Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 159
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 11:36 PM

אביב-ממוטה מתחיל לדהור אל סלווברו,ובזמן שהוא רץ,שיניו מתחילות להיפקא,וניב הקרח מתחיל להיטען במהירות.
    "איזה אידיוט!אתה מריץ את הפוקימון שלך ישר אל הנגיחה של סלווברו!"אומר טרייסיל בלעג"תגביר את מהירות הריצה שלך סלווברו!"הוא אומר מיד אחר כך לסלווברו.
    אתה שם לב שסלווברו מתקדם במהירות גדולה עוד יותר אל פילוסווין,שדוהר גם הוא במהירות אל סלווברו כשהוא מטעין מתקפת ניב הקרח.
    לפתע,פילוסווין עוצר מטרים ספורים לפני סלווברו,ומכוון את ניביו אל סלווברו,שלאחר כמה שניות,מתנגש בהם בעוצמה.
    "סלווברו!"אומר סלווברו בכאב,ונופל על המדרכה כראש הוא מרגיש כאב עז בראשו,ומתקשה לקום אחר כך.
    "נבלה!איזה טריק מלוכלך!"אומר טרייסיל בכעס"סלווברו,קום מהר ותתקיף את הפילוסווין המעצבן הזה בבילבול!"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    אתפעל עד מאוד מהתפקוד של ממוטה ואומר: "ממוטה אל תפחד מהבלבול, כל שתצטרך לעשות הוא להסיט מבטך לצד ולקפוץ עם הגוף כלפי סלווברו במתקפת הפלה כשראשך עדיין מופנה לצד, נקווה שתפגע!"
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    שם: ג'ון ג'ונס. (ברור שזה לא השם האמיתי)
    רקע: לג'ון הייתה ילדות רגילה ופשוטה, הוא גדל ביחד עם 3 אחיותיו הגדולות ותמיד הרגיש שהוא מקבל פחות יחס מהאחיות. הוריו לא בילו את רוב הזמן הפנוי שלהם בבית והוא נאלץ להעסיק את עצמו בצעצועים שההורים היו קונים לו לקראת תקופת החגים. חבריו הטובים היו בובות פעולה שונות של פוקימונים, האהובה עליו הייתה בובת הו-או זוהרת, הוא היה מדמיין שהוא נמצא בשמיים רכוב על הו-או במהירות עצומה.
    ג'ון תמיד חלם על היום בו יקבל את הפוקימון הראשון שלו. הוא חלם על ההתלבטות הגדולה ועל קבלת הפוקדור.
    ג'ון תמיד העריץ את לוסי, הוא חשב שיש לה יכולות מדהימים.

תיאור: לג'ון יש שיער חום חלק עד הכתפיים, הוא הולך בדרך כלל עם ג'ינס צמוד וחולצת-T פשוטה. גובהו 1.60 ומשקלו נמוך.
    הוא קושר את שיערו לגובה בגומיה חומה.
    עורו כהה ועיניו בצבע חום בהיר.
    פוקימון לבחירה: סנובר. (להביא תמונה?)
    הערות/הארות/בקשות: אתה חתיכת משקיען XP

אם אין מקום אז תשמור לי אחד בהרשמה הבאה~
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 01:36 AM
    אנג&#39;ל-"סקווירטל&#33;"אומר לך סקווירטל בשמחה כשהוא מהנהן בראשו למעלה ולמטה במהירות.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שסקווירטל מתחיל לצעוד במהירות בשביל ולכיוון דרך 1.
    אתה שם לבשסקווירטל לא שם לב לזה שאתה לא הולך אחריו,ולאט לאט,הוא מתרחק ממך וכמעט נעלם באופק.
    מה תעשה?
    "סקווירטל חכה לי &#33;"אני צועק לו ומתחיל לרוץ לכיוונו.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 6 2009, 11:48 PM
    רודי-*צודק.מצטער על הטעות בתגובה*

"גיבל&#33;"אומר גיבל בשמחה ומהנהן בראשו למעלה ולמטה.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שגיבל מצביע על הכביש המוביל לנמל הגדול ביותר במחוז מוריקה,נמל מארג&#39;ורט.
    לאחר מכן אתה רואה שגיבל קופץ מידיך,ומתחיל לרוץ בשמחה אל הנמל.
    מה תעשה?
    "היי, לא פייר&#33;" אני אומר בצחוק ורץ אחריו בדרך לנמל. אני עולה על הספינה, ומחכה לדרת ממנה כבר שאוכל להיפגש עם פרופסור אוק.

5. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה להיום.

Waluigi-ברור שאני אשמור לך מקום בהרשמה הבאה=0

אביב-ממוטה מסיט את מבטו הצידה כמה שניות ספורות לפני שסלווברו מתאשת מהמכה בראשו וקם בזעם.
    מיד אחר כך,ממוטה מתחיל לדהור במהירות אדירה כשמבטו מופנה הצידה,וגופו מכוון להתנגשות חזיתית אדירה עם האויב,ומתקפת ההפלה צוברת מהירות.
    "עכשיו סלווברו,תנצל את זה שהוא מביט הצידה ותתחמק כמה שניות לפני שהוא יפגע בך לצד הנגדי לכיוון שבו הוא מסתכל&#33;מיד אחר כך,תן לו נגיחת ראש מטווח אפס&#33;"אומר טרייסיל לסלווברו.
    אתה רואה שממוטה קרוב מאוד אל סלווברו,אך לא רואה שהוא עומד לזוז הצידה כדי להתחמק.
    לא עוברת שנייה,וסווברו זז הצידה,ומתחמק ממתפת ההפלה של ממוטה,שלא מבין למה הוא לא פגע בסלווברו.
    מיד אחר כך,סלווברו נוגח בנגיחת ראש בעוצמה בגבו של ממוטה מטווח אפס,מה שמעיף אותו כמה מטרים מסלווברו,וגורם לו להתרסק על המדרך בעוצמה רבה.
    "פילוסווין..."אומר ממוטה בקול חלש כשהוא מצליח בקושי לעמוד על המדרכה.
    "מעולה סלווברו&#33;"אומר טרייסיל לסלווברו"עכשיו תחסל את הפילוסווין הזה בנגיחת ראש זן&#33;"אומר טרייסל.
    אתה רואה שסלווברו מתחיל לרוץ אל ממוטה,כשמראשו יוצאים מעט גלים על חושיים,וראשו מכוון אל ממוטה במטרה לפגוע בו,ונגיחת ראש הזן מתחילה להיטען.
    מה תעשה?

אנג&#39;ל-אתה רץ אל סקווירטל במהירות,ולאחר דקה של ריצה מהירה,אתה מדביק אותו בדרך.
    "סקווירטל..."אומר סקווירטל במעט מבוכה,ונראה שהוא מצעטר שהוא לא שם לב שלא הלכת אחריו.
    אתם ממשיכים ללכת בשביל המוביל לדרך 1,וכעבור עשרים דקות של הליכה,אתם מגיעים לשלט גדול האומר"דרך צלחה&#33;"ולידו,ניצב שלט קטן האומר"דרך 1".
    אתה שלפניך ולפני סקווירטל מתפרסים שדות דשא גדולים,ועצים גבוהים המספקים צל לפוקימונים הפראיים בימי קיץ.
    אתה שם לב שלא רחוק ממך רץ באחד משדות העשב פוקימון הדומה לבלוט עץ.פוקימון זה הואסידוט.
    "סידוט&#33;"אומר הסידוט בשמחה.
    מה תעשה?

רודי-*אתה לא צריך להיפגש עם פרופסור אוק*

אתה רץ אחרי גיבל במהירות ולאחר כמה שניות,אתה מדביק אותו בדרך.
    "גיבל&#33;"אומר גיבל בשמחה,ומיד אחר כך מגביר את קצב ההליכה,מה שבסופו של דבר הופך לריצה מהירה.
    כעבור דקה,ההליכה לנמל כבר הפכה לתחרות ריצה בינך ובין גיבל.
    שניכם נראים צמודים מאוד בריצה כל הדרך לנמל,וכעבור חמש דקות של ריצה,אתם מגיעים לנמל מארג&#39;ורט.
    אתה רואה בשעון הגדול שמברכז הנמל שאתם הגעתם בשתי דקות אחרי תחילת העלייה לספינה.
    אתם מתחילים לרוץ בשיא המהירות שלכם אל הספינה,וכעבור שתי דקות,אתם מגיעים אל הספינה,מתנשפים בכבדות מהריצה.
    כעבור שלוש דקות,אתם שמים לב שהספינה מתחילה לשוט אל העיר פאלט,ואתה רואה על מסך גדול שבתוך הספינה השיש עוד שעתיים ורבע עד שתגיעו לעיר פאלט.
    אתה נכנס ביחד עם גיבל אל פנים הספינה.ואתם מתפעלים מהמסעדות,פינות המשחקים החנויות שיש בתוך הספינה.
    אתה הולך לאחת המסעדות הקרובות,ומתיישב שם ביחד עם גיבל ברוגע,ומתחיל לחכות להגעה לקנטו.
    כעבור חצי שעה,אתה מרגיש צמא מאוד אחרי הריצה שאתה וגיבל רצתם בדרך אל הספינה.
    אתה שם לב שליד בר האוכל שבספינה,יש מכונת משקאות.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה&#33;רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק&#33;ההרשמה נסגרת מחר בערב&#33;(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

6. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 12:13 AM

אביב-ממוטה מסיט את מבטו הצידה כמה שניות ספורות לפני שסלווברו מתאשת מהמכה בראשו וקם בזעם.
    מיד אחר כך,ממוטה מתחיל לדהור במהירות אדירה כשמבטו מופנה הצידה,וגופו מכוון להתנגשות חזיתית אדירה עם האויב,ומתקפת ההפלה צוברת מהירות.
    "עכשיו סלווברו,תנצל את זה שהוא מביט הצידה ותתחמק כמה שניות לפני שהוא יפגע בך לצד הנגדי לכיוון שבו הוא מסתכל&#33;מיד אחר כך,תן לו נגיחת ראש מטווח אפס&#33;"אומר טרייסיל לסלווברו.
    אתה רואה שממוטה קרוב מאוד אל סלווברו,אך לא רואה שהוא עומד לזוז הצידה כדי להתחמק.
    לא עוברת שנייה,וסווברו זז הצידה,ומתחמק ממתפת ההפלה של ממוטה,שלא מבין למה הוא לא פגע בסלווברו.
    מיד אחר כך,סלווברו נוגח בנגיחת ראש בעוצמה בגבו של ממוטה מטווח אפס,מה שמעיף אותו כמה מטרים מסלווברו,וגורם לו להתרסק על המדרך בעוצמה רבה.
    "מעולה סלווברו&#33;"אומר טרייסיל לסלווברו"עכשיו תחסל את הפילוסווין הזה בנגיחת ראש זן&#33;"אומר טרייסל.
    אתה רואה שסלווברו מתחיל לרוץ אל ממוטה,כשמראשו יוצאים מעט גלים על חושיים,וראשו מכוון אל ממוטה במטרה לפגוע בו,ונגיחת ראש הזן מתחילה להיטען.
    מה תעשה?
    "אוי לא&#33;
    פיילו אנחנו מוכרחים להצליח בהתקפה הזו, זו תהיה התנגשות חזיתית&#33;
    אולי זה יקבע את תוצאת המנצח בקרב&#33;
    פיילו בכל הכוח, צא עם כוח עתיק&#33;&#33;&#33;" אצעק בכל הכוח.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

7. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 01:09 AM
    ביל-*1.זאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני מוותר לך.הייתה אמור להיות מועף מהמשחק ממזמן,מכיוון שלא הגבת שלושה ימים ברציפות.
    2.איך תצא לדרך בלי פוקימון התחלתי?*
    מצטער... זה כבר לא יקרה שוב&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני אלך למעבדת הפרופסור
    חזרתי!!

8. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 02:13 AM
    תגובה אחרונה להיום.

Waluigi-ברור שאני אשמור לך מקום בהרשמה הבאה=0

מה תעשה?
    אז אם אתה מעיף מישהו או שמתפנה מקום אז תגיד לי~
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

9. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 11:54 PM
    קיט-""אודיש&#33;"אומר לך אודיש ומוסמן לך בעזרת העשב שעל ראשו להסתכל על ענפי העץ.
    אתה מרים את ראשך למעלה ביחד עם טורטוויג,ומנסה לראות מה אודיש רוצה לקחת מהעץ.
    לאחר כדקה של מבט על ענפי העץ,אתה רואה שקרוב לצמרת העץ,על ענף מעט קטן,תלוי פרי הנראה כמו כמו ענבים,זהו בלוק ברי.
    "אודיש..."אומר אודיש כשהוא עדיין מנסה לקפוץ אל הענפים בכוחות עצמו,אך עדיין ללא הצלחה.
    מה תעשה?
    "אני אביא לך אותו" אגיד לאודיש בחביבות ואנסה לטפס על העץ כדי להגיע לפרי

10. משתמש מנוסה
    Waluigi-אין בעיות.

אביב-אתה רואה שממוטה מנסה לקום במהירות,ואחר כמה שניות,הוא מצליח לעמוד על המדרכה.
    לאחר מכן,הוא מתחיל לפקס את עצמו,ומרוכז מאוד במחשבתו כשהוא לא זז ממקומו,אפילו כסלווברו מתכוון לנגוח בו בתוך כמה שניות.
    לפתע,אתה רואה שעשרות מלנבי המדרכה יוצאות ממקומן,מרחפת באוויר,ומיד אחר כן,לבנים אלו טסות במהירות אדירה אל סלווברו,שבמרחק של כמה עשרות סנטימרים מממוטה,זוהי מתקפת הכוח העתיק.
    "אל תוותר סלווברו&#33;תנגח בלבנים האלה בדרך אל ממוטה,ואל תיתן להן לעצור אותך&#33;"אומר טרייסיל לסלווברו.
    סלווברו מציית למאמנו,ומתחיל לרסק את עשרות הלבנים אשר מנסות לפגוע בו,כשהוא רץ אל ממוטה במהירות.
    אתה שם לב שסלווברו מתחיל להיחלש,מעוצמת הלבנים הפוגועות בראשו ללא הפסקה.
    לפתע,אתה רואה שהוא מגביר את המהירות שלו,לאחר כמה שניות,מצליח לנגוח בפרצופו של ממוט בנגיחת ראש זן אדירה,שמעיפה אותו על פנס תוארה שנמצא בסביבת הקרב.
    "פילווסווין&#33;"אומר ממוטה בכאב רב,כשהוא מרגיש כאב על בגבו ובפרצופו,ומתקשה לקום מנגיחת ראש הזן של סלווברו.
    אתה שם שלב שסלווברו גם נפצע קשה ממתקפת הכוח העתיק של ממוטה,ונראה שהוא מרגיש כאב עז בראשו שנפגע מעשרות לבנים,ונח מעט בזמן שממוטה מתקשה לעמוד על המדרכה.
    כעבור דקה,אתה רואה שטרייסיל מתחיל להתעצבן.
    "מה?&#33;הוא עדיין לא חוסל?&#33;בלתי אפשרי&#33;"אומר טרייסיל בכעס"עכשיו נחסל אותו על בטוח&#33;סלווברו,רוץ אלימו בשיא המהירות ותיתן לו נגיחת ראש שתפצח לו את הגולגולת&#33;"הוא מוסיף.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שסווברו קם מהמדרכה אחרי שהוא הספיק לנוח מעט,ורץ במהירות אדירה אל ממוטה,כשהוא מתכוון לנגוח בו.
    מה תעשה?

ביל-*אתה לא צריך ללכת למעבדת הפרופסור.תקרא עוד פעם את העלילה,ואז תגיב*

קיט-אתה מנסה לטפס על העץ הגבוה,אך כעבור כמה שניות אתה מרגיש קושי רב בלטפס עליו כאתה עדיין סוחב את תיקך על גבך.
    מיד אחר שאתה מבחיך בקושי זה,אתה מוריד את תיקך מגבך,ומרגיש הרבה יותר קלילות.
    לאחר מכן,אתה מתחיל לטפס על העץ,אך בחצי הדרך לענפים,אתה לא מצליח להיאחז בשום דבר,ונופל על הדשא הרך.
    "טורטוויג&#33;"אומר טורטוויג בדאגה כשהוא אליך,ודואג לך מאוד.
    אתה מרגיש מעט כאב בגבך בגלל נפילה זו,ומרגיש שאתה לא יכול לטפס יותר על העץ.
    "אודיש..."אומר אודיש מעט בעצב כשהוא מסתכל על הבלוק ברי.
    אתה שם לב שגם טורטוויג מנסה לטפס על העץ,אך הוא נופל במהירות על הדשא הרך.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה&#33;רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק&#33;ההרשמה נסגרת מחר בערב&#33;(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

11. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 02:13 AM
    אנג&#39;ל-אתה רץ אל סקווירטל במהירות,ולאחר דקה של ריצה מהירה,אתה מדביק אותו בדרך.
    "סקווירטל..."אומר סקווירטל במעט מבוכה,ונראה שהוא מצעטר שהוא לא שם לב שלא הלכת אחריו.
    אתם ממשיכים ללכת בשביל המוביל לדרך 1,וכעבור עשרים דקות של הליכה,אתם מגיעים לשלט גדול האומר"דרך צלחה&#33;"ולידו,ניצב שלט קטן האומר"דרך 1".
    אתה שלפניך ולפני סקווירטל מתפרסים שדות דשא גדולים,ועצים גבוהים המספקים צל לפוקימונים הפראיים בימי קיץ.
    אתה שם לב שלא רחוק ממך רץ באחד משדות העשב פוקימון הדומה לבלוט עץ.פוקימון זה הואסידוט.
    "סידוט&#33;"אומר הסידוט בשמחה.
    מה תעשה?
    "סקווירטל תשמש בדחיפה ואז בהנפת זנב על הסידוט הזה &#33;"אני אומר לסקווירטל .
    ---
    לא קוראים לזה הצלפת זנב ?

12. משתמש מנוסה
    אנג&#39;ל-*אתה צודק,טעות שלי.תודה על ההערה*

אתה רואה שסקוויטל מתקרב מעט אל סידוס,ולאחר שניות,הוא מתייצב בתנוחת קרב ומוכן לקרב הראשון שלו נגד פוקימון פראי.
    מיד אחר כך,סקווירטל רץ במהירות אל סידוט המותפע,ודוחף אותו בעוצמה,מה סגורם לסידוט ליפול על הדשא הרך,זוהי דחיפה.
    אתה שם לב לזה שהסידוט הפראי מתקשה לקום ולעמוד על ההדשא הרך.
    כעבור דקה,אתה רואה שהוא מצליח לעמוד על הדשא הרך,ושהוא נראה כועס מאוד.
    לפתע,אתה רואה שהסידוט מתחיל לאגור אנרגיה רבה בגופו,מה שגורם לו להיות מפוקס להרבה זמן,ומתחיל להטעין מתקפה,אשר שמה היא המתנה.
    אתה שם לב שסקווירטל לא כל כך מבין מה סידוט עושה,אך כעבור כמה שניות הוא מתעשת,ושוב מרוכז בקרב.
    לאחר מכן סקווירטל מזיז את זנבו בצורה מעגלית כשהוא מתחיל לרוץ במהירות אל סידוט,ולבסוף מצליף בו עם זנבו,זהוי הצלפת זנב.
    אתה רואה שסידוט נופל שוב על הדשא הרך,אך קם במהירות,וממשיך לאגור אנרגיה בגופו,ונראה שהוא עומד לשחרר את כל האנרגיה שהוא אגר בעוד כמה שניות.
    מה תעשה?

13. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 01:07 PM
    אנג&#39;ל-*אתה צודק,טעות שלי.תודה על ההערה*

אתה רואה שסקוויטל מתקרב מעט אל סידוס,ולאחר שניות,הוא מתייצב בתנוחת קרב ומוכן לקרב הראשון שלו נגד פוקימון פראי.
    מיד אחר כך,סקווירטל רץ במהירות אל סידוט המותפע,ודוחף אותו בעוצמה,מה סגורם לסידוט ליפול על הדשא הרך,זוהי דחיפה.
    אתה שם לב לזה שהסידוט הפראי מתקשה לקום ולעמוד על ההדשא הרך.
    כעבור דקה,אתה רואה שהוא מצליח לעמוד על הדשא הרך,ושהוא נראה כועס מאוד.
    לפתע,אתה רואה שהסידוט מתחיל לאגור אנרגיה רבה בגופו,מה שגורם לו להיות מפוקס להרבה זמן,ומתחיל להטעין מתקפה,אשר שמה היא המתנה.
    אתה שם לב שסקווירטל לא כל כך מבין מה סידוט עושה,אך כעבור כמה שניות הוא מתעשת,ושוב מרוכז בקרב.
    לאחר מכן סקווירטל מזיז את זנבו בצורה מעגלית כשהוא מתחיל לרוץ במהירות אל סידוט,ולבסוף מצליף בו עם זנבו,זהוי הצלפת זנב.
    אתה רואה שסידוט נופל שוב על הדשא הרך,אך קם במהירות,וממשיך לאגור אנרגיה בגופו,ונראה שהוא עומד לשחרר את כל האנרגיה שהוא אגר בעוד כמה שניות.
    מה תעשה?
    "סקווירטל תחכה לרגע האחרון ואז תקפוץ הצידה "אני אומר .
    "אחר כך תשתמש בדחיפה &#33;"אני מוסיף.

14. משתמש מנוסה
    אנג&#39;ל-סקווירטל מחכה לרגע שבו סידוט יהיה קרוב אליו,וכעבור כמה שניות,נראה שסידוט סיים לאגור את האנרגיה בגופו,והוא נראה עצבני מאוד.
    לא עוברת שנייה,וסידוט רץ במהירות עצומה אל סקווירטל,ומתנגש בשיריונו בעוצמה אדירה כשהוא משחרר את כל האנרגיה שהוא צבר במכה זו,עוד לפני שסקווירטל מספיק להתחמק.זוהי מתקפת ההמתנה.
    אתה רואה שסקווירטל עף מטרים ספורים לכיוון מזרח,ולאחר מכן,מתרסק על הדשא הרך בעוצמה רבה.
    "סקווירטל..."אומר סקווירטל בקול חלש כשהוא פצוע קשה ומתקשה לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    אתה שם לב שסידוט מתחיל לצבור אנרגיה מחדש,ולהטעין עוד מתקפת המתנה עוצמתית.
    מה תעשה?

15. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 01:23 PM
    אנג&#39;ל-סקווירטל מחכה לרגע שבו סידוט יהיה קרוב אליו,וכעבור כמה שניות,נראה שסידוט סיים לאגור את האנרגיה בגופו,והוא נראה עצבני מאוד.
    לא עוברת שנייה,וסידוט רץ במהירות עצומה אל סקווירטל,ומתנגש בשיריונו בעוצמה אדירה כשהוא משחרר את כל האנרגיה שהוא צבר במכה זו,עוד לפני שסקווירטל מספיק להתחמק.זוהי מתקפת ההמתנה.
    אתה רואה שסקווירטל עף מטרים ספורים לכיוון מזרח,ולאחר מכן,מתרסק על הדשא הרך בעוצמה רבה.
    "סקווירטל..."אומר סקווירטל בקול חלש כשהוא פצוע קשה ומתקשה לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    אתה שם לב שסידוט מתחיל לצבור אנרגיה מחדש,ולהטעין עוד מתקפת המתנה עוצמתית.
    מה תעשה?
    "סקווירטל תשתמש בהצלפת זנב ואז עוד פעם בדחיפה "אני אומר .
    &#39;אני חייב לגמור את הקרב הזה לפני שהוא יגמור את ההטענה &#39;אני חושב .

עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •