אתה לא מאמין שתפרתי אותו, אתה יודע מה תגיד פוקימון אבל לא אגדי כי זה קשה, שהייתה רוצה שאני אתפור ואני תופר ואני אניח לידו שלט שכתוב בו אליעד (זה השם שלי) תפר את זה, רק תגיד ואני תופר זה לא בעיה בשבילי.
אתה לא מאמין שתפרתי אותו, אתה יודע מה תגיד פוקימון אבל לא אגדי כי זה קשה, שהייתה רוצה שאני אתפור ואני תופר ואני אניח לידו שלט שכתוב בו אליעד (זה השם שלי) תפר את זה, רק תגיד ואני תופר זה לא בעיה בשבילי.
לא אמרתי שאני לא מאמין ואם אתה רוצה אז ארון
לא הבנתה אותי
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אין לי בד אפור, יש לך רעיון אחרי משהו עם בד לבן ירוק כחול כתום צהוב
פיפלף?
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
התכוונתה פיפלאפ וכן אני אכין פיפלאפ, הוא יהיה מוכן עוד כמה ימים, יש לי כבר אחד חצי מוכן אבל הוא יצא לי גרוע, אני אנסה לתקן אותו ואולי הוא יצא טוב, אז כניראה שעד יום ראשון או מחר בערב זה יהיה מוכן.
יפה טילים לגבות![]()
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
איזה חמוד יצא לך ממש טוב
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ניר תודה על החתימה</span>
מדהים~ אני זוכר את הסרטונים הקצרים שלך מדמויות פימו~
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
הינה הראש של פיפלאפ מקווה לקבל תגובות טובות, אני עובד עכשיו על הגוף.
![]()
יפה מאוד X100000000000000000000000000000000
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
אוי מגניב![]()
מגניב D:
בברכה, דור.
איזו בובה?
ושנית, כולם מבקשים ממני שאני אכין להם בובות כאלה, אנשים אני לא תופרת ואני לא מוכר את האומנות שלי רק עם יציעו לי הרבה כסף נגיד 1000 שקל, חחחחח סתם, בכללי אני מכין בובות כאלה רק לאנשים שאני מכיר, אבל תודה על כל התגובות הטובות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)