Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    שלום לכם מנהלים
    אני רוצה לפתוח דיון על סטים לפוקימון
    אני פשוט לא אוהב את הסטים שכולם פה עושים כי הם לא גיוניים ולדעתי לא נכונים
    ולדעתי סטים לפוקימון צריכה להיות בנויה רק מהמתקפות הוא לומד ברמות בלי קשר לסטטוסים וחולשות
    ופשוט נמאס לי איך שמתנהגים שאני נותן תגובה על "סטים" שאחרים עושים

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אבל יוני, אתה היחיד שחושב ככה, ובנוסף אתה מתריס נגד שאר המשתמשים בתגובות שלך,
    ואתה גם לא מקשיב כשמסבירים לך למה אתה טועה (וואו כמה שאתה טועה).
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    מדהיםכמה שבן אדם יכול ליהיות אטום=&#092;

אתה לא חושב שהסטים שלנו טובים סבבה

אבל למה לנסות ליכפות את זה כבר ניסיתה לשכנע אותנו וראיתה שלא עבד אז למה להמשיך?

0_0
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by יוני@Aug 3 2009, 09:40 PM
    שלום לכם מנהלים
    ולדעתי סטים לפוקימון צריכה להיות בנויה רק מהמתקפות הוא לומד ברמות בלי קשר לסטטוסים וחולשות
    אז למה פשוט לא שלחת למנהל של הפורום שם (STM) והוא היה נותן לך אישור?
    וחוץ מזה חשבת על זה שאפילו תפתח נושא כזה, משתמשים ירצו/לא ירצו את הסטים שלך.
    תבין שאי - אפשר לחפות דברים על אנשים. לאנשים יש את רצון וזוכת משלהם להחליט של מי סט נכון ושל מי לא נכון.
    ומה זאת אומרת אתה לא אוהב את הסטםי שנותנים פה?
    לדעתך הם לא הגיונים, לאחרים והאמת לכל מי שבאמת מבין זה נכון ונומרלי לתת סטים כמו שאנחנו נותנים.
    תפסיק לחשוב שאתה יכול להגיד לאנשים פה להשתמש בסטים שלך, הם לא רוצים - הם לא השתמשו.
    ומבמקום כל הזמן להתלונן ולהויצא כוחות על זה שאנשים לא מבינים אותך לא חשבת פשוט לנסות ולהסביר למשתשמים פה בהיגיון ובתרבות, ולא להגיד שהם לא מבינים כי זה סטים לא נכון/מטופשים/לא הגינויים.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by יוני@Aug 3 2009, 10:40 PM
    שלום לכם מנהלים
    השיטה שלך גרועה, אני יכול ללכת למיצרים, אתרים שבהם תראה עוד מבינים והם יגידו שאנחנו צודקים-ואז תגיד שכולם טועים?
    במקרה הזה-הרוב קובע...
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    יוני, תגיד, אתה באמת לא מבין את ההגיון מאחורי הסטים האלה?
    הרי הסטאטים זה מתמטיקה פשוטה- אם לפוקימון יש פיזית גבוהה ומיוחדת נמוכה, אז Crunch יהיה יותר חזק מ-Dark Pulse למשל.
    ולתת לפוקימון מתקפה שחזקה נגד סוג שמאיים עליו זה גם הגיון פשוט, ככה פוקימון יכול לנצח למרות שהוא בעמדת נחיתות.
    והעניין הזה של להגביל למתקפות רמה, מה אם מאמנים גלייסקור? הוא לא לומד אף מתקפת STAB, לא ללמד אותו אס-אווירי ורעידת אדמה דרך TM?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Aug 4 2009, 01:08 AM
    יוני, תגיד, אתה באמת לא מבין את ההגיון מאחורי הסטים האלה?
    הרי הסטאטים זה מתמטיקה פשוטה- אם לפוקימון יש פיזית גבוהה ומיוחדת נמוכה, אז Crunch יהיה יותר חזק מ-Dark Pulse למשל.
    ולתת לפוקימון מתקפה שחזקה נגד סוג שמאיים עליו זה גם הגיון פשוט, ככה פוקימון יכול לנצח למרות שהוא בעמדת נחיתות.
    והעניין הזה של להגביל למתקפות רמה, מה אם מאמנים גלייסקור? הוא לא לומד אף מתקפת STAB, לא ללמד אותו אס-אווירי ורעידת אדמה דרך TM?
    וסתכל מה הטענה שלו לכך:
    "לדעתי זה מפגר לעשות ככה
    אם אתם משתמשים בtm וטיפה את מה שהוא לומד ברמות אז זה בכלל לא מבסס את החוזק של הפוקימון
    ולדעתי אתם בכלל לא יודעים לשחק (מבלי להעליב)
    הפוקימון היחיד שאפשר להשתמש בסטים שלהם הוא שאקל
    לשאקל יש מתקפות גרועות"
    ממתי לפוקימון יש כבוד? זה יצור ממוחשב, וכולם לא יודעים לשחק רק הוא.
    אז בקיצור, הוכחנו שאתה טועה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 12:21 AM
    וסתכל מה הטענה שלו לכך:
    "לדעתי זה מפגר לעשות ככה
    אם אתם משתמשים בtm וטיפה את מה שהוא לומד ברמות אז זה בכלל לא מבסס את החוזק של הפוקימון
    לשאקל יש מתקפות גרועות"
    האמת לשאקל יש סט מעולה שהתמשמו בו נגדי, הוא ממש טוב דווקא כסטולאר או משהו כזה..
    בכל מקרה פשוט תניחו להנעלה הגבוהה מה לומר, והתגובה הקודמת שלי, יוני אני מבקש שתקרא מילה במילה.
    אני רוצה שתבין שבני אדם יכולים להחליט מה שהם רוצים לעשות, ולא שמישהו יקבע להם מה לעשות.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Invader Zim@Aug 4 2009, 12:21 AM
    וסתכל מה הטענה שלו לכך:
    "לדעתי זה מפגר לעשות ככה
    לשאקל יש מתקפות גרועות"
    שי, איפה הוא השתמש במילה "כבוד"?
    יוני, אם אתה רוצה לשכנע אנשים שאתה צודק (אפילו שאתה טועה) אתה חייב לנסות להוכיח את זה,
    והדרך היחידה להוכיח את זה הוא לערוך קרב מול מאמן שמשחק רגיל ("רגיל"=ההפך ממך),
    אבל אפילו שאנחנו מציעים את זה בכל פעם שאתה מעלה את הטיעון המגוכך שלך, אתה מתעלם מהאתגר שלנו.
    ברמה 16 אני מתפתח

10. היכל התהילה
    אני רוצה להבהיר פה כמה דברים.
    לכל משתמש יש פה זכות לא לאהוב, לשנוא, להיתעלם, מהסטים של אחרים.
    אם גם אני אלא אוהב את הסטים שלכם אז מה?

אבל יוני, זה באמת עובר כל גבול.
    אתה כבר פתחת פעם, לא עבד, כולם מתלוננים עלי, וגם התלוננו עלייך שאתה מעליב את סטים של אחרים, לכן אני לא מרשה לך.
    ובקשר לסטטוסים, זה כן קשור, קודם תלמד מה זה סטים ואז תחזור לפה.

אם מישהו שבאמת מבין, ואני דמבר על כמה וכמה מפה שהגיבו רוצה לפתוח, מוזמן לבקש אישור ממני בפרטי.

אין יותר מריבות כאלו בבקשה.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

11. ~TyLeR~
    Guest
    יוני-תפתח עוד נושא כזה ותקבל אזהרה.

זה לא פעם ראשונה שאתה פותח נושא כזה ומתלונן על אחרים שהסטים שלהם לא שווים.אתה לא מבין בדרך הקלה,אתה תבין בדרך הקשה.

נעול&#33;

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •