Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 94
  1. Kibō no chi
    יאללה חברה, לשאול את כל מה שרציתם לדעת וגם את מה שלא B)

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    יש לך חברה?
    כמה אחים יש לך?

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    השחקן והשחקנית הכי אהובים?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. Nati O.o
    Guest
    נכון בעימקי ליבך אתה אוהב אותי :XD: ?

• משתמש מנוסה
    איזה להקה, זמר, זמרת, ושיר אתה הכי אוהב?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    אכלת פעם ברווז?

תודה לנדב על... כל מה שנמצא בחתימה

• Kibō no chi
    פיפילאפ - כרגע לא.
    יש לי אח קטן ואחות גדולה (בת 25 למעוניינים שבינינו P: )

תום - ג&#39;ים קארי זה השחקן, לגבי השחקנית... אממ.... כנראה שנל קאמפבל

ניר - לא.

Spoiler ספוילר

• Nati O.o
    Guest
    ~הפקרות~

• משתמש מנוסה
    והיה לך פעם/יש לך ברווז מחמד? אם כן איך קוראים לו/לה?

• Kibō no chi
    לא שמתי לב, סליחה.
    תום - איירון מיידן, ברוס דיקינסון, לא מת על זמרות, פיר אוף דה דארק.
    נתי - לא.

ניר - היה לי ברווז, קראו לו צופר.

Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    מאיזה גיל עד איזה גיל? איך הוא נפטר? איך כותבים ת&#39;שם שלו באנגלית?

• Nati O.o
    Guest
    אוי איזה עדין אתה XDD

אמממ אתה רואה עוד אנימות חוץ מפוקימון? איזה?

• Kibō no chi
    ניר - גיל 4 חודשים עד 8 חודשים.
    הוא פשוט נפטר (אז זרקנו אותו לפח), וכנראה שכותבים Tsofar

נתי - אמממ.... בד"כ מה שיש בטלוויזיהף באינטרנט ראיתי קאטקיו היטמן ריבורן, גוראן לאגאן והי איז מיי מאסטר, נידלס, אומינקו ועוד כמה X:

Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    מה הספר האהוב עליך?
    מי גיבור העל האהוב עליך?
    ברמה 16 אני מתפתח

• משתמש מנוסה
    אם היית יכולה לעשות דבר אחד לאודיה: מה הוא היה?
    למה?
    מה הסוג פוקימון האהוב אליך? (מים אש אדמה וכו&#39;)
    מה הדעה שלך על אנשים/נשים שמנים/שמנות?
    מה אתה חושב שהגיע קודם: הביצה או התרנגולת?

• עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •