Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 11 ראשוןראשון ... 91011
מציג תוצאות 151 עד 159 מתוך 159
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 11 2009, 12:00 AM

אביב-אתה נכנס למכון הג'ודו עם אלקיד,בהרגשה מעט לא נעימה של צפיפות עם עשרות האנשים שנכנסים באותו הזמן,מה שגורם לך להתקדם לכניסת המכון במעט איטיות,ולאלקיד מעט להתעצבן.
    כעבור דקה של הליכה,אתה נכנס אל מכון הג'ודו הגדול,וסוף סוף מרגיש מעט נוח אחרי שכל האנשים בעלי בגדי הג'ודו מתפזרים ברחבי המכון.
    אתה רואה שהמכון נראה ענקי מבפנים,ושעשרות זירות ג'ודו,ושקי איגרוף,ממאים את ההיכל,המצויד במזגנים המרעננים את המתאמנים.
    אתה שם לב שהמכון מלא בזירות ג'ודו,ומחתבר בסופו לחדר גדול שנעול,שמעליו יש שלט שעליו כתוב"היכל התחרוית",שלידיו,ניצבים שני שורטים בעלי אקדחים טעונים.
    לאחר כמה שניות,אתה ואלקיד מתחילים לחפש את ג'יין,כשאתה רצים בין הזירות שבהיכל.
    לפתע,אחרי חמש דקות של ריצה בהיכל,אתה רואה שבזירה מספר 32 נמצאת חברתך הטובה,ג'יין,כשהיא בדיוק מנצחת מתאבק בעל חגורה שחורה בבעיטה חזקה בגבו.
    אתה רץ לכיוון הזירה במהירות עם אלקיד,ולאחר כמה שניות מגיע אליה כשאתה כמעט נתקל בכמה אנשים בדרך.
    אתה שם ב שמיד אחרי שאתה מגיע לזירה,ג'יין שמה לב אלייך,ויורדת ממזרן הג'ודו כשהיא פונה אליך.
    "הנה אתה!כבר עברו שעתיים מאז שראיתי אותך!"אומרת לך ג'יין בחביבות"הספקת בסוף לאכול באחת ממסעדות הפסטה,או שרק אימנת את הפוקימונים שלך?"היא מוסיפה,כשהיא מנגת את הזיעה מהקרבות בעזרת מגבת שנמצאת על הזירה.
    מיד אחרי שהיא מנגבת את הזיעה שלה,אתה רואה שהיא מבחינה באלקיד,שעומד לידך בקור רוח,ונראה מעט מעוצבן.
    "היי,זה האלקיד שלך,שחישמל את הנבלה שפצע את הפירו,נכון?!"אומרת ג'יין במעט התלהבות"הוא נראה מעט מעוצבן...הוא כועס עלייך בגלל משהו?"היא מוסיפה לאחר כמה שניות בעט סקרנות.
    "אולי זה בגלל שלא לקחת אותו למסעדת פסטות!"היא אומרת לאחר כמה שניות ונראה שהיא מחייכת חיוך קטן על פניה,וצוחקת איתך בחביבות.
    מה תעשה?
    אשמח לראות אותה ואומר: "לא, הוא כנראה עצבני כי כמעט הפסיד לפני רגע להיטמונצ'אן בקרב בו זכינו בתג קערת הפסטה" אומר ואסתכל עליו בחצי חיוך.
    אראה לא את התג למען ההוכחה וההשווצה.
    לאחר אירועים אלו אומר: "הלילה כבר מגיע ולא נראה כי אעזוב את העיר להיום, יש לך מושג היכן אוכל לישון הלילה?"
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 11 2009, 02:00 AM
    אנג'ל-בתגובה שכתבתי לך,אשר נמחקה,לכדת את הוולפיקס,בפוקדור,והיא מיד תעודכן בלוח הדמות שלך.
    לאחר מכן,כתבתי לך שסקווירטל רץ אל הפוקדור,מרים אותו,ומשיט לך אותו בשמחה.
    מה תעשה?
    חח איזה באסה לך <_<
    מילא אם כל תגובה היית שורה אבל אצלך זה עמוד :o
    -----
    "תודה סקווירטל "אני אומר בזמן שאני לוקח את הפוכדור ומניח אותו על החגורה שלי .
    אחר כך אני שם את סקווירטל על הראש שלי וממשיך ללכת בדרך 1.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 11 2009, 02:00 AM
    מקס-"אם ככה,קח את ביצת הפוקימון הזאת בזהירות,ותשמור עליה"אומר לך פרדו בחביבות כשהוא מניח בזהירות את הביצה בידיך.
    "אוי,כמעט שכחתי להביא לך עוד משהו&#33;"אומר לך פרדו לפתע,ורץ בחזרה אל מבנה המגורים במהירות.
    כעבור שלוש דקות,אתה רואה שפרדו חוזר אליך,כשהוא מושיט לך מיכל שקוף ומעט ארוך.
    "זה בשביל שהביצה שקיבלת עכשיו לא תפגע&#33;"אומר לך פרדו בחביבות כשהוא לוקח את הביצה מידיך,מניח אותה במיכל.
    לאחר מכן,אתה רואה שהוא סוגר את המיכל במעט כח,ומושיט אותו לך אחר כך בזהירות.
    "עכשיו אתה יכול להיות בטוח שהביצה לא תפגע&#33;"אומר לך פרדו בשמחה כשהוא מושיט לך את המיכל.
    אתה לוקח ממנו את המיכל בזהירות,ומביט בביצה בהתפעלות.
    אתה שם לב שגם צ&#39;ארמנדר מביט בביצה בהתפעלות,ונראה שהוא מאוד שמח שקיבלתם אותה מפרדו.
    מה תעשה?
    "תודה רבה פדרו" אני אומר באושר ומסתכל על צ&#39;ארמנדר שגם שמח ומחייך
    "אז.. כנראה שאנחנו נפרדים כאן" אני אומר לפדרו ומושיט יד ללחיצה

4. משתמש מנוסה
    אביב-אתה מוציא מכיסך את תג קרעת הפסטה,ומראה אותו לג&#39;יין בהשווצה.
    "אז ניצחת את מלרוק,מה?"אומרת לך ג&#39;יין כשהיא מחייכת חיוך קטן"יש לך מזל שהפוקימונים שלו לא חזקים כמוהו&#33;"היא מוסיפה כשהיא שותה בקבוק מים,שהיה על הזירה שבה היא התאמנה.
    "רק שתדע,שמלרוק ואני הם הג&#39;ודקאים הכי טובים בפוצ&#39;טזינה&#33;"אומרת לך ג&#39;יין כמה שניות אחרי שהיא מסיימת לשתות את בקבוק המים,ולאחר מכן,מניחה אותו על הזירה"הוא ואני יריבים כבר שנתיים רצופות,והיה לי מזל שהוא לא השתתף באליפות הג&#39;ודו הקודמת,אלא החליט להשקיע בפוקימונים שלו,ובבניית המכון החילופי שלו,בעזרת הכסף שהוא זכה באליפות שנערכה לפני שנתיים"היא מוסיפה.
    מיד אחר כך אתהתג קערת הפסטה שהשגת,ומביטה בו במעט סקרנות.
    "אממ...המקום היחידי שבו מאמנים יכולים לישון,הוא מרכז הפוקימונים&#33;"אומרת לך ג&#39;יין בחביבות כשהיא מושיטה לך את תג קערת הפסטה בחזרה אחרי כמה שניות"זה בחינם למאמנים נודדים,וזה גם קרוב לאיזור המסעדות שבעיר&#33;"היא מוסיפה.
    אתה רואה שלאחר מכן,ג&#39;יין ימתקדמת לכיוון היציאה,ומסמנת לך ללכת אליה במהירות.
    אתה הולך לכיוונה,ובדרך,אתה רואה שעשרות ג&#39;ודקאים נפרדים מג&#39;יין בחביבות,ושזה נראה שהיא רגילה לזה,ונפרדת מהם במעט שמחה.
    אחרי שלוש דקות של הליכה,אתה אלקיד וג&#39;יין יוצאים ממכון הג&#39;ודו הגדול,ורואים שבינתיים,השמש כבר שקעה,ושמתחיל להחשיך בחוץ.
    "אני אכוון אותך מפה למלון"אומרת לך ג&#39;יין בחביבות"אבל לפני שאתה משכיר שם חדר,אנחנו חייבים לחגוג את הניצחון שלך במכון החילופי במסעדת פסטות שנמצאת בסביבה&#33;"היא מוסיפה בשמחה.
    לאחר מכן,אתם מתחילים ללכת ישר,ולאחר עשר דקות,אתם פונים ימינה ברחוב המואר בפנסי רחוב,ובאורות מסעדות הפסטות שנמצאות בצידי הרחוב.
    "אז,מחר אתה יוצא מהעיר,והולך לכיוון העיר סילבר,נכון?"אומרת לך ג&#39;יין בסקרנות"הרי שם נמצא המכון החילופי הבא,ואתה יצאת למסע בשביל זה,לא?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?

אנג&#39;ל-אתה לוקח את הפוקדור של סקווירטל,ואחרי כמה שניות,אתה שם אותך בחגורת הפוקדורים שלך בשמחה.
    מיד אחר כך,אתה מניח את סקווירטל על ראשך בזהירות,וממשיך לצעוד איתו בדרך אחד,לכיוון ההריסות שנראות באופק.
    כעבור חמש דקות של הליכה,אתה וסקווירטל מגיעים לאותם הריסות שנראו מרחוק קודם,ורואה שלידך ניצב שלט שעליו כתוב"הריסות ורידאן".
    אתה מתחיל להתקדם בעיר בסקרנות,ובדרך,אתה רואה מולך הרבה מאוד הריסות של בניינים,כשעל אחד מהם,אתה רואה שנמצא שלט סדוק שעליו כתוב"מרקט" בכתוביות מעט שחוקות.
    לפתע,אתה רואה שלידך,ניצבת על האדמה פחית סודה,שנראת עדיין קרירה.
    אתה שם לב שבאופק,נמצאת קבוצה של המוני עצים.
    מה תעשה?

מקס-"אין בעד מה&#33;"אומר לך פדרו בשמחה"אני סומך עליך שתמשמור על ביצת הפוקימון הזאת,ובגלל זה נתתי לך אותה&#33;"הוא מוסיף.
    אחרי כמה שניות,אתה רואה שהוא לוחץ את ידייך במהירות ובשמחה.
    "אני שמח שהכרתי אותך מקס&#33;"אומר לך פדרו בחביבות כשאתם מסיימים ללחוץ ידיים,ונכנסים למבנה המגורים"ואני מקווה שתשמור על עצמך במסע שלך בקנטו&#33;"הוא מוסיף.
    כעבור שתי דקות של הליכה,אתה,צ&#39;ארמנדר ופדרו,מגיעים לדלת היציאה מהחווה.
    "אני מבי עכשיו אנחנו נפרדים..."אומר לך פדרו ברצינות"ואני רוצה שתשמור על צ&#39;ארמנדר של,ותגדל אותו בצורה טובה"הוא מוסיף כשהוא פותח את דלת היציאה,ולפניך,נראים שדות דרך 1.
    מה תעשה?

ג&#39;ון-אתה מתעורר בבוקר במעט עצבנות בשעה 10:30 בבוקר,כשאתה רואה שאחיותך הגדולות מרחו לך משחת שיניים על הפרצוף,ומיד אחר כמה,אתה קם בכעס מהמיטה,ומסתכל עליהם בזעם.
    "זאת מתנת פרידה מאיתנו&#33;"אומרות לך אחיותך הגדולות כשהוא פורצות בצחוק גדול אחרי כמה שניות,ולאחר מכן,בורחות מהחדר שלך,ומסתגרות בחדריהן.
    אתה הולך לצחצח שיניים ולשטוף אותו פניך ממשחת השיניים,ולאחר מכן,אתה מתלבש במהירות,ויורד לקומת הקרקע.
    אתה רואה שעל השולחן יש חביתה וקורנפלקס,שהם,כנראה ארוחת הבוקר שלך.
    אתה אוכל במהירות,ואחרי חמש דקות של אכילה,אתה מסיים לאכול את הארוחה.
    לפתע,אתה רואה שבחצר ביתך,לויד תיבת הדואר,מונחת חבילההמלאה בפתחי אוויר.
    אתה שם לב שעל החבילה מדפס הסמל הזה:.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה&#33;רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק&#33;ההרשמה נסגרת מחר בערב&#33;(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 11 2009, 01:22 AM
    אביב-אתה מוציא מכיסך את תג קרעת הפסטה,ומראה אותו לג&#39;יין בהשווצה.
    "אז ניצחת את מלרוק,מה?"אומרת לך ג&#39;יין כשהיא מחייכת חיוך קטן"יש לך מזל שהפוקימונים שלו לא חזקים כמוהו&#33;"היא מוסיפה כשהיא שותה בקבוק מים,שהיה על הזירה שבה היא התאמנה.
    "רק שתדע,שמלרוק ואני הם הג&#39;ודקאים הכי טובים בפוצ&#39;טזינה&#33;"אומרת לך ג&#39;יין כמה שניות אחרי שהיא מסיימת לשתות את בקבוק המים,ולאחר מכן,מניחה אותו על הזירה"הוא ואני יריבים כבר שנתיים רצופות,והיה לי מזל שהוא לא השתתף באליפות הג&#39;ודו הקודמת,אלא החליט להשקיע בפוקימונים שלו,ובבניית המכון החילופי שלו,בעזרת הכסף שהוא זכה באליפות שנערכה לפני שנתיים"היא מוסיפה.
    מיד אחר כך אתהתג קערת הפסטה שהשגת,ומביטה בו במעט סקרנות.
    "אממ...המקום היחידי שבו מאמנים יכולים לישון,הוא מרכז הפוקימונים&#33;"אומרת לך ג&#39;יין בחביבות כשהיא מושיטה לך את תג קערת הפסטה בחזרה אחרי כמה שניות"זה בחינם למאמנים נודדים,וזה גם קרוב לאיזור המסעדות שבעיר&#33;"היא מוסיפה.
    אתה רואה שלאחר מכן,ג&#39;יין ימתקדמת לכיוון היציאה,ומסמנת לך ללכת אליה במהירות.
    אתה הולך לכיוונה,ובדרך,אתה רואה שעשרות ג&#39;ודקאים נפרדים מג&#39;יין בחביבות,ושזה נראה שהיא רגילה לזה,ונפרדת מהם במעט שמחה.
    אחרי שלוש דקות של הליכה,אתה אלקיד וג&#39;יין יוצאים ממכון הג&#39;ודו הגדול,ורואים שבינתיים,השמש כבר שקעה,ושמתחיל להחשיך בחוץ.
    "אני אכוון אותך מפה למלון"אומרת לך ג&#39;יין בחביבות"אבל לפני שאתה משכיר שם חדר,אנחנו חייבים לחגוג את הניצחון שלך במכון החילופי במסעדת פסטות שנמצאת בסביבה&#33;"היא מוסיפה בשמחה.
    לאחר מכן,אתם מתחילים ללכת ישר,ולאחר עשר דקות,אתם פונים ימינה ברחוב המואר בפנסי רחוב,ובאורות מסעדות הפסטות שנמצאות בצידי הרחוב.
    "אז,מחר אתה יוצא מהעיר,והולך לכיוון העיר סילבר,נכון?"אומרת לך ג&#39;יין בסקרנות"הרי שם נמצא המכון החילופי הבא,ואתה יצאת למסע בשביל זה,לא?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?
    אהיה קצת נבוך ואומר: "האמת היא שלא ידעתי על קיומם של מכונים אלו עד שפגשתי באדם שסיפר עליהם כאשר יצאתי מהמרכז...כך שאת המסע שלי לא התחלתי בידיעה על המכונים הללו, התחלתי אותו עם שאיפה ורצון לנצח בכל חזיתות הקרב, דבר שאני בטוח כי יתגשם" אומר לו באמונה שלמה בצוות שלי.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 11 2009, 03:22 AM
    מקס-"אין בעד מה&#33;"אומר לך פדרו בשמחה"אני סומך עליך שתמשמור על ביצת הפוקימון הזאת,ובגלל זה נתתי לך אותה&#33;"הוא מוסיף.
    אחרי כמה שניות,אתה רואה שהוא לוחץ את ידייך במהירות ובשמחה.
    "אני שמח שהכרתי אותך מקס&#33;"אומר לך פדרו בחביבות כשאתם מסיימים ללחוץ ידיים,ונכנסים למבנה המגורים"ואני מקווה שתשמור על עצמך במסע שלך בקנטו&#33;"הוא מוסיף.
    כעבור שתי דקות של הליכה,אתה,צ&#39;ארמנדר ופדרו,מגיעים לדלת היציאה מהחווה.
    "אני מבי עכשיו אנחנו נפרדים..."אומר לך פדרו ברצינות"ואני רוצה שתשמור על צ&#39;ארמנדר של,ותגדל אותו בצורה טובה"הוא מוסיף כשהוא פותח את דלת היציאה,ולפניך,נראים שדות דרך 1.
    מה תעשה?
    במסע הזה אני יכול למצוא חברים למסע? שאתה מביא כמובן

--

"היה נעים לפגוש אותך פדרו" אני אומר "תודה על הכל ואני מקווה לפגוש אותך שוב שיבוא הזמן"
    אני מתחיל ללכת לכיוון המשך הדרך

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    לא זוכר כל כך,נראה לי שתפסתי את סמוצ&#39;אם

8. משתמש מנוסה
    אתה שוחח אותי למרוש שאני רושם לך בפרטי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 11 2009, 03:22 AM
    אנג&#39;ל-אתה לוקח את הפוקדור של סקווירטל,ואחרי כמה שניות,אתה שם אותך בחגורת הפוקדורים שלך בשמחה.
    מיד אחר כך,אתה מניח את סקווירטל על ראשך בזהירות,וממשיך לצעוד איתו בדרך אחד,לכיוון ההריסות שנראות באופק.
    כעבור חמש דקות של הליכה,אתה וסקווירטל מגיעים לאותם הריסות שנראו מרחוק קודם,ורואה שלידך ניצב שלט שעליו כתוב"הריסות ורידאן".
    אתה מתחיל להתקדם בעיר בסקרנות,ובדרך,אתה רואה מולך הרבה מאוד הריסות של בניינים,כשעל אחד מהם,אתה רואה שנמצא שלט סדוק שעליו כתוב"מרקט" בכתוביות מעט שחוקות.
    לפתע,אתה רואה שלידך,ניצבת על האדמה פחית סודה,שנראת עדיין קרירה.
    אתה שם לב שבאופק,נמצאת קבוצה של המוני עצים.
    מה תעשה?
    "המקום הזה נראה לי נטוש אבל היה כאן מישהו "אני אומר לסקווירטל בזמן שאני הולך לכיוון העצים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 11 מתוך 11 ראשוןראשון ... 91011

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •