נדב :
פוציאנה נושך את הגפן המצליפה ואז מתחיל לרוץ עליה עד שהוא מגיע לבלבאזור שגומרת את הקרב בעזרת דחיפה פשוטה .
בלבאזור הוא המנצח !.
מה תעשה?
נדב :
פוציאנה נושך את הגפן המצליפה ואז מתחיל לרוץ עליה עד שהוא מגיע לבלבאזור שגומרת את הקרב בעזרת דחיפה פשוטה .
בלבאזור הוא המנצח !.
מה תעשה?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
מנצחת*Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 02:56 AM
נדב :
בלבאזור הוא המנצח !.
מה תעשה?
"יופי בלבזאור!" אני אומר ומחבק אותה.
אני חוזר אל העמדה שלי וממתין לקרב הבא.
נידורן נקבה D:
ספוילר
"באלבאזור חזור" אני אומר לו ושואל מישהו איפה אפשר לרפא את הפוקימונים שלי.Originally posted by tomer14@Aug 13 2009, 09:23 PM
עומר :
"קדימה קרבי אתה לא הולך להפסיד לילד החדש הזה "הוא אומר במבט עצבני .
"תשתמש עליו במכת צבת ואז מתווח אפס בקרן בועות לתוך הפה "הוא אומר בזמן שקרבי ובלבאזור מתחילים לרוץ אחד לכיוון של השני וששניהם מתנגשים אתה לא מצליח לראות כלום ואחריי כמה שניות אתה רואה שקרבי נופל על הריצפה מחוסר הכרה .
"בלבאזור הוא המנצח"השופט אומר בזמן שהוא מניף את הדגל.
אחריי בערך שניה אתה רואה את בלבאזור נופל חסר הכרה .
מה תעשה?
אני לוקח את הביצה השמאליתOriginally posted by tomer14@Aug 14 2009, 12:21 AM
ניתאי:
תראה מה כתבתי לך בפרטי ותגיב מחדש .
-----------------
>>
אני מרפא את צימצאר ומחפש להילחם נגד עוד מאמניםOriginally posted by tomer14@Aug 14 2009, 12:21 AM
בובי:
אתה על אונייה באמצע הים איפה תמצא פוקימונים ?
תגיב מחדש...
אוקיOriginally posted by tomer14@Aug 13 2009, 09:23 PM
אמבראון:
שאיבה חבטה *
נסה להיתגבר על שגיאות הכתיב טוב ?
---------
טריקו מתאושש מהר ומתחיל לרוץ לכיוונו של פידגי המופתע ושהוא קרוב הוא משתמש בחבטה שפוגעת בפידגי חזק ואז שואב ממנו קצת אנרגיה .
מה תעשה?
--------
"עכשיו חבטה שוב!"
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
עומר :
זכית בנידורן זכר ם:
------
אתה מחזיר את בלבאזור ואחריי כמה דקות שאתה שואל אנשים איפה המרפאה כולם עונים לך שהם לא יודעים שלפתע אתה רואה בקטה קטנה .
נדב :
המתמודד שנגדך מחזיר את פוציאנה ואז זורק לעברך פוכדור בזמן שהוא אומר לך "זה מגיע לך היא ואני לא מתחברים ".
מה תעשה?
ניתאי :
XDDDDD
זה היה דורש O:
-----
הוא נותן לך את הביצה ואז אומר לך "אתה יודע שעכשיו אני נלחם נגדך נכון "הוא אומר בחביבות בזמן ששניכם הולכים לאותה הזירה .
מה תעשה?
אמבראון :
טריקו משתמש בחבטה שגומרת את פידגי ונראה שניצחת בקרב אבל לפתע פידגי תוקף במתכפת כנף שמעיפה את טריקו אחורה .
אספיאון :
שאתה נכנס לזירה אתה רואה מולך אתשאומרת לך "תוציא אתה את הפוקימון הראשון ".
מה תעשה?
בובי:
בזמן שאתה מחפש את המרפאה אתה שם לב שהלכת לאיבוד בתוך קבוצה גדולה של אנשים .
מה תעשה?
"תודה, אני חושב..." אני אומר ומרים את הפוקדור ומחכה לקרב הבא.Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 11:06 PM
נדב :
המתמודד שנגדך מחזיר את פוציאנה ואז זורק לעברך פוכדור בזמן שהוא אומר לך "זה מגיע לך היא ואני לא מתחברים ".
מה תעשה?
ספוילר
"חבטה ועם זה לא יגמור אותו אז חבטה!"Originally posted by tomer14@Aug 14 2009, 11:06 PM
אמבראון :
טריקו משתמש בחבטה שגומרת את פידגי ונראה שניצחת בקרב אבל לפתע פידגי תוקף במתכפת כנף שמעיפה את טריקו אחורה .
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
עומר :
ארור תהיה =@
-------
שאתה נכנס מולך אתה רואה את האחות גוי המפורסמת ששואלת אותך "במה אני אוכל לעזור לך?".
מה תעשה?
נדב :
כדי שתלך לרפאות את בלבאזור אתה לא חושב ?
-------------
אתה מחכה כמה דקות שמולך נכנס"גיודאוד צא !"הוא אומר בזמן שהוא מוציא גיודאוד
.
מה תעשה?
אמבראון :
פידגי מתחמק מהחבטה ואז תוקף בניקור אבל טריקו מתאושש מהר ואז תוקף עם חבטה שמעיפה את פידגי אחורה ומחסלת אותו .
"טריקו הוא המנצח " אומר השופט בזמן שהוא מרים את הדגל האדום .
מה תעשה?
אחרי הקרב הזה X:Originally posted by tomer14@Aug 15 2009, 01:40 AM
נדב :
כדי שתלך לרפאות את בלבאזור אתה לא חושב ?
-------------
אתה מחכה כמה דקות שמולך נכנס"גיודאוד צא !"הוא אומר בזמן שהוא מוציא גיודאוד
.
מה תעשה?
"בלבזאור, תכנסי לזירה! תשתמשי בזרע עלוקה ועלי תער!"
ספוילר
נדב :
בלבאזור יוצאת מוכן לקרב וישר שהיא יוצאת היא משתמשת בזרע עלוקה שמפספס את גיודאוד ואז היא משתמשת בעלי טער שגם הם מפספסים את המטרה .
"כדי לפגוע בגיודאוד שלי אתם תצטרכו יותר מסתם כוח "הוא אומר עם חיוך גדול שלפתע בלבאזור שולחת עליי טער שפוגעים בגיודאוד .
מה תעשה?
"בלבזאור, תתפסי אותו עם גפן מצליפה ותירי עליו עלי תער!"Originally posted by tomer14@Aug 15 2009, 01:44 AM
נדב :
בלבאזור יוצאת מוכן לקרב וישר שהיא יוצאת היא משתמשת בזרע עלוקה שמפספס את גיודאוד ואז היא משתמשת בעלי טער שגם הם מפספסים את המטרה .
"כדי לפגוע בגיודאוד שלי אתם תצטרכו יותר מסתם כוח "הוא אומר עם חיוך גדול שלפתע בלבאזור שולחת עליי טער שפוגעים בגיודאוד .
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)