"היי, טדיאורסה פה?" אני שואל אותו ומתקרב אליו.Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 01:32 AM
נדב :
בזמן שאתה מחכה לקרב הבא אתה רואה את אחיך קורא לך לגשת אליו .
מה תעשה?
"היי, טדיאורסה פה?" אני שואל אותו ומתקרב אליו.Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 01:32 AM
נדב :
בזמן שאתה מחכה לקרב הבא אתה רואה את אחיך קורא לך לגשת אליו .
מה תעשה?
ספוילר
נדב:
"כן על זה בדיוק רציתי לדבר איתך האחות אמרה לי לאסור עליך להילחם איתו עד שאנחנו מגיעים לאי שם יוכלו לטפל בוא כמו שצריך"הוא אומר בזמן שהוא מושיט לך את הפוכדור .
"לפתע אתה שומע רעש מאחוריך אתה מתכוון להילחם או להמשיך לדבר איתו ?"הוא שואל אותך עם קול עצבני.
מה תעשה?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"אני הולך להלחם!" אני אומר בנחישות, מכניס את הפוקדור לכיס שלי והולך לעמדה שלי בזירה.Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 01:36 AM
נדב:
"כן על זה בדיוק רציתי לדבר איתך האחות אמרה לי לאסור עליך להילחם איתו עד שאנחנו מגיעים לאי שם יוכלו לטפל בוא כמו שצריך"הוא אומר בזמן שהוא מושיט לך את הפוכדור .
"לפתע אתה שומע רעש מאחוריך אתה מתכוון להילחם או להמשיך לדבר איתו ?"הוא שואל אותך עם קול עצבני.
מה תעשה?
ספוילר
נדב :
שאתה מסתובב אתה רואה אתקדימה "פוצי צא החוצה !" הוא אומר בזמן שהוא מוציא פוציאנה
מהפוכדור .
מה תעשה?
"טוב בלבזאור, תכנסי לזירה!" אני אומר ומוסיף, "בלבזאור, תשתמשי בדחיפה, וכשתגפעי בו תשתמשי בזרע עלוקה!"Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 01:44 AM
נדב :
שאתה מסתובב אתה רואה אתקדימה "פוצי צא החוצה !" הוא אומר בזמן שהוא מוציא פוציאנה
מהפוכדור .
מה תעשה?
ספוילר
נדב:
בלבאזור מתחילה לרוץ לכיוונו של פציאנה עם דחיפה אבל פוציאנה מתחמקת בקלות אבל חוטפת זרע העלוקה בבטן ומעבירה קצת כוח לבלבאזור שנראת חזקה מתמיד שלפתע יוצאה עלים חדים שעתים לכיוונה של פוציאנה ופוגעים בא חזק*בלבאזור למדה עליי טער *.
מה תעשה?
"אוקיי בלבזאור, עלי תער בשיא הכוח!" אני צועקOriginally posted by tomer14@Aug 14 2009, 02:01 AM
נדב:
בלבאזור מתחילה לרוץ לכיוונו של פציאנה עם דחיפה אבל פוציאנה מתחמקת בקלות אבל חוטפת זרע העלוקה בבטן ומעבירה קצת כוח לבלבאזור שנראת חזקה מתמיד שלפתע יוצאה עלים חדים שעתים לכיוונה של פוציאנה ופוגעים בא חזק*בלבאזור למדה עליי טער *.
מה תעשה?
ספוילר
נדב :
>>
--------
בלבאזור שלוחת עלי טער אבל הפעם פוציאנה מוכן והוא מתחמק בזמן בשביל לתקוף בנשיכה את בלבאזור .
מה תעשה?
"בלבזאור, תחכי שפוצ'יאנה יתקרב אליך ואז תתפסי אותו עם גפן מצליפה ותטיחי אותו ברצפה, ואז תתקפי שוב בעלי תער!"Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 02:18 AM
נדב :
>>
--------
בלבאזור שלוחת עלי טער אבל הפעם פוציאנה מוכן והוא מתחמק בזמן בשביל לתקוף בנשיכה את בלבאזור .
מה תעשה?
ספוילר
נדב:
פוציאנה מתחיל לרוץ לכיוונה של בלבאזור במהירות ואחריו יש שביל לבן זוהר זוהי מתקפה מהירה .
בלבאזור שלא מבינה מה קורה שולחת עליי טער לכל מקום ומצליחה לפגוע בפוציאנה מספר פעמים .
מה תעשה?
"טוב בלבזאור, תקפצי לאוויר ותקשרי את פוצ'יאנה בגפן מצליפה, ואז תמשכי אותו לכיוונך! כשהוא מתקרב תשתמשי בהרבה עלי תער!"Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 02:24 AM
נדב:
פוציאנה מתחיל לרוץ לכיוונה של בלבאזור במהירות ואחריו יש שביל לבן זוהר זוהי מתקפה מהירה .
בלבאזור שלא מבינה מה קורה שולחת עליי טער לכל מקום ומצליחה לפגוע בפוציאנה מספר פעמים .
מה תעשה?
ספוילר
נדב:Originally posted by The Trooper@Aug 14 2009, 02:29 AM
"טוב בלבזאור, תקפצי לאוויר ותקשרי את פוצ'יאנה בגפן מצליפה, ואז תמשכי אותו לכיוונך! כשהוא מתקרב תשתמשי בהרבה עלי תער!"
בלבאזור קופץ למעלה ומצליח לתפוס את פוציאנה בגפן מצליפה ואז הוא מרים אותו גבוה ואחר כך הוא מתחיל לירות עליו עליי טער בזמן שהוא זורק אותו על הריצפה מידי פעם .
אחריי כמה פעמים בלבאזור מניח אותו ואתה רואה שפוציאנה פצוע קשה אבל עדיין לא מוותר .
מה תעשה?
"כדאי לך להכנע, אני לא אחראי על מה שיקרה לו!" אני אומר.Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 02:34 AM
נדב:
בלבאזור קופץ למעלה ומצליח לתפוס את פוציאנה בגפן מצליפה ואז הוא מרים אותו גבוה ואחר כך הוא מתחיל לירות עליו עליי טער בזמן שהוא זורק אותו על הריצפה מידי פעם .
אחריי כמה פעמים בלבאזור מניח אותו ואתה רואה שפוציאנה פצוע קשה אבל עדיין לא מוותר .
מה תעשה?
אם הוא לא נכנע, אז אני אומר "בלבזאור, תגמרי אותו בדחיפה!"
ספוילר
נדב :
"פוצי אתה יכול להיכנע זה בסדר "אתה שומע את היריב שלך אומר אבל פוציאנה לא מוותר ואוסף כוחות מחודשים ותוקף במתכפת נשיכה חזקה במשפיעה חזק על בלבאזור שלא הייתה מוכנה .
מה תעשה?
"בלבזאור, תעיפי אותו עם גפן מצליפה ותרסקי אותו על הרצפה, ואז תשלחי עלי תער!"Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 02:40 AM
נדב :
"פוצי אתה יכול להיכנע זה בסדר "אתה שומע את היריב שלך אומר אבל פוציאנה לא מוותר ואוסף כוחות מחודשים ותוקף במתכפת נשיכה חזקה במשפיעה חזק על בלבאזור שלא הייתה מוכנה .
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)