Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 11 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 159
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 12:18 PM
    קיט-אתה מנסה לטפס על העץ הגבוה,אך כעבור כמה שניות אתה מרגיש קושי רב בלטפס עליו כאתה עדיין סוחב את תיקך על גבך.
    מיד אחר שאתה מבחיך בקושי זה,אתה מוריד את תיקך מגבך,ומרגיש הרבה יותר קלילות.
    לאחר מכן,אתה מתחיל לטפס על העץ,אך בחצי הדרך לענפים,אתה לא מצליח להיאחז בשום דבר,ונופל על הדשא הרך.
    "טורטוויג!"אומר טורטוויג בדאגה כשהוא אליך,ודואג לך מאוד.
    אתה מרגיש מעט כאב בגבך בגלל נפילה זו,ומרגיש שאתה לא יכול לטפס יותר על העץ.
    "אודיש..."אומר אודיש מעט בעצב כשהוא מסתכל על הבלוק ברי.
    אתה שם לב שגם טורטוויג מנסה לטפס על העץ,אך הוא נופל במהירות על הדשא הרך.
    מה תעשה?
    "טרטוויג,דחיפה על העץ!" אגיד לטרטוויג ואנסה לפגוע בעץ בעצמי כדי להפיל את הפרי

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 7 2009, 09:48 PM
    מקס-אתה לפתע מתמלא בכוח,קם במהירות מהדשא הרך,ורץ אל צ'ארמנדר בשיא המהירות שלך כדי להגן עליו מפני ארון.
    אתה מגיע אל צ'ארמנדר,ותופס אותו בידיך שנייה לפני שארון תוקף אותו בדחיפה.
    כתוצאה מזה,ארון תוקף אותך בדחיפה בידיך,והן נפצעות בצורה קשה,מה שגורם לך ליפול על הדשא הרך,ולא להצליח להזיז את גופך מרוב הכאב בידיים ובצלעות.
    לפתע,צ'ארמנדר מביט בך בדאגה,ולאחר כמה שניות,הם מביט בארון בכעס.
    לא עוברת שנייה,והלהבה שעל זנבו גדלה למימדים אדירים,ולאחר מכן,הוא מוציא מפיו מאות גיצים לוהטים,הפוגעים בארון מטווח אפס,זוהי גחלת.
    כתוצאה מהעוצמה,נוצר פיצוץ המלווה בעשן סמיך.
    כשהוא מתפזר,אתה רואה את ארון שוכב על הדשא הרך,מחוסר הכרה,ואת צ'ארמנדר מתנשף בכבדות מהעוצמה שהוא שיחרר.
    לאחר כמה שניות,גם הוא נופל על הדשא הרך,מחוסר הכרה מהאנרגיה הרבה שהוא ביזבז.
    לאחר כמה דקות אתה רואה שלשדה מגיע אדם הנראה כך:בריצה מהירה.
    "מה קרה כאן?שמעתי את הפיצוץ ממרחק רב ורצתי בשיא המהירות!"אומר האיש בדאגה"חשבתי שזה איזה דינמיט או משהו!אתה יכול לספר לי מה הלך כאן?!"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    "אין לי זמן להסברים" אני אומר "אתה חייב להגיד לי איפה אני יכול לעשים את צ'ארמנדר כדי לרפא אותו"
    אני מנסה לקום

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 10:18 AM

אביב-אתה רואה שממוטה מנסה לקום במהירות,ואחר כמה שניות,הוא מצליח לעמוד על המדרכה.
    לאחר מכן,הוא מתחיל לפקס את עצמו,ומרוכז מאוד במחשבתו כשהוא לא זז ממקומו,אפילו כסלווברו מתכוון לנגוח בו בתוך כמה שניות.
    לפתע,אתה רואה שעשרות מלנבי המדרכה יוצאות ממקומן,מרחפת באוויר,ומיד אחר כן,לבנים אלו טסות במהירות אדירה אל סלווברו,שבמרחק של כמה עשרות סנטימרים מממוטה,זוהי מתקפת הכוח העתיק.
    "אל תוותר סלווברו!תנגח בלבנים האלה בדרך אל ממוטה,ואל תיתן להן לעצור אותך!"אומר טרייסיל לסלווברו.
    סלווברו מציית למאמנו,ומתחיל לרסק את עשרות הלבנים אשר מנסות לפגוע בו,כשהוא רץ אל ממוטה במהירות.
    אתה שם לב שסלווברו מתחיל להיחלש,מעוצמת הלבנים הפוגועות בראשו ללא הפסקה.
    לפתע,אתה רואה שהוא מגביר את המהירות שלו,לאחר כמה שניות,מצליח לנגוח בפרצופו של ממוט בנגיחת ראש זן אדירה,שמעיפה אותו על פנס תוארה שנמצא בסביבת הקרב.
    "פילווסווין!"אומר ממוטה בכאב רב,כשהוא מרגיש כאב על בגבו ובפרצופו,ומתקשה לקום מנגיחת ראש הזן של סלווברו.
    אתה שם שלב שסלווברו גם נפצע קשה ממתקפת הכוח העתיק של ממוטה,ונראה שהוא מרגיש כאב עז בראשו שנפגע מעשרות לבנים,ונח מעט בזמן שממוטה מתקשה לעמוד על המדרכה.
    כעבור דקה,אתה רואה שטרייסיל מתחיל להתעצבן.
    "מה?!הוא עדיין לא חוסל?!בלתי אפשרי!"אומר טרייסיל בכעס"עכשיו נחסל אותו על בטוח!סלווברו,רוץ אלימו בשיא המהירות ותיתן לו נגיחת ראש שתפצח לו את הגולגולת!"הוא מוסיף.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שסווברו קם מהמדרכה אחרי שהוא הספיק לנוח מעט,ורץ במהירות אדירה אל ממוטה,כשהוא מתכוון לנגוח בו.
    מה תעשה?

"ממוטה, תנסה להסתגר ולהפנות את הראש כלפי מטה וליצור מן עיגול פרווה שכזה, אולי סלווברו יחליק עליך או משהו" אומר בקול, ואוסיף בלחישה: "כשהוא מתקרב, כוון את ראשך בחזרה למעלה ותנסה להניף קדימה את שני הקרניים ככה שאחד יתקל בכתפו האחת, והשני ייתקל בכתפו השנייה! ככה הוא ייעצר מיד, סנטימטרים ספורים מלפגוע בך, הוא יהיה מלא תסקול ומעט כאב מן ההתקלות בקרניך, ואז שחרר את מתקפת פצצת הבוץ הכי ישירה בעולם!"
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. משתמש מנוסה
    אנג'ל-אתה רואה שסקווירטל מנסה בכוח כוחו לקום,ולאחר כמה שניות,הוא מצליח בקושי לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    מיד אחר כך,הוא מתאשת במהירות ורץ בשיא המהירות שלו אל סידוט,כשהוא מסבובב את זנבו במהירות,ותוקף אותו בהצלפת זנב חזקה.
    אתה שם לב שסידוט נפצע קשה מכל המתקפות,אך הוא עדיין עומד על הדשא הרך,כשהוא ממשיך להטעין את מתקפת ההמתנה על הדשא הרך.
    לפתע,אתה רואה שמיד אחרי שסקווירטל תוקף את סידוט בהצלפת זנב,סידוט מסיים להטעין את מתקפת ההמתנה בגופו,ושבעוד כמה שניות,הוא הולך לשחרר את האנרגיה שהוא הטעין בעוצמה רבה.
    לא עוברת שנייה,וסקווירטל משתמש בדחיפה במהירות רבה,כדי למנוע מסידוט לשחרר את כל האנרגיה שהוא צבר בגופן,מה שגורם לסידוט ליפול על הדשא הרך,מחוסר הרכה מהדחיפה המפתיעה של סקווירטל.
    "סקווירטל!"אומר סקווירטל בשמחה לאחר כמה שניות,ולאחר מכן רץ אליו,ומחבק אותך בשמחה.
    אתה רואה שסקווירטל נראה מאושר מהניצחון הראשון שלו בקרב נגד פוקימון פראי.
    מה תעשה?

קיט-טורטוויג קם מהדשא הרך,רץ אל העץ במהירות,ומתנגש בו בכוח כשהוא מנסה להזיז אותו,זוהי דחיפה.
    אתה שם לב שעשרות עלים נופלים מהעץ,אך בלוק ברי נשאר תלוי על אחד הענפים הגבוהים,ולא נופל אפילו אחרי חמש דחיפות.
    כעבור שלוש דקות,אתה מרגיש שהגב שלך כבר לא כל כך כואב מהנפילה,ולאחר כמה נסיונות לקום,אתה מצליח לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    לאחר מכן,אתה רץ אל גזע העץ,ומתנגש בו ביחד עם טורטוויג בעוצמה גדולה,מה שגורם לכמות יותר גדולה של עלי ליפול מאשר הכמות שנפלה בפעמים הקודמות,אך עדיין לא לגרום לבלוק ברי ליפול מהעץ.
    לאחר חמש דקות של נסיונות,שניכם כבר עייפים מההתנגשיות מהעץ,ומרגישים כאבים בצלעות כתוצאה מההתנגשויות העוצמתיות.
    לאחר כמה שניות,אתה שם לב שטורטוויג מסמן לך לנסות עוד פעם אחת,ואתה רואה שמבטו נראה רציני.
    מיד אחר כך,שניכם רצים בשיא המהירות אל העץ ומתנגשים בו בעוצמה רבה.
    לפתע,אתה רואה שבנוסף לעשרות העלים שנופלים מהעץ,הבלוק ברי מאבד את האחיזה בענף,ונופל מהעץ על הדשא הרך.
    "אודיש!"אומר אודיש בשמחה כשהוא רץ אל הבלוק ברי,ומרים אותו בעזרת העשבים שעל ראשו בזהירות.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שאודיש רץ אליך בשמחה,מניח את בלוק ברי על הדשא הרך,ולאחר מכן,חותך אותו לשני חלקים בעזרת העשב שעל ראשו,אשר נראה מעט חד.
    "אודיש!"אומר לך אודיש כשהוא מרים את אחד החלקים של הבלוק ברי ומושיט אותו לך בשמחה.
    מה תעשה?

מקס-"אפשר לרפות אותו בחווה שלי היא נמצא במערב דרך 1!"אומר לך הגבר כשהוא מסתכל על פצעיו של צ'ארמנדר,ונות לו טיפול ראשוני בעזרת ערכת עזרה ראשונה קטנה שהייתה בפאוץ' שלו כשאתה שם לב שפרצופו רציני.
    כעובר שבע דקות,אתה מרגיש הרבה יותר טוב,ולאחר כמה שניות,אתה מצליח לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    אתה רואה שהגבר סיים לטפל בצ'ארמנדר,ושהוא מושיט לך אותו בזהירות.
    "בואו אחרי!אני אכוון אותך לחווה!"אומר לך הגבר ומתחיל ללכת לכיוון צפון מערב.
    אתה הולך אחריו,ולאחר עשר דקות של הליכה בשדות דשא,אתה מגיע לחוות עץ גדולה.
    אתה רואה שהגבר נכנס למבנה המגורים,ונכנס אחריו במהירות.
    כשאתה נכנס למבנה המגורים,אתה רואה בתוכו מטבח גדול טלוויזיה מיושנת,חדר שינה,ומכונתה בעל עשרה גומות.
    "זאת מכונת ריפוי של מרכז פוקימונים"אומר לך הגבר."מצאתי אותה במרכז הפוקימונים ההרוס בהריסות ורידאן,ותיקנתי אותו"הוא מוסיף.
    אתה רואה שהוא מתיישב על אחד הכיסאות במטבח,ושותה כוס מים.
    "תחזיר את הצ'ארמנדר שלך לפוקדור שלו,שים אותו במכונה,ותלחץ על הכפתור הימני"אומר לך הגבר ברוגע"אגב,שמי הוא פדרו אלרנו"הוא מוסיף.
    מה תעשה?

אביב-לפתע,אתה רואה שממוטה מתמלא בכוח,ומצליח לקום במהירות.
    אתה רואה שממוטה מרכין את ראשו אל הרצפה,מה שנותן לו צורה מעט מצחיקה של כדור פווה חום וצפוף.
    "אז מה אם הוא קם במהירות!הנציחון עדיין בידיים שלנו!וסלווברו יראה לך למה אני מתכוון בעוד כמה שניות!"אומר לך טרייסיל במעט לעג."סלווברו,תגביר את המהירות למהירות שיא,ותעיף את הפילוסווין הזה עד לסרולין!"אומר טרייסיל לסלווברו מיד אחרי שהוא מסיים ללעוג לך.
    אתה רואה שסלווברו מגביר את המהירות למהירות עצומה,וקרוב סנטימטרים ספורים אל סממוטה.
    לא עוברת שנייה,ואתה רואה שממוטה מפנה את שני הניבים שלו א הכתפיי של סלווברו בהפתעה,פוצע אותו בעוצמה קשה,ומונע ממנו לפגוע בו בנגיחת ראש.
    לאחר מכן אתה רואה שממוטה מייצר בפיו כדור מעט נוזלי וחום שנראה כמו בוץ של ביצה,ומיד אחר כך,משליך אותו בעוצמה רבה על ראשו של סלווברו,מה שגורם לכדור להתפצוץ בעוצמ,ולייצר פיצוץ המלווה בעשן סמיך.מתקפה זו היא פפצת בוץ.
    כעבור דקה,העשן מתפזר,ואתה רואה את הסלווברו של טרייסיל שוכב על המדרכה,מחוסר הכרה,כשפצופו מכוסה בבוץ.
    "פילוסווין!"אומר פילוסווין כשהוא דוהר אליך בשמחה.
    "לעזאזל!"אומר טרייסיל בכעס ומחזיר אחרי כמה שניות את סלווברו לפוקדור.
    לאחר מכן,אתה רואה שהוא נרגע מעט,ומתקדם אליך.
    "טעיתי בנוגע לכוח שלך!אתה חזק מאוד,והיית יריב מאוד טוב!"אומר לך טרייסיל במעט חביבות"אני גם מנחש שאתה הולך להתחרות עם הפילוסיווון הזה במכון החילופי כאן,נכון?"הוא מוסיף.
    מה תעשה?

ההרשמה השנייה החלה!רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק!ההרשמה נסגרת מחר בערב!(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

5. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 01:22 PM

אביב-לפתע,אתה רואה שממוטה מתמלא בכוח,ומצליח לקום במהירות.
    אתה רואה שממוטה מרכין את ראשו אל הרצפה,מה שנותן לו צורה מעט מצחיקה של כדור פווה חום וצפוף.
    "אז מה אם הוא קם במהירות!הנציחון עדיין בידיים שלנו!וסלווברו יראה לך למה אני מתכוון בעוד כמה שניות!"אומר לך טרייסיל במעט לעג."סלווברו,תגביר את המהירות למהירות שיא,ותעיף את הפילוסווין הזה עד לסרולין!"אומר טרייסיל לסלווברו מיד אחרי שהוא מסיים ללעוג לך.
    אתה רואה שסלווברו מגביר את המהירות למהירות עצומה,וקרוב סנטימטרים ספורים אל סממוטה.
    לא עוברת שנייה,ואתה רואה שממוטה מפנה את שני הניבים שלו א הכתפיי של סלווברו בהפתעה,פוצע אותו בעוצמה קשה,ומונע ממנו לפגוע בו בנגיחת ראש.
    לאחר מכן אתה רואה שממוטה מייצר בפיו כדור מעט נוזלי וחום שנראה כמו בוץ של ביצה,ומיד אחר כך,משליך אותו בעוצמה רבה על ראשו של סלווברו,מה שגורם לכדור להתפצוץ בעוצמ,ולייצר פיצוץ המלווה בעשן סמיך.מתקפה זו היא פפצת בוץ.
    כעבור דקה,העשן מתפזר,ואתה רואה את הסלווברו של טרייסיל שוכב על המדרכה,מחוסר הכרה,כשפצופו מכוסה בבוץ.
    "פילוסווין!"אומר פילוסווין כשהוא דוהר אליך בשמחה.
    "לעזאזל!"אומר טרייסיל בכעס ומחזיר אחרי כמה שניות את סלווברו לפוקדור.
    לאחר מכן,אתה רואה שהוא נרגע מעט,ומתקדם אליך.
    "טעיתי בנוגע לכוח שלך!אתה חזק מאוד,והיית יריב מאוד טוב!"אומר לך טרייסיל במעט חביבות"אני גם מנחש שאתה הולך להתחרות עם הפילוסיווון הזה במכון החילופי כאן,נכון?"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    אחבק את פיילו שלי בשמחה, אלטף אותו ואהיה כל כך גאה, גם בו וגם בעצמי!
    אהיה מאושר על הניצחון שנחלתי, במיוחד כנגד יריב חזק כמו סלווברו.
    כשאשמע את מילותיו של יריבי, אהיה מעט מבולבל.
    "מכון חילופי? אין לי שמץ של מושג במה מדובר" אומר לו ואהיה מעט נבוך, לא אפסיק ללטף את פילו שלי וגם לא אפסיק להנות מהרגשת האדרנלין הזו שהתמלאה בי.
    אביב

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 03:22 PM
    אנג'ל-אתה רואה שסקווירטל מנסה בכוח כוחו לקום,ולאחר כמה שניות,הוא מצליח בקושי לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    מיד אחר כך,הוא מתאשת במהירות ורץ בשיא המהירות שלו אל סידוט,כשהוא מסבובב את זנבו במהירות,ותוקף אותו בהצלפת זנב חזקה.
    אתה שם לב שסידוט נפצע קשה מכל המתקפות,אך הוא עדיין עומד על הדשא הרך,כשהוא ממשיך להטעין את מתקפת ההמתנה על הדשא הרך.
    לפתע,אתה רואה שמיד אחרי שסקווירטל תוקף את סידוט בהצלפת זנב,סידוט מסיים להטעין את מתקפת ההמתנה בגופו,ושבעוד כמה שניות,הוא הולך לשחרר את האנרגיה שהוא הטעין בעוצמה רבה.
    לא עוברת שנייה,וסקווירטל משתמש בדחיפה במהירות רבה,כדי למנוע מסידוט לשחרר את כל האנרגיה שהוא צבר בגופן,מה שגורם לסידוט ליפול על הדשא הרך,מחוסר הרכה מהדחיפה המפתיעה של סקווירטל.
    "סקווירטל!"אומר סקווירטל בשמחה לאחר כמה שניות,ולאחר מכן רץ אליו,ומחבק אותך בשמחה.
    אתה רואה שסקווירטל נראה מאושר מהניצחון הראשון שלו בקרב נגד פוקימון פראי.
    מה תעשה?
    "כל הכבוד סקווירטל !"אני אומר בשמחה בזמן שאני מרים אותו .
    "פוכדור צא !"אני אומר בעודי זורק פוכדור לכיוונו של סידוט ומחכה לראות מה יקרא .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    מקס-"אפשר לרפות אותו בחווה שלי היא נמצא במערב דרך 1!"אומר לך הגבר כשהוא מסתכל על פצעיו של צ'ארמנדר,ונות לו טיפול ראשוני בעזרת ערכת עזרה ראשונה קטנה שהייתה בפאוץ' שלו כשאתה שם לב שפרצופו רציני.
    כעובר שבע דקות,אתה מרגיש הרבה יותר טוב,ולאחר כמה שניות,אתה מצליח לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    אתה רואה שהגבר סיים לטפל בצ'ארמנדר,ושהוא מושיט לך אותו בזהירות.
    "בואו אחרי!אני אכוון אותך לחווה!"אומר לך הגבר ומתחיל ללכת לכיוון צפון מערב.
    אתה הולך אחריו,ולאחר עשר דקות של הליכה בשדות דשא,אתה מגיע לחוות עץ גדולה.
    אתה רואה שהגבר נכנס למבנה המגורים,ונכנס אחריו במהירות.
    כשאתה נכנס למבנה המגורים,אתה רואה בתוכו מטבח גדול טלוויזיה מיושנת,חדר שינה,ומכונתה בעל עשרה גומות.
    "זאת מכונת ריפוי של מרכז פוקימונים"אומר לך הגבר."מצאתי אותה במרכז הפוקימונים ההרוס בהריסות ורידאן,ותיקנתי אותו"הוא מוסיף.
    אתה רואה שהוא מתיישב על אחד הכיסאות במטבח,ושותה כוס מים.
    "תחזיר את הצ'ארמנדר שלך לפוקדור שלו,שים אותו במכונה,ותלחץ על הכפתור הימני"אומר לך הגבר ברוגע"אגב,שמי הוא פדרו אלרנו"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    "שמי מקס מהעיר פאלט" אני אומר ומסתכל על צ'ארמנדר שבידיים שלי
    "צ'ארמנדר, זה בשבילך" אני אומר ומפעיל את הפוקדור להחזיר אותו ואז אשים אותו במכונה ואלחץ על הכפתור הימני

8. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 12:18 PM
    ביל-*אתה לא צריך ללכת למעבדת הפרופסור.תקרא עוד פעם את העלילה,ואז תגיב*
    אני מחפש את סקוט בעיר פאלט שבה אני נמצא
    חזרתי!!

9. משתמש מנוסה
    אביב-אתה מלטף את ממוטה בשמחה,ורואה שגם ממוטה נראה מאושר מהניצחון על סלווברו.
    "לא שמעת על המכונות החילופיים?"אומר לך טרייסיל כשהוא נראה מופתע לראות שאין לך שמץ של מושג על מה הוא מדבר"ואני חשבתי שאתה באת לפוצ'טזינה למטרה הזאת..."הוא מוסיף.
    אתה רואה שאחרי כמה שניות טרסיילי מוציא מתיקו בקבוק מים חצי מלא,ושותה עוד עד הסוף.
    "אני אסביר לך על מה אני מדבר"אומר לך טרייסיל לאחר שהוא מסיים לשתות את בקבוק המים"אחרי ההפצצה של ממשלת קנטו על הבסיס הסתר של צוות רוקט לפני שנה,הנמצא בעירעיר ורדיאן,נקבע חוק האוסר על המכונים בערים פיוטר,סרולין,ורמיליון,סלדון,פיושה,סאפרון, וסינבר לפעול למשך שנתיים לאות הזדהות עם האזרחים שנספו בהפצצה,ועד שיימצא מכון שמיני בקנטו.בינתיים פועלים בקנטו מכונים לא חוקיים,הנקראים מכונים חילופיים.מכונים אלה נמצאים בכמה ערים בקנטו שהן לא ערי המכון האמיתיות,ובינהם העיר הזאת,העיר פוצ'טזינה"הוא מוסיף.
    אתה רואה מיד אחרי שהוא מסביר לך על המכונים,הוא מתיישב על אחד הספסלים שליד מרכז הפוקימונים.
    "אומנם אתה לא משיג מזה תגים חוקיים,אבל זה משמש אימון ממש טוב לחלק מהמאמנים שרוצים להגיע לליגה ברמת אינדיגו בשנה הבאה"אומר טרייסיל כשהוא מוצייא מכיסו מטפחת ומבריק הפוקדור של סלווברו"יש את אתגרי הבאטל פרויינטר,אבל רק המאמנים הטובים ביותר,או התלמידים שעברו בהצלחה את הלימודים בבית הספר למאמנים בסלדון,נבחרים להתחרות שם.אני למשל,לא הצלחתי להיבחר לאתגרים האלה,אז אני מתאמן במכונים הפתוחים כרגע כדי לאסוף את התגים שלהם,ולחזק את הפוקימונים שלי בצורה משמעותית לשנה הבאה"הוא מוסיף.
    מה תעשה?

אנג'ל-אתה זורק פוקדור על סידוט בתקווה שהוא ילכד.
    לאחר כמה שניות הפוקדור פוגע בסידוט,ומיד אחר כך,קרן לייזר אדומה עוטפת אותו,והוא נכנס לפוקדור במהירות.
    1....................2....................3....... ..........נלכד!
    *סידוט יעודכן מיד בלוח הדמות שלך*
    אתה רואה שסקווירטל קופץ מידיך,רץ אל הפוקדור,ומרים אותו בזהירות.
    לאחר מכן הוא חוזר אליך בריצה מהירה יותר ומושיט לך אותו בשמחה.
    מה תעשה?

מקס-"נעים לי להכיר אותך מקס!"אומר פרדו בחביבות כשהוא שותה עוד כוס מים במהירות.
    אתה מסכל על צ'ארמנדר הפצוע,ולאחר כמה שניות,מוציא את הפוקדור שלו מחגורת הפוקדורים שלך,ומיד אחר כך,מחזיר אותו לפוקדור.
    לאחר מכן,אתה צועד אל מכונת הריפוי שבקצה השני של המבנה,ולאחר כדקה של הליכה,מגיע אל המכונה,שנראת מתוקנת בצורה מעולה.
    אתה מכניס את הפוקדור של צ'ארמנדר לאחת הגומות,ולוחץ על הכפתור הימני במכונה בתקווה שצ'ארנדר יתרפא במהירות.
    אתה שם לב שלאחר כמה שניות מופיע על צג המסך משפט האומר"זמן לריפוי:רבע שעה".
    "אתה רוצה בינתיים לאכול או לשתות משהו עם שצ'ארמנדר יתרפא?"שואל אותך לפתע פרדו בחביבות.
    מה תעשה?

ביל-*תקרא שוב את העלילה,וגם את תגובת ההתחלה שכתבתי לך.אני בטוח שאז תבין מה אתה צריך לעשות*

ההרשמה השנייה החלה!רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק!ההרשמה נסגרת מחר בערב!(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

10. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 04:22 PM

ביל-*תקרא שוב את העלילה,וגם את תגובת ההתחלה שכתבתי לך.אני בטוח שאז תבין מה אתה צריך לעשות*
    אני צריך להיות ערני קצת...
    אני מתחיל מהתחלה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני פותח את הקופסא, מוציא את הפוקדור ובודק מי נמצא שם!
    חזרתי!!

11. משתמש מנוסה
    מקס-"נעים לי להכיר אותך מקס!"אומר פרדו בחביבות כשהוא שותה עוד כוס מים במהירות.
    אתה מסכל על צ'ארמנדר הפצוע,ולאחר כמה שניות,מוציא את הפוקדור שלו מחגורת הפוקדורים שלך,ומיד אחר כך,מחזיר אותו לפוקדור.
    לאחר מכן,אתה צועד אל מכונת הריפוי שבקצה השני של המבנה,ולאחר כדקה של הליכה,מגיע אל המכונה,שנראת מתוקנת בצורה מעולה.
    אתה מכניס את הפוקדור של צ'ארמנדר לאחת הגומות,ולוחץ על הכפתור הימני במכונה בתקווה שצ'ארנדר יתרפא במהירות.
    אתה שם לב שלאחר כמה שניות מופיע על צג המסך משפט האומר"זמן לריפוי:רבע שעה".
    "אתה רוצה בינתיים לאכול או לשתות משהו עם שצ'ארמנדר יתרפא?"שואל אותך לפתע פרדו בחביבות.
    מה תעשה?
    "כן.." אני אומר
    "אבל אפשר להישאר קרוב למכונה?" אני מוסיף בגלל חשש

12. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט-טורטוויג קם מהדשא הרך,רץ אל העץ במהירות,ומתנגש בו בכוח כשהוא מנסה להזיז אותו,זוהי דחיפה.
    אתה שם לב שעשרות עלים נופלים מהעץ,אך בלוק ברי נשאר תלוי על אחד הענפים הגבוהים,ולא נופל אפילו אחרי חמש דחיפות.
    כעבור שלוש דקות,אתה מרגיש שהגב שלך כבר לא כל כך כואב מהנפילה,ולאחר כמה נסיונות לקום,אתה מצליח לקום ולעמוד על הדשא הרך.
    לאחר מכן,אתה רץ אל גזע העץ,ומתנגש בו ביחד עם טורטוויג בעוצמה גדולה,מה שגורם לכמות יותר גדולה של עלי ליפול מאשר הכמות שנפלה בפעמים הקודמות,אך עדיין לא לגרום לבלוק ברי ליפול מהעץ.
    לאחר חמש דקות של נסיונות,שניכם כבר עייפים מההתנגשיות מהעץ,ומרגישים כאבים בצלעות כתוצאה מההתנגשויות העוצמתיות.
    לאחר כמה שניות,אתה שם לב שטורטוויג מסמן לך לנסות עוד פעם אחת,ואתה רואה שמבטו נראה רציני.
    מיד אחר כך,שניכם רצים בשיא המהירות אל העץ ומתנגשים בו בעוצמה רבה.
    לפתע,אתה רואה שבנוסף לעשרות העלים שנופלים מהעץ,הבלוק ברי מאבד את האחיזה בענף,ונופל מהעץ על הדשא הרך.
    "אודיש!"אומר אודיש בשמחה כשהוא רץ אל הבלוק ברי,ומרים אותו בעזרת העשבים שעל ראשו בזהירות.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה שאודיש רץ אליך בשמחה,מניח את בלוק ברי על הדשא הרך,ולאחר מכן,חותך אותו לשני חלקים בעזרת העשב שעל ראשו,אשר נראה מעט חד.
    "אודיש!"אומר לך אודיש כשהוא מרים את אחד החלקים של הבלוק ברי ומושיט אותו לך בשמחה.
    מה תעשה?
    "תודה רבה אודיש" אגיד לאודיש ואחצה את חלקי לשניים,אתן חצי לטרטוויג ואת השאר אקח לעצמי

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל-אתה זורק פוקדור על סידוט בתקווה שהוא ילכד.
    לאחר כמה שניות הפוקדור פוגע בסידוט,ומיד אחר כך,קרן לייזר אדומה עוטפת אותו,והוא נכנס לפוקדור במהירות.
    1....................2....................3....... ..........נלכד!
    *סידוט יעודכן מיד בלוח הדמות שלך*
    אתה רואה שסקווירטל קופץ מידיך,רץ אל הפוקדור,ומרים אותו בזהירות.
    לאחר מכן הוא חוזר אליך בריצה מהירה יותר ומושיט לך אותו בשמחה.
    מה תעשה?
    "תודה סקווירטל"אני אומר בעודי לוקח ממנו את הפוכדור ומניח אותו על החגורה, אחר כך אני מרים את סקווירטל על ראשי ואז ממשיך בדרכי.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. היכל התהילה
    Originally posted by Pokemon Daimond@Aug 8 2009, 02:22 PM
    אביב-אתה מלטף את ממוטה בשמחה,ורואה שגם ממוטה נראה מאושר מהניצחון על סלווברו.
    "לא שמעת על המכונות החילופיים?"אומר לך טרייסיל כשהוא נראה מופתע לראות שאין לך שמץ של מושג על מה הוא מדבר"ואני חשבתי שאתה באת לפוצ'טזינה למטרה הזאת..."הוא מוסיף.
    אתה רואה שאחרי כמה שניות טרסיילי מוציא מתיקו בקבוק מים חצי מלא,ושותה עוד עד הסוף.
    "אני אסביר לך על מה אני מדבר"אומר לך טרייסיל לאחר שהוא מסיים לשתות את בקבוק המים"אחרי ההפצצה של ממשלת קנטו על הבסיס הסתר של צוות רוקט לפני שנה,הנמצא בעירעיר ורדיאן,נקבע חוק האוסר על המכונים בערים פיוטר,סרולין,ורמיליון,סלדון,פיושה,סאפרון, וסינבר לפעול למשך שנתיים לאות הזדהות עם האזרחים שנספו בהפצצה,ועד שיימצא מכון שמיני בקנטו.בינתיים פועלים בקנטו מכונים לא חוקיים,הנקראים מכונים חילופיים.מכונים אלה נמצאים בכמה ערים בקנטו שהן לא ערי המכון האמיתיות,ובינהם העיר הזאת,העיר פוצ'טזינה"הוא מוסיף.
    אתה רואה מיד אחרי שהוא מסביר לך על המכונים,הוא מתיישב על אחד הספסלים שליד מרכז הפוקימונים.
    "אומנם אתה לא משיג מזה תגים חוקיים,אבל זה משמש אימון ממש טוב לחלק מהמאמנים שרוצים להגיע לליגה ברמת אינדיגו בשנה הבאה"אומר טרייסיל כשהוא מוצייא מכיסו מטפחת ומבריק הפוקדור של סלווברו"יש את אתגרי הבאטל פרויינטר,אבל רק המאמנים הטובים ביותר,או התלמידים שעברו בהצלחה את הלימודים בבית הספר למאמנים בסלדון,נבחרים להתחרות שם.אני למשל,לא הצלחתי להיבחר לאתגרים האלה,אז אני מתאמן במכונים הפתוחים כרגע כדי לאסוף את התגים שלהם,ולחזק את הפוקימונים שלי בצורה משמעותית לשנה הבאה"הוא מוסיף.
    מה תעשה?
    "לא ידעתי על כך, זה נשמע נהדר, האם תוכל להראות לי היכן נמצא המכון? אולי נלך לשם יחדיו.
    כל שאני צריך לעשות הוא להחזיר את ממוטה למחשב האישי שם יקבל טיפול, ולקבל את כל ששת הפוקימונים שלי כאשר יהיו בריאים וזה יכול להתרחש בכל רגע" אומר.
    אביב

15. משתמש מנוסה
    שימו לב!דמות חדשה נוספה לקטגוריית"אנשים ודמויות חשובות שנמצאות במשחק"!הדומת הינה טרייסיל גרין,מאמן אותו פגש אביב!

ביל-אתה הולך אל הסלון,מתיישב על אחת הספות,ומתחיל לפתוח את החבילה במהירות.
    לאחר כמה שניות,אתה רואה בתוך החבילה פוקימון,שקצה ראשו דומה מעט לצורה של פשטידה,פוקימון זה הואמגבי.
    אתה רואה שמגבי מסכל עליך בשמחה כשהוא .
    "מגבי!"אומר לך מגבי בחביבות.
    אתה רואה שבחבילה יש גם חמישה פוקדורים ריקים המוצמדים לחגורת פוקדורים מיוחדת.
    בצד השני של החבילה אתה רואה את הפוקדור של סקווירטל ופוקידע.
    מה תעשה?
    *מגבי,חמשת הפוקדורים הריקים והפוקידע יעודכנו מיד בלוח הדמות שלך*

מקס-"אני מעדיף שלא תאכל ותשתה ליד המכונה"אומר לך פרדו כשהוא קם מכיסאו,וניגש למטבח כשנראה שהוא מתכוון להכין אוכל.
    "אני פשוט חושש שאם תשתה,וישפך לך מעט מים או מיץ על המכונה,היא עלולה להתקלקל,לייצר קצר בכל הבית,ואיפלו לגרו לצ'ארמנדר להיות בסכנת חיים!"הוא אומר לך בדאגה כעבור דקה כשהוא מתחיל להכין פנקייקים.
    אתה רואה שפרדו מסמן לך לשבת על אחד הכיסאות כעבור כמה שניות.
    "עדיף שתשב בשולחן ונתוח קצת עד שהאוכל יהיה מוכן"אומר לך פרדו מיד אחרי שהוא מסמן לך לשבת.
    מה תעשה?

קיט-אתה חוצה את חצי הבלוק ברי שקיבלת לשני חצאים קטנים יותר,וכעבור כמה שניות,נותן את אחד החצאים לטורטוויג.
    טורטוויג מביט בך בחביבות,ולאחר מכן לוקח את החצי מהבלוק ברי שחתכת בשבילו,ומתחיל לאכול אותו בשמחה,ומיד אחרי שגם טורטוויג מתחיל לאכול אתה החצי חתיכת הבלוק ברי שלו,אתה מתחיל לאכול את חצי הבלוק ברי שלך,כשאתה שם לב שגם אודיש אוכל את חצי הבלוק ברי שלו בשמחה.
    לאחר שתי דקות,שלותכם מסיימים לאכול,ומרגישים שבעים.
    אתה רואה שאודיש נצמד לרגלך בשמחה,ונראה שהוא רוצה להצטרך למסע שלך ברחבי קנטו.
    מה תעשה?

אנג'ל-אתה לוקח מסקווירטל את הפוקדור ושם אותו בחגורת הפוקדורים שלך.
    לאחר מכן,אתה מניח את סקוורטל על ראשך,ומתחיל להתקדם לכיוון צפון.
    לאחר חצי שעה של הליכה בשדות הדשא,אתה רואה באופק הריסות של בניינים.
    אתה שם לב מתחת לאחד העצים לפוקימון,הדומה לשועל ובעלת זנב מטולטל,זוהיוולפיקס.
    "וולפיקס..."אומרת וולפיקס ברוגע כשהיא נחה מתחת לעץ.
    מה תעשה?

אביב-"למה לא?למרות שכבר זכיתי בתג של המכון,אני אראה לך את הדרך לשם"אומר לך טרייסיל בחביבות"ובזמן שאתה תחזיר את פילוסווין שלך למחשב האישי,אני אתן לאחות ג'וי לטפל בסלווברו שלי"הוא מוסיף.
    לאחר כמה שניות,שניכם נכנסים למרכז הפוקימונים,ואתה הולך למחשב האישי עוד פעם,הפעם להחזיר את פילוסווין.
    כעבור שתי דקות של הליכה,אתה מגיע למחשב האישי,שגם עכשיו,למלך הרב,פנוי לשימוש.
    את נכנס לחשבונך באותה דרך שנכנסת קודם,והפעם בוחר באפשרות"השאר פוקימון".
    מיד אחרי שאתה לוחץ על אפשרות זו,מופיעה לך על צג המחשב הודעה האומרת"הכנס פוקדור למערכת המחשב".
    אתה מחזיר את פילוסווין לפוקדור,ולאחר מכן,מכניס את הפוקדור למערכת המחשב,ויוצא ממנו.
    לפתע,אתה שם לב שעברו שלושים ושבע דקות מאז שהבאת לאחות ג'וי את שישיית הפוקימונים שלך לטיפול,מה שאומר שאתה כבר יכול לקחת אותם בחזרה לחגורת הפוקדורים שלך.
    אתה ניגש לדלפק האחות ג'וי,הקרוב מאוד למחשב האישי,ומבקש ממנה את הפוקדורים של פוקימוניך.
    "אין בעיות,רק תיתן לי את הפוקידע שלך כדי שאני אזהה את הפוקימונים שלך!"אומרת לך האחות ג'וי בחביבות.
    אתה מביא לאחות ג'וי את הפוקידע,ולאחר כמה שניות,אתה רואה שהיא נכנסת לחדר שנמצא בתחום הדלפק.
    כעבור דקה,היא חוזרת עם שבעה פוקדורים המונחים על מגש בצירוף הפוקידע שלך.
    "בבקשה!הנה השישייה שלך,הפוקדור של ספירו,והפוקידע!אומרת האחות ג'וי בחביבות"ושיהיה לך יום נעים!"היא מוסיפה.
    מה תעשה?

עמוד 8 מתוך 11 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •