור,הלובש בבגדי שופטים בדיוק כמו בקרבות הבאטל פרויינטר.
"קרב הפוקימונים בין מלרוק למתמודד יתחיל מיד!כל מתמודד ראשי להשתמש בשני פוקימונים בלבד,ורץ למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב!"אומר השופט כשהוא מרים שני דגלים לכיוון כל אחד מכם.
"מוכנים?התחילו בקרב!"הוא אומר לאחר כמה שניות ומרים את שני הדגלים למעלה.
"צא היטמונטופ!"אומר מלרוק כשהוא מוציא מאחד משני הכיסים שלו פוקדור,וזורק אותו על הזירה בכוח רב.
אתה רואה שלאחר כמה שניות מופיע על הזירה פוקימון,שמסתובב בלי הפסקה על ראשו,ואתה נזכר שראית את ציור של הפוקימון הזה מעל לכניסת המכון,זהוהיטמונטופ.
היטמונטופ מתייצב בחצי השני של הזירה,ונראה שגם הוא מוכן לקרב.
"היטמונטופ!"אומר היטמונטופ כשהוא עושה חימום גופני קל לפני שמתחיל הקרב.
"אני נותן לך את הכבוד להתחיל בקרב הזה"אומר לך מלרוק"אני רוצה לראות מה הפוניטה שלך באמת שווה"הוא מוסיף.
מה תעשה?
"פוניטה, רוצי אל היטמונטופ במהירות כשאת צועקת בחוזקה באותו הזמן וכשאת צוברת מהירות, קפצי הצידה והשתמשי בגחלת כדי שמרחב הפגיעה שלך יהיה רחב יותר.
בנוסף, כאשר תקפצי הצידה לאחר ריצה כזו מהירה, ישרור לחץ קל על הגוף שלך שיוכל לחזק את הגחלת שלך." אומר.