"עכשיו תישתמש בגחלת תוך כדי ריצה"}Originally posted by tomer14@Aug 9 2009, 11:18 AM
בובי:
צימצאר משתמש בגחלת על הריצפה וככה קופץ גבוה יותר ואז נוחת על בלבאזור אם שריטה חזקה בלבאזור כתגובה משתמש בדחיפה שמעיפה את צימצאר כמה מטרים אחורה .
מה תעשה?
"עכשיו תישתמש בגחלת תוך כדי ריצה"}Originally posted by tomer14@Aug 9 2009, 11:18 AM
בובי:
צימצאר משתמש בגחלת על הריצפה וככה קופץ גבוה יותר ואז נוחת על בלבאזור אם שריטה חזקה בלבאזור כתגובה משתמש בדחיפה שמעיפה את צימצאר כמה מטרים אחורה .
מה תעשה?
"כן, אני בדיוק לדרך לשם" אני אומר לו בגאווה.Originally posted by tomer14@Aug 9 2009, 11:18 AM
נדב:
"גם אני התגעגתי אליך"הוא אומר בזמן שהוא משתחרר המחיבוק שלך .
"אתה הולך להירשם לתחרות ?"הוא שואל אותך.
מה תעשה?
"אתה יודע איפה התחרות מתקיימת?" אני שואל אותו.
ספוילר
עומר :
מזל טוב על הניהול XP.
-------
אתה מחכה שלפתע מולך ניצב"חח המזל שיחק לצידי "הוא אומר בזמן שהוא מוציא קרבי
.
מה תעשה?
נדב :
"בוא איתי "הוא אומר לך ואז מושך אותך לחלק שעוד לא ראית בספינה מולך אתה רואה עשרות זירות .
"טוב אני הולך לרשום אותנו בזמן שאתה תחכה לי כאן "הוא אומר עם ההדגשה על הכאן.
לפתע לידך אתה רואה חבורה של ילדים מתקבצת ליד איזה שהוא ספסל .
מה תעשה?
ניתאי:
צארמנדר משתמש בציפורני אש על גיגליפאף שמצליח להתחמק בשניה האחרונה ואז משתמש בשירה שמרדימה את צארמנדר .
מה תעשה?
דניאל:
צארמנדר מתרחק מורטרטל ומשתמש בגחלת אבל ורטרטל פשוט עומד שם ונראה שהגחלת לא מזיזה לו .
אחר כך הוא משתמש בקרן בועות שמתקרבת במהירות לכיוונו של צארמנדר .
מה תעשה?
פייר בלאז:
שאתה מתקרב לביקטה אתה רואה את"אז גם אתה באת להירשם לתחרות ?"היא שואלת אותך אם מבט משועמם .
מה תעשה?
אספיאון :
"הטורניר הזה הוא סתם טורניר שמעביר את הזמן עד שמגיעים ליעד זה גם אימון מצוין לפוקימונים שלך"היא אומרת.
מה תעשה?
בובי:
צימצאר משתמש בגחלת תוך כדי ריצה שמונעת מבלבאזור לזוז ואחר כך צימצאר קופץ עליו עם שריטה שפוגעת חזק .
מה תעשה?
אמבראון:
טריקו מתחיל לרוץ לעברו של פידגי שלא מוכן וחוטף את החבטה חזק אבל משתמש בניקור על טריקו שלא הצליח להתחמק ואחר כך חוטף מתכפת כנף לבטן.
מה תעשה?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"מה הולך כאן?" אני שואל ומתקדם אל כיוון הספסל בשביל לבדוק למה הילדים מתקבצים שם.Originally posted by tomer14@Aug 11 2009, 02:29 AM
נדב :
"בוא איתי "הוא אומר לך ואז מושך אותך לחלק שעוד לא ראית בספינה מולך אתה רואה עשרות זירות .
"טוב אני הולך לרשום אותנו בזמן שאתה תחכה לי כאן "הוא אומר עם ההדגשה על הכאן.
לפתע לידך אתה רואה חבורה של ילדים מתקבצת ליד איזה שהוא ספסל .
מה תעשה?
ספוילר
נדב:
על הספסל אתה רואה את.
לידו אתה רואה כל מיני ילדות שמבקשות ממנו לחתום להם על תמונות .
לפתע הוא צועק על אחד הילדים .
מה תעשה?
עומר :
קרבי משתמש במכת צבת שתופסת לבלבאזור את הפה אבל בלבאזור משתמש עליו בעלי טער מתווח אפס ופוגע בוא חזק .
מה תעשה?
"היי, מי אתה שתצעק עליו? ולמה אתה צועק עליו בכלל?" אני שואל אותו בכעס.Originally posted by tomer14@Aug 11 2009, 03:05 AM
נדב:
על הספסל אתה רואה את.
לידו אתה רואה כל מיני ילדות שמבקשות ממנו לחתום להם על תמונות .
לפתע הוא צועק על אחד הילדים .
מה תעשה?
ספוילר
"אה.. כן!" אומר לאישה בחיוך. "ואת?"Originally posted by tomer14@Aug 11 2009, 02:29 AM
פייר בלאז:
שאתה מתקרב לביקטה אתה רואה את"אז גם אתה באת להירשם לתחרות ?"היא שואלת אותך אם מבט משועמם .
מה תעשה?
חזרתי!!
נדב:
לפניי שהוא מספיק להגיב למה שאמרת מישהו מושך אותך אחורה שאתה מסתכל אחורה אתה רואה שזה אחיך שאומר לך "הלכתי לשתי דקות וכבר אתה מסתבך ".
"טוב הקרב שלך הוא בזירה הזאת"הוא אומר ומצביע על אחת הזירות .
מה תעשה?
עומר :
קרבי לא מצליח להתחמק מהזרע עלוקה אבל הוא כן מתחמק מהעלי טער .
הוא משתמש במכת צבת על בלבאזור ואז משתמש בבועות חלשות שלא מזיזות לבלבאזור .
מה תעשה?
פייר בלאז :
היא פי שתיים יותר מבוגרת ממך :huh:
----------
"לא אני זאתי שרושמת את כולם "היא אומרת עם חיוך.
"זה שיש פה המון ילדים לא אומר שהסתבכתי" אני אומר לאחי ומתקדם אל עבר הזירה שהוא הצביע עליה, וממתין ליריב שלי.Originally posted by tomer14@Aug 11 2009, 03:15 AM
נדב:
לפניי שהוא מספיק להגיב למה שאמרת מישהו מושך אותך אחורה שאתה מסתכל אחורה אתה רואה שזה אחיך שאומר לך "הלכתי לשתי דקות וכבר אתה מסתבך ".
"טוב הקרב שלך הוא בזירה הזאת"הוא אומר ומצביע על אחת הזירות .
מה תעשה?
ספוילר
נדב :
שאתה נכנס לזירה אתה רואה מולך את הילד שראית מקודם שבדיוק אומר לך "הא זה אתה שוב ,טוב יהיה כיף לנצח אותך "הוא אומר לך בלעג .
"קדימה טאידאורסה צא !"הוא אומר ומוציא טאדיאורסה
מה תעשה?
עומר :
קרבי מחזק את האחיזה שלפתע בלבאזור משתמש בעלי טער למשך זמן ממושך שפוגעות בקרבי מטווך אפס.
אחריי כמה שניות קרבי עף אחורה כמה מטרים ואתה רואה שיש על בלבאזור סימנים אדומים מהצבתות .
מה תעשה?
"היית מת!" אני משיב לו בזלזול.Originally posted by tomer14@Aug 11 2009, 03:27 AM
נדב :
שאתה נכנס לזירה אתה רואה מולך את הילד שראית מקודם שבדיוק אומר לך "הא זה אתה שוב ,טוב יהיה כיף לנצח אותך "הוא אומר לך בלעג .
"קדימה טאידאורסה צא !"הוא אומר ומוציא טאדיאורסה
מה תעשה?
"צאי בלבזאור, תתפסי אותו בהצלפת גפן ותשלחי עליו זרע עלוקה כשהוא לא יכול לברוח!"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)