9 שולט!
9 שולט!
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
הי לכולם מישהו משחק או שיחק ביוגי הו אונלין?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
אולי תישאר בפורום? בזכותך הוא פעיל שוב, כמו שאמרת-אתה עושה 700 הודעות בדקה :oOriginally posted by תחנה מרככככזית@Aug 7 2009, 04:42 PM
היטמן תקשיב, כנראה שאתה ידוע לצייר הכי יפה פה, ויש לך המון רעיונות, הרעיונות נהדרים ואתה בטוח תיתן את כל כולך, ברור שאתה צריך לנהל את הפורום. ואמרתי לך, אם תגיד לי אביב תעזור לי כחלק מהעליה של פורום ציוים ותפרסם כמה מהציוריםפ שלך, אני אפרסם ללא חת.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
הפורום הזה גם ככה יבש, והיה אז את הנושא הזה שרצית לפתוח בית ספר לציור אומשו כזה, וראיתי את הציורים שלך ואתה ממש כשרוני. יש לך הרבה מה לתרום לפורום הזה לדעתי.Originally posted by Hit Man@Aug 7 2009, 03:40 PM
אני מחפש השקפת דעה אובקטיבית למשהו.
לדעתיכם יש לי מה לתרום בפורום ציור?
ספוילר
נכון, והוא ממש טוב בלהשקיע במשהו-כמו שהוא עשה את טקס נבחרי השנה, זה היה מזה מגניבOriginally posted by Ducky@Aug 7 2009, 04:44 PM
הפורום הזה גם ככה יבש, והיה אז את הנושא הזה שרצית לפתוח בית ספר לציור אומשו כזה, וראיתי את הציורים שלך ואתה ממש כשרוני. יש לך הרבה מה לתרום לפורום הזה לדעתי.
קרדיט לניר
---------------------
יוגיהו אונליין? השתגעת? מאיפה יש לי כסף לזה?
---
אסף אתה יכול לקפותץ לי עם טרמפולינה1
---
אינווידר אני מודע לזה, איך אתה חושב יש ל י כל כך הרבה הודעות? אני אגלה לך איך >< חוץ מהמקרים הללו, בתקופות שהנוד היה יבש[90% מהזמן של הפורום] וכשאני אומר יבש זה לא מישהו מגיב והולך לשעתיים...זה תגובה ליום~!!! אז הגבתי על כלללללל תגובה שמישהו כתב כדי שהנוד לא יהי יבש><
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אז תישאר, צריכים אותךOriginally posted by תחנה מרככככזית@Aug 7 2009, 04:46 PM
אינווידר אני מודע לזה, איך אתה חושב יש ל י כל כך הרבה הודעות? אני אגלה לך איך >< חוץ מהמקרים הללו, בתקופות שהנוד היה יבש[90% מהזמן של הפורום] וכשאני אומר יבש זה לא מישהו מגיב והולך לשעתיים...זה תגובה ליום~!!! אז הגבתי על כלללללל תגובה שמישהו כתב כדי שהנוד לא יהי יבש><
קרדיט לניר
---------------------
זה לא עולה כסף אבל אולי אתה יכול להסביר לי איך אני נירשם?Originally posted by תחנה מרככככזית@Aug 7 2009, 03:46 PM
יוגיהו אונליין? השתגעת? מאיפה יש לי כסף לזה?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
עולה כסף באאאאאבואה עולה כסף ם::
---
אני מצטער אבל יש פה 6 בנות בחדר שלי שזקוקות לי יותר ם::[אם סאי היה פה הוא היה אומר שזה 6 תימנים שעירים]
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
היטמן, אתה זוכר את הדבר הראשון שאמרתי לך? זה היה:"במקום לדבר על חרים, אולי תעשה משהו בעצמך?"XD-אז לא ידעתי מי אתהOriginally posted by Hit Man@Aug 7 2009, 04:49 PM
אוקי, הטופס הוגש.
קרדיט לניר
---------------------
חחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by Invader Zim@Aug 7 2009, 01:51 PM
היטמן, אתה זוכר את הדבר הראשון שאמרתי לך? זה היה:"במקום לדבר על חרים, אולי תעשה משהו בעצמך?"XD-אז לא ידעתי מי אתה
~דיליי~
אוקיי אביב חמודי 3 דברים:
1.כול מה שהוא אומר זה בצחוק..
2.אל תקלל אותו..
3.הוא לא פה..
9!!!
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
השרת הזה נורא דפוק.
משעה 8 בבוקר עד עכשיו הפורום לא פעל לי.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)