"בלבזאור, צאי! תשתמשי בגפן מצליפה ואז תמשכי את פיפלאפ אליך במהירות, ותכנסי בו עם דחיפה!" אני צועקOriginally posted by tomer14@Aug 11 2009, 10:14 PM
נדב:
שאתה נכנס לזירה אתה רואה אתשאומרת "פיפלאפ צא !"בזמן שהיא מוציאה את
.
מה תעשה?
"בלבזאור, צאי! תשתמשי בגפן מצליפה ואז תמשכי את פיפלאפ אליך במהירות, ותכנסי בו עם דחיפה!" אני צועקOriginally posted by tomer14@Aug 11 2009, 10:14 PM
נדב:
שאתה נכנס לזירה אתה רואה אתשאומרת "פיפלאפ צא !"בזמן שהיא מוציאה את
.
מה תעשה?
ספוילר
עומר :
"קדימה קרבי אתה לא הולך להפסיד לילד החדש הזה "הוא אומר במבט עצבני .
"תשתמש עליו במכת צבת ואז מתווח אפס בקרן בועות לתוך הפה "הוא אומר בזמן שקרבי ובלבאזור מתחילים לרוץ אחד לכיוון של השני וששניהם מתנגשים אתה לא מצליח לראות כלום ואחריי כמה שניות אתה רואה שקרבי נופל על הריצפה מחוסר הכרה .
"בלבאזור הוא המנצח"השופט אומר בזמן שהוא מניף את הדגל.
אחריי בערך שניה אתה רואה את בלבאזור נופל חסר הכרה .
מה תעשה?
נדב:
"חכה !"היא אומרת לך שנייה לפניי שבלבאזור תוקפת.
"עדיין לא הכרנו קוראים לי מיסטי"היא אומרת בחביבות .
"ואיך קוראים לך ?"היא שואלת אותך .
מה תעשה?
ניתאי:
שאתה יוצא אתה רואה את כריס שמחכה לך ושהוא רואה שיצאת הוא אומר לך "יש לי בשבילך הפתעה "
הוא אומר בזמן שהוא מוציא שתי ביצים מהתיק שלו "תבחר אחת מהם" הוא אומר לפתע .
-------
מאחת יוצא פוקימון זוהר ומהשניה רגיל (זה הפוקימון שבחרת שהוא יבקע תצטרך להילחם נגדו )
מה תעשה?
דניאל:
יקח לו זמן עד שהוא ילמד להביור >>
----------
צארמנדר מחייכת וצועקת צעקה כל כך חזקה שזה משפיע גם עליך ואז היא מתחילה לרוץ לורטרטל ששתמש בקרן בועות שפוגעת לצארמנדר ברגל מה שעוצר את הריצה ואז מתחיל לרוץ לכיוונה של צארמנדר .
מה תעשה?
אספיאון:
"טוב אתה רשום הקרב שלך יתבצע שם "היא אומרת בזמן שהיא מצביע לכיוון אחת הזירות .
מה תעשה?
פייר בלאיז :
"היא כבר התחילה אז אתה רוצה להירשם ?"היא שואלת .
"מה השם שלך ומה הפוקימון שלך ?"היא מוסיפה .
מה תעשה?
בובי:
צימצאר ממשיך עם הגחלת ופתאום בלבאזור נופל מחוסר הכרה .
"וצימצאר הוא המנצח!"השופט אומר .
מה תעשה?
אמבראון:
שאיבה חבטה *
נסה להיתגבר על שגיאות הכתיב טוב ?
---------
טריקו מתאושש מהר ומתחיל לרוץ לכיוונו של פידגי המופתע ושהוא קרוב הוא משתמש בחבטה שפוגעת בפידגי חזק ואז שואב ממנו קצת אנרגיה .
מה תעשה?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"אני הוא ניל, ואני מתחרה יחד עם צ'ימצ'אר נקבה!" אומר לאישהOriginally posted by tomer14@Aug 13 2009, 09:23 PM
פייר בלאיז :
"היא כבר התחילה אז אתה רוצה להירשם ?"היא שואלת .
"מה השם שלך ומה הפוקימון שלך ?"היא מוסיפה .
מה תעשה?
חזרתי!!
או הפוקמון שבחרתי או זוהר?Originally posted by tomer14@Aug 13 2009, 09:23 PM
ניתאי:
שאתה יוצא אתה רואה את כריס שמחכה לך ושהוא רואה שיצאת הוא אומר לך "יש לי בשבילך הפתעה "
הוא אומר בזמן שהוא מוציא שתי ביצים מהתיק שלו "תבחר אחת מהם" הוא אומר לפתע .
-------
מאחת יוצא פוקימון זוהר ומהשניה רגיל (זה הפוקימון שבחרת שהוא יבקע תצטרך להילחם נגדו )
מה תעשה?
---------
אני לוקח את הביצה של הפוקימון הזוהר "תודה" אומר לכריס "אז,כבר ניצחת בכל הקרבות שלך?"
"כל הכובד לך צימצאר" אני אומר לו בהתרגשותOriginally posted by tomer14@Aug 13 2009, 09:23 PM
בובי:
צימצאר ממשיך עם הגחלת ופתאום בלבאזור נופל מחוסר הכרה .
"וצימצאר הוא המנצח!"השופט אומר .
מה תעשה?
אני מחזיר אותו לפוכדור והולך לחפש פוקימונים לצוות
"קוראים לי דני" אני אומר, וחוזר על הפקודות שנתתי לבלבזאור.Originally posted by tomer14@Aug 13 2009, 09:23 PM
נדב:
"חכה !"היא אומרת לך שנייה לפניי שבלבאזור תוקפת.
"עדיין לא הכרנו קוראים לי מיסטי"היא אומרת בחביבות .
"ואיך קוראים לך ?"היא שואלת אותך .
מה תעשה?
ספוילר
נדב:
"פיפלאפ תשתמש בניקור על הגפן ואז תשלח בועות לכיוונו של בלבאזור "אומרת מיסטי לפיפלאפ שלה .
בזמן שפיפלאפ מתחמק באלגנטיות מהגפן בזמן שהוא קורע אותה ואז הוא שולח בועות שלא מזיזות לבלבאזור שמשתמש בדחיפה שמעיפה את פיפלאפ אחורה .
מה תעשה?
ניתאי:
תראה מה כתבתי לך בפרטי ותגיב מחדש .
בובי:
אתה על אונייה באמצע הים איפה תמצא פוקימונים ?
תגיב מחדש...
פייר בלאיז :
"אוקיי ניל הקרב הראשון שלך יתבצע שם "היא אומרת בזמן שהיא מצביעה לכיוונה של אחת הזירות .
מה תעשה?
"בלבזאור, תתפסי את פיפלאפ עם גפן מצליפה ותירי עליו זרע עלוקה!"Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 12:21 AM
נדב:
"פיפלאפ תשתמש בניקור על הגפן ואז תשלח בועות לכיוונו של בלבאזור "אומרת מיסטי לפיפלאפ שלה .
בזמן שפיפלאפ מתחמק באלגנטיות מהגפן בזמן שהוא קורע אותה ואז הוא שולח בועות שלא מזיזות לבלבאזור שמשתמש בדחיפה שמעיפה את פיפלאפ אחורה .
מה תעשה?
ספוילר
נדב:
בלבאזור שולחת גפן מצליפה שמפתיעה את פיפלאפ ותופסת אותו שהוא לא מוכן .
אחר כך בלבאזור יורה זרע עלוקה שנתפס לפיפלאפ על הראש ושואב ממנו אנרגיה שמגיע לבלבאזור .
מה תעשה?
"אוקיי בלבזאור, תעיפי את פיפלאפ לאוויר עם גפן מצליפה ותתקפי אותו עם דחיפה בשיא הכוח!"Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 01:02 AM
נדב:
בלבאזור שולחת גפן מצליפה שמפתיעה את פיפלאפ ותופסת אותו שהוא לא מוכן .
אחר כך בלבאזור יורה זרע עלוקה שנתפס לפיפלאפ על הראש ושואב ממנו אנרגיה שמגיע לבלבאזור .
מה תעשה?
ספוילר
בלבאזור משליך את פיפלאפ על הריצפה שוב ושוב עד שלבסוף פיפלאפ מצליח לנקר גפן .
"פיפלאפ תשתמש בחבטה עליה ואז תשתמש בבועות לתוך העיניים שלה בשביל שהיא לא תוכל לראות "אומרת מיסטי .
פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוונה של בלבאזור שגם היא מתחילה לרוץ ושניהם מתנגשים כאשר פיפלאפ משתמש בחבטה ובלבאזור בדחיפה ולאחר שניה אתה רואה את בלבאזור עף אחורה כמה מטרים.
מה תעשה?
"בלבזאור, תתפסי את פיפלאפ עם גפן מצליפה ותרסקי אותו על הרצפה עד שהוא יתעלף!"Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 01:15 AM
בלבאזור משליך את פיפלאפ על הריצפה שוב ושוב עד שלבסוף פיפלאפ מצליח לנקר גפן .
"פיפלאפ תשתמש בחבטה עליה ואז תשתמש בבועות לתוך העיניים שלה בשביל שהיא לא תוכל לראות "אומרת מיסטי .
פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוונה של בלבאזור שגם היא מתחילה לרוץ ושניהם מתנגשים כאשר פיפלאפ משתמש בחבטה ובלבאזור בדחיפה ולאחר שניה אתה רואה את בלבאזור עף אחורה כמה מטרים.
מה תעשה?
ספוילר
נדב:
בלבאזור מנסה לתפוס את פיפלאפ שמצליח לברוח בשניה האחרונה ואז מתקרב לבלבאזור עם חבטה שפוגעת אבל אז בלבאזור שולחת גפן מצליפה שמצליחה לתפוס את פיפלאפ ואז זורקת אותה פעמים רבות על הריצפה עד שפיפלאפ נופלת מחוסרת הכרה על הריצפה .
"בלבאזור היא המנצחת " השופט אומר בזמן שהוא מרים את הדגל .
מה תעשה?
"זה היה קרב טוב" אני אומר ולוחץ למיסטי את היד וחוזר אל העמדה שלי, מחכה עד שיכריזו על הקרב הבא או שאחי הגדול יחזור.Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 01:26 AM
נדב:
בלבאזור מנסה לתפוס את פיפלאפ שמצליח לברוח בשניה האחרונה ואז מתקרב לבלבאזור עם חבטה שפוגעת אבל אז בלבאזור שולחת גפן מצליפה שמצליחה לתפוס את פיפלאפ ואז זורקת אותה פעמים רבות על הריצפה עד שפיפלאפ נופלת מחוסרת הכרה על הריצפה .
"בלבאזור היא המנצחת " השופט אומר בזמן שהוא מרים את הדגל .
מה תעשה?
ספוילר
נדב :
בזמן שאתה מחכה לקרב הבא אתה רואה את אחיך קורא לך לגשת אליו .
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)