טוב אני רוצה בזאת להודיע רשמית שאני מצטער שדיברתי בגסות כלפיי דאקי, דברים כאלה עדיף שאגיד בהודעות פרטיות ><"
ואין אדם בעולם שיכול לנהל שני משחקים-באמת-מושקעים בו זמנית
טוב אני רוצה בזאת להודיע רשמית שאני מצטער שדיברתי בגסות כלפיי דאקי, דברים כאלה עדיף שאגיד בהודעות פרטיות ><"
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
הי לכולם חזרתי שוב
יש לי שאלה לds לייט יש wi fi?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
אני אפילו לא מתכנן לרוץ לניהול אף פורום פה, זה קצת מעצבן אותי שאומרים שאני "מועמד" בלי שאני בכלל רוצה, ועוד יותר מעצבן אותי התגובה שלך, שלמען האמת הייתה די בוטה על המשחק שלי.Originally posted by תחנה מרככככזית@Aug 6 2009, 10:05 PM
פשוט שנורג מן מתעקש ואין לי דרך אחרת להסביר לו...מצטער אם נפגעת.
אני לא חושב שאני בכלל מתאים לניהול, או שאני שה"ם מוצלח, אבל בכל זאת, יד שרכים לומר דברים.
ספוילר
תאמין לי שיש אנשים כאלה, אני מכיר מישהו שניהל 4 משחקים מושקעים בו בזמן וכולם רצו בצורה חלקה, בחלכם היו גם 20 רשומים בו בזמןOriginally posted by תחנה מרככככזית@Aug 6 2009, 10:08 PM
ודאקי- אני לא ידעתי שאתה לא רוצה לרוץ לניהול, אני מצטער.
בכל מקרה אני דיברתי יותר על אנשים מתאימים לתפקיד כשאמרתי מועמד, מועמד בעיניי, אדם שמתאים לתפקיד, אחרי הכל כדי להנל את חת"מ לא צריך להיות שה"מ דגול
שוב, אני מתנצל על דבריי ולוקח אותם בחזרה, אני מצטער על מה שאמרתי על דאקי.
עריכה: חח 4 משחקים מושקעים....תן לי קישור למשחק אחד מושקע כמו שאתה טוען ונראה על מה אתה מדבר XD
אביב
אוי, תודה לאל, מישהו שבאמת מבין אותי! 0______0Originally posted by תחנה מרככככזית@Aug 6 2009, 10:08 PM
נורג- הגבתי בספר השיאים של פוקימונ'ס לגבי זה שאמרת "שהספמתי".
זה מפורום אחר והם כבר ירדו אחרי יותר מחצי שנה של פעילות, האדם הוריד פעילות אחרי כל-כך הרבה זמןOriginally posted by תחנה מרככככזית@Aug 6 2009, 10:10 PM
עריכה: חח 4 משחקים מושקעים....תן לי קישור למשחק אחד מושקע כמו שאתה טוען ונראה על מה אתה מדבר XD
וואו...
אני רואה שאף אחד לא מתייחס אל התגובות שלי...
אממ, זה לא שאני כל כך כועס או משהו, אבל שיהיה.Originally posted by תחנה מרככככזית@Aug 6 2009, 10:10 PM
בכ"מ בפעם הבאה תזכור ש"חיים ומוות על קצה הלשון", תחשוב על מה שאתה אומר קודם לפני שאתה אומר אותו.
ספוילר
נו באמת קיבוש, כולם יודעים את זה, במסן אני יכול לתת לך קישור למשחק מושקע באמת של דור משמוק, או של אוהד וצחי, ואז תבין על מה אני מדבר ><
נורג-מן: טוב בכל מקרה אני לא מאמין שהמשחקים היו מושקעים באמת...
אביב
אני שונא שאנשים לא מבינים כמו שצריך את מה שאומרים להם וכתוצאה מזה נעלביםOriginally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 6 2009, 10:11 PM
נורג- הגבתי בספר השיאים של פוקימונ'ס לגבי זה שאמרת "שהספמתי".
ותחנה- אורך תגובה ממוצע של חמש שורות מלאות בלי מתיחות אותיות וכו' עם 30-40 שחקנים רשומים בכל השחקים, די מושקע לא?
למה אף אחד לא עונה לי על השאלה?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
And your point is...?Originally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 10:15 PM
אני שונא שאנשים לא מבינים כמו שצריך את מה שאומרים להם וכתוצאה מזה נעלבים
ספוילר
ב-9 לאוגוסט אני שנה בפורטם 0.ם
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)