Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. ~TyLeR~
    Guest
    האקדח המשתק, שמאפשר להשתלט על גורם עוין ללא התנגדות, נכנס לשימוש ניסיוני ביחידות צה"ל המובחרות, ולאחריו יוחלט על המשך ההצטיידות. המטרה: להפחית השימוש בנשק חם בעת מעצרים או במהלך השתלטות.

ארנון בן-דרור

האקדח אמור להפחית את השימוש בנשק חם בעת אירוע אלים. צילום: מאתר החברה

יחידות צה"ל המיוחדות הוכשרו לאחרונה בשימוש באקדח ההלם "טייזר M-26" וצוידו בכמה וכמה אקדחים לתקופת ניסוי מבצעי, שלאחריה יוחלט על המשך תוכנית ההצטיידות בכלי. האקדח, המהווה נשק פחות קטלני (נפ"ק), משתק גורם עוין למספר שניות באמצעות שני חיצים חשמליים הנורים לטווח של כמה מטרים בודדים, ומאפשר לכוחות להשתלט על הגורם מבלי שינקוט התנגדות אלימה ומסוכנת.
    האקדח, שאינו גורם לפגיעה קבועה בגורם העוין, אמור להפחית את השימוש בנשק חם בעת מעצרים או בעת השתלטות על אירוע אלים ולצמצם על-ידי כך את הפגיעה בחיי אדם מקרב חיילי צה"ל ומקרב מושאי הירי כאחד. בהמשך צפוי האקדח לשמש גם את חיילי צה"ל השומרים בנקודות הביקורת ובמעברים במצב של איום נקודתי, וכן לצורך טיפול בהפרות סדר אלימות.
    עם הינעצות שני חיצי האקדח - המחוברים בחוט תיל למחסנית - בגוף, הם פורקים מטען חשמלי שמרפה את שריריו של האדם שממול ומונע ממנו את יכולת התגובה. אם ישנו צורך לנטרלו בשנית, ניתן ללחוץ על ההדק שוב ולחדש את פריקת המטען החשמלי, או לחילופין להתקרב לאדם ולהשתמש באקדח כשוקר חשמלי מטווח אפס.
    האקדח מיוצר על-ידי חברת Taser International האמריקנית ומשקלו כחצי קילוגרם. כוחות הביטחון של ארה"ב עושים שימוש נרחב באקדח זה, אבל לא רק הם. לאור ההצלחות המבצעיות של הכלי, הוא הופך בשנים האחרונות פופולרי יותר ויותר בקרב כוחות ביטחון רבים ברחבי העולם.

מקור: דובר צה''ל

הנה אקדח הטייזר בפעולה:

http://www.youtube.com/watch?v=Cgbc5euy2do...player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=JJedPx7Hr1I...player_embedded

מה אתם אומרים על זה?

:o

• משתמש מנוסה
    מגניב אלוי שהיה לי אחד כזה
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

• משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    מגניב ם:
    בברכה, דור.

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    זה די מגניב
    אני זוכר איך הרגשתי לפני שנתיים כשנגעתי בגדר חשמלית :P
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    אתם יודעים שהוא מסוגל להרוג
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Tank@Aug 5 2009, 07:24 PM
    אתם יודעים שהוא מסוגל להרוג
    יכול להיות, אבל זה אמור לקרות לעתים רחוקות.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• ~TyLeR~
    Guest
    הוא משבית את התפקוד שלך,רק אם יש לך משהו לא בסדר בלב וזה מכוון ללב שלך זה עלול להרוג...

• משתמש מנוסה
    זה קרה לפני שנה היה תווח בנמל תעופה וזה גרם לבן אדם דום לב
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •