Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. the bitch is back
    טוב. קודם כל שלום לכולם D:
    אני ודן חשבנו על דרכים לשפר ולהעלות את הרמה של הפורום מעט.
    והגענו לרעיון של משוב על הפורום.
    המושב הזה לא רק יעזור לנו אלה גם לכם.
    אני באמת מקווה שכולכם תגיבו ותציאו הצעות לשיפור.
    מי שלא יודע לכתוב משוב הנה קישור לאיך לכתוב משוב וביקורת

מה דעתך על הפורום עד כה: בסעיף זה תתיחסו לעד כמה אתם נהנים בפורום. במה הוא טוב ובמה לא.
    מה לדעתך חסר בפורום: כמו השאלה. מה חסר. מדריכים? משחקים שהם לא פוקימון? יוזמות וכדומה.
    הערכה כללית על הפורום: אפשר מ 1-10 או במילים.
    מה היית רוצה לשפר: בפורום, רעיונות הצעות וכדומה...

אני מבקש קחו את זה ברצינות ולא רק לכתוב "סבבה". אם ככה תמלאו את המשוב הזה, זה לא יעזור בכלום O:

אז המשך גלישה מהנה ^^
    עומר D:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מורחקים
    שם: ליאור
    מה דעתך על הפורום עד כה: הפורום מצויין ותורם לגיבוש. הוא מפתח את הדימיון של המשתמשים שלוקחים בו חלק.
    מה לדעתך חסר בפורום: פעילות. אם כל זה שהפורום מגבש וכו' חסרה המון פעילות... הפורום חייב החייאה דחוף.
    הערכה כללית על הפורום: 8. הסבר- הפורום טוב אבל רמת הפעילות הנמוכה משבשת אותו.
    מה היית רוצה לשפר: הייתי רוצה שייפתח אתגר מיוחד. אני אפילו יכול להוביל אותו. אתגרים ימשכו תשומת לב של משתמשים וככה הרמה תעלה.

3. היכל התהילה
    מה דעתך על הפורום עד כה:

אני לא יודע מה אחרים יודעים, ובאיזה תקופות הם ראו את הפורום הזה, אבל מעולם הפורום הזה לא הצליח להרים את עצמו מעבר לדשדוש כרוני. בניגוד להצלחות של הפורום הספציפי הזה מול אתרים אחרים, ובניגוד להצלחות של פורומים אחרים בפוקימונס, חת"מ מעולם לא ידע הצלחה. וזה משהו שאמור להדליק נורה אדומה. אני שמח שהם הביאו את האדם המוכשר ביותר בתחום לנסות ולהרים אותו ואני מקווה שהוא יצליח. בהצלחה Loveless.

מה לדעתך חסר בפורום:

זה תפקידו של המנהל לזהות את הדברים האלה. אני ממבט ראשון לא הייתי שם דגש על תחרויות, על מדריכים ועל שטויות כאלה. הייתי נותן יד בלבסס משחקי תפקידים, לעזור להם, לגרום להם להוות את העמוד הראשי בפורום, ואז לדאוג לכל שאר הפונקציות.

הערכה כללית על הפורום: אפשר מ 1-10 או במילים:

כרגע אין ציון. אני מקווה שעוד חודש - חודשיים אני אשמע על חת"מ ולא רק בהקשר של דברים רעים, כגון שהמנהל פרש בגלל שהוא מרגיש שהוא ה**** של הפורום. אז יש לכם הרבה תיקונים לעשות בנוגע למוניטין של הפורום ולתפקיד של מנהל חת"מ.

מה היית רוצה לשפר:

הייתי מוריד הילוך בכל מה שנוגע לאישור משחק. אני מקבל אין ספור מסרים של אנשים שבאים אליי עם תלונות על אישור, על משחק ועל רקע ואני בסוף זה שעוזר להם בנושא. זה לא אמור להיות ככה. הם צריכים לדעת שהמנהלים של הפורום שם בשבילם, שהמנהלים רוצים לעזור להם ולתרום להם מהידע שלהם, וזה כל המשמעות של להיות מנהל (לפי דעתי כמובן).

4. משתמש מנוסה
    רק אם מותר לי להגיד מזל טוב על המינוי ^^"

מה דעתך על הפורום עד כה:
    יש בחת"מ רעיונות מעולים למשחקים - אבל עיצוב המשחק ותגובות מנהלי המשחק פשוט גרועות.
    לרשום המשך כשורה זה טוב? למסור מידע על מאמן מכון זה לא רק לרשום את הפוקימונים שלו, צריך לרשום גם קצת על עצמו (לא חובה) ולמסור מידע על זירת המכון - להסביר על הקשיים והכל. אין את זה ברב אם לא כל משחקי החתמ בקשר לפוקימון פה.

מה לדעתך חסר בפורום:
    לא חסר מדריכים, ולדעתי גם זה לא עדיף. משתשמ עכשיו לא יתחיל לבנות תגובה למשחק בו הוא משתתף ע"פ מדריך..
    אבל מה שחסר לי זאת ההקשעה והעיצוב שמנהלי המשחק נותנים. קצת צבע קצת תמונות- לא יזיק?
    וגם לתת לכל אחד אישור למשחק - יש בפורום יותר מ-10 משחקים, רובם ללא צבע או דבר שיבדיל אותו מאחרים.
    כולם עם הדבר "אתם מאמנים ואתם קמים בבוקר" - אני מודה שגם אני אוהב את זה. אבל קצת נמאס.

הערכה כללית על הפורום:
    פורום פורח שצריך שיפור קטן בקטע עיצובי ותגובות נורמליות ולא שורה (7.5 הזלזול לעיצוב ותגובות פה מחפיר).

מה היית רוצה לשפר:
    נתתי כמה אבל אני אסכם~
    *משחקים עם צבעים - לא שחור רק. עם תמונות שיראה שמנהל המשחק השקיע.
    *תוגובת נכונות, לא טעיות כתיב ולא שורה וחצי.
    *קצת לצאת מהריבוע של משחק פוקימון "אתם מתעוררים לבוקר חדש - אתם בדרך לפרופסור לקחת את המפוקימון הראשון~!"

זהו.. אם יהיה לי עוד משהו אני אגיד D:
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

5. משתמש מנוסה
    מה דעתך על הפורום עד כה: הפורום אחלהב, אין בעיה אבלך אני לא יכול לומר לבינתיים שום דבר עליכם(רק התחלתם)
    מה לדעתך חסר בפורום: כמו השאלה. אמנם זה פורום של פוקימון, אבל זה לא אומר שחיי רק משחקים של פוקימון. אני מאמין שתוכלו להדריך אנשים איך לעשות משחקים אחרים חוץ מכאלה שבהם יצורים נלחמים במקומך ואתה אומר מה לעשות(זה הכי קל)
    הערכה כללית על הפורום: הפורום 9/10 בגלל הקטע של הפוקימון, עליכם איני אתן ציון כי רק התחלתם
    מה היית רוצה לשפר:כבר כתבתי במה חסר
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    מה דעתך על הפורום: יותר מדי ספאם, או בפרטי לשה"מים או בנושאים ובמשחקים.
    חוץ מזה בסדר, אני לא יכול לומר כלום על המנהלים
    מה לדעתך חסר בפורום: משחקים שהם לא פוקימון ולא ספאם בו בזמן ומדריכים.
    החוסר במדריכים גרם לי להתחיל לכתוב סידרת מדריכים ובנוג לחוסר במשחקים שהם לא פוקימון, שעוד כמה אנשים יתחילו לעבוד
    הערה כללית על הפורום: 5/10- יותר מדי ספאם והוא לא מסודר. למה יש משחק בנעוץ? הקיצר יש לכם הרבה עבודה כדי לתקן בלאגן שאת חלקו יצרתם ואת חלקו אף אחד לא טרח לתקן, יש עוד עבודה
    מה היית רוצה לשפר בפורום: רמת משחק, וזה אומר הכל.
    פחות ספאם, תגובות יותר רציניות משה"מים ושחקנים, פחות משחקים שהם יותר ספאם ממשחק ומשחקים יותר מושקעים
    זה עוד היה מתומצת, אתם לא רוצים לשמוע את המשוב שלי כשהוא לא מתומצת, ולמען האמת גם אני לא רוצה לכתוב אותו, הידיים שלי לא יצליחו לעשות את זה, לפחות לא במקלדת של המחשב הנייד של אבא שלי

7. משתמש מנוסה
    מה דעתך על הפורום עד כה:

דעתי עד כה על הפורום, הוא שהוא בסדר גמור, טוב מאוד לפיתוח הדימיון והתבטאות של אנשים אחרים. זה גם תורם בעוד הרבה מובנים אחרים ושונים. ישנה לדעתי בעיה עיקרית בפורום, שהיא שכל המשחקים (ואני מתכוון משחקי תפקידים, לא תחרויות או משחק כמו המאפיה, משחק עם עלילה ורעיון עיקרי בשבילו).

מה לדעתך חסר בפורום:

לדעתי, חסר בפורום קודם כל, גיוון, ואפשר להבין למה אני מתכוון. בסדר זה פורום של פוקימון, זה לא אומר שכולם צריכים להיות תקועים בתוך המשחק הזה, אפשר להביא רעיונות חדשים, גיוונים, המצאות משלכם, מקוריות מלאה, ולא חלקית (הכוונה היא שכל הרעיון של המשחק שלכם, לא חלקי, שלקחתם את פוקימון ויצרתם עלילה ודברים שונים מבסדרה, אבל הכל מבוסס על הסדרה ועל הפוקימונים עצמם).

הערכה כללית על הפורום:

8, הפורום עצמו טוב, אני רואה שיש מידה של פעילות סבירה, לא רואה הרבה משחקים שנזנחים במהירות, דווקא משחקים שמתקדמים. גם לא כל הדברים כאן על אותה רמה, יש בעיות של ספאם לפעמים, דברים לא קשורים ודברים כאלו. הדבר העיקרי כמו שציינתי קודם, שלדעתי מוריד קצת את הציון של הפורום, הוא שכולם תקועים רק במשחקי פוקימון.

מה היית רוצה לשפר:

משחקים עם רעיונות חדשים, שהם לא פוקימון.
    נושא בנעוץ, על פירסום משחקים חדשים, או משחקי בקרוב בלבד (ואני מדגיש את הבלבד, בלי הודעות ספאם מיותרות).
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •