Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 159
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 08:21 AM
    אביב-אתם לוחצים יידים,ולאחר מכן,מתייצבי בשני צצדי הזירה.
    "בשביל האתגר,מה?"אומר לך מלרוק כשהוא מחייך חיוך קטן"אין בעיות!אני במטיח לך שהקרב הזה יהיה מאוד מאתגר בשבילך!"הוא מוסיף.
    אתה מוציא את פוניטה,שלאחר כמה שניות,מתייצבת בצד הזירה שלך,ומוכנה לקרב.
    "פוניטה מה?"אומר מרלוק"זה הולך להיות קרב מעניין..."הוא מוסיף.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שמלרוק לבחור,הלובש בבגדי שופטים בדיוק כמו בקרבות הבאטל פרויינטר.
    "קרב הפוקימונים בין מלרוק למתמודד יתחיל מיד!כל מתמודד ראשי להשתמש בשני פוקימונים בלבד,ורץ למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב!"אומר השופט כשהוא מרים שני דגלים לכיוון כל אחד מכם.
    "מוכנים?התחילו בקרב!"הוא אומר לאחר כמה שניות ומרים את שני הדגלים למעלה.
    "צא היטמונטופ!"אומר מלרוק כשהוא מוציא מאחד משני הכיסים שלו פוקדור,וזורק אותו על הזירה בכוח רב.
    אתה רואה שלאחר כמה שניות מופיע על הזירה פוקימון,שמסתובב בלי הפסקה על ראשו,ואתה נזכר שראית את ציור של הפוקימון הזה מעל לכניסת המכון,זהוהיטמונטופ.
    היטמונטופ מתייצב בחצי השני של הזירה,ונראה שגם הוא מוכן לקרב.
    "היטמונטופ!"אומר היטמונטופ כשהוא עושה חימום גופני קל לפני שמתחיל הקרב.
    "אני נותן לך את הכבוד להתחיל בקרב הזה"אומר לך מלרוק"אני רוצה לראות מה הפוניטה שלך באמת שווה"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    "בסדר גמור, תתני את הכל פוניטה, כמו שאת עושה תמיד" אומר לה ואחייך.
    "פוניטה, רוצי אל היטמונטופ במהירות כשאת צועקת בחוזקה באותו הזמן וכשאת צוברת מהירות, קפצי הצידה והשתמשי בגחלת כדי שמרחב הפגיעה שלך יהיה רחב יותר.
    בנוסף, כאשר תקפצי הצידה לאחר ריצה כזו מהירה, ישרור לחץ קל על הגוף שלך שיוכל לחזק את הגחלת שלך." אומר.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 10:21 AM
    קיט-אתה רואה שטורטוויג רץ אל סנובול בשמחה,ולאחר כמה שניות,מגיע אליו ומתחיל לדבר איתו.
    לפתע,אתה רואה שסונובול דוחף את טורטוויג במעט כעס,ומפיל אותו על הדשא הרך בעוצמה רבה.
    אתה שם לב שטורטוויג מתקשה לקום ולעמוד על הדשא הרך
    "טורטוויג...."אומר טורטוויג כשהוא מנסה לקום,אך ללא הצלחה.
    אתה רואה שסונובול ממשיך בדרכו ברוגע.
    לא עוברת שנייה,ואתה רואה שאודיש רץ אל סנובול ובכעס,וחוסם לו את הדרך כשהוא מתייצב בתנוחת קרב.
    "אודיש!"אומר אודיש בכעס,ונראה שהוא רוצה להילחם נגד הסנובול הפראי.
    מה תעשה?
    רק אם אפשר לשנות את הצבע של הרשום שלי? אני לא רואהה טוב את התכלת הזה
    -----------------------------------
    "אודיש,תשתמש בניחוח מתוק ואז בספיגה!" אצעק לאודיש בזמן שארוץ אל טרטוויג

3. משתמש מנוסה
    אביב-פוניטה מתחילה להור במהירות אחרי היטמונטופ,וצועקת ברעש בזמן שהיא מתקרבת יותר ויותר אל היטמונטופ,מה שמעט מרתיע אותו,זוהי מתקפת הצעקה.
    "היטמונטופ,תתאשת מהצעקה הזאת וקפוץ לאוויר מיד!אחר כך,תצלול אל פוניטה,ותן לה בעיטה משולשת כדי לרסק אותה על הזירה!"אומר מלרוק להיטמונטופ שלו כשהוא משלב את ידיו.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שהיטמונטופ מתאשת במהירות,וקופץ לגובה רב כשפוניטה דוהרת אליו במחרקים מטרים ספורים.
    לא עוברת שנייה,והוא מתחיל לצלול במהירות אל פוניטה,כשרגלו מתכוננת לבעוט בה בכוח רב.
    לפתע,פוניטה קופצת הצידה,ומתחמקת מהבעיטה של היטמונטופ,שנוחת על רגלו בקלילות כשהוא רואה שפוניטה התחמקה.
    לאחר מכן,אתה רואה שלפני שפוניטה משחרר מפיה את מתקפת הגחלת,היטמונטופ נותן עוד בעיטה כמה שניות אחרי הבעיטה הראשונה,ומיד אחר כך,נותן עוד בעיטה לפוניטה,מה שיוצר רצף של שלוש בעיטות,ומרסק את פוניטה על זירת הג'ודו בעוצמה רבה.
    אתה שם לב שפוניטה מעט מתקשה לקום ולעמוד על מזרן הג'ודו.
    "זהו האפקט של הבעיטה המשולשת!אם הפוניטה שלך התחמקה מבעיטה אחת,עדיין יש את השתיים האחרות שיפגעו בה!אלו הן שלוש בעיטות רצופות וחזקות!"אומר לך מלרוק כשהוא מחייך חיוך קטן"עכשיו היטמונטופ,בעיטה מתגלגלת!"אומר מלרוק להיטמונטופ שלו.
    היטמונטופ מתחיל להסתובב על ראשו במהירות שיא,ולאחר כמה שניות,הוא מתחיל להסתובב במהירות לכיוונה של פוניטה הפצועה,שעדיין נראה שהיא לא יכולה לקום ולעמוד על מזרן הג'ודו.
    אתה רואה שאחרי כמה שניות,היטמונטופ מפסיק להסתובב,והוא קופץ שוב לאוויר כשרגלו מסתובבת בלי הפסקה,ונראה שהוא הולך לבעוט בפוניטה.
    לפתע,אתה רואה שפוניטה בקושי מצליחה לקום,אך מיד אחר כך,היא מתאשתת במהירות,ויורה מפיה גחלים עגולים הפוגעים בפרצופו של היטמונטופ,ומרסקים אותו על זירת הג'ודו,זוהי מתקפת הגחלת.
    אתה שם לב שהיטמונטופ מתקשה לקום,ונראה כי הגחלת פגעה בו בצורה קשה מאוד.
    "אל תוותר היטמונטופ!קום ותשתמש עוד פעם בבעיטה משולשת!"אומר מלרוק בעידוד להיטמונטופ שלו.
    אתה שם לב שהיטמונטופ מתחיל להתמלא בכוחות,ולאחר כמה שניות,הואמצליח לקום,ולעמוד על זירת הג'ודו.
    לאחר מכן,הוא רץ אל פוניטה במהירות רבה,ונראה שהוא שוב מתכוון לפגוע בה בבעיטה משולשת.
    מה תעשה?

קיט-*אין בעיות*

אתה רואה שאודיש מוציא מהעלים שלו אבקה מתוקה,המלווה בעלי כותרת של עלים,וגורמת לסנובול להריח אותה ברוגע,ולשכוח מהקרב נגד אודיש,מתקפת זו היא ניחוח מתוק.
    "סנובול..."אומר סנובול ברוגע כשהוא מריח את הניחוח בשלווה.
    אתה ש לב שבינתיים,טורטוויג מצליח לקום,ולעמוד על הדשא הרך.
    מיד אחר כך,אתה רואה שעשרות כדורים זוהרים יוצאים מגופו של סנובול,ונכנסים אל גופו של אודיש,מה שגורם לסנובול להיפצע,ולאפקט הניחוח המתוק להיעלם,זוהי מתקפת הספיגה.
    לפתע,אתה רואה שפרוצפו של סנובול נהיה כועס במיוחד,והוא מתחיל לרוץ במהירות אל אודיש.
    לאחר מכן,אתה רואה שסנובול דוחף את אודיש בעוצמה רבה,מה שגורם לאודיש ליפול על הדשא הרך.
    אתה רואה שאודיש מתקשה מעט לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה!רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק!ההרשמה נסגרת מחר בערב!(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 09:53 AM
    אנג'ל-סקווירטל רץ במהירות אל וולפיקס במעט כעס,ולאחר כמה שניות,דוחף אותה בעוצמה על העץ שמתחתיו היא נחה בדחיפה עוצמתית,מה שמפיל אותה לאחר מכן על הדשא הרך.
    אתה שם לב שוולפיקס קמה במהירות ובכעס מהדשא,להפתעתו של סקווירטל ושלך.
    לאחר מכן,היא מתחילה לירות עשאות גחלים בצורות עגולות מפיה,שלאחר כמה שניות פוגעות בסקוויטל,שלא היה יכול להתחמק מהן בגלל המרחק הקטן בינו ובין וולפיקס.
    אתה שם לב שנראה שסקווירטל לא נפצע כמעט ממתקפת הגחלת,ומיד אחרי שוולפיקס מסיימת להירות מפיה את אותם גחלים,סקווירטל רץ אליה במהירות כשהוא מסובב את זנבו בצורה עיגולית.
    לפתע,גם וולפיקס רצה אל סקווירטל במהירות,כשהיא מסובבת את זנבה,בצורה עיגולית,ולאחר כמה שניות,שניהם מצלליפיפ אחד בשני בהצלפת זנב,מה שגורם לה ליפול על הדשא הרך.
    אתה רואה שסקווירטל עדיין לא החלים מהפציעות של הקרב נגד סידוט,ושהוא מתקשה לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    "סקווירטל..."אומר סקווירטל בקול חלש כשהוא מנסה לעמוד על הדשא הרך,אך ללא הצלחה.
    אתה שם לב שגם וולפיקס מתקשה לעמוד על הדשא הרך.
    מה תעשה?
    "סקווירטל אתה חייב לעמוד !"אני אומר לו במבט עצוב .
    "אתה לא רוצה להפסיד נכון "אני שואל אותו.
    "תשתמש בדחיפה ואז עוד פעם בהצלפת זנב "אני מוסיף .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: מור
    ביל-*אין פה את העיר ורידאן,תראה גם במפה.הממשלה הפציצה את העיר בגלל שהיה שם בסיס של צוות רוקט*

אתה לוקח את הפוקדור של מגבי מהקופסא,ומחזיר אותו לפוקדור במהירות
    לאחר מכן,אתה לוקח את חגורת הפוקדורים ומהדק אותה מסביבך,ואז לוקח את הפוקידע ומכניס אותו לתיקך.
    מיד אחר כך אתה יוצא מביתך,נועל אותו,ויוצא למסע שלך ברחבי קנטו,כשאתה צועד בשביל המוביל לדרך 1.
    כעבור עשרים דקות של הליכה,אתה מגיע לשלט גדול שעליו כתוב"דרך צלחה" ולידו,ניצב שלט קטן האומר"דרך 1".
    אתה רואה שלפניך מתפרסים שדות דשא גדולים,ועצים גבוהים המספקים צל לפוקימונים הפראיים.
    אתה מתחיל ללכת בשדות הדשא,כשאתה מנסה למצוא פוקימוני עשב פראיים.
    לאחר רבע שעה של הליכה,אתה רואה שעדיין לא ראית אף פוקימון עשב,ומחליט לנוח קצת מהחיפושים בשדות.
    אתה מתיישב מתחת ללאחד העצים,ונרגע מעט,כשאתה מריח את אוויר השדות בשלווה.
    אתה רואה שבשדה קוב אליך נמצא פוקימון,הדומה מעט לחרק ושבשני צידי גופו נמצאים עלים,זהונינקדה.
    "נינקדה!"אומר הינקדה בשמחה כשהוא רץ בשדה הדשא.
    מה תעשה?
    אני אתטען פוקדור בידי ואסתכל על נינקדה בהתמקדות. לאחר מספר שניות אני אזרוק את הפוקדור כדי להוציא את מגבי.
    "מגבי שריטה על הנינקדה הזה!" אומר למגבי
    חזרתי!!

6. משתמש מנוסה
    מקס-אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוקדור,כשאתה מקווה שהפעם,הוא לא ישרוט אותך בעוצמה.
    צ'ארמנדר יוצא מהפוקדור,ואתה מעט שמח לראות שפצעיו החלימו במהירות.
    לפתע,אתה רואה שצ'ארמנדר נועץ בך מבט כמה שניות אחרי שהוצאת אותו מהפוקדור.
    אתה קופא במקומך,ומתכונן לזה שצ'ארמנדר ישרוט אותך בעוד כמה שניות.
    כעבור דקה,אתה רואה שהוא קם על רגליו,ומביט בך בחביבות.
    "צ'ארמנדר!"אומר לך צ'ארמנדר בשמחה.
    מה תעשה?
    אני מרים את צ'ארמנדר בשמחה ואז אומר לאנדרו תודה על האירוח
    "אני הולך לצאת עכשיו לתחילת המסע שלי" אני אומר

7. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 09:38 AM
    אביב-פוניטה מתחילה להור במהירות אחרי היטמונטופ,וצועקת ברעש בזמן שהיא מתקרבת יותר ויותר אל היטמונטופ,מה שמעט מרתיע אותו,זוהי מתקפת הצעקה.
    "היטמונטופ,תתאשת מהצעקה הזאת וקפוץ לאוויר מיד!אחר כך,תצלול אל פוניטה,ותן לה בעיטה משולשת כדי לרסק אותה על הזירה!"אומר מלרוק להיטמונטופ שלו כשהוא משלב את ידיו.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שהיטמונטופ מתאשת במהירות,וקופץ לגובה רב כשפוניטה דוהרת אליו במחרקים מטרים ספורים.
    לא עוברת שנייה,והוא מתחיל לצלול במהירות אל פוניטה,כשרגלו מתכוננת לבעוט בה בכוח רב.
    לפתע,פוניטה קופצת הצידה,ומתחמקת מהבעיטה של היטמונטופ,שנוחת על רגלו בקלילות כשהוא רואה שפוניטה התחמקה.
    לאחר מכן,אתה רואה שלפני שפוניטה משחרר מפיה את מתקפת הגחלת,היטמונטופ נותן עוד בעיטה כמה שניות אחרי הבעיטה הראשונה,ומיד אחר כך,נותן עוד בעיטה לפוניטה,מה שיוצר רצף של שלוש בעיטות,ומרסק את פוניטה על זירת הג'ודו בעוצמה רבה.
    אתה שם לב שפוניטה מעט מתקשה לקום ולעמוד על מזרן הג'ודו.
    "זהו האפקט של הבעיטה המשולשת!אם הפוניטה שלך התחמקה מבעיטה אחת,עדיין יש את השתיים האחרות שיפגעו בה!אלו הן שלוש בעיטות רצופות וחזקות!"אומר לך מלרוק כשהוא מחייך חיוך קטן"עכשיו היטמונטופ,בעיטה מתגלגלת!"אומר מלרוק להיטמונטופ שלו.
    היטמונטופ מתחיל להסתובב על ראשו במהירות שיא,ולאחר כמה שניות,הוא מתחיל להסתובב במהירות לכיוונה של פוניטה הפצועה,שעדיין נראה שהיא לא יכולה לקום ולעמוד על מזרן הג'ודו.
    אתה רואה שאחרי כמה שניות,היטמונטופ מפסיק להסתובב,והוא קופץ שוב לאוויר כשרגלו מסתובבת בלי הפסקה,ונראה שהוא הולך לבעוט בפוניטה.
    לפתע,אתה רואה שפוניטה בקושי מצליחה לקום,אך מיד אחר כך,היא מתאשתת במהירות,ויורה מפיה גחלים עגולים הפוגעים בפרצופו של היטמונטופ,ומרסקים אותו על זירת הג'ודו,זוהי מתקפת הגחלת.
    אתה שם לב שהיטמונטופ מתקשה לקום,ונראה כי הגחלת פגעה בו בצורה קשה מאוד.
    "אל תוותר היטמונטופ!קום ותשתמש עוד פעם בבעיטה משולשת!"אומר מלרוק בעידוד להיטמונטופ שלו.
    אתה שם לב שהיטמונטופ מתחיל להתמלא בכוחות,ולאחר כמה שניות,הואמצליח לקום,ולעמוד על זירת הג'ודו.
    לאחר מכן,הוא רץ אל פוניטה במהירות רבה,ונראה שהוא שוב מתכוון לפגוע בה בבעיטה משולשת.
    מה תעשה?
    "פוניטה, אני רוצה לבך אותך על המלהכים אבל אין זמן, הקשיבי לי והאמיני בי, בנו!
    הוא רץ אלייך במהירות, הכל תלוי במהירות שלך וביכולת התגובה שלך, נסי לרוץ אליו גם כן והשתמשי בצעקה בכל כוחך!
    המטרה שלו היא לערער אותו כמה שניתן!
    לאחר מכן, השתמשי בכל דחף המהירות ועצמת הדחף כדי לדרוך עם שני רגלייך החזקות שבקצוותיהם פרסות על היטמונטופ, בכך תעצרי את סיבובו!
    לאחר מכן שחררי מפיך ממטר של גחלות ככל שתוכלי, צרי כדור חום שאי אפשר להיות אדיש אליו!!!" אומר לפוניט בהתלהבות רבה!
    אביב

8. משתמש מנוסה
    שימו לב!ההרשמה השנייה נפתחת היום!כל מי שרוצה לתפוס את המקום האחרון במשחק מלבד וואלואיג'י,ששמר מקום בהרשמה,זוהי ההזדמנות האחרונה!ההרשמה תיסגר ביום שני בערב!

אנג'ל-אתה רואה שסקווירטל מנסה בכל כוחו לקום,ולאחר כמה שניות,הוא מצליח בקושי לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    לאחר מכן,סקווירטל מתאשת במהירות,ומתחיל לרוץ במהירות אל וולפיקס.
    לא עוברת שנייה,ואתה רואה שוולפיקס מצליחה לקום,ונראה שהיא כועסת מאוד.
    מיד אחרי שוולפיקס קמה,אתה רואה שהיא יורה מפיה מאות גחלים,ונראה שמתקפת הגחלת הזאת הייתה הרבה יותר חזקה מהפעם הקודמת שהיא תקפה במתקפה זו,מה שיוצר פיצוץ קטן היוצר עשן סמיך מסביב לסקווירטל.
    לפתע,אתה רואה שסקווירטל יוצר מהעשן הסמיך כשהוא ממשיך לרוץ במהירות,ולאחר כמה שניות,דוחף בכח את וולפיקס בדחיפה עוצמתית,מה שמעיף אותה על העץ שמתחתיו היא נחה,ומפיל אותה על הדשא הרך בעוצמתיות.
    אתה שם לב שוולפיקס פצועה בצורה קשה מאוד,ומתקשה לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    מיד אחר כך,סקווירטל מסובב את זנבו בצורה מעגלית,ולאחר כמה שניות,מכה בוולפיקס בהצלפת זנב חזקה כשהיא מנסה לעמוד על הדשא הרך,מה שגורם לה ליפול עליו שוב.
    אתה רואה שוולפיקס שוכבת על הדשא הרך,מחוסרת הכרה מהצלפת הזנב של סקווירטל.
    "סקווירטל!"אומר סקווירטל בשמחה,כשהוא רץ אליך,ומאושר מהניצחון של על הוולפיקס הפראית.

ביל-*אין למגבי שריטה.תסכל בדף הרשומי ותראה את המתקפות שלו*

מקס-"אני תמיד שמח לעזור לחברים!"אומר לך פרדו כשהוא מחייך חיוך קטן,ומניח את הצלחת שבה אכלת קודם את הפנקייקי בכיור.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שפדרו הולך אל אחת המגירות שמבטח,ותח אותה,ולאחר מכן מוציא משם קופסת פלסטיק קטנה.
    אתה רואה שהוא מתחיל לשים בה 10 פנקייקים שרק עכשיו נהיו מוכנים,מה שגורם לצ'ארמנדר להזיל מעט ריר מפיו,ולאחר מכן,פדרו סוגר את קופסת הפלסטיק במעט כח.
    לאחר מכן,אתה רואה שהוא נגיש אליך.
    "זה בשבילך!"הוא אומר בחביבות כשהוא מגיש לך את קופסת הפנקייקים"ראיתי שאתה מאוד
    "לפני שתלך,קח את זה לדרך כמתנה ממני"אומר לך פדרו בחביבות"ראיתי שאתה מאוד אהבת את הפנקייקים האלה,ואני אשמח אם תיקח עוד לדרך!"הוא מוסיף.
    אתה רואה שצ'ארמנדר מביט בפנקייקים בהתפעלות,ונראה שהוא גם רוצה לאכול כמה פנקייקים לפני שתצאו לדרך 1.
    מה תעשה?
    *קופסת הפנקייקים מיד תעודכן בלוח הדמות שלך*

אביב-פוניטה מקשיבה לך,ולאחר כמה שניות,מתחילה לרוץ במהירות שיא אל היטמונטופ,שרץ גם הוא במהירות אדירה אל פוניטה.
    לפתע,פוניטה צועקת בכל כוחה על היטמונטופ,וגורמת לו להשתתק מעט מפחד וללכת כמה צעדים אחורה.
    "תתאשת מהר היטמונטופ!לפני שפוניטה תגיע אליך!"אומר מלרוק בדאגה להיטמונטופ"תן לה בעיטה משלושת מטווח אפס,ותן את הבעיטה האחרונה לכיוון האוויר כדי להעיף את פוניטה לגובה רב!מיד אחר כך,תרסק אותה על הזירה בבעיטה מסובבת!"הוא מוסיף.
    אתה רואה שהיטמונטופ מתאשת במהירות,מטרים ספורים לפני שפוניטה מגיעה אליו,ולאחר מכן,מתחיל לרוץ בשיא המהירות אל פוניטה כשהוא מתכוון לבעוט בה בעוצמה רבה.
    לא עוברת שנייה,ופוניטה מזנקת לכיוונו במהירות,ובעזרת כל המהירות שהיא צברה,היא דורכת על צלעותיו של היטמונטופ שנייה לפני שהוא מספיק לבעוט בפוניטה,ומפילה אותו על זירת הג'ודו.
    "היטמונטופ!"אומר היטמונטופ בכאב כשהוא מנסה להשתחרר מהפרסות של פוניטה ללא הצלחה,ומרגיש כאב עצום בצלעותיו.
    "אל תתרכז בכאבים בצלעות היטמונטופ!"אומר מלרוק בביטחון להיטמונטופ"אתה עדיין יכול לבעוט בפוניטה!"הוא מוסיף
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שהיטמונטופ מרים את רגליו,ומתחיל לבעוט ברגליה האחוריות של פוניטה שלוש פעמים ברצף,מה שגורם לה להרגיש כאב עצום הרגליה האחוריות,ולהפסיק לדרוך על צלעותיו של היטמונטופ.
    "עכשיו היטמונטופ,תחסל את פוניטה במתקפת מהירות!"אומר מלרוק בביטחון רב להיטמונטופ"פוניטה כבר לא תוכל להתחמק בגלל רגליה הפצועות,ולא תוכל לתקוף אותך בגלל הכאב העצום שברגליה האחוריות!"הוא מוסיף.
    אתה רואה שהיטמונטופ קם במהירות מזירת הג'ודו,וקופץ לצד השני שבזירה,ומתחיל לרוץ במהירות אדירה כשמשב רוח חזק מלווה את ריצתו מאחורה,ומתקפת המהירות מתחילה להיטען.
    לפתע,אתה רואה שפוניטה מתאשתת במהירות,שניות ספורות לפני שהיטמונטופ פוגע בה,ומיד אחר כך,מתחילה לירות מפיה גחלים בלי הפסקה,שפוגעים בהיטמונטופ מטווח אפס,ויוצרים פיצוץ גדול המלווה בעשן סמיך.
    כעבור דקה,העשן מתחיל להתפזר,ואתה רואה שההיטמונטופ של מלרוק שוכב על מזרן הג'ודו,מחסר הכרה מעשרות הגחלים שפגעו בו.
    אתה גם רואה שפוניטה נראת מעט צועלת ברגליה האחוריות,ונראה שהיא עדיין מרגישה כאבים עזים ברגליה האחוריות.
    "היטמונטופ לא יכול להילחם יותר!המנצחת היא פוניטה!"אומר השופט כשהוא מרים את אחד הדגלים לכיוונך.
    "היית מעולה היטמונטופ,עכשיו אתה יכול נוח מעט!"אומר מלרוק בעידוד להיטמונטופ כשהוא מחזיר אותו לפוקדור במהירות,ולאחר מכן מוציא פוקדור אחר.
    "צא היטמונצ'אן!"אומר לאחר כמה שניות מלרוק כשהוא זורק את הפוקדור על זירת הג'ודו.
    אתה רואה שמהפוקדור יוצא פוקימון,שגופו מזכיר שיריון ועל ידיו נמצאות ככפות איגרוף.אתה נזכר שגם ציור של הפוקימון הזה ראית מעל דלת הכניסה למכון.פוקימון זה הואהיטמונצ'אן.
    "היטמונצ'אן!"אומר היטמוצ'אן כשהוא עושה מעט חימום גופני,ולאחר כמה שניות מוכן לקרב.
    "אני מציע לך להחליף את פוניטה בפוקימון אחר לקרב הזה"אומר לך מלרוק ברצינות"זה לא יהיה בריא בשבילה להמשיך לעמוד על המזרן ולהילחם על רגליים אחוריות כמעט שבורות"הוא מוסיף.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה!רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק!ההרשמה נסגרת מחר בערב!(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 04:34 PM
    מקס-"אני תמיד שמח לעזור לחברים!"אומר לך פרדו כשהוא מחייך חיוך קטן,ומניח את הצלחת שבה אכלת קודם את הפנקייקי בכיור.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שפדרו הולך אל אחת המגירות שמבטח,ותח אותה,ולאחר מכן מוציא משם קופסת פלסטיק קטנה.
    אתה רואה שהוא מתחיל לשים בה 10 פנקייקים שרק עכשיו נהיו מוכנים,מה שגורם לצ'ארמנדר להזיל מעט ריר מפיו,ולאחר מכן,פדרו סוגר את קופסת הפלסטיק במעט כח.
    לאחר מכן,אתה רואה שהוא נגיש אליך.
    "זה בשבילך!"הוא אומר בחביבות כשהוא מגיש לך את קופסת הפנקייקים"ראיתי שאתה מאוד
    "לפני שתלך,קח את זה לדרך כמתנה ממני"אומר לך פדרו בחביבות"ראיתי שאתה מאוד אהבת את הפנקייקים האלה,ואני אשמח אם תיקח עוד לדרך!"הוא מוסיף.
    אתה רואה שצ'ארמנדר מביט בפנקייקים בהתפעלות,ונראה שהוא גם רוצה לאכול כמה פנקייקים לפני שתצאו לדרך 1.
    מה תעשה?
    *קופסת הפנקייקים מיד תעודכן בלוח הדמות שלך*
    "אוקיי.. לפני שאצא אתה יכול להכין עוד לצ'ארמנדר?" אני שואל

10. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    אז אני רשום?~ תפרסם לי התחלה 3:
    ~
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

11. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 02:34 PM

אביב-פוניטה מקשיבה לך,ולאחר כמה שניות,מתחילה לרוץ במהירות שיא אל היטמונטופ,שרץ גם הוא במהירות אדירה אל פוניטה.
    לפתע,פוניטה צועקת בכל כוחה על היטמונטופ,וגורמת לו להשתתק מעט מפחד וללכת כמה צעדים אחורה.
    "תתאשת מהר היטמונטופ&#33;לפני שפוניטה תגיע אליך&#33;"אומר מלרוק בדאגה להיטמונטופ"תן לה בעיטה משלושת מטווח אפס,ותן את הבעיטה האחרונה לכיוון האוויר כדי להעיף את פוניטה לגובה רב&#33;מיד אחר כך,תרסק אותה על הזירה בבעיטה מסובבת&#33;"הוא מוסיף.
    אתה רואה שהיטמונטופ מתאשת במהירות,מטרים ספורים לפני שפוניטה מגיעה אליו,ולאחר מכן,מתחיל לרוץ בשיא המהירות אל פוניטה כשהוא מתכוון לבעוט בה בעוצמה רבה.
    לא עוברת שנייה,ופוניטה מזנקת לכיוונו במהירות,ובעזרת כל המהירות שהיא צברה,היא דורכת על צלעותיו של היטמונטופ שנייה לפני שהוא מספיק לבעוט בפוניטה,ומפילה אותו על זירת הג&#39;ודו.
    "היטמונטופ&#33;"אומר היטמונטופ בכאב כשהוא מנסה להשתחרר מהפרסות של פוניטה ללא הצלחה,ומרגיש כאב עצום בצלעותיו.
    "אל תתרכז בכאבים בצלעות היטמונטופ&#33;"אומר מלרוק בביטחון להיטמונטופ"אתה עדיין יכול לבעוט בפוניטה&#33;"הוא מוסיף
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שהיטמונטופ מרים את רגליו,ומתחיל לבעוט ברגליה האחוריות של פוניטה שלוש פעמים ברצף,מה שגורם לה להרגיש כאב עצום הרגליה האחוריות,ולהפסיק לדרוך על צלעותיו של היטמונטופ.
    "עכשיו היטמונטופ,תחסל את פוניטה במתקפת מהירות&#33;"אומר מלרוק בביטחון רב להיטמונטופ"פוניטה כבר לא תוכל להתחמק בגלל רגליה הפצועות,ולא תוכל לתקוף אותך בגלל הכאב העצום שברגליה האחוריות&#33;"הוא מוסיף.
    אתה רואה שהיטמונטופ קם במהירות מזירת הג&#39;ודו,וקופץ לצד השני שבזירה,ומתחיל לרוץ במהירות אדירה כשמשב רוח חזק מלווה את ריצתו מאחורה,ומתקפת המהירות מתחילה להיטען.
    לפתע,אתה רואה שפוניטה מתאשתת במהירות,שניות ספורות לפני שהיטמונטופ פוגע בה,ומיד אחר כך,מתחילה לירות מפיה גחלים בלי הפסקה,שפוגעים בהיטמונטופ מטווח אפס,ויוצרים פיצוץ גדול המלווה בעשן סמיך.
    כעבור דקה,העשן מתחיל להתפזר,ואתה רואה שההיטמונטופ של מלרוק שוכב על מזרן הג&#39;ודו,מחסר הכרה מעשרות הגחלים שפגעו בו.
    אתה גם רואה שפוניטה נראת מעט צועלת ברגליה האחוריות,ונראה שהיא עדיין מרגישה כאבים עזים ברגליה האחוריות.
    "היטמונטופ לא יכול להילחם יותר&#33;המנצחת היא פוניטה&#33;"אומר השופט כשהוא מרים את אחד הדגלים לכיוונך.
    "היית מעולה היטמונטופ,עכשיו אתה יכול נוח מעט&#33;"אומר מלרוק בעידוד להיטמונטופ כשהוא מחזיר אותו לפוקדור במהירות,ולאחר מכן מוציא פוקדור אחר.
    "צא היטמונצ&#39;אן&#33;"אומר לאחר כמה שניות מלרוק כשהוא זורק את הפוקדור על זירת הג&#39;ודו.
    אתה רואה שמהפוקדור יוצא פוקימון,שגופו מזכיר שיריון ועל ידיו נמצאות ככפות איגרוף.אתה נזכר שגם ציור של הפוקימון הזה ראית מעל דלת הכניסה למכון.פוקימון זה הואהיטמונצ&#39;אן.
    "היטמונצ&#39;אן&#33;"אומר היטמוצ&#39;אן כשהוא עושה מעט חימום גופני,ולאחר כמה שניות מוכן לקרב.
    "אני מציע לך להחליף את פוניטה בפוקימון אחר לקרב הזה"אומר לך מלרוק ברצינות"זה לא יהיה בריא בשבילה להמשיך לעמוד על המזרן ולהילחם על רגליים אחוריות כמעט שבורות"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    "לא חשבתי אחרת לרגע, אני אפילו מתחיל להתחרט על הקרב שכן פוניטה נפגעה קשות" אומר בעצב ואחבק את פוניטה, אומר לה: "היית פשוט מעולה, אני כל כך גאה בך, ניצחת ולא היה לי שום ספק בך בשום רגע בקרב&#33;" אומר ואחזיר אותה לפוקדור שלה.
    "בסדר גמור, זה היה אתגר מעולה, כעת אני עומד מול היטמונצ&#39;אן...הפוקימון הבא שאני מעוניין לאמן יהיה אלקיד&#33;
    צא החוצא&#33;" אומר ואשליך את הפוקדור של אלקיד מתוך חוגרתי כך שיצא ממנו הפוקימון הנהדר שלי.
    "מוכן אלקיד? אנו מתחילים את הקרב&#33;" אומר ואחכה על הישמע צלצול התחלת הקרב, לאחר מכן אתן את הוראותיי לאלקיד:
    "אלקיד, אתה עומד מול יריב שמסתמך על רגליים זריזות ובמיוחד עלאגרופיו העוצמתיים, אני חושב שיתרון הגובה שלו יבוא לרעתו ויהיה ליתרוננו וזוהי נקודתו הטובה הראשונה.
    אלקיד צא, השתמש בזריזות, היטמונצ&#39;אן ינסהל התקרב אליך ולהתחמק מהמתקפה, השתמש לאחר מכן בשוק חשמלי כדי לטעון את אגרופיך כך שיהיו בעלי מתח גבוהה, תה יודע למה זה ישמש אותנו"
    אביב

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 04:34 PM
    שימו לב&#33;ההרשמה השנייה נפתחת היום&#33;כל מי שרוצה לתפוס את המקום האחרון במשחק מלבד וואלואיג&#39;י,ששמר מקום בהרשמה,זוהי ההזדמנות האחרונה&#33;ההרשמה תיסגר ביום שני בערב&#33;

אנג&#39;ל-אתה רואה שסקווירטל מנסה בכל כוחו לקום,ולאחר כמה שניות,הוא מצליח בקושי לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    לאחר מכן,סקווירטל מתאשת במהירות,ומתחיל לרוץ במהירות אל וולפיקס.
    לא עוברת שנייה,ואתה רואה שוולפיקס מצליחה לקום,ונראה שהיא כועסת מאוד.
    מיד אחרי שוולפיקס קמה,אתה רואה שהיא יורה מפיה מאות גחלים,ונראה שמתקפת הגחלת הזאת הייתה הרבה יותר חזקה מהפעם הקודמת שהיא תקפה במתקפה זו,מה שיוצר פיצוץ קטן היוצר עשן סמיך מסביב לסקווירטל.
    לפתע,אתה רואה שסקווירטל יוצר מהעשן הסמיך כשהוא ממשיך לרוץ במהירות,ולאחר כמה שניות,דוחף בכח את וולפיקס בדחיפה עוצמתית,מה שמעיף אותה על העץ שמתחתיו היא נחה,ומפיל אותה על הדשא הרך בעוצמתיות.
    אתה שם לב שוולפיקס פצועה בצורה קשה מאוד,ומתקשה לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    מיד אחר כך,סקווירטל מסובב את זנבו בצורה מעגלית,ולאחר כמה שניות,מכה בוולפיקס בהצלפת זנב חזקה כשהיא מנסה לעמוד על הדשא הרך,מה שגורם לה ליפול עליו שוב.
    אתה רואה שוולפיקס שוכבת על הדשא הרך,מחוסרת הכרה מהצלפת הזנב של סקווירטל.
    "סקווירטל&#33;"אומר סקווירטל בשמחה,כשהוא רץ אליך,ומאושר מהניצחון של על הוולפיקס הפראית.
    "כל הכבוד סקווירטל ניצחת עוד פעם "אומר ואחבק אותו .
    "פוכדור צא &#33;"אני אומר בזמן שאני זורק פוכדור לכיוונה של וולפיקס .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    רודי-אתה ניגש לבר האוכל ביחד עם גיבל,ולאחר שתי דקות של הליכה,אתה מגיע אל הבר,ומתיישב על אחד הכיסאות הגבוהים ביחד עם גיבל.
    אתה רואה שהברמן בדיוק סיים להבריק צלחת כלשהי,ולאחר כמה שניות,ניגש אליך.
    "משקה לגיבל?מצאת את האיש הנכון לשאול&#33;"אומר לך הברמן בחביבות"לאחיין שלי יש גיבל,והוא אוהב מאוד לשתות לימונדה&#33;"הוא מוסיף.
    "זה המשקה השלישי בשורה השנייה&#33;"אומר לך הברמן בחביבות כשהוא מצביע על מכונת המשקאות"וזה עולה רק 25&#036;&#33;"הוא מוסיף.
    אתה רואה שגיבל מביט בך בחביבות,ולאחר מכן,קופץ מהכיסא שעליו הוא ישב,והולך אל מכונת המשקאות.
    "גיבל&#33;"אומר לך גיבל בשמחה כשהוא מצביע על הסמל של הלימונדה במכונה,ונראה שהוא רוצה לשתות לימונדה במהירות.
    מה תעשה?
    "מצוין" אני אומר וניגש למכונת המשקאות. אני קונה ארבעה בקבוקי לימונדה ובקבוק קולה ; שלושה בקבוקים אני שם בתיק, כדי לשמור אותם למקרים אחרים בהם גייבל יהיה צמא, ואחד אני פותח, מוזג לכוס ונותן לגייבל לשתות. "תודה רבה&#33;" אני אומר לברמן, נותן לו 10&#036; טיפ, ושותה מהקולה שלי.

14. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 9 2009, 11:38 AM
    קיט-*אין בעיות*

אתה רואה שאודיש מוציא מהעלים שלו אבקה מתוקה,המלווה בעלי כותרת של עלים,וגורמת לסנובול להריח אותה ברוגע,ולשכוח מהקרב נגד אודיש,מתקפת זו היא ניחוח מתוק.
    "סנובול..."אומר סנובול ברוגע כשהוא מריח את הניחוח בשלווה.
    אתה ש לב שבינתיים,טורטוויג מצליח לקום,ולעמוד על הדשא הרך.
    מיד אחר כך,אתה רואה שעשרות כדורים זוהרים יוצאים מגופו של סנובול,ונכנסים אל גופו של אודיש,מה שגורם לסנובול להיפצע,ולאפקט הניחוח המתוק להיעלם,זוהי מתקפת הספיגה.
    לפתע,אתה רואה שפרוצפו של סנובול נהיה כועס במיוחד,והוא מתחיל לרוץ במהירות אל אודיש.
    לאחר מכן,אתה רואה שסנובול דוחף את אודיש בעוצמה רבה,מה שגורם לאודיש ליפול על הדשא הרך.
    אתה רואה שאודיש מתקשה מעט לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    מה תעשה?
    "אתה בסדר אודיש?" אשאל אותו בדאגה ואז אצעק לטרטוויג "טרטוויג,דחיפה&#33;"

15. משתמש מנוסה
    שימו לב,עקב בעיה בפורום במהלך המעבר לשרת החדש,כל עמוד 11 נמחק,ביחד עם התגובות שלי ושלכם&#33;
    לכן,אני רוצה לראות איפה כל שחקן היא כשהוא הגיב לתגובות שלי בפעם האחרונה,מלבד טריקו ואביב,שאת תגובותיהם אני זוכר&#33;
    בנוסף לכך,אני אכתוב בכתיבה ממש מעטה(בחד פעמיות) את התגובות שהגבתי לאלה שלא הספיקו להגיב להם&#33;

אביב-אתה נכנס למכון הג&#39;ודו עם אלקיד,בהרגשה מעט לא נעימה של צפיפות עם עשרות האנשים שנכנסים באותו הזמן,מה שגורם לך להתקדם לכניסת המכון במעט איטיות,ולאלקיד מעט להתעצבן.
    כעבור דקה של הליכה,אתה נכנס אל מכון הג&#39;ודו הגדול,וסוף סוף מרגיש מעט נוח אחרי שכל האנשים בעלי בגדי הג&#39;ודו מתפזרים ברחבי המכון.
    אתה רואה שהמכון נראה ענקי מבפנים,ושעשרות זירות ג&#39;ודו,ושקי איגרוף,ממאים את ההיכל,המצויד במזגנים המרעננים את המתאמנים.
    אתה שם לב שהמכון מלא בזירות ג&#39;ודו,ומחתבר בסופו לחדר גדול שנעול,שמעליו יש שלט שעליו כתוב"היכל התחרוית",שלידיו,ניצבים שני שורטים בעלי אקדחים טעונים.
    לאחר כמה שניות,אתה ואלקיד מתחילים לחפש את ג&#39;יין,כשאתה רצים בין הזירות שבהיכל.
    לפתע,אחרי חמש דקות של ריצה בהיכל,אתה רואה שבזירה מספר 32 נמצאת חברתך הטובה,ג&#39;יין,כשהיא בדיוק מנצחת מתאבק בעל חגורה שחורה בבעיטה חזקה בגבו.
    אתה רץ לכיוון הזירה במהירות עם אלקיד,ולאחר כמה שניות מגיע אליה כשאתה כמעט נתקל בכמה אנשים בדרך.
    אתה שם ב שמיד אחרי שאתה מגיע לזירה,ג&#39;יין שמה לב אלייך,ויורדת ממזרן הג&#39;ודו כשהיא פונה אליך.
    "הנה אתה&#33;כבר עברו שעתיים מאז שראיתי אותך&#33;"אומרת לך ג&#39;יין בחביבות"הספקת בסוף לאכול באחת ממסעדות הפסטה,או שרק אימנת את הפוקימונים שלך?"היא מוסיפה,כשהיא מנגת את הזיעה מהקרבות בעזרת מגבת שנמצאת על הזירה.
    מיד אחרי שהיא מנגבת את הזיעה שלה,אתה רואה שהיא מבחינה באלקיד,שעומד לידך בקור רוח,ונראה מעט מעוצבן.
    "היי,זה האלקיד שלך,שחישמל את הנבלה שפצע את הפירו,נכון?&#33;"אומרת ג&#39;יין במעט התלהבות"הוא נראה מעט מעוצבן...הוא כועס עלייך בגלל משהו?"היא מוסיפה לאחר כמה שניות בעט סקרנות.
    "אולי זה בגלל שלא לקחת אותו למסעדת פסטות&#33;"היא אומרת לאחר כמה שניות ונראה שהיא מחייכת חיוך קטן על פניה,וצוחקת איתך בחביבות.
    מה תעשה?

מקס-"אם ככה,קח את ביצת הפוקימון הזאת בזהירות,ותשמור עליה"אומר לך פרדו בחביבות כשהוא מניח בזהירות את הביצה בידיך.
    "אוי,כמעט שכחתי להביא לך עוד משהו&#33;"אומר לך פרדו לפתע,ורץ בחזרה אל מבנה המגורים במהירות.
    כעבור שלוש דקות,אתה רואה שפרדו חוזר אליך,כשהוא מושיט לך מיכל שקוף ומעט ארוך.
    "זה בשביל שהביצה שקיבלת עכשיו לא תפגע&#33;"אומר לך פרדו בחביבות כשהוא לוקח את הביצה מידיך,מניח אותה במיכל.
    לאחר מכן,אתה רואה שהוא סוגר את המיכל במעט כח,ומושיט אותו לך אחר כך בזהירות.
    "עכשיו אתה יכול להיות בטוח שהביצה לא תפגע&#33;"אומר לך פרדו בשמחה כשהוא מושיט לך את המיכל.
    אתה לוקח ממנו את המיכל בזהירות,ומביט בביצה בהתפעלות.
    אתה שם לב שגם צ&#39;ארמנדר מביט בביצה בהתפעלות,ונראה שהוא מאוד שמח שקיבלתם אותה מפרדו.
    מה תעשה?

ג&#39;יי-*מצטער שלא הגבתי לך עד עכשיו.זה לא יקרה שוב*

"איווי&#33;"אומר לך איווי בחביבות כשהוא מהנהן בראשו למעלה ולמטה.
    לאחר מכן,אתה רואה שהוא מתקדם לכיוון דלת ביתך הנעולה במהירות,ולאחר כמה שניות,מגיע אליה ונעמד לידה בשמחה.
    אתה רואה שהוא מנסה לפתוח את הדלת הנעולה,אך ללא הצלחה.
    "איווי&#33;"אומר לך איווי לאחר כמה שניות,ונראה שהוא מסמן לך לפתוח את דלת ביתך,ולצאת למסע ברחבי קנטו.
    מה תעשה?

ביל-*תזכיר לי מה הייתה התגובה האחרונה שלך,ואני אגיב לך מיד אחר כך*

קיט-*תזכיר לי מה הייתה התגובה האחרונה שלך,ואני אגיב לך מיד אחר כך*

אנג&#39;ל-בתגובה שכתבתי לך,אשר נמחקה,לכדת את הוולפיקס,בפוקדור,והיא מיד תעודכן בלוח הדמות שלך.
    לאחר מכן,כתבתי לך שסקווירטל רץ אל הפוקדור,מרים אותו,ומשיט לך אותו בשמחה.
    מה תעשה?

רודי-בתגובה שכתבתי לך,קנית ארבעה בקבוקי לימנדה ובקבוק קולה בסכום כולל של 130&#036;.
    מיד אחר כך,כתבתי לך שנתת לגיבל לשתות את אחד הבקבוקים,ולאחר מכן,השארת לברמן 10&#036; טיפ,שהודה לך בשמחה.
    לבסוף,כתבתי לך שאתה רואה שבשעון הספינה שיש עוד שעה וחצי עד להגעה אל העיר פאלט.
    מה תעשה?

Waluigi-מכיוון שאין עוד מישהו שנרשם,אתה רשום למשחק,ותופס את המקום האחרון בו.
    אני אוסיף אותך בלוח הרשומים,ובתגובה הבאה שלי,תקבל את ההתחלה שלך למשחק.

ההרשמה השנייה החלה&#33;רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק&#33;ההרשמה נסגרת מחר בערב&#33;(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •