Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 159
  1. משתמש מנוסה
    קיט-אתה וטורטוויג מתקרבים אל האודיש בזהירות ובשקט.
    לפתע,אתה רואה שהאודיש שם לב אליכם,ומתחיל לרעוד מפחד,ולצעוד אחורה.
    "או...אודיש..."אומר אודיש בקול חלש.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שאודיש כבר מכונן לברוח ממכם כשלפתע,טורטוויג מתקרב אליו בחביבות.
    אתה שם לב שהם מתחיל לדבר אחד עם השני בשפה הפוקימונית,ולאחר כמה דקות,אתה רואה שאודיש מתקרב אליך.
    "אודיש!"אומר לך אודיש בחביבות,וקופץ אל ידיך.
    אחרי שאודיש קופץ אל ידיך,אתה מנסה להרים אותו אל ענפי העץ,אך אתה לא מצליח משום שהענפים בגובה גדול מידי מהדשא הרך.
    לאחר מכן אתה רואה שגם טרטוויג מנסה לעזור,אך גם הוא לא מצליח לגרום לאודיש להגיע לענפי העץ.
    מה תעשה?

אביב-אתה מוציא מתיקך את שני הפוקדורים של שני הפוקימונים הזמניים שברשותך,הפירו והספירו הזוהר,ומביא אותם לאחות ג'וי כדי שתטפל בהם.
    לאחר מכן,אתה מביא לה את הפוקדורים של שיישית הפוקימונים שלך.
    אתה רואה שהאחות ג'וי שמה את שמונת הפוקדורים במכונה בעלת גומות לפוקדורים,וכעבור כמה שניות,פוקדורים אלה נסרקים על ידי המחשב.
    לפתע,אתה רואה שמבטה של האחות ג'וי הופך להיות מודאג.
    אתה רואה שהיא לוחצת על כפתור כלשהו בדלפק,ומרימה שפורפרת טלפון הצמודה לכפתור.
    "זה מקרה חירום!זה מקרה חירום!פירו גוסס,בסכנת חיים הגיע למרכז!"היא אומרת בדאגה"תביאו לי מהר את בליסי שתטפל בו!"היא מוסיפה.
    כעבור כמה שניות,אתה רואה פוקימון,הנראת כמו כדור ורוד,ומחזיקה ביצה במרכז גופה,זוהיבליסי.
    אתה רואה שהאחות ג'וי מביאה לבליסי את הפוקדור של פירו,ומיד אחר כך,אותה בליסי רצה לחדר שמעליו יש נורה כבויה.
    אתה שם לב שברגע שהבליסי נכנסת לחדר,הנורה הופכת לאדומה,והדלת נסגרת אוטומטית.
    אתה רואה שהאחות ג'וי נרגעת אחרי כמה שניות,אך עדיין נראת רצינית.
    "הפירו שלך בסכנת חיים והוא מיד יעבור טיפול מסור על ידי הבליסי של המרכז"אומרת לך האחות ג'וי ברצינות.
    "אני משערת שהטיפול של הפירו יקח יומיים"היא אומרת לאחר מכן" בקשר לפוקימונים האחרים,הם יוחזרו לך בתוך חצי שעה"היא מוסיפה.
    אתה רואה שג'יין מסמנת לך לבוא לשבת לידה על הספסל.
    אתה רץ אליה,וכעבור כמה שניות,מגיע לספסל ומתיישב.
    "נו,מה האחות ג'וי אמרה?"שואלת ג'יין בדאגה"הוא יהיה בסדר?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?

מקס-אתה לפתע מתמלא בכוח,קם במהירות מהדשא הרך,ורץ אל צ'ארמנדר בשיא המהירות שלך כדי להגן עליו מפני ארון.
    אתה מגיע אל צ'ארמנדר,ותופס אותו בידיך שנייה לפני שארון תוקף אותו בדחיפה.
    כתוצאה מזה,ארון תוקף אותך בדחיפה בידיך,והן נפצעות בצורה קשה,מה שגורם לך ליפול על הדשא הרך,ולא להצליח להזיז את גופך מרוב הכאב בידיים ובצלעות.
    לפתע,צ'ארמנדר מביט בך בדאגה,ולאחר כמה שניות,הם מביט בארון בכעס.
    לא עוברת שנייה,והלהבה שעל זנבו גדלה למימדים אדירים,ולאחר מכן,הוא מוציא מפיו מאות גיצים לוהטים,הפוגעים בארון מטווח אפס,זוהי גחלת.
    כתוצאה מהעוצמה,נוצר פיצוץ המלווה בעשן סמיך.
    כשהוא מתפזר,אתה רואה את ארון שוכב על הדשא הרך,מחוסר הכרה,ואת צ'ארמנדר מתנשף בכבדות מהעוצמה שהוא שיחרר.
    לאחר כמה שניות,גם הוא נופל על הדשא הרך,מחוסר הכרה מהאנרגיה הרבה שהוא ביזבז.
    לאחר כמה דקות אתה רואה שלשדה מגיע אדם הנראה כך:בריצה מהירה.
    "מה קרה כאן?שמעתי את הפיצוץ ממרחק רב ורצתי בשיא המהירות!"אומר האיש בדאגה"חשבתי שזה איזה דינמיט או משהו!אתה יכול לספר לי מה הלך כאן?!"הוא מוסיף.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה!רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק!ההרשמה נסגרת מחר בערב!(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 07:48 PM

אביב-אתה מוציא מתיקך את שני הפוקדורים של שני הפוקימונים הזמניים שברשותך,הפירו והספירו הזוהר,ומביא אותם לאחות ג'וי כדי שתטפל בהם.
    לאחר מכן,אתה מביא לה את הפוקדורים של שיישית הפוקימונים שלך.
    אתה רואה שהאחות ג'וי שמה את שמונת הפוקדורים במכונה בעלת גומות לפוקדורים,וכעבור כמה שניות,פוקדורים אלה נסרקים על ידי המחשב.
    לפתע,אתה רואה שמבטה של האחות ג'וי הופך להיות מודאג.
    אתה רואה שהיא לוחצת על כפתור כלשהו בדלפק,ומרימה שפורפרת טלפון הצמודה לכפתור.
    "זה מקרה חירום!זה מקרה חירום!פירו גוסס,בסכנת חיים הגיע למרכז!"היא אומרת בדאגה"תביאו לי מהר את בליסי שתטפל בו!"היא מוסיפה.
    כעבור כמה שניות,אתה רואה פוקימון,הנראת כמו כדור ורוד,ומחזיקה ביצה במרכז גופה,זוהיבליסי.
    אתה רואה שהאחות ג'וי מביאה לבליסי את הפוקדור של פירו,ומיד אחר כך,אותה בליסי רצה לחדר שמעליו יש נורה כבויה.
    אתה שם לב שברגע שהבליסי נכנסת לחדר,הנורה הופכת לאדומה,והדלת נסגרת אוטומטית.
    אתה רואה שהאחות ג'וי נרגעת אחרי כמה שניות,אך עדיין נראת רצינית.
    "הפירו שלך בסכנת חיים והוא מיד יעבור טיפול מסור על ידי הבליסי של המרכז"אומרת לך האחות ג'וי ברצינות.
    "אני משערת שהטיפול של הפירו יקח יומיים"היא אומרת לאחר מכן" בקשר לפוקימונים האחרים,הם יוחזרו לך בתוך חצי שעה"היא מוסיפה.
    אתה רואה שג'יין מסמנת לך לבוא לשבת לידה על הספסל.
    אתה רץ אליה,וכעבור כמה שניות,מגיע לספסל ומתיישב.
    "נו,מה האחות ג'וי אמרה?"שואלת ג'יין בדאגה"הוא יהיה בסדר?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?
    אחליט להיות כנה איתה ואומר: "האחות אמרה שפירו בסכנת חיים, הוא ישהה כאן כיומיים ונקווה שמצבו ישתפר.
    הוא יקבל טיפול מסור, אין לנו מה לעשות אלא לקוות לטוב".
    אשב שם בדיכאון, אומנם הפוקימונים שלי לא נמצאים בשום סכנה, אבל הפירו בסכנה וזה מספיק לי בכדי להרגיש רע.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. משתמש מנוסה
    אביב-לאחר שאתה מספר לג'יין על מצבו של פירו,אתה רואה שגם היא נראת בדיכאון.
    "אני מבינה..."אומרת ג'יין במעט עצב"פירו המסכן...אני מקווה שהוא יחלים במהירות"היא מוסיפה.
    לאחר כמה שניות אתה וג'יין מרכינים את ראשיכם ומסתכלים בדיכאון על רצפת המרכז.
    לאחר חמש דקות,אתה רואה שג'יין מרימה את ראשה למעלה,ולאחר מכן קמה מהספסל.
    "פתאו נזכרתי כמה אני רעבה וצמאה..."אומרת ג'יין בקול מעט חלש"מה דעתך שנלך למסעדת פסטה לאכול?"היא מוסיפה.
    "הרי זה לא כל כך ישנה אם נשב כאן בדיכאון ונביט על הרצפה...אנחנו צריכים רק לקוות שמצבו ישתפר במהירות!"היא אומרת לך ברצינות"בינתיים,בוא נצא לשתות ולאכול משהו!הרי בכל זאת רצנו במשך שעה וחצי עד לכאן,לא ככה?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה!רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק!ההרשמה נסגרת מחר בערב!(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 09:48 PM
    קיט-אתה וטורטוויג מתקרבים אל האודיש בזהירות ובשקט.
    לפתע,אתה רואה שהאודיש שם לב אליכם,ומתחיל לרעוד מפחד,ולצעוד אחורה.
    "או...אודיש..."אומר אודיש בקול חלש.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שאודיש כבר מכונן לברוח ממכם כשלפתע,טורטוויג מתקרב אליו בחביבות.
    אתה שם לב שהם מתחיל לדבר אחד עם השני בשפה הפוקימונית,ולאחר כמה דקות,אתה רואה שאודיש מתקרב אליך.
    "אודיש!"אומר לך אודיש בחביבות,וקופץ אל ידיך.
    אחרי שאודיש קופץ אל ידיך,אתה מנסה להרים אותו אל ענפי העץ,אך אתה לא מצליח משום שהענפים בגובה גדול מידי מהדשא הרך.
    לאחר מכן אתה רואה שגם טרטוויג מנסה לעזור,אך גם הוא לא מצליח לגרום לאודיש להגיע לענפי העץ.
    מה תעשה?
    "בשביל מה אתה צריך כל כך להגיע לשם?" אשאל את אודיש

5. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 08:39 PM
    אביב-לאחר שאתה מספר לג'יין על מצבו של פירו,אתה רואה שגם היא נראת בדיכאון.
    "אני מבינה..."אומרת ג'יין במעט עצב"פירו המסכן...אני מקווה שהוא יחלים במהירות"היא מוסיפה.
    לאחר כמה שניות אתה וג'יין מרכינים את ראשיכם ומסתכלים בדיכאון על רצפת המרכז.
    לאחר חמש דקות,אתה רואה שג'יין מרימה את ראשה למעלה,ולאחר מכן קמה מהספסל.
    "פתאו נזכרתי כמה אני רעבה וצמאה..."אומרת ג'יין בקול מעט חלש"מה דעתך שנלך למסעדת פסטה לאכול?"היא מוסיפה.
    "הרי זה לא כל כך ישנה אם נשב כאן בדיכאון ונביט על הרצפה...אנחנו צריכים רק לקוות שמצבו ישתפר במהירות!"היא אומרת לך ברצינות"בינתיים,בוא נצא לשתות ולאכול משהו!הרי בכל זאת רצנו במשך שעה וחצי עד לכאן,לא ככה?"היא מוסיפה.
    מה תעשה?
    אחשוב על ההצעה המפתע ובטני ניסתה אף להחליט בשבילי, לאחר כמה מחשבות מהירות על כך הגעתי לתשובה.
    "עד כהמ שזה נשמע מפתה, אני לא יכול לנוח לרגע ולא לנצל את 30 הדקות הללו לאימון.
    איך מצליח להביס את מאמני החזית אם לא אתנהג כמו מקצוען? אני מוכרח לעשות זאת" אומר לה ואפנה אל המחשב שבמרכז הפוקימונים בכדי לקבל לידיי את הפוקדור של פיילוסווין.
    לאחר ביצוע הפעולה, אוציא את ממוטה מהפוקדור ואחבק אותו חיבוק חם ואוהב.
    "כמה התגעגתי!" אומר ואלטף את ראשו.
    "הגיע הזמן שנתאמן ממוטה,
    אני מצטער ג'יין אבל אנצל את הזמן לאימונים,
    מקווה שאראה אותך שוב בעיר, לא יהיה קשה למצוא מישהי מפורסמת כמוך!"
    אומר ואצא עם פיילו מהמרכז בחיפוש אחר אימון, קרוב ככל שאפשר למרכז.
    אביב

6. משתמש מנוסה
    קיט-""אודיש!"אומר לך אודיש ומוסמן לך בעזרת העשב שעל ראשו להסתכל על ענפי העץ.
    אתה מרים את ראשך למעלה ביחד עם טורטוויג,ומנסה לראות מה אודיש רוצה לקחת מהעץ.
    לאחר כדקה של מבט על ענפי העץ,אתה רואה שקרוב לצמרת העץ,על ענף מעט קטן,תלוי פרי הנראה כמו כמו ענבים,זהו בלוק ברי.
    "אודיש..."אומר אודיש כשהוא עדיין מנסה לקפוץ אל הענפים בכוחות עצמו,אך עדיין ללא הצלחה.
    מה תעשה?

אביב-"הבנתי אותך!אין בעיות!"אומרת לך ג'יין כשהיא הולכת למכונת המשקאות במרכז,וקונה לעצמה בקבוק מים.
    אתה הולך אל המחשב הנייח שממנו אפשר להוציא ולהשאיר פוקימונים אשר נקרא"המחשב האישי" האישי אשר נמצא ליד הדלפק של האחות ג'וי,וכעבור כדקה של הליכה,אתה מגיע אליו בשביל להוציא ממנו את פילוסווין.
    למזלך,אתה שם לב שהמחשב האישי פנוי,ושאתה יכול להשתמש בו מיד.
    אתה מדליק את המחשב,ורואה שכתוב על הצג"הכנס פוקידע".
    אתה מוציא את הפוקידע,ומכניס אותו לתוך המערכת של המחשב האישי.
    לאחר כמה שניות שבהם כתוב על צג המחשב:"טוען,אנא המתן..."מופיעים לך על הצג פרטי המאמן שלך,והאפשרויות "הוצאת פוקימונים ו"השארת פוקימונים".
    אתה בוחר באפשרות"הוצאת פוקימונים"ובוחר את הפילוסווין שלך,אשר פרטיו מופיע על הצג מיד לאחר הלחיצה על האפשרות.
    כעבור שתי דקות,הפוקדור של פילוסווין מופיע בגומה שנועדה לפוקדורים הנשארים ויוצאים מהמחשב.
    לאחר מכן אתה בוחר באפשרות"צא מהמחשב"וכמה שניות אחרי הלחיצה על אפשרות זו,אתה מקבל את הפוקידע שלך,ורואה שהמחשב התכבה אוטומטית.
    אתה מוציא את פילוסווין מהפוקדור,ומלטף אותו בשמחה.
    "פילוסווין!"אומר לך פילוסווין בשמחה.
    אתה צועד לכיוון היציאה ממרכז הפוקימונים,ורואה שגם ג'יין יוצאת ממנו,ואתה שם לב שהיא סיימה את בקבוק המים שהיא קנתה במהירות.
    "אני הולכת לאכול משהו במסעדת פסטות מעולה לא רחוק מכאן"אומרת לך ג'יין בחביבות"תפגוש אותי במכון הג'ודו של העיר!זה בצפון העיר,ואם אתה לא מוצא אותו,פשוט תשאל מישהו!כלום יודעים איפה מכון הג'ודו!"היא מוסיפה ויוצאת מהמרכז.
    אתה יוצא מהמרכז כמה שניות אחריה ביחד עם פילוסווין,וכמעט נתקל בנער שנראה כך:.
    "היי!תסתכל לאן אתה הולך!"אומר לך הנער בכעס כשהואנועץ בך מבט כועס,ומנסה לעבור מסביבך כדי להיכנס למרכז הפוקימונים.
    לפתע,אתה רואה שהוא עוצר במקום,ומסתכל על פילוסווין בהתעפלות.
    "וואו,איזה פילוסווין מדהים!"אומר הנער בהתפעלות"הוא שלך,נכון?!אתה מאמן?!"הוא מוסיף.
    מה תעשה?

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 6 2009, 11:48 PM
    אנג'ל-אתה מתיישב על אחת הספות בסלון,ומתחיל לפתוח את החבילה במרץ רב.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה בתוך החבילה פוקימון הדומה לצב כחול בעל שריון קשיח.פוקימון זה הואסקווירטל.
    "סקווירטל!"אומר סקווירטל בשמחה כשהוא מביט בך בחביבות.
    אתה רואה שבחבילה יש גם חמישה פוקדורים ריקים המוצמדים לחגורת פוקדורים מיוחדת.
    בצד השני של החבילה אתה רואה את הפוקדור של סקווירטל ופוקידע.
    מה תעשה?
    *סקווירטל,חמשת הפוקדורים והפוקידע יעודכנו מיד בלוח הדמות שלך*
    "שלום סקווירטל מהיום אני יהיה המאמן שלך "אני אומר לסקווירטל עם חיוך מאוזן לאוזן .
    "אני סוף סוף יכול לצאת למסע שלי "אני חושב לעצמי בשמחה .
    אחר כך אני בודק אם אחי או אבי נמצאים בבית בשביל להיפרד מהם אם לא אני משאיר מכתב שאומר שאני הולך .
    אחר כך אני מוציא את סקווירטל ושואל אותו לאן כאדי ללכת קודם .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 09:54 PM

אביב-"הבנתי אותך!אין בעיות!"אומרת לך ג'יין כשהיא הולכת למכונת המשקאות במרכז,וקונה לעצמה בקבוק מים.
    אתה הולך אל המחשב הנייח שממנו אפשר להוציא ולהשאיר פוקימונים אשר נקרא"המחשב האישי" האישי אשר נמצא ליד הדלפק של האחות ג'וי,וכעבור כדקה של הליכה,אתה מגיע אליו בשביל להוציא ממנו את פילוסווין.
    למזלך,אתה שם לב שהמחשב האישי פנוי,ושאתה יכול להשתמש בו מיד.
    אתה מדליק את המחשב,ורואה שכתוב על הצג"הכנס פוקידע".
    אתה מוציא את הפוקידע,ומכניס אותו לתוך המערכת של המחשב האישי.
    לאחר כמה שניות שבהם כתוב על צג המחשב:"טוען,אנא המתן..."מופיעים לך על הצג פרטי המאמן שלך,והאפשרויות "הוצאת פוקימונים ו"השארת פוקימונים".
    אתה בוחר באפשרות"הוצאת פוקימונים"ובוחר את הפילוסווין שלך,אשר פרטיו מופיע על הצג מיד לאחר הלחיצה על האפשרות.
    כעבור שתי דקות,הפוקדור של פילוסווין מופיע בגומה שנועדה לפוקדורים הנשארים ויוצאים מהמחשב.
    לאחר מכן אתה בוחר באפשרות"צא מהמחשב"וכמה שניות אחרי הלחיצה על אפשרות זו,אתה מקבל את הפוקידע שלך,ורואה שהמחשב התכבה אוטומטית.
    אתה מוציא את פילוסווין מהפוקדור,ומלטף אותו בשמחה.
    "פילוסווין!"אומר לך פילוסווין בשמחה.
    אתה צועד לכיוון היציאה ממרכז הפוקימונים,ורואה שגם ג'יין יוצאת ממנו,ואתה שם לב שהיא סיימה את בקבוק המים שהיא קנתה במהירות.
    "אני הולכת לאכול משהו במסעדת פסטות מעולה לא רחוק מכאן"אומרת לך ג'יין בחביבות"תפגוש אותי במכון הג'ודו של העיר!זה בצפון העיר,ואם אתה לא מוצא אותו,פשוט תשאל מישהו!כלום יודעים איפה מכון הג'ודו!"היא מוסיפה ויוצאת מהמרכז.
    אתה יוצא מהמרכז כמה שניות אחריה ביחד עם פילוסווין,וכמעט נתקל בנער שנראה כך:.
    "היי!תסתכל לאן אתה הולך!"אומר לך הנער בכעס כשהואנועץ בך מבט כועס,ומנסה לעבור מסביבך כדי להיכנס למרכז הפוקימונים.
    לפתע,אתה רואה שהוא עוצר במקום,ומסתכל על פילוסווין בהתעפלות.
    "וואו,איזה פילוסווין מדהים!"אומר הנער בהתפעלות"הוא שלך,נכון?!אתה מאמן?!"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    לא אחבב כלל את הנער ואענה לו: "אין לי זמן לדבר איתך" ואחפש את הפוקימון או היריב הקרוב והראוי ביותר לאימון ממוטה שלי.
    אביב

9. משתמש מנוסה
    אנג'ל-*בפעמים הבאות במשחק,כשאתה חושב,תשמש ב-' במקום ב-"*

"סקווירטל!"אומר לך סקווירטל בשמחה כשהוא נצמד לרגלך.
    אתה בודק אם אביך או אחיך בבית,ולא רואה אף אחד בקומת הקרעקע של הבית.
    לפתע,אתה רואה שאחיך יורד במדרגות לקומת הקרקע,ונראה שרק לפני כמה דקות הוא התעורר,וכנראה ירד לקומת הקרקע כדי לאכול ארוחת בוקר.
    "היי אנג'ל,זה לא הפוקימון סקווירטל שעומד לידך?"אומר לך אחיך כשהוא מעט מופתע לראות את סקווירטל,וכנראה לא זוכר שהיום אתה מקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך למסע ברחבי קנטו.
    "עכשיו נזכרתי!היום אתה יוצא למסע בקנטו ולקבל פוקימון התחלתי!"אומר לך אחיך לאחר כמה שניות.
    "טוב,אז קיבלת סקווירטל,מה?"אומר לך אחיך"אני שעם שותף כזה תצליח לנצח את כל האתגרים בבאטל פוריינטר!בהצלחה!"אומר לך אחיך בשמחה.
    לאחר כמה שניות,אתה לוקח את מהדק את חגורת הפוקדורים מסביבך בצירוף הפוקדור של סקווירטל,שם את הפוקידע בתיק,ויוצא ביחד עם סקווירטל מביתך.
    לאחר מכן,אתה שואל את סקווירטל לאן הוא רוצה ללכת.
    "סקווירטל..."אומר לך סקווירטל בקול קצת מעט מופתע,וזה נראה שגם הוא לא יודע לאן ללכת.
    מה תעשה?

אביב-"חכה רגע אחד ילד!"אומר לך לפתע הנער בכעס שנייה אחרי שאתה מתחיל ללכת לחפש פוקימונים פראיים או יריבים לקרב.
    "אני מנחש שאתה מאמן,נכון?!ולפי סגנון הדיבור שלך,גם לא כל כך טוב,מה?"אומר לך הנער בלעג.
    "אם אתה כל כך מפחד להפסיד נגדי,תלך!תילחם נגד איזה רטטה או מישהו חלש ברמה שלך!"אומר הנער.
    אתה שם לב שמבטו של הנער הופך למעט רציני,ושהוא שולף מכיסו פוקדור.
    "אם אתה כל כך טוב,נראה אותך מנצח אותי!את טרייסיל גרין!"הוא אומר לאחר כמה שניות,ונראה שהוא מוכן לקרב.
    "אז אתה מסכים לקרב 1 על 1 כמו מאמן אמיתי,או בורח לרטטה ולמג'יקאפ שמחכים לך מחוץ לעיר?!"אומר הנער מיד לאחר שהוא מתרחק ממך מעט,כדי לתת שטח לפוקימון שהוא מתכוון להוציא לקרב.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 5 2009, 03:53 PM

ביל-אתה מתעורר ב11:00 בבוקר לאחר שישנת אתמול ב2:00 בלילה מהתרגשות לקראת המסע.
    אתה מלבש באיטיות,וכמעט שוכח לצחצח שיניים.אתה יורד לאכול,ורואה שאביך לא בבית,ושאין לך מה לאכול.
    לפתע,אתה שם לב לחבילה שנמצאת על אחת הספות בסלון.אתה רואה שהיא מלאה בפתחי אוויר ושמודפס עליה הסמל הזה:
    אתה רואה שכתוב עליה:
    לכבוד: ביל נייטמר
    העיר פאלט,מיקוד 78905
    שולח:סקוט,נשיא חברת הבאטל פרויינטר

מה תעשה?
    אני יוצא מהבית, נועל אותו ויוצא לדרך!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איזה באסה, שכחתי שנרשמתי חחח
    חזרתי!!

11. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 10:47 PM

אביב-"חכה רגע אחד ילד!"אומר לך לפתע הנער בכעס שנייה אחרי שאתה מתחיל ללכת לחפש פוקימונים פראיים או יריבים לקרב.
    "אני מנחש שאתה מאמן,נכון?!ולפי סגנון הדיבור שלך,גם לא כל כך טוב,מה?"אומר לך הנער בלעג.
    "אם אתה כל כך מפחד להפסיד נגדי,תלך!תילחם נגד איזה רטטה או מישהו חלש ברמה שלך!"אומר הנער.
    אתה שם לב שמבטו של הנער הופך למעט רציני,ושהוא שולף מכיסו פוקדור.
    "אם אתה כל כך טוב,נראה אותך מנצח אותי!את טרייסיל גרין!"הוא אומר לאחר כמה שניות,ונראה שהוא מוכן לקרב.
    "אז אתה מסכים לקרב 1 על 1 כמו מאמן אמיתי,או בורח לרטטה ולמג'יקאפ שמחכים לך מחוץ לעיר?!"אומר הנער מיד לאחר שהוא מתרחק ממך מעט,כדי לתת שטח לפוקימון שהוא מתכוון להוציא לקרב.
    מה תעשה?
    אתן לממוטה דחיפה קלה כדי לסמן לו שיהיה מוכן לקרב,
    לאחר מכן, אסיט מבטי מפיילו למאמן ואומר:
    "אמרת משהו?"
    אביב

12. משתמש מנוסה
    ביל-*1.זאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני מוותר לך.הייתה אמור להיות מועף מהמשחק ממזמן,מכיוון שלא הגבת שלושה ימים ברציפות.
    2.איך תצא לדרך בלי פוקימון התחלתי?*

אביב-ממוטה מתקדם מעט לעבר טרייסיל,ונראה שהוא מוכן להילחם.
    לאחר כמה שניות אתה שם לב שפרצופו של טרייסיל הופך לעצבני.
    "נבלה!איך אתה מעז לעשות ממני צחוק!"אומר טרייסיל בכעס כשהוא מתכוננן לזרוק את הפוקדור שלו.
    "צא סלווברו!תראה לאידיוט הזה מה אנחנו שווים!"אומר טרייסיל בכעס אחרי כמה שניות כשהוא זורק את הפוקדור שהיה בידו על הרצפה.
    מהפוקדור יוצא פוקימון,הדומה מעט להיפופוטם,ונראה כאילו צדפה ענקית נשכה אותו בזנבו,זהוסלווברו.
    "סלווברו!"אומר סלווברו כשהוא מוכן לקרב.
    "עכשיו סלווברו,תן לפילוסווין הזה נגיחת ראש שתעיף אותו לקצה השני של פוצ'טזינה!"אומר טרייסיל כשמבטו נראה מעט עצבני.
    אתה רואה שסלווברו מפנה את מבטו אל ממוטה,כשראשו מכופף מעט ומכוון אל פילוסווין במטרה לנגוח בו בעוצמה,זוהי נגיחת ראש.
    מה תעשה?

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 12:47 AM
    אנג'ל-*בפעמים הבאות במשחק,כשאתה חושב,תשמש ב-' במקום ב-"*

"סקווירטל!"אומר לך סקווירטל בשמחה כשהוא נצמד לרגלך.
    אתה בודק אם אביך או אחיך בבית,ולא רואה אף אחד בקומת הקרעקע של הבית.
    לפתע,אתה רואה שאחיך יורד במדרגות לקומת הקרקע,ונראה שרק לפני כמה דקות הוא התעורר,וכנראה ירד לקומת הקרקע כדי לאכול ארוחת בוקר.
    "היי אנג'ל,זה לא הפוקימון סקווירטל שעומד לידך?"אומר לך אחיך כשהוא מעט מופתע לראות את סקווירטל,וכנראה לא זוכר שהיום אתה מקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך למסע ברחבי קנטו.
    "עכשיו נזכרתי!היום אתה יוצא למסע בקנטו ולקבל פוקימון התחלתי!"אומר לך אחיך לאחר כמה שניות.
    "טוב,אז קיבלת סקווירטל,מה?"אומר לך אחיך"אני שעם שותף כזה תצליח לנצח את כל האתגרים בבאטל פוריינטר!בהצלחה!"אומר לך אחיך בשמחה.
    לאחר כמה שניות,אתה לוקח את מהדק את חגורת הפוקדורים מסביבך בצירוף הפוקדור של סקווירטל,שם את הפוקידע בתיק,ויוצא ביחד עם סקווירטל מביתך.
    לאחר מכן,אתה שואל את סקווירטל לאן הוא רוצה ללכת.
    "סקווירטל..."אומר לך סקווירטל בקול קצת מעט מופתע,וזה נראה שגם הוא לא יודע לאן ללכת.
    מה תעשה?
    "הא טוב נלך משם "אני אומר לסקווירטל ומצביע לכיוון דרך 1.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 11:09 PM

אביב-ממוטה מתקדם מעט לעבר טרייסיל,ונראה שהוא מוכן להילחם.
    לאחר כמה שניות אתה שם לב שפרצופו של טרייסיל הופך לעצבני.
    "נבלה!איך אתה מעז לעשות ממני צחוק!"אומר טרייסיל בכעס כשהוא מתכוננן לזרוק את הפוקדור שלו.
    "צא סלווברו!תראה לאידיוט הזה מה אנחנו שווים!"אומר טרייסיל בכעס אחרי כמה שניות כשהוא זורק את הפוקדור שהיה בידו על הרצפה.
    מהפוקדור יוצא פוקימון,הדומה מעט לחזיר,ונראה כאילו צדפה ענקית נשכה אותו בזנבו,זהוסלווברו.
    "סלווברו!"אומר סלווברו כשהוא מוכן לקרב.
    "עכשיו סלווברו,תן לפילוסווין הזה נגיחת ראש שתעיף אותו לקצה השני של פוצ'טזינה!"אומר טרייסיל כשמבטו נראה מעט עצבני.
    אתה רואה שסלווברו מפנה את מבטו אל ממוטה,כשראשו מכופף מעט ומכוון אל פילוסווין במטרה לנגוח בו בעוצמה,זוהי נגיחת ראש.
    מה תעשה?
    ארגיש את להט הקרב בוער בי, זה התחיל!
    "ממוטה אני מאמין בך, אל תיתן למתקפה שכזו להפחיד אותך, תטען את מתקפת ניב הקרח אך כאשר המרחק בינך לבין סלווברו יהיה קטן והמפגש כמעט ויתרחש, בטל את מתקפת ניב הקרח והפנה את הקרניים החדות שלך לראשו של סלווברו, נשמח לראותו נוגח בהן!
    במיוחד כאשר יחשוב שמתקפת ניב הקרח היא זו שתכה בו"
    אביב

15. משתמש מנוסה
    אנג'ל-"סקווירטל!"אומר לך סקווירטל בשמחה כשהוא מהנהן בראשו למעלה ולמטה במהירות.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שסקווירטל מתחיל לצעוד במהירות בשביל ולכיוון דרך 1.
    אתה שם לבשסקווירטל לא שם לב לזה שאתה לא הולך אחריו,ולאט לאט,הוא מתרחק ממך וכמעט נעלם באופק.
    מה תעשה?

אביב-ממוטה מתחיל לדהור אל סלווברו,ובזמן שהוא רץ,שיניו מתחילות להיפקא,וניב הקרח מתחיל להיטען במהירות.
    "איזה אידיוט!אתה מריץ את הפוקימון שלך ישר אל הנגיחה של סלווברו!"אומר טרייסיל בלעג"תגביר את מהירות הריצה שלך סלווברו!"הוא אומר מיד אחר כך לסלווברו.
    אתה שם לב שסלווברו מתקדם במהירות גדולה עוד יותר אל פילוסווין,שדוהר גם הוא במהירות אל סלווברו כשהוא מטעין מתקפת ניב הקרח.
    לפתע,פילוסווין עוצר מטרים ספורים לפני סלווברו,ומכוון את ניביו אל סלווברו,שלאחר כמה שניות,מתנגש בהם בעוצמה.
    "סלווברו!"אומר סלווברו בכאב,ונופל על המדרכה כראש הוא מרגיש כאב עז בראשו,ומתקשה לקום אחר כך.
    "נבלה!איזה טריק מלוכלך!"אומר טרייסיל בכעס"סלווברו,קום מהר ותתקיף את הפילוסווין המעצבן הזה בבילבול!"הוא מוסיף.
    מה תעשה?

עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •