Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 159
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 6 2009, 09:48 PM
    אביב-"אני מזניקה,אז תכין את עצמך להפסד!"אומרת לך ג'יין כשהיא מחייכת חיוך קטן,ומתייצבת בתנוחת זינוק.
    "היכון.....הכן.....צא!"אומרת ג'יין כמה שניות אחרי שהיא מתייצבת בתנוחת הזינוק.
    לא עוברת שנייה,ושניכם מתחילים לרוץ מהר ככל האפשר לכיוון מזרח,לכיוון פוצ'טזינה.
    כעבור שבע דקות שניכם נראים צמודים מתמיד בריצה,ואתה מתחיל להתנשף מהריצה המהירה שנתת עד עכשיו,ומחליש את מהירות הריצה.
    לפתע,ג'יין מתחילה לרוץ עוד יותר מהר,ומשאירה משב רוח חזק מאחורה,שמעט מצנן אותך.
    "להתראות!"אומרת לך ג'יין בלעג מרחוק כשהיא נעלמת באופק.
    אתה מתחיל ללכת בשביל אחרי חמש דקות של הפסקה,כשאתה מקווה להגיע לפוצ'טזינה בקרוב.
    כעבור חצי שעה אתה מגיע לשלט שאומר"פוצ'טזינה-3 ק"מ".
    אתה רואה שמלפניך יש שדה עם עשב גבוה במיוחד,ובאופק,אתה רואה גבעה גדולה המכוסה בדשא ירוק.
    לפתע,אתה שם לב שג'יין יוצאת מהשדה.
    "הנה אתה!כבר חשבתי שאיבדת את הדרך!"אומר לך ג'יין במעט כעס"הייתי קילומטר וחצי מפוצ'טזינה,וחזרתי עד לכאן!"היא מוסיפה.
    "קדימה,בוא נלך בשיא המהירות!"היא אומרת לאחר כמה שניות"יש שם גם מסעדות ספגטי מעולות!" היא מוסיפה.
    מה תעשה?
    אהיה מבולבל ובקושי אוכל להוציא מילים מפי, ספק עקב עייפות ספק עקב בלבול.
    "אני מאוד מבולבל, אני כבר לא יודע לאן לרוץ ומה המרחק ואיפה אנחנו" אנסה לעצור ולנוח לרגע.
    "אני חייב לנסות משהו אחר, אני מצטער" אומר ואוציא החוצא את פוניטה!
    "צאי החוצא פוניטה!" אקרא בקול.
    "פוניטה את מוכרחה לעזור לי להגיע אל העיר פוטצ'זינה, בשיא המהירות!" ארכב עליה ואורה לה לצאת לדרך.
    ---
    שלא תעז להגיד שהיא פצועה או משהו!
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה להיום.

מקס-אתה עוקב בזהירות ובחשדנות אחרי הארון,ומנסה לא לגרום יותר מידי רעש מיותר.
    לאחר שתי דקות,אתה רואה שארון נעצר בפתאומיות,ונועץ את המבט שלו קדימה.
    לא עוברת שנייה,וארון מתחיל לרוץ במהירות לעבר עץ המלא בפירות כחולים,עץ זה הוא עץ אורני ברי.
    אתה מנסה לראות בסקרנות למה הוא רץ לכיוון אותו עץ,ומנסה להסתכל על העץ כעבור כמה שניות.
    אתה רואה שם את צ'ארמנדר שלך אוכל אורן ברי בשלווה.
    לפתע,צ'ארמנדר מבחין בארון,שדוחף אותו בעוצמה רבה על העץ,מה שגם לעשרות אורני ברי ליפול על הדשא הרך,זוהי דחיפה.
    אתה רואה שצ'ארמנדר שוכב על הדשא הרך,פצוע קשה.
    מה תעשה?

אביב-אתה מתיישב על הדשא הרך בצידי הדרך על מנת לנוח מעט.
    "תנוח חמש דקות,ואז נמשיך לפוצ'טזינה!"אומרת לך ג'יין ברצינות"אני בינתייים אתאמן קצת!"היא מוסיפה,וכעבור כמה שניות,היא מתחילה לעשות תרגילי כושר בסביבת השדה.
    כעבור חמש דקות אתה מרגיש הרבה יותר רענן,ואתה קם מהדשא כשתה מגיש הרבה יותר טוב.
    לאחר מכן אתה מוציא את פוניטה מהפוקדור שלה,ולאחר מכן עולה על גבה אחרי שהיא מורידה את טמפרטורת האש שלה למעט מעלות.
    "קדימה,בוא נגיע בשיא המהירות לפוצ'טזינה!"אומרת לך ג'יין ומתחיל לרוץ במהירות בשדה.
    אתה שם לב שלפוניטה קצת קשה לשאת את משקלך על גבה,והיא מעט מתקשה לעמוד על השביל.
    לפתע,אתה רואה שפוניטה עומדת,ומתחילה לרוץ בשדה במהירות עצומה,מה שגורם לך כמעט ליפול ממנה,וגם לחלק מהעשב הגבוה להישרף במהירות.
    כעבור דקה של רכיבה,פוניטה עוקפת את ג'יין,ויוצאת מאזור השדה.
    "היי,חכה לי!"אומרת לך ג'יין,ומגבירה את מהירותה,מה שגורם לה להדביק את פוניטה בתוך כמה שניות.
    לאחר עשר דקות של רכיבה,אתם מגיעים לשלט שבו כתוב:"פוצ'טזינה-1.5 ק"מ".
    אתה שם לב שפוניטה מתנשפת בכבדות ממהירות הרכיבה שבה היא רצה קודם ושהיא נראת מאוד צמאת.
    "פ...פוניטה"אומרת פוניטה בקול חלש כשהיא בקושי מצליחה לעמוד על הדשא הרך.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה!רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק!ההרשמה נסגרת מחר בערב!(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 12:58 AM
    תגובה אחרונה להיום.

מקס-אתה עוקב בזהירות ובחשדנות אחרי הארון,ומנסה לא לגרום יותר מידי רעש מיותר.
    לאחר שתי דקות,אתה רואה שארון נעצר בפתאומיות,ונועץ את המבט שלו קדימה.
    לא עוברת שנייה,וארון מתחיל לרוץ במהירות לעבר עץ המלא בפירות כחולים,עץ זה הוא עץ אורני ברי.
    אתה מנסה לראות בסקרנות למה הוא רץ לכיוון אותו עץ,ומנסה להסתכל על העץ כעבור כמה שניות.
    אתה רואה שם את צ'ארמנדר שלך אוכל אורן ברי בשלווה.
    לפתע,צ'ארמנדר מבחין בארון,שדוחף אותו בעוצמה רבה על העץ,מה שגם לעשרות אורני ברי ליפול על הדשא הרך,זוהי דחיפה.
    אתה רואה שצ'ארמנדר שוכב על הדשא הרך,פצוע קשה.
    מה תעשה?
    פשש אחי אתה מקוצעי, כל תגובה שלך היא ארוכה
    --

"צ'ארמנדר" אני צועק ומוציא מהר את הפוקדור שלו ומחזיר אותו(אם אצליח)
    אחר-כך אני זורק פוקדור על ארון כדי לתפוס אותו

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 6 2009, 11:48 PM
    קיט-"טורטוויג!"אומר לך טורטוויג בשמחה ומהנהן בראשולמעלה ולמטה במהירות.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שאחיך נכנס לחדר ומביט בך בחביבות.
    "נו,אז מה אתה אומר על הפוקימון ההתחלתי שלך?התאכזבת או לא?"הוא שוא אותך כשהוא מחייך חיוך גדול,ומתיישב ליד טורטוויג.
    מה תעשה?
    "ברור שלא!" אגיד לו בהתרגשות ואפרד ממנו לפני שאצא למסעי

5. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 6 2009, 10:58 PM

אביב-אתה מתיישב על הדשא הרך בצידי הדרך על מנת לנוח מעט.
    "תנוח חמש דקות,ואז נמשיך לפוצ'טזינה!"אומרת לך ג'יין ברצינות"אני בינתייים אתאמן קצת!"היא מוסיפה,וכעבור כמה שניות,היא מתחילה לעשות תרגילי כושר בסביבת השדה.
    כעבור חמש דקות אתה מרגיש הרבה יותר רענן,ואתה קם מהדשא כשתה מגיש הרבה יותר טוב.
    לאחר מכן אתה מוציא את פוניטה מהפוקדור שלה,ולאחר מכן עולה על גבה אחרי שהיא מורידה את טמפרטורת האש שלה למעט מעלות.
    "קדימה,בוא נגיע בשיא המהירות לפוצ'טזינה!"אומרת לך ג'יין ומתחיל לרוץ במהירות בשדה.
    אתה שם לב שלפוניטה קצת קשה לשאת את משקלך על גבה,והיא מעט מתקשה לעמוד על השביל.
    לפתע,אתה רואה שפוניטה עומדת,ומתחילה לרוץ בשדה במהירות עצומה,מה שגורם לך כמעט ליפול ממנה,וגם לחלק מהעשב הגבוה להישרף במהירות.
    כעבור דקה של רכיבה,פוניטה עוקפת את ג'יין,ויוצאת מאזור השדה.
    "היי,חכה לי!"אומרת לך ג'יין,ומגבירה את מהירותה,מה שגורם לה להדביק את פוניטה בתוך כמה שניות.
    לאחר עשר דקות של רכיבה,אתם מגיעים לשלט שבו כתוב:"פוצ'טזינה-1.5 ק"מ".
    אתה שם לב שפוניטה מתנשפת בכבדות ממהירות הרכיבה שבה היא רצה קודם ושהיא נראת מאוד צמאת.
    "פ...פוניטה"אומרת פוניטה בקול חלש כשהיא בקושי מצליחה לעמוד על הדשא הרך.
    מה תעשה?
    אביט בפוניטה החיוורת וארגיש רע עד מאוד!
    "איך יכלתי לתת לך להתאמץ כל כך, אני מצטער, צא החוצא מארשטומפ!" אקרא בקול ואשחרר את מארשטומפ מהפוקדור בו הוא נח.
    "מארשטומפ אני צריך שתמלא כאן את גומת האדמה במים, כך שפוניטה תוכל לשתות ולהתרענן" אומר לו בחיוך.
    לאחר שאראה כי פוניטה שתתה והיא בסדר, אחזיר אותה לפוקדור ואוציא פוקימון אחר.
    "צאי החוצא, בייליף!" אומר בקול.
    "בייליף, האם אני יכול לרכב אחרייך עד לעיר פוטצ'זינה? אנו מוכרחים להגיע לשם בשיא המהירות" אומר לה בדאגה.
    אביב

6. משתמש מנוסה
    מקס-אתה מוציא מחגורת הפוקדורים שלך את הפוקדור של צ'ארמנדר במהירות,ולאחר כמה שניות,מנסה להחזיר אותו לפוקדור כדי למנוע ממנו להיפצע עוד מהארון.
    לפתע,צ'ארמנדר שם לב לקרן הלייזר האדומה שיוצאת מהפוקדור ומכוונת אליו,זז הציה במהירות.
    "צ'אר!"אומר לך צ'ארמנדר בכעס,ומתחיל לרוץ אליך במהירות רבה,כשהוא מחדד את ציפורניו,ומנסה לשרוט אותך.
    לא עוברת שנייה,וארון רץ אל צ'ארמנדר במהירות,ותוקף אותו בגבו בדחיפה עוד פעם,מה שגורם לצ'ארמנדר ליפופ על הדשא הרב,ולהיפצע קשה מאוד.
    "צ'אר..."אומר צ'ארמנדר בקול חלש,כשהוא מנסה לקום,אך נופל במהירות כעבור כמה שניות.
    אתה שם לב שארון עומד להתקיף שוב את צ'ארמנדר בדחיפה,ואתה זורק עליו במהירות פוקדור ריק כדי למנוע מארון להתקיף את צ'ארמנדר.
    קרן לייזר אדומה עוטפת את ארון,וכעבור כמה שניות הוא נכנס לפוקדור.
    1..............2......ארון יצא!
    "ארון!"אומר ארון בכעס,ומתחיל לרוץ אליך במהירות רבה.
    לאחר מכן,הארון תוקף אותך בדחיפה בצלעות,ומה שגורם לך ליפול על הדשא הרך,ולהרגיש כאב עז בצלעות,ולהרגיש שאתה לא יכול לקום מהדשא.
    אתה שם לב שארון מתכוון להתקיף את צ'ארמנדר שוב בדחיפה,ולחסל אותו.
    מה תעשה?

קיט-"ידעתי שלא תתאכזב"אומר לך אחיך בשמחה כשהוא קם ממיטתו ומביט בך בחביבות.
    "אני ואבא יודעים שאתה תצליח לנצח באתגרים האלה!"אומר לך אחיך לאחר כמה שניות"זה משחק ילדים בשבילך!"הוא מוסיף.
    "אז בהצלחה קיט!"אומר לך אחיך לאחר מכן כשהוא מוציא מהחבילה את חגורת הפוקדןרים,הפוקדור של צ'ארמנדר ואת הפוקידע ומושיט לך אותם בשמחה.
    מה תעשה?

אביב-אתה מביט בפוניטה,ויורד מגבה במהירות לאחר כמה שניות.
    לאחר מכן,אתה מוציא את מארשטומפ מהפוקדור,ומורה לו להשתמש באקדח מים על גומת חול שנמצאת על השביל אתה נמצא כרגע.
    מרשטומפ מוציא מפיו זרנוק מים,וממלא בתוך כמה שניות את הגומה במים נקיים,זהו אקדח מים.
    לאחר כדקה,פוניטה הולכת בקושי רב אל גומת המים,ולאחר מכן,מתחילה לשתות במהירות,וכעבור כמה שניות,מסיימת לשתות את כל המים שבגומה.
    אתה שם לב שלאחר שפוניטה סיימה לשתות את כל המים שבגומה,היא מרגישה הרבה יותר טוב.
    לאחר כמה שניות אתה מחזיר את פוניטה לפוקדור,ולאחר מכן,אתה מוציא את בייליף מהפוקדור שלה במהירות.
    "לא נראה לי שבייליף בנויה לריצה..."אומרת לך ג'יין במעט רצינות.
    לפתע,אתה רואה שבייליף מסמנת לך לעלות על גבה.
    "בייליף!היא אומרת ברצינות,ונראה שהיא מתכוונת לשאב אותך על גבה עד פוצ'טזינה.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה!רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק!ההרשמה נסגרת מחר בערב!(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

7. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 02:10 PM

אביב-אתה מביט בפוניטה,ויורד מגבה במהירות לאחר כמה שניות.
    לאחר מכן,אתה מוציא את מארשטומפ מהפוקדור,ומורה לו להשתמש באקדח מים על גומת חול שנמצאת על השביל אתה נמצא כרגע.
    מרשטומפ מוציא מפיו זרנוק מים,וממלא בתוך כמה שניות את הגומה במים נקיים,זהו אקדח מים.
    לאחר כדקה,פוניטה הולכת בקושי רב אל גומת המים,ולאחר מכן,מתחילה לשתות במהירות,וכעבור כמה שניות,מסיימת לשתות את כל המים שבגומה.
    אתה שם לב שלאחר שפוניטה סיימה לשתות את כל המים שבגומה,היא מרגישה הרבה יותר טוב.
    לאחר כמה שניות אתה מחזיר את פוניטה לפוקדור,ולאחר מכן,אתה מוציא את בייליף מהפוקדור שלה במהירות.
    "לא נראה לי שבייליף בנויה לריצה..."אומרת לך ג'יין במעט רצינות.
    לפתע,אתה רואה שבייליף מסמנת לך לעלות על גבה.
    "בייליף!היא אומרת ברצינות,ונראה שהיא מתכוונת לשאב אותך על גבה עד פוצ'טזינה.
    מה תעשה?
    אביט בבייליף בהתרגשות, אצהיר בקול: "אין דבר שבייליף לא מסוגלת לעשות, לא כך בייליף?" ואעלה על גבה!
    "לדרך בייליף, אני סומך עלייך, למען פירו וספירו!"
    אביב

8. מורחקים
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 04:10 PM
    קיט-"ידעתי שלא תתאכזב"אומר לך אחיך בשמחה כשהוא קם ממיטתו ומביט בך בחביבות.
    "אני ואבא יודעים שאתה תצליח לנצח באתגרים האלה!"אומר לך אחיך לאחר כמה שניות"זה משחק ילדים בשבילך!"הוא מוסיף.
    "אז בהצלחה קיט!"אומר לך אחיך לאחר מכן כשהוא מוציא מהחבילה את חגורת הפוקדןרים,הפוקדור של צ'ארמנדר ואת הפוקידע ומושיט לך אותם בשמחה.
    מה תעשה?
    אני אפרד מאבי ואצא מביתי לכיוון העיר פיוטר
    ----------------
    אין לי אף מתקפת סוג?

9. משתמש מנוסה
    אביב-"בייליף!"אומרת לך בייליף כשהיא מחייכת חיוך קטן.
    לאחר כמה שניות,אתה עולה על גבה של בייליף.
    אתה שם לב שבניגוד לפוניטה,בייליף לא מרגישה שם קושי בלשאת אותך על גבה,ונראה כי היא מוכנה לרכיבה עד פוצ'טנזינה.
    "הבייליף שלך באמת משהו מיוחד..."אומרת לך ג'יין בהתפעלות.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שהיא מתאשתת מההתפעלות,ושהיא מוכנה לריצה.
    "קדימה,לפוצ'טזינה!"אומרת ג'יין בשמחה ומתחילה לרוץ במהירות.
    לא עוברת שנייה,ובייליף מתחילה לרוץ גם במהירות,אבל הפעם,אתה מחזיק בה חזק,ושומר על שווי משקל.
    אתה רואה שבייליף לא מוותרת במהלך כל הריצה,ולאחר חמש דקות,היא אפילו מדביקה את ג'יין בדרך.
    לאחר עשר דקות של רכיבה,אתה שם לב שבייליף מתחילה להתעייף מהרכיבה,ושהיא מאבדת את הכוחות לשאת אותך על גבה.
    אתה גם שם לב למקבץ גדול של בתים ומעט בניינים באופק,ומאחוריהם,שרשרת הרים גדולה וארוכה שמשתרעת מכיוון צפון לכיוון דרום,לכיוון זירת הקרב.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שג'יין מחייכת אליך חיוך קטן.
    "זאת העיר פוצ'טזינה באופק!"היא אומרת בשמחה כשהיא מצביעה על מקבץ ההרים.
    אתה רואה שהיא מתיישבת על הדשא הרך שבסביבה,וצופה בנוף ברוגע.
    "תירגע קצת,תן לבייליף לנוח,ומיד אחר כך נמשיך!"היא אומרת לך בשמחה"מה אתה אומר?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?

קיט-*עדיין טורטוויג לא למד מתקפת עשב,אבל אל תדאג,בקרוב הוא ילמד*

אתה יוצא מחדר אחיך כשטורטוויג מלווה אותך בשמחה.
    לאחר מכן,אתה יורד במדרגות,והולך לכיוון הספה שעליה שוכב אביך.
    "בן...אני סומך עליך שתצליח באתגר הזה"אומר לך אביך בקול חלש"אל תדאג לי,רק תצליח במסע,ותטפח ת הפוקימונים שתלכוד"הוא מוסיף.
    אתה פונה עם טורטוויג לכיוון הדלת כשלפתע,אחיך יורד מחדרו.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שהוא ניגש אליך,ומושיט לך פרי הדומה לשיח קטן,זהו דורין ברי.
    "זה הברי הכי נדיר שמצאתי במסע שלי,ואני נותן לך אותו"אומר לך אחיך בשמחה"שמור אותו בתיקך,ותשתמש בו רק במצבים קשים,כשאין לך אוכל"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    *הדורין ברי יעודכן מיד בלוח הדמות שלך*

10. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 02:49 PM
    אביב-"בייליף!"אומרת לך בייליף כשהיא מחייכת חיוך קטן.
    לאחר כמה שניות,אתה עולה על גבה של בייליף.
    אתה שם לב שבניגוד לפוניטה,בייליף לא מרגישה שם קושי בלשאת אותך על גבה,ונראה כי היא מוכנה לרכיבה עד פוצ'טנזינה.
    "הבייליף שלך באמת משהו מיוחד..."אומרת לך ג'יין בהתפעלות.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שהיא מתאשתת מההתפעלות,ושהיא מוכנה לריצה.
    "קדימה,לפוצ'טזינה!"אומרת ג'יין בשמחה ומתחילה לרוץ במהירות.
    לא עוברת שנייה,ובייליף מתחילה לרוץ גם במהירות,אבל הפעם,אתה מחזיק בה חזק,ושומר על שווי משקל.
    אתה רואה שבייליף לא מוותרת במהלך כל הריצה,ולאחר חמש דקות,היא אפילו מדביקה את ג'יין בדרך.
    לאחר עשר דקות של רכיבה,אתה שם לב שבייליף מתחילה להתעייף מהרכיבה,ושהיא מאבדת את הכוחות לשאת אותך על גבה.
    אתה גם שם לב למקבץ גדול של בתים ומעט בניינים באופק,ומאחוריהם,שרשרת הרים גדולה וארוכה שמשתרעת מכיוון צפון לכיוון דרום,לכיוון זירת הקרב.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שג'יין מחייכת אליך חיוך קטן.
    "זאת העיר פוצ'טזינה באופק!"היא אומרת בשמחה כשהיא מצביעה על מקבץ ההרים.
    אתה רואה שהיא מתיישבת על הדשא הרך שבסביבה,וצופה בנוף ברוגע.
    "תירגע קצת,תן לבייליף לנוח,ומיד אחר כך נמשיך!"היא אומרת לך בשמחה"מה אתה אומר?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?

אהיה מאושר מהמראה באופק, אתרגש גם לראות את זירת הקרב, אדע ששם מצפה לי הקרב הבא שלי!
    "אני אומר שהגיע הזמן להפסיק לנצל את הפוקימונים שלי ולהמשיך לרוץ בעצמי" אומר וארד מבייליף.
    "כל הכבוד בייליף!
    היית פשוט מדהימה!" אומר ואלטף אותה, לאחר מכן אחזיר אותה לפוקדור.
    "אני מקווה שאת ידועת היכן המרכז כך שנגיע אליו במהירות הרבה ביותר" אומר ואמשיך לרוץ איתה, כאשר אאני מקווה שהעצירה הבאה תהיה במרכז!
    אביב

11. מורחקים
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 04:49 PM
    קיט-*עדיין טורטוויג לא למד מתקפת עשב,אבל אל תדאג,בקרוב הוא ילמד*

אתה יוצא מחדר אחיך כשטורטוויג מלווה אותך בשמחה.
    לאחר מכן,אתה יורד במדרגות,והולך לכיוון הספה שעליה שוכב אביך.
    "בן...אני סומך עליך שתצליח באתגר הזה"אומר לך אביך בקול חלש"אל תדאג לי,רק תצליח במסע,ותטפח ת הפוקימונים שתלכוד"הוא מוסיף.
    אתה פונה עם טורטוויג לכיוון הדלת כשלפתע,אחיך יורד מחדרו.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שהוא ניגש אליך,ומושיט לך פרי הדומה לשיח קטן,זהו דורין ברי.
    "זה הברי הכי נדיר שמצאתי במסע שלי,ואני נותן לך אותו"אומר לך אחיך בשמחה"שמור אותו בתיקך,ותשתמש בו רק במצבים קשים,כשאין לך אוכל"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    *הדורין ברי יעודכן מיד בלוח הדמות שלך*
    "תודה רבה"אגיד לאחי וסוף סוף אצא מביתי לכיוון העיר פיוטר

12. משתמש מנוסה
    אביב-אתה יורד מגבה של בייליף,ומתיישב על הדשא הרך,כשפניך מכוונות אל הנוף המדהים.
    אתה מתפעל מההרים המרוחקים,שפסגותיהם מכוסות על ידי המון עננים,ומהעמק שופע החיים,בשסופו ניצבת לה העיר פוצ'טזינה.
    אתה שם לב שגם בייליף מתפעלת מהנוף המרהיב,ושהיא נראת מאושרת לראות את שרשרת ההרים הגבוהים,ואת העמק הגדול.
    כעבור שתי דקות אתה רואה שג'יין קמה מהדשא הרך,ועושה מעט חימום גופני.
    "עוד מעט תתחיל השקיעה"אומרת לך ג'יין כשהיא ממשיכה לעשות חימום גופני"בוא נגיע למכרז הפוקימונים לפני שהשמש תסיים לשקוע!"היא מוסיפה.
    לאחר כמה דקות אתה רואה שג'יין מסיימת את החימום הגופני,ושהיא מוכנה לריצה.
    "תחזיר את בייליף לפוקדור ואז נרוץ כל הדרך עד למרכז"אומרת לך ג'יין כשהיא מתייצבת בתנוחת הזנקה.
    אתה מחמיא לבייליף,מלטף אותה,ולאחר כמה שניות,אתה מחזיר אותה לפוקדור שלה כדי לתת לה לנוח מהרכיבה.
    לאחר מכן,אתה מתייצב ליד ג'יין בתנוחת הזנקה,ומתכונן לריצה.
    "תתכונן לרוץ בשיא המהירות!"אומרת לך ג'יין כשהיא מחייכת חיוך קטן"הריצה הזאת תהיה עד מרכז הפוקימונים!"היא מוסיפה.
    "היכון...הכן...צא!"היא אומרת לאחר כמה שניות.
    לא עוברת שנייה,ושניכם רצים במהירות עצומה לכיוון פוצ'טזינה,ונראים צמודים בריצה יותר מתמיד.
    כעבור שלווש דקות,אתם מסיימים לרדת את הירידה של העמק,ומגיעים לשביל המוביל לפוצ'טזינה.
    לפתע,אתה רואה שג'יין מחייכת אליך חיוך קטן בזמן שהיא רצה,ולאחר כמה שניות,רצה במהירות אדירה,ומשאירה ומשאירה פעם גדול בין שניכם.
    לאחר כמה שניות,גם אתה מתחיל לרוץ במהירות גדולה יותר,ומצמצם לאט לאט את הפער.
    כעבור עשר דקות של ריצה,שניכם מתחילים להתעייף,ולאט לאט,מאטים את הקצב.
    את ממשיכים לרוץ במהירות חלשה יותר,וכעבור שתי דקות,אתם חולפים על פני שלט שבו כתוב בגדול "ברוכים הבאים לפוצ'טזינה!",ובגלל הריצה המהירה,אתה לא מספיק לקרוא את המקרא של העיר.
    אתם מתחילים לרוץ ברחובות העיר,ומשתדלים שלא להיתקל באנשים,שמזהים את ג'יין,אלופת תחרות הג'ודו האחרונה בעיר פוצ'טזינה.
    אתם חולפים בדרך על מסעדות הפסטה המפורסמות של פוצ'טזינה,בעלות התורים הארוכים,וריח הפסטות הנודף מהן אשר גורם לך להיות מורעב.
    כעבור חמש דקות של ריצה ברחובות,שניכם מגיעים למרכז הפוקימונים של העיר,מתנשפים בכבודות מהריצה הארוכה אשר רצתם קודם,ומורעבים וצמאים.
    אתה שם לב שבשונה למרכזי הפוקימונים האחרונים, הגג של מרכז הפוקימונים הזה מעוצב בסגנון יפני מסורתי,מה שנותן לו צורה מיוחדת.
    לאחר מכן,אתם נכנסים למרכז הפוקימונים כאשר אתם עדיין מתנשפים בכבדות מהריצה.
    אתה רואה שג'יין מתיישב על אחד הספסלים במרכז הפוקימונים,ונחה מעט.
    אתה נגיש לדלפק הראשי של מרכז הפוקימונים,שם עומדת האחות ג'וי ומביטה בך בחביבות.
    "אחר הצהריים טובים לך!"אומרת לך האחות ג'וי בשמח"ברוך הבא למרכז הפוקימונים!במה אני יכולה לעזור?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?

קיט-"אין בעד מה!"אומר לך אחיך בחביבות"בהצלחה במסע!"הוא מוסיף.
    אתה יוצא מביתך ביחד עם שותפך החדש למסע,טורטוויג,ולאחר כמה שניות,שניכם מתחילים ללכת בשביל המוביל ליציאה הצפונית מהעיר פאלט,היציאה לדרך 1.
    כעבור עשרים דקות של הליכה,אתה וטורטוויג מגיעים לשלט גדול שעליו כתוב בגדול"דרך צלחה!"ולידו ניצב שלט קטן האומר"דרך 1".
    אתה רואה שבהמשך הדרך מכוסה בשדות דשא רחבים,ועצים גבוהים המספקים צל לפוקימונים הפראיים.
    אתה שם לב שליד עץ קרוב יושב פוקימון,שנראה שראשו מכוסה בעשבים.פוקימון זה הואאודיש.
    אתה רואה שהוא מסתכל על העץ,ונראה שהוא מחפש שם משהו.
    "אודיש!"אומר אודיש כשהוא מנסה להגיע אל ענפי העץ,אך לא מצליח.
    מה תעשה?

13. מורחקים
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 06:33 PM
    קיט-"אין בעד מה!"אומר לך אחיך בחביבות"בהצלחה במסע!"הוא מוסיף.
    אתה יוצא מביתך ביחד עם שותפך החדש למסע,טורטוויג,ולאחר כמה שניות,שניכם מתחילים ללכת בשביל המוביל ליציאה הצפונית מהעיר פאלט,היציאה לדרך 1.
    כעבור עשרים דקות של הליכה,אתה וטורטוויג מגיעים לשלט גדול שעליו כתוב בגדול"דרך צלחה!"ולידו ניצב שלט קטן האומר"דרך 1".
    אתה רואה שבהמשך הדרך מכוסה בשדות דשא רחבים,ועצים גבוהים המספקים צל לפוקימונים הפראיים.
    אתה שם לב שליד עץ קרוב יושב פוקימון,שנראה שראשו מכוסה בעשבים.פוקימון זה הואאודיש.
    אתה רואה שהוא מסתכל על העץ,ונראה שהוא מחפש שם משהו.
    "אודיש!"אומר אודיש כשהוא מנסה להגיע אל ענפי העץ,אך לא מצליח.
    מה תעשה?
    אני מרים את אודיש ושם אותו במקום שאליו הוא רצה להגיע

14. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 04:33 PM
    אביב-אתה יורד מגבה של בייליף,ומתיישב על הדשא הרך,כשפניך מכוונות אל הנוף המדהים.
    אתה מתפעל מההרים המרוחקים,שפסגותיהם מכוסות על ידי המון עננים,ומהעמק שופע החיים,בשסופו ניצבת לה העיר פוצ'טזינה.
    אתה שם לב שגם בייליף מתפעלת מהנוף המרהיב,ושהיא נראת מאושרת לראות את שרשרת ההרים הגבוהים,ואת העמק הגדול.
    כעבור שתי דקות אתה רואה שג'יין קמה מהדשא הרך,ועושה מעט חימום גופני.
    "עוד מעט תתחיל השקיעה"אומרת לך ג'יין כשהיא ממשיכה לעשות חימום גופני"בוא נגיע למכרז הפוקימונים לפני שהשמש תסיים לשקוע!"היא מוסיפה.
    לאחר כמה דקות אתה רואה שג'יין מסיימת את החימום הגופני,ושהיא מוכנה לריצה.
    "תחזיר את בייליף לפוקדור ואז נרוץ כל הדרך עד למרכז"אומרת לך ג'יין כשהיא מתייצבת בתנוחת הזנקה.
    אתה מחמיא לבייליף,מלטף אותה,ולאחר כמה שניות,אתה מחזיר אותה לפוקדור שלה כדי לתת לה לנוח מהרכיבה.
    לאחר מכן,אתה מתייצב ליד ג'יין בתנוחת הזנקה,ומתכונן לריצה.
    "תתכונן לרוץ בשיא המהירות!"אומרת לך ג'יין כשהיא מחייכת חיוך קטן"הריצה הזאת תהיה עד מרכז הפוקימונים!"היא מוסיפה.
    "היכון...הכן...צא!"היא אומרת לאחר כמה שניות.
    לא עוברת שנייה,ושניכם רצים במהירות עצומה לכיוון פוצ'טזינה,ונראים צמודים בריצה יותר מתמיד.
    כעבור שלווש דקות,אתם מסיימים לרדת את הירידה של העמק,ומגיעים לשביל המוביל לפוצ'טזינה.
    לפתע,אתה רואה שג'יין מחייכת אליך חיוך קטן בזמן שהיא רצה,ולאחר כמה שניות,רצה במהירות אדירה,ומשאירה ומשאירה פעם גדול בין שניכם.
    לאחר כמה שניות,גם אתה מתחיל לרוץ במהירות גדולה יותר,ומצמצם לאט לאט את הפער.
    כעבור עשר דקות של ריצה,שניכם מתחילים להתעייף,ולאט לאט,מאטים את הקצב.
    את ממשיכים לרוץ במהירות חלשה יותר,וכעבור שתי דקות,אתם חולפים על פני שלט שבו כתוב בגדול "ברוכים הבאים לפוצ'טזינה!",ובגלל הריצה המהירה,אתה לא מספיק לקרוא את המקרא של העיר.
    אתם מתחילים לרוץ ברחובות העיר,ומשתדלים שלא להיתקל באנשים,שמזהים את ג'יין,אלופת תחרות הג'ודו האחרונה בעיר פוצ'טזינה.
    אתם חולפים בדרך על מסעדות הפסטה המפורסמות של פוצ'טזינה,בעלות התורים הארוכים,וריח הפסטות הנודף מהן אשר גורם לך להיות מורעב.
    כעבור חמש דקות של ריצה ברחובות,שניכם מגיעים למרכז הפוקימונים של העיר,מתנשפים בכבודות מהריצה הארוכה אשר רצתם קודם,ומורעבים וצמאים.
    אתה שם לב שבשונה למרכזי הפוקימונים האחרונים, הגג של מרכז הפוקימונים הזה מעוצב בסגנון יפני מסורתי,מה שנותן לו צורה מיוחדת.
    לאחר מכן,אתם נכנסים למרכז הפוקימונים כאשר אתם עדיין מתנשפים בכבדות מהריצה.
    אתה רואה שג'יין מתיישב על אחד הספסלים במרכז הפוקימונים,ונחה מעט.
    אתה נגיש לדלפק הראשי של מרכז הפוקימונים,שם עומדת האחות ג'וי ומביטה בך בחביבות.
    "אחר הצהריים טובים לך!"אומרת לך האחות ג'וי בשמח"ברוך הבא למרכז הפוקימונים!במה אני יכולה לעזור?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?
    אתנשף אחרי כל המאמצים המטורפים הללו, אך לא אתקשה להגיד לה את דבריי החשובים: "יש ברשותי שני פוקדורים אשר בתוכם פוקימונים פצועים, אחד מהם תינוק אם איני טועה!" אומר ואמסור לה את כל הפוקדורים שלי.
    "אשמח גם אם תטפלי בשאר הפוקימונים שלי, הם עייפים ומותשים גם כן" אגיד בדאגה, אביט בידידתי המהירה ואדע שזה הרגע בו נצטרך לחכות עד שנקבל את התשוב לגבי מצב הפוקימונים.
    "אני מקווה שהם יהיו בסדר" אומר לג'יין בדאגה, אקווה לטוב.
    אביב

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 04:10 PM
    מקס-אתה מוציא מחגורת הפוקדורים שלך את הפוקדור של צ'ארמנדר במהירות,ולאחר כמה שניות,מנסה להחזיר אותו לפוקדור כדי למנוע ממנו להיפצע עוד מהארון.
    לפתע,צ'ארמנדר שם לב לקרן הלייזר האדומה שיוצאת מהפוקדור ומכוונת אליו,זז הציה במהירות.
    "צ'אר!"אומר לך צ'ארמנדר בכעס,ומתחיל לרוץ אליך במהירות רבה,כשהוא מחדד את ציפורניו,ומנסה לשרוט אותך.
    לא עוברת שנייה,וארון רץ אל צ'ארמנדר במהירות,ותוקף אותו בגבו בדחיפה עוד פעם,מה שגורם לצ'ארמנדר ליפופ על הדשא הרב,ולהיפצע קשה מאוד.
    "צ'אר..."אומר צ'ארמנדר בקול חלש,כשהוא מנסה לקום,אך נופל במהירות כעבור כמה שניות.
    אתה שם לב שארון עומד להתקיף שוב את צ'ארמנדר בדחיפה,ואתה זורק עליו במהירות פוקדור ריק כדי למנוע מארון להתקיף את צ'ארמנדר.
    קרן לייזר אדומה עוטפת את ארון,וכעבור כמה שניות הוא נכנס לפוקדור.
    1..............2......ארון יצא!
    "ארון!"אומר ארון בכעס,ומתחיל לרוץ אליך במהירות רבה.
    לאחר מכן,הארון תוקף אותך בדחיפה בצלעות,ומה שגורם לך ליפול על הדשא הרך,ולהרגיש כאב עז בצלעות,ולהרגיש שאתה לא יכול לקום מהדשא.
    אתה שם לב שארון מתכוון להתקיף את צ'ארמנדר שוב בדחיפה,ולחסל אותו.
    מה תעשה?
    "צ'ארמנדר" אני אומר ומהר קם כדי להחזיק את צ'ארמנדר(עם אני יכול)
    ולהגן עליו מפני ארון

עמוד 5 מתוך 11 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •