איזה באסה! עוד מאט אתה עוזב תום
איזה באסה! עוד מאט אתה עוזב תום
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אשכרה XD
טום?
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
נראה לי אני עולה עכשיו רמה.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
איזה חוק לעזאזל?
תביא לי ציטוט+קישור+ ארטיק
תום עליתה עכשיו אתה עוזב?![]()
בברכה, דודי
Originally posted by Norg Man@Aug 5 2009, 11:09 PM
איזה חוק לעזאזל?
תביא לי ציטוט+קישור+ ארטיקhttp://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=10019*אין לכתוב הודעות "צועקות" כמו "חזרתי!!!!!!!!! ;!!!!!!!!!! ;!!!!!!"
החוק החמישי.
שקל אתה לא מקבל ממני![]()
ספוילר
עלית D:Originally posted by Tom Pokemon@Aug 5 2009, 11:09 PM
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
למדת מסך עשן X3Originally posted by Tom Pokemon@Aug 5 2009, 11:09 PM
ספוילר
באמת? אני לא המשתמש הראשון שמותח ככה אותיות, ולא אכפת לי מה תגיד כי לא הבאת לי ארטיקOriginally posted by Ducky@Aug 5 2009, 11:10 PM
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=10019
החוק החמישי.
שקל אתה לא מקבל ממני![]()
טוב חבר'ה, עכשיו שהגעתי סוף סוף לרמה 10, אני צריך ללכת להתקלח ולארוז.
ביי כולם, אני אתגעגע.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
מי עשה הודעה צועקת? :X
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
תוםבבקשה תחזור!!!!!!!!! !!!!
בברכה, דודי
לא מצחיק :mellow:Originally posted by Norg Man@Aug 5 2009, 11:12 PM
באמת? אני לא המשתמש הראשון שמותח ככה אותיות, ולא אכפת לי מה תגיד כי לא הבאת לי ארטיק
מה זה משנה אם אתה לא המשתמש הראשון? מה זה קשור? גם בני סלע לא הראשון שאנס, אז יוותרו לו? :huh:
ביי תום, אני אתגעגע.
ספוילר
ביי תום פוקימון.
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)